2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin biliyosun ikiz bekleyen arkadaşımızada taktılar stend korkma zaten inşi gerek kalmaz ama şükür ki tedavisi olan bir durum

Aynen dislerim benimde cok kaniyor benim bazen kuru bazen yas olarak geliyor aldimiz kilodanmidir bilemedim ki en cokda karnim cok gergin rahat hic uyuyamiyorum. Iki ay nasil kilo alacaz nereme sigdiricam acaba

Evet zor olur abdest alirken. Hamilelikte normal diye biliyorum ama hergun olur mu ondan emin değilim. Sen yine bence doktoruna bir danis.

Doktora birsey soramiyorsun ki hep susturuyor. Arastirma diyorumya bundan sebeb hic sevmiyorum. agrim var diyorum 22 haftadan beri agrimda var en son o zaman ozele gittim. Ozeldeki doktor bebegin esi asagida ve pozisyon oturu agrin var senin dedi anladi. Ben daha demeden Arastirma diyorum agrim var sadece biliyorum diyor baska birsey yok sen biliyonda ben ne biliyorum dimi. Bakip yollamanin derdindeler ya bide doktorun tek bir kisi olamiyor malesef

çok sağol canım içim rahattın inşallah düzelir ne guzel demıs doktor öyle hemen panıklıyoruz bızdeay ne güzel haber sevındım senın adınabende takıpteyım ıkı hafta sonra gidicem degerlendırcek doktorum aynen oyle bebeklerımız iyi olsun biz katlanırız, herseyımızın olumlu gitmesi tek dileğim

weryew bende senin gibiyim ama sadece bu gebeliğimde değil hepsinde aynı oldum burnum hergün kanıyor dişetlerim de öyle fırça vurduğum an kanıyor paradondaks iyi geliyor ama tamamen geçmiyor doğumdan sonra bi anda hepsi kesiliyor hepsinde aynı oldum

Doguma kadar disimizi sıkıcaz artik o zaman doktor randevum gelmek bilmiyor gerci gittimmide sinir oluyorum hadi hayirlisi

sensodyn kullanıyorum onu da deneyeyim, belki iyi gelir.

Aynen dislerim benimde cok kaniyor benim bazen kuru bazen yas olarak geliyor aldimiz kilodanmidir bilemedim ki en cokda karnim cok gergin rahat hic uyuyamiyorum. Iki ay nasil kilo alacaz nereme sigdiricam acaba
ben de dönemiyorum rahat aynı tarafa yatınca da kulağım leğen kemiğim acıyor , kilo artınca daha da zorlanıcaz, vay halimize.

Canım ben ikinci modelin mavisini aldım. Yastıkları, pikesi, alt açma, emzirme yastığı falan tam set. Modastra'nın galiba bu da. Ürünün kalitesi cok iyi bu arada aynı fotoğrafta durduğu gibi.

canım sen hangi siteden aldın bi modastra var bi de ebabynest diye bi site var görseller aynı ama ebabynest de standart ve büyük boy diye iki ölçü yazmış

Canim degildir sanirim .yalanci sancilarda olabiliyor
Aynen canim .daha 28 haftadayim sonraki ay nasil olurum bilmem
Deneyimli anneler nts ye kaçıncı hafta girmeye başlıyoruz bide alttan muayene yapıyorlar mi
Normalde sanci yoksa 32 haftada canim .
Mecbur degilsin alttan muayene icin ama yapan dr lar var cati muayenesi icin
Dikkat et canim. Allah a emanet ins vaktinde gelir
Herkeste buara ayni sorun neden acaba niye hep onde bebisler bilemedim .
Kizlar duzelir ins cok takmayin kafaya.
Streste cok etkiler .
Umarim doguma kadar hersey yoluna girer
Ben alta sermiyorum canim ama uyurken zaten battaniyesine kundakli bisekilde yatiyordu gerek yoktu .Korkma canim en kiymetlin o ve en iyi sen bakacaksin ona :) suphen olmasin hic
Bebeklerin poposunu nasıl yıkıyorsunuz günde kaçkere baya banyoya götürüpmü yıkıyorsunuz üşümüyomu kafamda deli sorular

Insallah takmazlar canim .gruptan birine daha stent takmadan bekletmislerdi.simdi hatrlayamadim .
Hamilelikte takiliyo kafaya canim .
Hormonlar nereye biz oraya .....
Bnde burnuma takmisim 3 gundur burnum buyudu balina gibiyim diye .

Geçmiş olsun canım inşallah stente gerekmkalmaz. Çok k zorlamamak istirahat etmek etmek gerekiyor sanırım değil mi. Çok olup olmadığı ne zaman belli olacak
Eki Görüntüle 2116756 Eki Görüntüle 2116757

Kızlar internetten babynest alcam.Sizce hangisi daha güzel. Sizin gördüğünüz daha güzel modeller var mı.
Çok güzeller ya. İkincisi bir tık daha çok hoşuma gitti.
Kizlar hergun burun kanamaniz devam ediyormu benim 22 haftada basladi hala daha devam ediyor bazen kan icinde baya kurumus oluyor nefesde gucluk yapiyor.
Canım ilk bebişte olurdu benim ama tansiyonum vardı. Tansiyon yoksa normalmiş varsa tansiyonuna dikkat etmelisin demişti. Basınçtan oluyor eğilince baş ağrıması.
Ben de kafamı secdeye koyunca beynim akıyor resmen aşağıya

Kizlar hergun burun kanamaniz devam ediyormu benim 22 haftada basladi hala daha devam ediyor bazen kan icinde baya kurumus oluyor nefesde gucluk yapiyor.
Hergun degilde bikacgunde bir kaniyo .kanama olunca iyice tikaniyorum.
Canim insallah sorunsuz agrisiz atlatirsin bu donemi .

Canım gittin mi doktora geçti mi ağrılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…