- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #26.721
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin biliyosun ikiz bekleyen arkadaşımızada taktılar stend korkma zaten inşi gerek kalmaz ama şükür ki tedavisi olan bir durumKızlar çok sağolun iyi dilekleriniz için, böbrekteki kist tam ortada ve biraz büyük olduğu için böbreğimde genişleme yapmış ağrı yapar dedi ama biraz daha dayan sıkı takip edelim daha büyümeye devam ederse o zaman stent takarız dedi, hiç sağına yatma sadece soluna yat takipte kalalım dedi çok şükür. Allah razı olsun dualarınız için.
Aynen dislerim benimde cok kaniyor benim bazen kuru bazen yas olarak geliyor aldimiz kilodanmidir bilemedim ki en cokda karnim cok gergin rahat hic uyuyamiyorum. Iki ay nasil kilo alacaz nereme sigdiricam acabagece rahatsız oluyorum ağzım burnum kuru oluyo, sabah da yıkarken kurumuş şekilde kan oluyor. diş etlerim çok kanıyor asıl ondan müzdaribim ben de. yumuşak diş fırçası kullanmama rağmen çok kanıyor.
Evet zor olur abdest alirken. Hamilelikte normal diye biliyorum ama hergun olur mu ondan emin değilim. Sen yine bence doktoruna bir danis.
çok sağol canım içim rahattın inşallah düzelir ne guzel demıs doktor öyle hemen panıklıyoruz bızdeCanım sende sıkma canını biraz dikkatle kendine gelir şekerin, hamilelikte herşey normal. Tanıdığım bir doktor kafana taş düşse hamilelikten bileceksin diyor bu dönem için. Bebeklerimiz iyi olsun da biz kendimizi sıkarız biraz napalım. Çok şükür benimde takipte kalınacak kistten dolayı büyümüş biraz şimdilik stent takılmayacak.
weryew bende senin gibiyim ama sadece bu gebeliğimde değil hepsinde aynı oldum burnum hergün kanıyor dişetlerim de öyle fırça vurduğum an kanıyor paradondaks iyi geliyor ama tamamen geçmiyor doğumdan sonra bi anda hepsi kesiliyor hepsinde aynı oldum
sensodyn kullanıyorum onu da deneyeyim, belki iyi gelir.Paradontax denedin mi canım, inadına fırçala demişti bana diş hekimi, gidip gelip fırçaladım çok nadir kanıyor artık, bir arkadasa da söylemiştim onun da düzeldi. Sen de öyle yap bakalım inşallah faydasını görürsün
ayrılma, çekilme yok da şişiyor bazen diş etlerim, bir de her seferinde kanıyorBenim diş etlerim dişten ayrılmış resmen hani tam dişkerin aralarındaki etler senin de mi öyle
ben de dönemiyorum rahat aynı tarafa yatınca da kulağım leğen kemiğim acıyor , kilo artınca daha da zorlanıcaz, vay halimize.Aynen dislerim benimde cok kaniyor benim bazen kuru bazen yas olarak geliyor aldimiz kilodanmidir bilemedim ki en cokda karnim cok gergin rahat hic uyuyamiyorum. Iki ay nasil kilo alacaz nereme sigdiricam acaba
Benim ayrılmalar başlamış maalesef doktora gtcektim ama vazgectim şu iki ayı da atlatayım öyle başlicam tedaviye inşallah düzelme olurayrılma, çekilme yok da şişiyor bazen diş etlerim, bir de her seferinde kanıyor
inşallah diş kaybı yaşamadan bitiririz hamileliğiBenim ayrılmalar başlamış maalesef doktora gtcektim ama vazgectim şu iki ayı da atlatayım öyle başlicam tedaviye inşallah düzelme olur
Canım ben ikinci modelin mavisini aldım. Yastıkları, pikesi, alt açma, emzirme yastığı falan tam set. Modastra'nın galiba bu da. Ürünün kalitesi cok iyi bu arada aynı fotoğrafta durduğu gibi.
Canim degildir sanirim .yalanci sancilarda olabiliyorDoğum yapan hanımlar sancı nasıl oluyor. İki saattir ara ara karnimda sancı var tuvalet isteği ve gibi ama yok. Doğum sancısını anlatmislardi hastanede kasıklardan başlar diye benim karnımın üst tarafında oluyor korkuyorum
Aynen canim .daha 28 haftadayim sonraki ay nasil olurum bilmemKızlar benimde alt bölgede vajina mı desem rahim mi desem gıcık bir ağrı var gece özellikle sağa sola dönerken alt bölgem çok acıyor her an doğuracakmışım gibi yada dönerken 30 kilo kaldırıyomuşum gibi zorlanıyorum artık gecelerim haram oldu doğuma kadar bu ağrıları çekicem anlaşılan
Normalde sanci yoksa 32 haftada canim .Deneyimli anneler nts ye kaçıncı hafta girmeye başlıyoruz bide alttan muayene yapıyorlar mi
Dikkat et canim. Allah a emanet ins vaktinde gelirKızlarr biz geldik çok şükür Rabbime kötü bişey yok gerilme aynen devam ama artma yok şükür küçük bebiş olcak bu kız yaa teyzeleri cimcimem... 1096 gram olmuş elhamdülillah 26 uyumlu aslında 28 +1 bugun kontrole 3 hafta sonra çağırdı dikişler için arttık dikkat etmem gerektiğini söyledi incelemeye başlamış .. Ağrı olduğu zaman muhakkak gel dikiş açılır dedi... Hastaneden çıkınca kızıma ciciler aldım annemle dayısı da almış resimlerini attılar... Ve gecelik 3 takım aldım terlil falan şimdi çantaya koyma zamanı yavaş yavaş
Herkeste buara ayni sorun neden acaba niye hep onde bebisler bilemedim .Selam anneler. Nasilsiniz?
Bu hafta doktor randevumda
doktoruma Turkiyede surekli ultrason yapiyorlar bebegin boyuna bakiyorlar ben de cok merak ediyorum deyince, bu sefer karin olcune baktigimda 1.5-2 hafta fazla cikti, gecen ay tam cikmisti dedi. Bu buyume hosuna gitmedi, Iki hafta sonra yine buyuk cikarsan ultrasonla ben zaten bakarim dedi. Gebelik sekeri testinide bir birim ile gecmistim.
Burda buyuk bebek istemiyor doktorlar. Ultrasona girecegim diye sevinecegimi saniyordum ama simdi korktum acaba gebelik sekeri testten sonra mi ortaya cikti..
Bebegi onden giden anneler sizin doktorunuz ne diyor?
Kizlar duzelir ins cok takmayin kafaya.Kızlar bebişimin kafası 31 haftalık göbüsü 28 haftalık.. kendi doktorum sorun yok diyordu başka doktora göründüm o panik yaptı..beslenmiyor olabilir.. gittikçe fark açılmasın takip etmeli dedi...napcam ben yaaa
Ben alta sermiyorum canim ama uyurken zaten battaniyesine kundakli bisekilde yatiyordu gerek yoktu .Korkma canim en kiymetlin o ve en iyi sen bakacaksin ona :) suphen olmasin hicBebeğin üstüne ince battaniyesini örtüyoruz değilmi peki altına sadece çarşafmı yoksa altınada battaniye örtüyormuyuzdoğjmdan korkmuyorumda doğum sonrası bebeğimle başbaşa kalacağım zamanlardan korkuyorum , inşallah incitmeden sağsalim büyütürüz
Bebeklerin poposunu nasıl yıkıyorsunuz günde kaçkere baya banyoya götürüpmü yıkıyorsunuz üşümüyomu kafamda deli sorular
Insallah takmazlar canim .gruptan birine daha stent takmadan bekletmislerdi.simdi hatrlayamadim .Kızlar selam şimdi doktordan geliyorum. Sabah şiddetli karın ağrısıyla doktora gittim nst bağladı ama sancı çıkmadı. Böbrekte genişleme ve kist çıktı. Eğer genişleme çoksa stand takacaklar. Doktorun sonucu görmesini bekliyorum. Bir kaç gündür karın ağrısı vardı ama gelip gidiyordu bugün hiç geçmeyince ve çok şiddetli olunca gittim. İnşallah stand falan takmazlar.
Hamilelikte takiliyo kafaya canim .Kizlar çatlaklar resmen kabusum oldu. İki gune bir rüyamda görüyorum. Hayir benim vucudum zaten ergenlikten kalma çatlak dolu. Ben oyle fiziksel deformeyi çok problem yapan bir insan da degilim. Neden bu catlaklara karşı böyle oldum? Gece ruyamda resmen tüm karnim çatlıyordu, yarılıyordu karnim catlamaktan legen kemiklerimi falan görüyordum. İyice kafayi yedim. İnsallah doğurduktan sonra gecer bu sacmaliklar. Gunde 50 sefer karnima bakiyorum çatladım mı diye. Gören duyan fiziksel goruntusune aşırı takintili bir insan zanneder oysa alakam yok.
Canim bayildim cok guzeller alttaki acik renk daha guzelmis .Eki Görüntüle 2116756 Eki Görüntüle 2116757
Kızlar internetten babynest alcam.Sizce hangisi daha güzel. Sizin gördüğünüz daha güzel modeller var mı.
Druna sor istersen canım benim hiç kanamadı bilemiyorum o yüzden.Hergun kaniyor bi yandan normal diye dusundum hep bazen azligi ve coklugu degisiyor sadece abdest alirken darlaniyorum surekli bastan almakdan
Geçmiş olsun canım inşallah stente gerekmkalmaz. Çok k zorlamamak istirahat etmek etmek gerekiyor sanırım değil mi. Çok olup olmadığı ne zaman belli olacakKızlar selam şimdi doktordan geliyorum. Sabah şiddetli karın ağrısıyla doktora gittim nst bağladı ama sancı çıkmadı. Böbrekte genişleme ve kist çıktı. Eğer genişleme çoksa stand takacaklar. Doktorun sonucu görmesini bekliyorum. Bir kaç gündür karın ağrısı vardı ama gelip gidiyordu bugün hiç geçmeyince ve çok şiddetli olunca gittim. İnşallah stand falan takmazlar.
Çok güzeller ya. İkincisi bir tık daha çok hoşuma gitti.Eki Görüntüle 2116756 Eki Görüntüle 2116757
Kızlar internetten babynest alcam.Sizce hangisi daha güzel. Sizin gördüğünüz daha güzel modeller var mı.
Canım ilk bebişte olurdu benim ama tansiyonum vardı. Tansiyon yoksa normalmiş varsa tansiyonuna dikkat etmelisin demişti. Basınçtan oluyor eğilince baş ağrıması.Kizlar hergun burun kanamaniz devam ediyormu benim 22 haftada basladi hala daha devam ediyor bazen kan icinde baya kurumus oluyor nefesde gucluk yapiyor.
Canım arkadaş modastra dan almış. Ben dr e babynest ten baktim.büyük boy sanki daha iyi olur gibicanım sen hangi siteden aldın bi modastra var bi de ebabynest diye bi site var görseller aynı ama ebabynest de standart ve büyük boy diye iki ölçü yazmış
Hergun degilde bikacgunde bir kaniyo .kanama olunca iyice tikaniyorum.Kizlar hergun burun kanamaniz devam ediyormu benim 22 haftada basladi hala daha devam ediyor bazen kan icinde baya kurumus oluyor nefesde gucluk yapiyor.
Canim insallah sorunsuz agrisiz atlatirsin bu donemi .Kızlar çok sağolun iyi dilekleriniz için, böbrekteki kist tam ortada ve biraz büyük olduğu için böbreğimde genişleme yapmış ağrı yapar dedi ama biraz daha dayan sıkı takip edelim daha büyümeye devam ederse o zaman stent takarız dedi, hiç sağına yatma sadece soluna yat takipte kalalım dedi çok şükür. Allah razı olsun dualarınız için.
Canım gittin mi doktora geçti mi ağrılarDoğum yapan hanımlar sancı nasıl oluyor. İki saattir ara ara karnimda sancı var tuvalet isteği ve gibi ama yok. Doğum sancısını anlatmislardi hastanede kasıklardan başlar diye benim karnımın üst tarafında oluyor korkuyorum
nasılsın gündaşım
her şey yolunda mı? bebişler iyice hissettiryo kendini artık, bazen o kadar kuvvetli vuruyo ki, dışardıan hareketleri de belli oluyo, çok mutlu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?