- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #2.801
Bende ayniyımm.biraz açken bulaniyor.kötü kokular ise midemi kaldırıyor.bide benim hic bulantim yok.kotu kokulardan bulanir gibi.oluyor ama geciyor o da.hicbirseydende tiksinmedim.ilk.bebisde makarnadan bile tiksinmisdim cok.zordu yiyecek birsey bulamiyprdum :)))
benımde cıft kese gorundu canımBenim ikiz gebelik ve çift yumurta ikizi.sizde bir sorun olduğunuzu sanmıyorum,,içiniz rahat olsun,,
Neeee senin de çift kese mii?benımde cıft kese gorundu canım
bır tanesı dağınık dedı dr. ama canım bılıyosun betahcg ıkı katı artmazsa bır sorun cıkıyorNeeee senin de çift kese mii?
Ay inanmıyorum. İnş bebişler de görünür kalp atışı duyulur. O kadar endişe panik boşuna işte.
Kızlar merhaba :)
Başlarda yazmıştım hatırlayanlar olacaktır.Regl oldum diye cıkmıstım ama üstüne görmüşümKuyruğa sonundan mı yetistim bilmiyorum,Agustos 5 ve Eylul 6 olmak uzere iki sat'ım var suan,zamanla devam ederse belli eder bakalim hangi ay bebesi
Umarim gecmistir, guzel haberlerini bekliyoruzİciyorum canim suyumu yanima aldim uzaniyorum dinleniyorum az az devam ediyo kanama cok koyu renkli kahverengi bi kanama bugun toplamda bi pedi yari yariya doldurdu inşallah yarina kalmaz kanamam
Gunaydinnnngunaydin hamisler :) hepinizin gunu guzel gecsin
Canım başka şehir zor olur,ama memuriyet hakkını da kaybetmesen çok iyi olur,,doğum izni sonra ücretsiz izine ayrılmayı düşünüyorum,,sonrasında durums göre hareket edeceğim.eğer ayrılmam gerekiyorsa ayrılacağım,,yaşıyarak karar vermekte fayda var.hayırlısı hakkımızda canımCan'ım hayırlı olsun ikizlerin. Benim de şimdilik ikiz. Ben de bir memuriyet kazandım başka şehirde. Ama herkes gitme diyor. Bir tane olsa neyse ikisini birden kime bırakacaksın diyorlar Doğum izni bitince. Ailemden de uzak olacağım için çok kararsızım. Sen ne yapmayı düşünüyorsun? Bir tane daha varmış senin üstelik :)
aminn canım,,bakalım zamanla neler yaşayacağızAllah kolaylik versn insallah cnm benimde cok asiri bulantim yok arada oluyor
hayırlısı olsunnn,,sağlıkla alacağız kucaklarımıza inşallahhhhhbenımde cıft kese gorundu canım
Günaydınnnn canım,,güzel haberini bizimlede paylaş,,ben 14 gün daha bekleyeceğim kalp atışı sesi içinGünaydın kızlar nasılsınız. Benimde bugün kontrolum var. Kalp sesini dinlemeye gidecez inşallah. Güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin. 5 te randevu vakti nasıl gecirecem bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?