2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
kizlar nasil yorgunum nasil uykum var anlatamam sonuc gostercem ama yok yani nst gostercem

madallah canim kilosu cok iyimis benim kuzumda erken alicagi icin neler kilo aldirir fikir verirmisin muz ve yumurta disinda ...

ben bu son sorundan once sormustum cunki benim 9 yil gecti aradan dr daha once sezerayan olmus hastanin normal dogum yapmadi risktir rahim patlayabilir dedi zaten hemen vazgecmistim. simdi elim mahkum zaten..

canim benim oglumda oyle artik dayabamadim gece kilodu aldim en azindan yatak batmıyor .. rabbim bir kolaylik verir insallh..

cok gecmis olsun canim hastalik kotu yaa. ben artik geceleri petekleri yakmiyorum cok terliyorum cunki gece cise kalkinca banyoda resmen hapsuruyorum .. gecen hafta hadta olusumun tek nedeni buydu cabuk toparlafim sukurki datisi sana cok iyi anliyorumm..

canim dinlenmeye calis bol bol.. drunla gorus nts ye gir insallh. benim dr 36. haftadamin dolmasini bekliyor hemen bebegi alicak..daha fazla bdyni zatar gormesin diye insallh iyi dr la karsilasirsin canim..

bu arada kizlar ciger gelistirici igne vuruluyorum nasil yakici bir igne aksamlarida resmen terletiyor bilmiyom birisi vuruluyordu kimdi ama cok zor ginler ama sabir:anne:36. haftadan dr almaya karar verdi .. daha fazla beyni hasar gormesin diye bebegime kilo aldirmaya calisiyorum.. çokta dua ediyorum . dun hastanemizin beyin sinir cerrahi uzmani prof sekreteri aradı bebegin ameliyati icin gorusmeye randevu verdiler hastanenin ilgili olmasina cok sevinfim dogrusu rabbim yardim ediyor insallh ( weryew weryew canim insallh senide iyi drlarla karsilastirsin rabbim.. ) eksilerim var bebek arabası disindakileri almam lazım acilen ... rabbim insallh. saglikla kucagimiza almayi nadip etsin mubarek gunlerde geldi.. dualariniza benide kayin Adim Ayse bu arada :KK200:
Canım öncelikle Allah yardımcın olacak inşallah kuzun doğunca her şey yoluna girecek, sen bol bol dua et, bizim de dualarımızdasın. Ben beslenme için ekstra bi şey yapmıyorum, kendim de şişmanım baba da öyle, ikimizde tombul doğmuşuz doktor o yüzden böyle diyor. Arkadaşlar kaşar peyniri diyordu, tahin helvası olabilir, akşamları mutlaka etli şeyler yemeye çalışıyorum. 15. Haftadan beri magnezyum kullanıyorum, magnezyum kullananların bebekleri iri oluyor diye okudum bir yerde belki ondan da etkilenmiştir

Canım öncelikle Allah yardımcın olacak inşallah kuzun doğunca her şey yoluna girecek, sen bol bol dua et, bizim de dualarımızdasın. Ben beslenme için ekstra bi şey yapmıyorum, kendim de şişmanım baba da öyle, ikimizde tombul doğmuşuz doktor o yüzden böyle diyor. Arkadaşlar kaşar peyniri diyordu, tahin helvası olabilir, akşamları mutlaka etli şeyler yemeye çalışıyorum. 15. Haftadan beri magnezyum kullanıyorum, magnezyum kullananların bebekleri iri oluyor diye okudum bir yerde belki ondan da etkilenmiştir

Bende 29. haftaya kadar magnezyum kullanıyordum. 2-3 günde bir suda eritilenlerden. 29. haftada doktorum bıraktırdı normal doğuma engel oluyormuş nedense. Doktora danışmadan kullanmamak lazım sanırım :110:

Günaydın kızlar hafta sonu giremedim herkes iyidir umarım.hafta sonu karnimda bi çizgi farkettim.göbek deliği üzerinde hamilelik çizgisiyle ayni renkte ama daha ince bi çizgi oluşmuş.bide bu çizgi yatay simdi çatlak mi oluyo sizce,çatlağın rengi boyle koyu olurmu ki

Bende 29. haftaya kadar magnezyum kullanıyordum. 2-3 günde bir suda eritilenlerden. 29. haftada doktorum bıraktırdı normal doğuma engel oluyormuş nedense. Doktora danışmadan kullanmamak lazım sanırım :110:
Benim doktorum vermişti canım, kramplar o dönemden yoğundu. Bu hafta bıraktırdı ama yine içinde magnezyum olan osteocare verdi, valla doktorlar ne dese yapıyoruz yapmaya, inşallah hepimizin bebeği sağlıkla gelir.

Günaydın kızlar hafta sonu giremedim herkes iyidir umarım.hafta sonu karnimda bi çizgi farkettim.göbek deliği üzerinde hamilelik çizgisiyle ayni renkte ama daha ince bi çizgi oluşmuş.bide bu çizgi yatay simdi çatlak mi oluyo sizce,çatlağın rengi boyle koyu olurmu ki
Benim göbek deligimin etrafında da cevizden biraz daha geniş bir alan da var canım o çizgi renginden ama daha çok oval gibi, yatay değil. Çatlaklar önce koyu pembe ya da mor gibi oluyor, hatta bir ay kadar oldu benimkiler hala kırmızı. Yatay çatlak da olmaz ki, olur mu acaba?

Nazar boncugu vs ekleyebilir kenarina birseyler sende ekleyebilirsin .
Mantikli aslinda. Bir gelsin elime bakayim da tamamen bitmis haline.
Benimde bebek sekeri farkli turlerde oluyomus ben yapmis bulundum artik.oldugu kadar
Aynen ben de oldugu kadar diyorum. Ben zaten hic yaptirmayacaktim ama cevremdeki insanlarin beklentide olduklarini fark ettim. Bana o kadar sacma geliyor ki bu hediyelikler. Kınamda da sirf cevre baskisi yuzunden yaptirmistim.
canim ben kendim icin uzun gecelik ve esirtman tarzi gecelik 2 tane koydum emzirme sutyeni yerine spor sutyeni aldim daha rahat gibi geldi bana baktim. oyle aldim. 2 tane koydum. kilotda 2 koydum. havlu kagit koyacagim terlik kapali oldugum icin 3 tulbent 3 corap lahusa pedi gogus pedi koydum bide dogum giderken ilk sezeryandan hatirladim kadariyla ilk gun 6 saat sonra biskuvi ve meyvesuyu sadece yiyebiliyorduk onlari alicam cunku kaynanam gelirse o kaybolur beceremez diye sarz aleti benim icin bu kadar aklima bunlar geldi koydum daha arastirmadim makyaj felan bende istemiyorum devlet gitcem zaten bebegim icinde bi 10lu hastane cikisi 2 yedek takim penye battaniyesiyle bi kalin battaniye islak mendil bebek bezi kirli filesi agiz mendili koydum biberon koyup koymamakda kararsizim bu sekilde hazirladim cantasini hazirlayan herkez yazarsa birbirimizdeki eksigi gorur tamamlariz insallah
Bence de herkes yavasbyavas yazarsa birbirimize fikir vermis oluruz. Ben de terlik alacam ama onu kapali ev terligi mi alsam yoksa acık, disari terligimi alsam karar veremedim.
zincire bayıldım canım güle güle kullansın lavanta keselerini ne kadar istedin
Cok tesekkurler canim. Emzikler soothie bu zincirler ona olmuyor ama yine de insan hevesleniyor :D 30 tane siparis ettim. Fazla oldu gerci sonra pisman oldum keske 20 yaptirsaydim dedim ama odemeyi yapmis bulundum.
magazadan mı aldın canım
Evet magzadan siparis ettim.
Hoşgeldin nereyi kötüledin bacım acaba:KK48:bu arada lavanta keselerinde hoş olmuş güle güle dağıt
Cok tesekkur ederim insallah gercekten hoş olur benim pek icime sinmedi :/ birisi karadenizle ilgili bir konu acmisti, karadenizliler kötü vs diye. Ben de daha once 1,5 yil trabzonda okumustum ve gercekten cok mutsuzdum, çok olumsuz deneyim yasadim karadenizlilerle. Bunu yazmistim :D ne varsa bunda.

canim tesekkur ederim sagol bende 15 ten beri magnezyum kullaniyorum cook sevindim :anne: benimde esim iri yari ben hep 65 lerdeyimdir buyuk oglumda tosun pasa bi ara resim atarim teyzeleri :anne: insallh bu kuzumda abisi babasi gibi saglicakla gelsinde tek umudum bu artik :KK200:

gunaydın kızlar oglusumla işe geldik hemen size baktık tabikide :anneadayı:yarın kontrol varr inşallah iy görür suyumuzu cok korkuyorum buarada bebek karnımda döndü gbi oldu :emir_bebek::emir_bebek:ama aşagı indi asagıda tasıyorum şimdi:oha:korkuyorummmo_Ogripte olmusum :hasta::hasta::hasta:
Hayirli haberle gel canim dondukten sonra agirlasiyor tasimasi sanki

kızlar bebek 36 haftada doğsa çok mu erken olur ya böyle normal doğum yapan var mı ki? şimdi ne saçma soru diyeceksiniz ama bi sorun olmazsa dua edicem 37de doğsun allahım nolur diye :D doğuma gelmek isteyenlerin plan yaptığı tarihten önce doğarsa çok mutlu olcam da :D

minikoglan minikoglan Şu sana mapus yattiran paylaşımını okuyalım da yattığına değsin kız.. kaldırdılar mi duruyomu.. du bulcam ben onu..:dondurma::KK70:

Son düzenleme:
canim tesekkur ederim sagol bende 15 ten beri magnezyum kullaniyorum cook sevindim :anne: benimde esim iri yari ben hep 65 lerdeyimdir buyuk oglumda tosun pasa bi ara resim atarim teyzeleri :anne: insallh bu kuzumda abisi babasi gibi saglicakla gelsinde tek umudum bu artik :KK200:
Kız bebiş miydi annesi senin minnoş, kızlar daha minyon oluyor:KK200: abimin kızı 38+3 iken 2400 civarı doğdu. Şimdi 4 yasına yeni girdi, at gibi kız maşallah :KK24:

Kızlar ayıptır söylemesi yaa benden dün akşam ve şimdi uzuyan ve kopmayan bi akıntı geliyor ara sertleşme var ama onun normal olduğunu düşünüyorum çünkü dönüyor geziyor içerde sonuçta bu akıntı normal demi sın aylar oluyor diye hatırlıyorum sanki sizde durum ne?

kızlar bebek 36 haftada doğsa çok mu erken olur ya böyle normal doğum yapan var mı ki? şimdi ne saçma soru diyeceksiniz ama bi sorun olmazsa dua edicem 37de doğsun allahım nolur diye :KK70: doğuma gelmek isteyenlerin plan yaptığı tarihten önce doğarsa çok mutlu olcam da :KK70:
Ayy biz de cumartesi eşimle annen gelecek gelmeyecek muhabbetinden baya bi gerildik, kayınvalidem gelsin istemiyorum doguma.. Doğumdan sonra gelsin görsün ben kendimi iyi hissedince, benimki de ailesiyle paylaşmak istiyormuş Sevinç’ini.. sanki kendisi doğuruyor, yaa zaten ağrıdan ölüyor olcam ve bi işe yaramaz hani moral falan verse onu da bilmez.. sen yine ayar falan çekebilirsen çek valla, biz aynı şehirdeyiz yarım saate damlarlar

Günaydın arkadaşlar :anneadayı:

Biraz önce kontrolden çıktık. Bebiş 1560 gr olmuş, boyu da 40 cm. Doktorum çok büyük bir bebek beklemiyorum ama ortalama 3 kg doğar dedi. 32. haftaya girdik bugün. Sanki kilosu bana azmış gibi geliyor :110: gece dönerken çok zorlandığımı kasık ağrılarım olduğunu söyledim. Bu haftalarda normal olduğunu söyledi :-) geçen kontrolde tersti, bu sefer dönmüş çok şükür :dua: zaman daraldıkça heyecan artıyor sanki :KK49:
Kilo alir canim buyudukce .
Ah bide dogduktan sonra bu evreler oluyor .sutum yetmiyormu niye zayif .hep cevre etkiler zaten .

Kampanyali urunu kacirmamak icin erkenden siparis edip sonrasinda ayni sitede daha iyi bi kampanya gorunce sinirleri bozulan varmi :sinirli: Niye hep boyle oluyor ya :işsiz:
Yok canim .indirimdeyken kocasi almayip, pahaliyken kovasini razi edebilen var ama :KK70:
Çok geçmiş olsun canım, Allahım kolaylık versin inşallah
Saol canim hepimize ins

Back
X