- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
- #31.241
Z
zeynepada33
geçmiş olsun canım, bol bol dinlencen artik yapacak bisey yok
Allah zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallahh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle. 2 ay önce yengem hem doğum yaptı hem de myomlarını aldırdı mecburen sezeryan oldu ve 5 saat sonra dikildi ayağa. Kimseye muhtaç olmadan kendi işini kendi yaptı. Kayınvalidem felan da hep onun elinden geçti :) uzun lafın kısası gerçekten iyi bi doktor. Umarım biz de o şekilde sorunsuz atlatırızBen kapıda beklerken bi kaç kişiden duydum böyle şeyler bence de doğrusunu yapıyo benim annemi 27 yıl önce ameliyat etmiş hala düzenli gider annem 63 yaşında kontrol eder... sütyenleri de sarkma deforme ediyo diye beğenmiyo.. askılarını kesin kurdele dikin diyo :) ben seviyorum aslında ama işte kilomla uğraşmasa.. ve gerçekten çok iyi doktor benim yengem ve bi kaç tanıdığım hep doğumu onunla yapto anlamadan doğurdular.. bi çok yakınımızı ameliyat etti hemen ayağa kalktılar.. adam işini iyi yapıyo..
Aynı öyle oldum karnım kazınarak uyanıyorum resmen. Çok yemeye başaladım son haftalarda. Allah hayır etsinGecenin bu saatinde tb da gördüğüm tostu canım çekti ve yedimbu ara tuhaf seyler oluyo bi anda şiddetli acıkıyorum sabah bi uyanıyorum acıkmısım geri uyuyorum ama yoksa kalkıp iş yapıyorum. Var mı sizde böyle durumlar
![]()
teşekkür ederim ama özel mesaj atamadım sizeben de okurum canım
canım evde hic dinelenemiyorum ailem uzakta kaynanamlardan hayır yokCanım artik dönmesi çok normal, Hadi inşallah kontrolden güzel haberler ver bize. Çok geçmiş olsun grip için de keşke dinlenebilsen![]()
Boşver zararları olmasın da hayırları da olmasın, bi şekilde sen yine bi fırsat bulursun. Stresten iyidir canım çok geçmiş olsun ıhlamur limon iç biraz enerji veriyor. Terle bi de bol bolcanım evde hic dinelenemiyorum ailem uzakta kaynanamlardan hayır yok![]()
Oh masallah canim gozun aydin. Kilosu o kadar az değil bence çok da iri olmasın boşver, ben korkuyorum daha fazla kilo alçak diye 29.haftada 1670 gramdi.bu cuma bakalım kaç olcak. Keşke almasa normal doğum yapamicam diye korkuyorum. 3 kilo doğması çok güzel tam ideal bence. Maşallah sağlığı yerinde ya, darısı bizim kontrollereGünaydın arkadaşlar
Biraz önce kontrolden çıktık. Bebiş 1560 gr olmuş, boyu da 40 cm. Doktorum çok büyük bir bebek beklemiyorum ama ortalama 3 kg doğar dedi. 32. haftaya girdik bugün. Sanki kilosu bana azmış gibi geliyorgece dönerken çok zorlandığımı kasık ağrılarım olduğunu söyledim. Bu haftalarda normal olduğunu söyledi
geçen kontrolde tersti, bu sefer dönmüş çok şükür
zaman daraldıkça heyecan artıyor sanki
![]()
Bence kilosu gayet iyi canım hiç sıkıntı yapma kendineGünaydın arkadaşlar
Biraz önce kontrolden çıktık. Bebiş 1560 gr olmuş, boyu da 40 cm. Doktorum çok büyük bir bebek beklemiyorum ama ortalama 3 kg doğar dedi. 32. haftaya girdik bugün. Sanki kilosu bana azmış gibi geliyorgece dönerken çok zorlandığımı kasık ağrılarım olduğunu söyledim. Bu haftalarda normal olduğunu söyledi
geçen kontrolde tersti, bu sefer dönmüş çok şükür
zaman daraldıkça heyecan artıyor sanki
![]()
Ben de duydum canım ama nasıl olur bilmiyorum kendimiz yapamayiz galiba bu gobeklerleArkadaşlar bu arada normal doğum düşünen arkadaşlar için doğuma son 5-6 hafta kala perine masajı diye bir masaj var.Doğum sırasında vajina ile anüs arasında yırtığın olmaması için yapılıyormuş.Cumartesi kontrolüm var bunu doktoruma sorucam. Bilginiz olsun sizin de canlar
yarın öğleden sonraya aldım cnm randevu, ay regl olurken bu kadar sancım olmadı yaAyni duygular bendede var canim .
Suanda bile yetistiremiyorum.esimde saolsun hep rahatsz vs
Cirpinip duruyorum sonra gelsin sancilar .
Ama en azindan dogumdan sonra hafiflemis olucaz diye teselli ediyorum kendimi.
Oglum 8 yasinda simdiden kiskaniyo
Gunaydin canim uslu bi cocuk olacak demekki.
Yinede bi iki tekme atsa rahatlarsin.
Canim numarasi varsa ara yada git .
O agri bendede oluuor normal dedi drum.
yarın öğlen gideceğim bakalım inş çıkmaz enfeksiyon.Canım enfeksiyon olabilir dediğin gibi. Kontrolüne kadar bol bol su içmeye çalış. Artarsa git bence çünkü erken doguma yol acabiliyormus Allah korusun
Kuzum randevusuz bakmiyolarmi sabahtan gitseydin tahlil verirdinyarın öğleden sonraya aldım cnm randevu, ay regl olurken bu kadar sancım olmadı ya![]()
Canım inşallah kuzun sağlığına kavuşacak..Rabbim esirgesin inşmadallah canim kilosu cok iyimis benim kuzumda erken alicagi icin neler kilo aldirir fikir verirmisin muz ve yumurta disinda ...
ben bu son sorundan once sormustum cunki benim 9 yil gecti aradan dr daha once sezerayan olmus hastanin normal dogum yapmadi risktir rahim patlayabilir dedi zaten hemen vazgecmistim. simdi elim mahkum zaten..
canim benim oglumda oyle artik dayabamadim gece kilodu aldim en azindan yatak batmıyor .. rabbim bir kolaylik verir insallh..
cok gecmis olsun canim hastalik kotu yaa. ben artik geceleri petekleri yakmiyorum cok terliyorum cunki gece cise kalkinca banyoda resmen hapsuruyorum .. gecen hafta hadta olusumun tek nedeni buydu cabuk toparlafim sukurki datisi sana cok iyi anliyorumm..
canim dinlenmeye calis bol bol.. drunla gorus nts ye gir insallh. benim dr 36. haftadamin dolmasini bekliyor hemen bebegi alicak..daha fazla bdyni zatar gormesin diye insallh iyi dr la karsilasirsin canim..
bu arada kizlar ciger gelistirici igne vuruluyorum nasil yakici bir igne aksamlarida resmen terletiyor bilmiyom birisi vuruluyordu kimdi ama cok zor ginler ama sabir36. haftadan dr almaya karar verdi .. daha fazla beyni hasar gormesin diye bebegime kilo aldirmaya calisiyorum.. çokta dua ediyorum . dun hastanemizin beyin sinir cerrahi uzmani prof sekreteri aradı bebegin ameliyati icin gorusmeye randevu verdiler hastanenin ilgili olmasina cok sevinfim dogrusu rabbim yardim ediyor insallh (
weryew canim insallh senide iyi drlarla karsilastirsin rabbim.. ) eksilerim var bebek arabası disindakileri almam lazım acilen ... rabbim insallh. saglikla kucagimiza almayi nadip etsin mubarek gunlerde geldi.. dualariniza benide kayin Adim Ayse bu arada
![]()
Dikkat et cnm kendine...36 yı atlatırsan ondan sonra korkma Allah in izniyle...Sağlıkla al kucağına inşCumartesi gecesi lavabo için uyandım, bir anda ıslaklık hissettim baktım kan, sonra bacaklarımdan aşağı kanlar süzülmeye başladı. Eşime seslendim uzanmaya çalıştım, kesilmedi. Dr um uyarmıştı plesanta previa olduğu için kanama olabilir diye ama, böyle bir kanama beklemiyorduk. Gece 2 de dr umu aradık. Acile nst ye yönlendirdi. Hastaneye gittik. Hemen nst bağlandı. Şükür bebeğimiz iyi durumdaydı. Sabaha kadar bekledik sabah tekrar nst, sonra lavabo için tekrar kalktım, bu defa kanama ve büyük pıhtılar geldi. Ultrason, nst derken öğlen azaldı. Dr um doğum için erken dedi. 37 yw kadar bekleyecek. Bana yatak istirahati verdi. 4 hafta yatış, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Sabır ve dua ile beklemekten başka çare yok.
Canım 3_4 gündür dediğin gibi belimde adete benzer ağrılar oluyor...ama doktorum bu tarz şeyler olabilir artık demişti...Zaman azaldıkça bu tip ağrılar sancılar normal sanırımHanımlar bel ağrısı dışında regl olduğunuzda belinizde gezen sancıya benzer sancı çektiğiniz oluyor mu? Cumartesi akşama kadar yaşadım duş aldım rahatladım bugün yine başladı ve başlayınca hemen geçmiyorBir de afedersiniz 2-3 haftadan fazla oldu akıntım sümüksü koyu ve yeşilimsi sarı gibi, idrar yollarımda enfeksiyon çıkmadı hiç diye çok önemsememeye çalışıyorum ama randevuma da on gün var öncesinde gitmeli miyim. Birde oğluşumun ayakları belli oluyor artık gezinirken kocaman maşallah
![]()
perinatoloji bnim kadin dogumdan devam et dedi cunku kordonsentez yaptirmadim. kadin dogum bolumden devam ediyorumCanim inşallah güzel haberler verecek benimde 10:15 randevum bakalım ne diyecek bundan önce Diyetisyen e gittim biraz gerdi beni diyabetli gebe takip germez umarim
sen perinatoloji binasindasin değil mi orada muayene oluyorsun.
Kızlar aranızda epidural düşünen var mı? Yada daha önce yapmış olan.Zaman ilerledikçe doğum konusunda stres yapmaya başladım.
Oh masallah canim gozun aydin. Kilosu o kadar az değil bence çok da iri olmasın boşver, ben korkuyorum daha fazla kilo alçak diye 29.haftada 1670 gramdi.bu cuma bakalım kaç olcak. Keşke almasa normal doğum yapamicam diye korkuyorum. 3 kilo doğması çok güzel tam ideal bence. Maşallah sağlığı yerinde ya, darısı bizim kontrollere![]()