- Konu Sahibi kardelen384
-
- #31.421
ay benimki 38 den önce doğmasın.37 nin bitiminde doğum iznine ayrilcam daha ben.bende doğum iznine girmeden doğarsa iznim yanar mi diye düşünüyorum
Sen yine de zorlama canım kendini, Allah korusun ters bi hareket falan yaparsınAz önce hamile egzersizi yapayım dedim netten video açıp ayy ne kadar zormuş yayirmi dakikalık bi video btsin hmn diye bekledim . Ama şuan bütün kemiklerimi açılmış gibi hissediyorum . İnşallah her gün yaparım
Güle güle kullan cnm.ekran görüntüsü çekip öyle atabilirsin.Bende terlik bulamıyorum üstünde çiçek olan modeller pek bana göre değil başka sade biseyde bulamadım.bilen varsa yazabilir mi lutfen nasıl bişey olur bu terlikkızlar lohusa pijamam geldi cok kokos ya abartmısım biraz sankifoto o atamıyom kına gecesi gibi 82 kiloyum xl aldım ama buyuk gbi
Yok yok canm bni aşan hareketleri yapmadm zaten.Sen yine de zorlama canım kendini, Allah korusun ters bi hareket falan yaparsın
Selam kızlar. Benim normalde sürekli kulağım tıkanır kulak yapısından kaynaklı sık sık temizletirim mecburen.hamileligimin başından beri hiç olmamıştı sevine sevine giderken bugün yine sağ kulağım iptal oldu. Gliserinli su kullanıp 3 gün sonra temizleniyor normalde kolay bir işlem ama hamilelikte sakıncalı mıdır yaşayan var mı bu durumu veya bilgisi olan.
N demek suyun tamamen bitse degitme cahillige gel ya.su bitince bebek tehlikeye giriyor.kuzen normal dogum yapcam diye suyu bitti acil sezeryana alındı.Ben iste olay falan cikartamam. Olay cikarmayi birak bir ters laf etsinler oturup aglarim cocuk gibi huyum bu. İyice ezerler beni. Herkes oyle diyor hemen gitmw diyor. Ama ilk dogum. Nasil riske atarim bilmiyorum. Risk de sayilmaz ama ne biliyim suyum tamamen gelse de gitme diyorlar sancilar sıklasana kadar. Bu me kadar dogru ne kadar yanlis bilmiyorum. Hastaneye erken gitsen durmadan kontrol edecekler suni sanci verecekler. Cok tedirginim.
Bunları görmüştüm canım, 65 tl dedi. Ama başka bi sayfada istediğiniz modeli 55 e yaparım diyen başka bi bayan var istersen :) bence malzeme alabileceğin bir yer varsa terliği 12-15 lira arası satıyorlar, üstüne bi fiyonk bi inci atarsın olur bu işGüle güle kullan cnm.ekran görüntüsü çekip öyle atabilirsin.Bende terlik bulamıyorum üstünde çiçek olan modeller pek bana göre değil başka sade biseyde bulamadım.bilen varsa yazabilir mi lutfen nasıl bişey olur bu terlik
Yalnız değilmişim demek ki . Bende damla aldım gidicem üç gün sonra banada KBB yolu göründübenimde sürekli kulağım tıkanır aynı dert bende de var, hatta geçen hafta kbb dr na gittim temzilesin diye sordum da, hamileyim bi zararı var mı diye yok bişey olmaz dedi
fiyattlaraa bakarmisin yeşilköy pazarında 25 tlye satıyorlar bunları.Bu terlikte hicbisey olmadan giyince banyo terligi gibi en iyisi dediğin gibi minnak bise yapmak üstüne saol cnm benim.Bunları görmüştüm canım, 65 tl dedi. Ama başka bi sayfada istediğiniz modeli 55 e yaparım diyen başka bi bayan var istersen :) bence malzeme alabileceğin bir yer varsa terliği 12-15 lira arası satıyorlar, üstüne bi fiyonk bi inci atarsın olur bu iş
Sen de sagol,Öyle yap kuzum, üstüne bi fiyonk bi inci ohh mis gibi olur..@zenderu ohh gözün aydin canim.hep böyle güzel haberler alalım insallah.masssallh kuzucuga
fiyattlaraa bakarmisin yeşilköy pazarında 25 tlye satıyorlar bunları.Bu terlikte hicbisey olmadan giyince banyo terligi gibi en iyisi dediğin gibi minnak bise yapmak üstüne saol cnm benim.
Ben bilmiyordum canım ama çantayı kapatmadım, ben de okuyup kapatayım, çok sagol söylediğin için.. bu arada abdest alırken ayaklarım için egilemiyorum, lavaboya da kaldıramıyorum, bi taburenin üstüne koyuyorum yine de çok zorlanıyorum, pratik bi yol bilenler var mı acaba ?Bilen vardır mutlaka ama ben ilk oğlumda cantamı hazırladıktan sonra bi Yasin okuyup öyle kapadım cantayı bundada basladım hazırlamaya en son okucam insallah
Bi leğene su yap canım otur yere bide bos legen koy yanına kupayla dök yıka :)Ben bilmiyordum canım ama çantayı kapatmadım, ben de okuyup kapatayım, çok sagol söylediğin için.. bu arada abdest alırken ayaklarım için egilemiyorum, lavaboya da kaldıramıyorum, bi taburenin üstüne koyuyorum yine de çok zorlanıyorum, pratik bi yol bilenler var mı acaba ?
Canım maşallah, daha iyi olacak Allah'ın izniyle güzel kuzum. Dualarım onunla ve sizinle. Çok öpüyorum onu minik popişinden
Allah yardımcın olsun canım, dualarımız minik bebiş için.. ayetel kürsü okudum bebişineHaydarinna toparlanacak inşallah
Amin canım inşallah allahım bütün yavruları korusun kollasıninsallah yakinda toplayacak sutunude alacak arkadasim allah sabirlar versn sana bebeginede guc kuvvet versin biran once toparlansinda kucani doldursn insallah. bu gunlerde gececek allahin izniyle daha ayrikmayacaksniz
Kem gozleri cagirmaCanim oh mis ne guzel
Bizim kalabalik oluyor genelde birde nazar alirim cok odum kopuyo mevlutten
Döner daha annesidaha çarşamba günüydü cnm kontrolüm..Benim tam kafası galiba diye düşündüğüm yeri cihazı koyunca kafası burda dedi..bende soracaktım doktora...öyle nasıl rahat ediyorsa artık..bazen gerinme mi yapıyor ne yapıyorsa artık..kafasını sağa..poposunu sola çıkarıyor..karnım iki yandan sivriliyor...Benim kız değişik takılıyor
Aynen haklisin. Fazla duymamak lazim soylenenleri. Hakkimizda hayirlisi olsun.N demek suyun tamamen bitse degitme cahillige gel ya.su bitince bebek tehlikeye giriyor.kuzen normal dogum yapcam diye suyu bitti acil sezeryana alındı.
Normal sezeryan diye diretmeyin kızlar hayırlısını dileyin ki akışına bırakın milleti dinlerseniz korkuda artar endişe de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?