2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
ay benimki 38 den önce doğmasın.37 nin bitiminde doğum iznine ayrilcam daha ben.bende doğum iznine girmeden doğarsa iznim yanar mi diye düşünüyorum

Benim de 32. haftam olduğu için doktorumdan çalışabilir raporu istedim. Aynı şekilde 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum bi problem olmazsa inşallah doğum sonrası daha çok ihtiyacımız olacak bebekle kalmaya Ama Allah korusun erken doğum olsa da neden izimiz yansın ki. 16 hafta izin veriyor devlet. Ne zaman istersek o zaman başlar iznimiz

Sen yine de zorlama canım kendini, Allah korusun ters bi hareket falan yaparsın

kızlar lohusa pijamam geldi cok kokos ya abartmısım biraz sanki foto o atamıyom kına gecesi gibi82 kiloyum xl aldım ama buyuk gbi
Güle güle kullan cnm.ekran görüntüsü çekip öyle atabilirsin.Bende terlik bulamıyorum üstünde çiçek olan modeller pek bana göre değil başka sade biseyde bulamadım.bilen varsa yazabilir mi lutfen nasıl bişey olur bu terlik

benimde sürekli kulağım tıkanır aynı dert bende de var, hatta geçen hafta kbb dr na gittim temzilesin diye sordum da, hamileyim bi zararı var mı diye yok bişey olmaz dedi

Kızlar doğumu çok takmayın inanın Allah çok büyük oan herşey olup bitecek evet bize uzun gelebilir ama bebeğin sesi geldiği an mutluluktan ağladığın an herşey bitiyor. . 1 normal 1 epidural normal 1 sezeryan doğumum var hangisimi zor valla hepsi aynı yeterki yavrunu al kucağına... Normalde zorlandım yavrumu görünce ni anda bitti ağrılarım epidural normal yaptım aradaki farkı hiççç anlamadım sonuç aynı oğlumun sesi bütün acımı bitirdi.. Sezeryanda hiç birşey umrumda olmadı uyuşukluğum geçtiği an yoğun bakım kapısında saatlerce oturdum ve uzak olan hastaneye hergün git gel yaptım of demedim ... Demem oki yavrular söz konusuysa gerisi teferruattır .... O anın keyfini yaşayın İnşallah ... Ben bu sezeryanımda İnş güle oynaya gitmek istiyorum Allah nasip ederse ... Yavrumu kucağıma aldımmı onun meme tutma çabasına gülerken bulmak istiyorum kendimi İnşallah

selam herkese, bugün 32+1 oldum ama rapor almadım çalışabilir diye randevum perşembe, o zamqn alsam ne olur ki?

N demek suyun tamamen bitse degitme cahillige gel ya.su bitince bebek tehlikeye giriyor.kuzen normal dogum yapcam diye suyu bitti acil sezeryana alındı.
Normal sezeryan diye diretmeyin kızlar hayırlısını dileyin ki akışına bırakın milleti dinlerseniz korkuda artar endişe de

Bunları görmüştüm canım, 65 tl dedi. Ama başka bi sayfada istediğiniz modeli 55 e yaparım diyen başka bi bayan var istersen :) bence malzeme alabileceğin bir yer varsa terliği 12-15 lira arası satıyorlar, üstüne bi fiyonk bi inci atarsın olur bu iş

Eklentiler

• 188983CC-C25D-422C-8390-65C4CCB5D256.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 65
benimde sürekli kulağım tıkanır aynı dert bende de var, hatta geçen hafta kbb dr na gittim temzilesin diye sordum da, hamileyim bi zararı var mı diye yok bişey olmaz dedi
Yalnız değilmişim demek ki . Bende damla aldım gidicem üç gün sonra banada KBB yolu göründü

@zenderu ohh gözün aydin canim.hep böyle güzel haberler alalım insallah.masssallh kuzucuga
fiyattlaraa bakarmisin yeşilköy pazarında 25 tlye satıyorlar bunları.Bu terlikte hicbisey olmadan giyince banyo terligi gibi en iyisi dediğin gibi minnak bise yapmak üstüne saol cnm benim.

Sen de sagol,Öyle yap kuzum, üstüne bi fiyonk bi inci ohh mis gibi olur..

Bilen vardır mutlaka ama ben ilk oğlumda cantamı hazırladıktan sonra bi Yasin okuyup öyle kapadım cantayı bundada basladım hazırlamaya en son okucam insallah
Ben bilmiyordum canım ama çantayı kapatmadım, ben de okuyup kapatayım, çok sagol söylediğin için.. bu arada abdest alırken ayaklarım için egilemiyorum, lavaboya da kaldıramıyorum, bi taburenin üstüne koyuyorum yine de çok zorlanıyorum, pratik bi yol bilenler var mı acaba ?

Bi leğene su yap canım otur yere bide bos legen koy yanına kupayla dök yıka :)

Canım maşallah, daha iyi olacak Allah'ın izniyle güzel kuzum. Dualarım onunla ve sizinle. Çok öpüyorum onu minik popişinden

İnşallah canım çok teşekkür ederim. Sağol teyzesi kiloyu serumla alıyor şimdilik 1100 gr oldu bugün çok şükür

insallah yakinda toplayacak sutunude alacak arkadasim allah sabirlar versn sana bebeginede guc kuvvet versin biran once toparlansinda kucani doldursn insallah. bu gunlerde gececek allahin izniyle daha ayrikmayacaksniz
Amin canım inşallah allahım bütün yavruları korusun kollasın

Canim oh mis ne guzel
Bizim kalabalik oluyor genelde birde nazar alirim cok odum kopuyo mevlutten
Kem gozleri cagirma

Döner daha annesi
Aynen haklisin. Fazla duymamak lazim soylenenleri. Hakkimizda hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…