2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hayirli haberle gel canim dondukten sonra agirlasiyor tasimasi sanki
Hem de nasil. Cok şükür döndü ama gercekten cok daha zorlasti. Hele tuvalet sıkıntısı. Bir yudum su icmeye korkuyorum. Gece donerken daha cok zorlaniyorum. Hatta dönemiyorum. Yakinda esime diyecem beni cevir diye

Canım belki sırtıdır o çıkan yer benimki sırtını dayayınca bir acıyor sağ tarafımda genelde kafa gibi çıkıyor ordan. Belki dönmüştür bile. Çünkü cidden anlaşılmıyor. Dönmediysede inşallah döner pıtırcık normal normal doğumlarımızı yaparız.

Kızlar dogum konusulmus bende normal doguramayanlardan 41 i gördüm oğlumda bi cm acılmam bile olmadı çatımda dardı suyu azalmaya baslamıstı filan suni sancı bile denemedim yani direk spinal sezeryan oldum cok agladım normal olmucak diye ama sonra kızdım kendime cok rahattı sezeryanım hiç korktugum gibi olmadı sabah 11 de dogum yaptım 6 da kaldırdılar bi dahada ne hastanede ne evde yatmadım hatta o gece hastanede gaz cabuk sıksın diye bütünn gece yürüdüm koridorda evdede öyle hep gezdim işimi yapabildim misafirleri agırladım k validem kızdı hatta git yat nazar değcek diye ama yatmadım tabiki şimdi bi cocuk daha var hiç hiç yatamam.5 sene oldu duyuyorun sogukta dikişleri agrıyanları filan şükür öylede olmadı benim.
Bu oğlusumun kafası bayadır asagıda ilkinde hiç yaşamadığım catı agrısını yasıyorum mesela bazen diyorum normal denesem zorlasam mı riskleridr var drlar yanasmıyo saatlerce cekip yine sezeryan olmakta var.kuzenim mesela normal dogurdu bebeğin eşini atamamıs hepsini cok kanaması oldu bi daha ameliyat oldu
Demem o ki kendinizi şartlamayın illa normal illa sezeryan diye bebişlerin ve kendimiz icin hangisini sağlıklı hayırlıysa o olsun insallah Rabbim hepimize vaktinde saglıkla sıhhatle yavrularımıza kavusmayı nasip etsin

Cok gec dogmus ilkin
Yok canim korkma benimde son gunlerde donmustu daha var .
Canim doktora danis niye oluyomuski
Masallah cankm cok sevindim.Topikve bozulmustuk.
Canim oh mis ne guzel
Bizim kalabalik oluyor genelde birde nazar alirim cok odum kopuyo mevlutten

Allahım nasıl soktuysa öyle çıkarsın kolaycacık inşallah ama napcam ben ya abooooo
izleme boş ver ben daha hic bakmadim bakmayida düşünmüyorum.kendi kendimi telkin ediyorum " bak herkes nasıl yapıyor,senin neyin eksik onlardan,sende yapabilirsin" diyorum

O yanlarda hissettigin dirsek olabilir canim. Kontrol etti mi doktor donmedigine emin misin? Yoksa sadece kendi hislerin mi? Benim ki döndü. Ama ben de vajinama tekme atarmis gibi agri hissediyorum bazen.
daha çarşamba günüydü cnm kontrolüm..Benim tam kafası galiba diye düşündüğüm yeri cihazı koyunca kafası burda dedi..bende soracaktım doktora...öyle nasıl rahat ediyorsa artık..bazen gerinme mi yapıyor ne yapıyorsa artık..kafasını sağa..poposunu sola çıkarıyor..karnım iki yandan sivriliyor...Benim kız değişik takılıyor

Ya canım bnde 37 38 de doğursam diyorum bazen hatta içimden de öyle gecti bi ara ama benim içimden gectiyse kesin en gec tarihte gelir 37 küsürlerde doğursam üç hafta var resmen
ay benimki 38 den önce doğmasın.37 nin bitiminde doğum iznine ayrilcam daha ben.bende doğum iznine girmeden doğarsa iznim yanar mi diye düşünüyorum

masallah kuzuna :) normal dogum gibisi yok canim

Maşallah minnoşuna , gözünaydın canım. Bizimkini de göremedik ensesi gözüküyordu :) pek nazlı mayıs bebekleri

oooh maşallah maşallah canım

Çoook sağolun kızlar. Rabbim inş hepimize sağlıklı doğumlar nasip eder. Son ana kadar belli olmuyor. Şimdi bi arkadaşımdan haber geldi. Her şey normaldi. Hatta dr u normal Doğuma ikna etmeye çalıştı arkadaşımı.
Bugün netleşmiş. Bebeğin hareketleri zayıfladığından ve açılma olmadığından 10 gün önce sezaryen olacak. Valla duyunca beni heyecan bastı. Biz de yaklaştık :))

Canim gecmis olsun hic bilgim yok .cok korkarim kulsk agrisindan
Teşekkür ederim canm. Kulak çeperim çok darmis ve içindeki salgıyı dışarı atamiyormus bu yuzden sık sık kapanıyor. Bazen ayda bir bazen senede bir. Ne zaman olacağı hiç belli olmuyor. Bir yıla yakın olmadı seviniyordum ama kendini gösterdi. Ama Allahtan bir zararı yokmuş gliserinli suyun aldım geldim hemen

İnş canım...sağlıkla gelsinde tek .

ay benimki 38 den önce doğmasın.37 nin bitiminde doğum iznine ayrilcam daha ben.bende doğum iznine girmeden doğarsa iznim yanar mi diye düşünüyorum
Canım nasıl çalışıyorsunuz valla helal olsun . Ben hamile kaldığım ay işten çıkmıştım hatta son regli tarihim işteki son günümdü:)

Hadi geçmis olsun canm güzel haberlerle gelmişin. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Az önce hamile egzersizi yapayım dedim netten video açıp ayy ne kadar zormuş ya yirmi dakikalık bi video btsin hmn diye bekledim . Ama şuan bütün kemiklerimi açılmış gibi hissediyorum . İnşallah her gün yaparım

Bende unutamıyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…