- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #31.401
Hem de nasil. Cok şükür döndü ama gercekten cok daha zorlasti. Hele tuvalet sıkıntısı. Bir yudum su icmeye korkuyorum. Gece donerken daha cok zorlaniyorum. Hatta dönemiyorum. Yakinda esime diyecem beni cevir diyeHayirli haberle gel canim dondukten sonra agirlasiyor tasimasi sanki
İnş canım...Bu şekilde taşımakta çok zor oluyor sanırım ayrıca...Tam ters de değil kafası yanda sağ tarafımda..bazen orayı çıkarıyor dışarı..dokunduysa derim aciyor resmen...Benim minnoş n tekmelerin afedersin ta vajinal bölgede hissediyorum..korkuyorum bazen ayağı ordan çıkacak gibi oluyor
Cok gec dogmus ilkinaynen benimde oyle.hala cok seyim hazir degil.sadece bebek cantasini hazirladim benim cantam henuz hazir degil.arada bir sancilarim yokluyo.ablam dogumdan 1ay once basliyo o sancilar diyo.kizim 41haftalik dogmustu son 2.3hafta gercekten zor gecti.simdi 38de falan dogsa diyorum)
Yok canim korkma benimde son gunlerde donmustu daha var .Ben herkesin aksine sezeryan dan korkuyorum...Orda kalacak hali yok diyorum...çatır çatır doğururum herkes nasıl yaptıysa...ama sanırım sezeryan yolları gözüküyor benim minnoş dönmedi ..dönmeyede hiç niyeti yok gibi...dönerse anlar miyim..kafasını hala yukarıda hissediyorum
Canim doktora danis niye oluyomuskiKizlarrrr ya dun kiloyla ilgili tavsiyeler istemistim hepiniz yazmissiniz nasil tesekkur etsem az. Diyettemiisib diyen arkadasim olmustu. Benimki diyet degilde saglikli beslenmeye cakismakti aslinda. Bugun basima geln baska biseyden bahsedicem. Bogazimda aft gibi yara vardi 5 gundur ama hic acimiyo bugun bi baktim 4 tane olmus yine hic aci yok. Sonra elimle dokundum sivilce gibi cikti resmen netten arastirdim bagdemcik tasi diye bisey cikti. Aynen oyle bagdemcik tasi dolmus boğazım. Etrafinda ya da kendinde boyle bisey yasayan var mi nerden cikti smdi bu ya
Masallah cankm cok sevindim.Topikve bozulmustuk.Kızlar kontrolden geldim.
Çok şükür yolunda herşey. Bebiş dönmüş kafa aşağıda. Ben hissediyordum Zaten. Kasığımda ağır bi şey vardı
Mideme de ayakları ile tepikliyordu.
2200 gr 44 cm çıktık. Yine bi hafta ileride. Yüzünü göremedik. Plasenta kapatmış önünü.
Ama normal Doğuma engel bişey yokmuş.
Canim oh mis ne guzelCuma gunu gidip alacagim. Bakalim insallah daha guzel gorunuyordur da gerek kalmaz hic .
Ben mevlut yapmayacagim galiba ya. Kimsem yok ki burda bir gorumcem bir eltim var. İkisini mi cagircam :/ diger misafirler benim hep sehir disindan. Bir mevlut icin gelmezler ki.
Kiz kimyonlu su degil olimonlu demek istemisim koca parmaklar klavyeye sigmayinca boyle gariplikler cikiyor ortaya
izleme boş ver ben daha hic bakmadim bakmayida düşünmüyorum.kendi kendimi telkin ediyorum " bak herkes nasıl yapıyor,senin neyin eksik onlardan,sende yapabilirsin" diyorumAllahım nasıl soktuysa öyle çıkarsın kolaycacık inşallah ama napcam ben ya abooooo
daha çarşamba günüydü cnm kontrolüm..Benim tam kafası galiba diye düşündüğüm yeri cihazı koyunca kafası burda dedi..bende soracaktım doktora...öyle nasıl rahat ediyorsa artıkO yanlarda hissettigin dirsek olabilir canim. Kontrol etti mi doktor donmedigine emin misin? Yoksa sadece kendi hislerin mi? Benim ki döndü. Ama ben de vajinama tekme atarmis gibi agri hissediyorum bazen.
ay benimki 38 den önce doğmasın.37 nin bitiminde doğum iznine ayrilcam daha ben.bende doğum iznine girmeden doğarsa iznim yanar mi diye düşünüyorumYa canım bnde 37 38 de doğursam diyorum bazen hatta içimden de öyle gecti bi ara ama benim içimden gectiyse kesin en gec tarihte gelir37 küsürlerde doğursam üç hafta var resmen
Kızlar kontrolden geldim.
Çok şükür yolunda herşey. Bebiş dönmüş kafa aşağıda. Ben hissediyordum Zaten. Kasığımda ağır bi şey vardı
Mideme de ayakları ile tepikliyordu.
2200 gr 44 cm çıktık. Yine bi hafta ileride. Yüzünü göremedik. Plasenta kapatmış önünü.
Ama normal Doğuma engel bişey yokmuş.
masallah kuzuna :) normal dogum gibisi yok canim
Maşallah minnoşuna , gözünaydın canım. Bizimkini de göremedik ensesi gözüküyordu :) pek nazlı mayıs bebekleri
oooh maşallah maşallah canım
Çoook sağolun kızlar. Rabbim inş hepimize sağlıklı doğumlar nasip eder. Son ana kadar belli olmuyor. Şimdi bi arkadaşımdan haber geldi. Her şey normaldi. Hatta dr u normal Doğuma ikna etmeye çalıştı arkadaşımı.Cok gec dogmus ilkin
Yok canim korkma benimde son gunlerde donmustu daha var .
Canim doktora danis niye oluyomuski
Masallah cankm cok sevindim.Topikve bozulmustuk.
Canim oh mis ne guzel
Bizim kalabalik oluyor genelde birde nazar alirim cok odum kopuyo mevlutten
Teşekkür ederim canm. Kulak çeperim çok darmis ve içindeki salgıyı dışarı atamiyormus bu yuzden sık sık kapanıyor. Bazen ayda bir bazen senede bir. Ne zaman olacağı hiç belli olmuyor. Bir yıla yakın olmadı seviniyordum ama kendini gösterdi. Ama Allahtan bir zararı yokmuş gliserinli suyun aldım geldim hemen
Canim gecmis olsun hic bilgim yok .cok korkarim kulsk agrisindan
İnş canım...sağlıkla gelsinde tek .Cok gec dogmus ilkin
Yok canim korkma benimde son gunlerde donmustu daha var .
Canim doktora danis niye oluyomuski
Masallah cankm cok sevindim.Topikve bozulmustuk.
Canim oh mis ne guzel
Bizim kalabalik oluyor genelde birde nazar alirim cok odum kopuyo mevlutten
Canım nasıl çalışıyorsunuz valla helal olsun . Ben hamile kaldığım ay işten çıkmıştım hatta son regli tarihim işteki son günümdü:)ay benimki 38 den önce doğmasın.37 nin bitiminde doğum iznine ayrilcam daha ben.bende doğum iznine girmeden doğarsa iznim yanar mi diye düşünüyorum
Hadi geçmis olsun canm güzel haberlerle gelmişin. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinÇoook sağolun kızlar. Rabbim inş hepimize sağlıklı doğumlar nasip eder. Son ana kadar belli olmuyor. Şimdi bi arkadaşımdan haber geldi. Her şey normaldi. Hatta dr u normal Doğuma ikna etmeye çalıştı arkadaşımı.
Bugün netleşmiş. Bebeğin hareketleri zayıfladığından ve açılma olmadığından 10 gün önce sezaryen olacak. Valla duyunca beni heyecan bastı. Biz de yaklaştık :))
Bende unutamıyorumTam ben diyecektim ben de 22 haftalık kızımı normal kontrolde kaybettigimi öğrendim suni sancı verdiler öğlen yattım hastaneye ertesi gün öğlen acilmam oldu doğdu 400 gr di küçüktü tabi ama 24 saat sancı çektim sancı umrumda değildi içim yanıyordu kaybimdan. Allah kimseye yasatmasin. Diyeceğim şu sağlıklı sıhhatli yavrularimizi kucagimiza alıp evimize dönelim de hiçbir acı ağrı, sancı önemli değildir. Sezeryanda olsa isterse 40 gün sürsün ağrısı nasılsa geçiyor. O kaybının acisi yıllar geçse de geçmiyor. 2 yıl oldu hamileyim yine şükürler olsun ama yine de içim aciyor düşündükçe. O yuzden doğumu düşünmeyin yeterki sağlıkla kavusalim
Bence çok güzel.hatta burda bu mağazada buna benzer bişey bakmistim sonradan vazgeçtim oğlumda giydiğim pijamalarimi giyicem inşallahhttps://www.lohusam.com/mecit-1820-...riteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=retargeting kızlar bu ama daha mavi duruyor ustune mavi sal
Aaa ben bu takımın gecelikli olanını sordum geçen gün İnstagramda 269 lira dedi. Gecelik, pijama ve sabahlık vardı ama çok pahalı geldi. Sadece pijama takımı olması güzel, fiyatı da uygunmuş canım, güle güle giyhttps://www.lohusam.com/mecit-1820-...riteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=retargeting kızlar bu ama daha mavi duruyor ustune mavi sal
Canım nasıl çalışıyorsunuz valla helal olsun . Ben hamile kaldığım ay işten çıkmıştım hatta son regli tarihim işteki son günümdü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?