2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Gebelik şekeri olanlar bi sorum olcak.. yaklaşık 1-2 saat önce birazcık börek ısırdım dayanamadım şekerimm çıkmışmıdır? Şeker ölçüm cihazımda sıkıntı var sanırım ölçemedim de.. yollara vurayım mı kedimi acaba?

İnş teyzesi dediğin gibidir inş
...hakkımızda hangisi hayırlı ise öyle olsun
Kem gozleri cagirma

Döner daha annesi

Aynen haklisin. Fazla duymamak lazim soylenenleri. Hakkimizda hayirlisi olsun.
İnş döner...geçen tehdit ettim muayenede bak dedim dönmezsen karnimi kesecek doktor artık doktorum içinden bana ne dedi bilmiyorum...Benim kız yan gelip yatıyor şimdilik

Kız erken değilmi bence 36-37 de başla tabi benim fikrim

Bu haftalarda benim gibi uyuklayan varmı kızlar yaa tavuk gibi pinekliyorum resmen hiçbirşey yapmıyorum wcye gitmek dışında ona bile üşeniyorum
Sorma yaa bende aynıyım kafamı koyduğum yere uyuyorum bugün az kaldı evi yakıyodum yemeği ocağa koydum uyuya kalmışım tencere çatır çatır yanmış evi duman basmış ben kokuya uyandım komşular geldi noluyo diye Allah korudu valla

Şimdi kokuyu gideremiyorum evden ne yapabilirim bilen varmı bütün camları açtım bekliyorum gitsin koku diye

Allah korumuş canım.ya dikkat et tencereyi evden uzaklastir bide ceyran yaptır.ama.sen evde durma dışarı çık.carpmasin sonra 2 saate gider koku

Can'ım öyle süslü terlik ben de istemedim. Zaten normalde bile öyle kapalı terlik sıcaklatır beni. Havalar sıcak olur belki.
Benim düşündüğüm terlikler böyle. Bi tane beyaz üstü çiçekli naylon terlik aldım hastane için.
Ev için de böyle bişeyler düşünüyorum. Tabi bunlar biraz pahalı. Pazarda görmüştüm çok benzer. Şade ama az tüylü ve az süslü :) bulabilirsem böyle bişey alıcam. Sen de düşünebilirsin.

Bende ayni durumdyim.. dalgınlık ve uyku...koku gidermek içinde sulandirilmis yumuşatıcı kaynatın diolar demir bir kapta hafif hafif.. evi sarıyomus kokusu..ama hamileyken helede dalginken çok mantıklı değil..kimyasal solunuma olursun.. havalandir 3 gün geç cikiversin kokusu..

Kız erken değilmi bence 36-37 de başla tabi benim fikrim

Ay canım bana ta geçen ay başla başla deyip durdular bende 32 den beri yiyorum ama günde 2 tane falan, 37 38 de bunu 6 7 taneye çıkaracağım. Ne bileyim nettede hiç şu hafta başlayın falan yazmıyordu. Birde severim ki hurmayı canıma sefa oldu yiyorum hergün

Etkiler tabi kirmadan soyle istersen canim.
Cok guzelmis canim gule gule kullan .cok suslu degil bile bende sal ne alicam bilmiyorum hic .

Bana da doktorum şimdiden her gün 1 tane yememi önerdi. Bir de rezene çayına başla süt yapar dedi. Ben rezeneye başladım ancak hurma henüz alamadığım için başlayamadım. Bir bildikleri vardır elbet

Rezeneyi duymamıştım bende başlayım bari, severimde rezeneyi tadı hoşuma gidiyor süt yaptığını ilk kez duydum. Akşam giderken alayım bari :)

Kizlar yorumlar ucmus yetisemedim :)
Ben bitane pijama takimi aldim okadar yetmezmiki acep evden koyabilecegim seyler biraz dandik onlari koysam cokmu cirkin olur

Kizlar yorumlar ucmus yetisemedim :)
Ben bitane pijama takimi aldim okadar yetmezmiki acep evden koyabilecegim seyler biraz dandik onlari koysam cokmu cirkin olur

Canım ben bi lohusa takımı aldım krem rengi, çeyizlik gecelik takımım vardı oda beyaz ama yedek olarak onun içini sabahlığınıda koyacağım. Ne olur ne olmaz sende al birtane daha normal bir pijama takımı alsanda olur süslü püslüye gerek yok bence. Benim lohusa takımı bile çok sade

Normal aktarlarda satılandan alırım canım tohum olanlardan marketlerde olanları ben sevmiyorum tadı bile değişik geliyor.
Benim iş yerinde demleme fırsatım olmadığı için marketteki hazırlardan aldım. Ama tabi ki demlenmesi çok daha güzel oluyodur eminim. Daha önce hiç içmemiştim ama tadı kötü değil gerçekten. Tabi ben azıcık şeker koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…