2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım ben ilkinde sormuştum 4. Gün takabilirsin demişti. İlk 4 gün de hep sardım şalımla. Arkadaşın dediği gibi bana çok destek oluyordu ağrımı çok azaltmıştı. Ve göbeğim çok çabuk gitti.
Dolunay22 kuzum benimki bundandı, sezeryan korsesi diye geçiyor, medikalcilerde satılıyor. Pazarda da gördüm ama incelemedim hiç. Dikişlerin yapışmaması için bence değmeyen korseler tercih edilmeli. Bu da dikişlerin üstünden başlayıp bel bitmine kadar çıkıyor. Zayıfladıkça sıkıyorsun

Eklentiler

• F1554A62-2514-485B-BFBE-A351CD45A4BA.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 80
Ya varya şu muhabbete okadar sinir oluyorum ki kızlar. Çocuk sahibi olamayan okadar insan var tebrik edeceklerine bildiğin saçmalıyorlar. Kız olsaydı da bişey derlerdi inanın. Çünkü niyetleri kötü ağızları da boş. Evladın kızı erkeği yok hayırlısı var. Rabbim sağlık versin de insan çok sinir oluyor ama gerçekten cevabını yapıştırıp susturmak en güzeli

Canım adı gaviscon ama pepper mint liquit yazanı iste . Diğerinde de pepper mint advance yazan o işe yaramıyor hemde gebelik için uygun değilmiş .
Canım ben gebeliğe uygun değilmiş dediğimi içiyorum hatta burda ebe arkadaş önermişti tehlikesimi varmış ki bak kurt düştü içime

Herkese merhaba . Son bi kaç eksiğim vardı anne yanı beşik , reflü yastığı ve bakım çantası ve arabamızı da istettik çok şükür gelmelerini bekliyoruz . Bunlar bitti bi oh dedim Rabbim alma gücü kolaylığı versin isteyen herkese de nasip olsun en güzeli . Ben istemiyordum ama eşim tutturdu oğlanın doğumunda birşeyler dağıtalım diye . Biraz araştırdım ama bütçemi yeterince aştım çok masraf çıkarmak istemiyorum çikolata ve magnet yaptırmak istiyorum uygun fiyatlarla yaptırabileceğim instagramdan adres bileniniz var bu acaba ? 50 magnet 100 de çikolata yaptırsam yeter bana. Fikirlerinizi bekliyorum kızlar bana bi el atın da şunu da bitirelim

Sorma kuzum yapması dert yemesi dert bazı hamilelerin peşinde bi sürü insan var, ne isteseler yapılıyor, her işleri görülüyor.. ne çok üzülüyorum bilsen
Bende cok uzuluyorum valla bi insan olsa bari .
Annem arayip telefonda yedigi yemekleri sayiyo.
Ne var yani kizim hamile cani cekmesin diye dusunse soylemese ..

Canim cikolata haci serif var nette cok uygun tavsiye ederim .magnet icin bilgim yok

Aynen yaaa...
Instadada hayirli arkadasin biri paylasmis masayi icim gitti.
Bi doguriyim aynisini yapcam onlara bi lokma verirsem......

Ay canım çok sağol iyi oldu gösterdiğin. İşe yarıyorsa almak lazım. Göbüş kalsın istemem. Nasıl değmiyor ki o kısmı anlamıyorum aslında Sonuçta korse sıkı birşey.

Hiç sorma Can'ım. Bana bir de erkek diyince haa iyi bari bunca yıl olmadı erkek olduğu iyi olmuş, sana dua ettik erkek olsun diyenler var o kadar sinir oluyorum ki.
Sanki cinsiyetini onlar tayin etmiş gibi. Rabbim her evladın hayırlısını versin.
Ay canım benim yaaa. Valla gelip sana yemek yapasım geldi İnan ki.

İyi günlerde kullansın cimcime

Bebeğin suyunu arttırıyor diyolar canım ondan içicem suyu artsın diye

Aynen canım, Allah aratmadı çok şükür. Evladın kızı erkeği mi olur, inşallah sağlıkla kucaklarız evlatlarımızı.. allahım isteyen herkese de nasip etsin inşallah

Ayy o da kötü niyetinden yapmıyordur ki, anne sonuçta kıyamaz ki herkes yerinde sagolsun diyelim ne diyelim kuzum

Sağol canım aslında çok yatmıyorum biraz fazla ayakta kalıyor olabilirim . Zemzem de eşimin çalıştığı otelde vardı ona söyleyeyim getirsin ordan

Doktor mu verdi canım sana? Dahiliye doktoru bana tatlandırıcı da kullanma tatlandırıcılı şeyleri de yiyip içme demişti...

Amin canım inşallah hepimizin evladı

Canım cikolata hacı serif diyo herkes bende oraya sipariş vericem insallah magnette inst bi sayfa var ben kurdele yaptırmıstım sonra ayıcıklı anahtarlık siparişide verdim biraz yüksek bunun fiyatı ama magnetlerde var baya ceşit var bi arkadas daha sipariş etti hatta ben kapı süsü kurdele filan ayıcıklı diye anahtarlıkta öyle olsun dedim baska bi anahtarlık istiyodum ama değiştirdim
Sayfanın adı eylulun_renkli_dunyasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…