2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim devlette acılar hemen yönlendiriyorlar. Hamileler ve 65 yaş üstü öncelikli biliyorsun. Ama bazen randevu olmuyor. Bende gebelik şekeri çıkınca dahiliyeye yonlendirildim. Hemen o gün dahiliye baktı Diyetisyen e yönlendirdi ama zeynep.kamilde diyetisyen çok doluydu. Bende kartal lütfi kırdar gittim. Orada da diyetisyen yönlendirme istedi. Hastane içine aile hekimliği açılmış oradan yönlendirebilirler dedi. Oraya gittim hemen numara verdiler 10dk bekledim hemen sıram geldi. Doktora şeker yükleme testlerimi gösterdim diyetisyen dememe kalmadı 5 dk sonrasına randevu oluşturuyorum sana hemen diyetine başka dedi doktor.
Tabii her hastane aynı olmayabiliyor ama telde bilgi alabilirsin canim. Benim o gün diyetisyen e yönlendirme ve girme isim 15 dk sürdü sayılır. Özelde bile daha fazla bekleyebilirdim belki

Çok şükür Bezmialeme randevu bulabildim. Yarın sabah gidicem şu meşhur doktora :halay: Memnun kalırım diye umuyorum. Sadece geç kalmış olmaktan korkuyorum :110: inşallah bu durum bebişime zarar vermemiştir :dua:

Günaydın arkadaşlar bebek arabası ve kamera alan arkadaşlar marka ve modellerini yazabilirler mi ?kız anneleri isme karar verebildiniz mi 30 haftalık oldu hala isme karar veremedik :/
Canım ben bebek arabasını travel alacaktım ama çok hantal ve kullanışsız olacağını söyleyince herkes tam yatar markasız bi baston bebek arabasi aldım, ayrıca kraft luca puset aldim. Kamera almadim ama onu bilemiyorum.

Travel alacaksan casual cadillac güzel bir de kanz 4010

Canimyiyebilirsin ekmek donusumunde var. 1 dilim ekmek 3 kasik makarna ya da 3 kasik bulgur pilavina es 2 dilim ekmek yerine ye 6 kasik makarna gitsin :)
semabsrn semabsrn Kızlar sağolun yaa korka korka almıştım bu makarnayı zaten markete girdim felaket...her şey yasak...dün ilk defa üşendim yürümedim çok yorgundum hep uzandım falan sabah 96 ydı ve çok sevindim hicbir şey yapmadan da düşüyor heralde düzene soktum biraz çok şükür hem de şehriyeli çorbayı biraz abartmış olmama ve yemeği 8de yememize ragmen...ama yürüyüşümden vazgeçmiycem çok pişman oldum sabah kalktım elim yüzüm şiş gibi ve yerimden kalkamıyorum...bünye alışmış ondan mı artık bilemedim...hareket şart

Günaydın arkadaşlar bebek arabası ve kamera alan arkadaşlar marka ve modellerini yazabilirler mi ?kız anneleri isme karar verebildiniz mi 30 haftalık oldu hala isme karar veremedik :/
Aynen canım biz de karar veremedik erkek ismi daha çok ve güzel sanki eskileri de yakışıyor...kız isimlerinden eskiler kötü yeniler uyduruk...Elif Zeynep var kızkardeşimle benim adımız...6 yaşında oğluma seçtirelim dedik sınıftaki kızların adını söylüyor ben beğenmiyorum...benim söylediklerimi o beğenmiyor...eşim sadece Defne dedi Hataylı diye illa bi yerinden sokuşturacak soyadını sen veriyorsun doğum yerine zorla Hatay yazdırıyorsun adına da karışma dedim...Ayşen Ece...Aydan Ece...Bilge...Ayşe Eda...hoşuma gidiyor ama bilemiyorum

Kızlar çikolata için çoğunluk hacı şerif düşünüyor sanırım alternatif olsun yine de hacı şerif 70 taneye 50 tl diyor. Eminonunde Elit markasının mağazası var bebek ismi yazmıyor ama mavi ya da pembe bebek suslemeli aynı sadece bebek ismi yazısı yok kilosu 70 tl nakitte 60 tl ve kiloda 150 tane oluyormuş haberiniz olsun. Elit de iyi markadir kahve dünyası ayarında yani. Tadımlık da ikram ediyorlar zaten. Fiyatı çok iyi , elit satan mağazalarda böyle değil eminonunde böyle sanırım.
Evet canım. Benim ablam satıyor elit. Uygun değil fiyatı. Gerçi ben 80 diye hatırlıyorum kilosu. Onlara gelişi 40-50 falan. Bu durumda Eminönü de çok uygun gibi gelmedi bana. Daha çok süsleme kutu vs fiyatı etkiliyor Zaten.

Eki Görüntüle 2126464
Kızlar kapıya tül yaptrcak lar için bu sekilde çok hoş di mi tül.süsüm de bu olcak ortaya hoş durur herhalde sizce?
Eki Görüntüle 2126464
Bence çok güzel Can'ım ❤️

Kamera almadım. Şimdilik düşünmüyorum da Can'ım.
Bebek arabasını da Kraft london aldık. Ben bayıldım. Ama baston tipi ve tek yönlü.

Çok şükür Bezmialeme randevu bulabildim. Yarın sabah gidicem şu meşhur doktora :halay: Memnun kalırım diye umuyorum. Sadece geç kalmış olmaktan korkuyorum :110: inşallah bu durum bebişime zarar vermemiştir :dua:
İhsan hoca sanırım. Bana da fonetik önermişti. Gerçekten çook tatlı canayakın bir doktor. Memnun kalırsın. Tahlil isteyecektir senden. Ertesi gün de sabah çağırıyor tekrar sonuçlar için.

Aynen canım biz de karar veremedik erkek ismi daha çok ve güzel sanki eskileri de yakışıyor...kız isimlerinden eskiler kötü yeniler uyduruk...Elif Zeynep var kızkardeşimle benim adımız...6 yaşında oğluma seçtirelim dedik sınıftaki kızların adını söylüyor ben beğenmiyorum...benim söylediklerimi o beğenmiyor...eşim sadece Defne dedi Hataylı diye illa bi yerinden sokuşturacak soyadını sen veriyorsun doğum yerine zorla Hatay yazdırıyorsun adına da karışma dedim...Ayşen Ece...Aydan Ece...Bilge...Ayşe Eda...hoşuma gidiyor ama bilemiyorum
Defne çok güzel ama çok var sanki.
Ben Bilge den yana kullanıyorum :KK200::KK45:
Çok güzel Bilge.

Herkes uyuyor bana tam tersi oldu ne güzel uyurdum zaman geçerdi şimdi yok uyku muyku kalmadı gece zaten delik deşik uykum gündüzde uyuyamıyorum offfffffff böyle zaman hiç geçmiyor sanki yaa iştahım da kapandı çok fena gündüzde yemiyorum eskiden yatmadan yer yatardım korkuyorum minnak azcık büyümüştü geriler diye bakalım 2 hafta sonra ne olcak kontrolde ama hareketli maşallah 2 gündür çok iyi
Canım merhaba bişey sorucam doktor nasıl sana dikişlerindeki problemi söylüyor benim doktorum bakmıyor galiba ve bende sormadım acıkcası bide son Hafta gerilir falan dedi kızarıklık falan mı oluyor dikiş yerinde kabarıklık gibi şişlik gibi mi yani benim o kısım henüz kırmızı değil ama genede ürkmüyor değilim ağrı mı oluyor

D Deli mavi prenses Buna odaklanma canım kendini dinleme kızınla oyunlar oynayın kek yapın komik filmler izleyin yemek yap...kendi kendine kuruyorsun doğurmak yok:anneadayı:hamileyiz ya her gün illa ki bir yerlerimiz ağrıyor...erken doğum oranı %5 mi neymiş o da çok ekstrem durumlarda oluyor...Allah dağına göre kar veriyor emin ol

Kızlar sizce de iştahlı olmak dünyanın en büyük nimetlerinden birisi degil mi? Suan guzel bir kahvalti yapiyorum ve aklima hamileligin ilk aylari geldi. O kadar iştahsızdım ki! Resmen bu yüzden mutsuzdum. Severek yemek yemeyi özlemiştim. Bu iştahsızlık kalici olacak diye nasil korkmustum.

Canım cikolata hacı serif diyo herkes bende oraya sipariş vericem insallah magnette inst bi sayfa var ben kurdele yaptırmıstım sonra ayıcıklı anahtarlık siparişide verdim biraz yüksek bunun fiyatı ama magnetlerde var baya ceşit var bi arkadas daha sipariş etti hatta ben kapı süsü kurdele filan ayıcıklı diye anahtarlıkta öyle olsun dedim baska bi anahtarlık istiyodum ama değiştirdim
Sayfanın adı eylulun_renkli_dunyasi

Ben de buradan görüp aynı sayfayla görüştüm. Aşağıdaki kapı süsünü yaptırmaya karar verdim. Daha önce hiç yapmamış ondan dolayı biraz tedirginim ama fiyat olarak en uygun o olduğu için yaptırmaya karar verdim. 100 tl ye anlaştık. Sizin ürünler geldi mi memnun kaldınız mı acaba? :KK15:

Ben bebek arabasını çok araştırdım. Aslında arabamız olduğu için sürekli içinde olmayacak ama yine de için de rahat etsin istedim. Fiyatı ortalamaya göre biraz yukarda. Ama en çok tavsiye edilen marka ve model. İnglesina trilogy travel sistem. Fotoğrafını ekledim.

İsmimiz de Nilda olacak kısmet olursa :KK200:

İhsan hoca sanırım. Bana da fonetik önermişti. Gerçekten çook tatlı canayakın bir doktor. Memnun kalırsın. Tahlil isteyecektir senden. Ertesi gün de sabah çağırıyor tekrar sonuçlar için.

Hastaneyi buradaki bir arkadaş önermişti ismini hatırlamıyorum :KK43: Ama doktorun adı Mahmut Muzaffer İlhan. O ismi vermişlerdi. Tam kan tahlilimi hafta başında yaptım. Sonuçları elimde. İnşallah bi daha git gel yapmayız :dua:

Eklentiler

• inglesina trilogy.webp
    inglesina trilogy.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 78
  • melek kanat kapı süsü.webp
    melek kanat kapı süsü.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar bizde bu arabayı aldık, eşim sağlam olduğunu düşündü fiyat olarak da 850. Ben eşime bıraktım seçimi çünkü o az çok mekanikten anlıyor umarım güzel günlerde kullanırız.
Eki Görüntüle 2126517
Canım bnm arabamın aynısı bu markası farklı mı benimki wellgro Q3 rengi kahverengi 9236A15E-9847-4F30-BEF1-4BB5CD558484.webp

Back
X