- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
- #31.961
Kızlar bende gece çok komik bişey yaşadım. Gece bir sallandim eyvah deprem oluyor diyerek uyandım. Ama meğerse oğlan nasıl bir arka arkata tekme attiysa sonradan fark ettim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sabır versin mekanı cennet olsun inşallah canımAllah sabır versin canım benim. Bazen zor imtihanlardan geçebiliyoruz. Ben de 6 ay önce babamı kaybettim ve hamile olduğumu birkaç gün sonra öğrendim.Kızım bana hep güç verdi. Rabbim o kadar büyük ki..
İnşallah canım ya cok hevesli bakalım değişmez umarımÇok güzel canim Ömer abi oldu he yerim :)
Canim devlette acılar hemen yönlendiriyorlar. Hamileler ve 65 yaş üstü öncelikli biliyorsun. Ama bazen randevu olmuyor. Bende gebelik şekeri çıkınca dahiliyeye yonlendirildim. Hemen o gün dahiliye baktı Diyetisyen e yönlendirdi ama zeynep.kamilde diyetisyen çok doluydu. Bende kartal lütfi kırdar gittim. Orada da diyetisyen yönlendirme istedi. Hastane içine aile hekimliği açılmış oradan yönlendirebilirler dedi. Oraya gittim hemen numara verdiler 10dk bekledim hemen sıram geldi. Doktora şeker yükleme testlerimi gösterdim diyetisyen dememe kalmadı 5 dk sonrasına randevu oluşturuyorum sana hemen diyetine başka dedi doktor.
Tabii her hastane aynı olmayabiliyor ama telde bilgi alabilirsin canim. Benim o gün diyetisyen e yönlendirme ve girme isim 15 dk sürdü sayılır. Özelde bile daha fazla bekleyebilirdim belki
Canım ben bebek arabasını travel alacaktım ama çok hantal ve kullanışsız olacağını söyleyince herkes tam yatar markasız bi baston bebek arabasi aldım, ayrıca kraft luca puset aldim. Kamera almadim ama onu bilemiyorum.Günaydın arkadaşlar bebek arabası ve kamera alan arkadaşlar marka ve modellerini yazabilirler mi ?kız anneleri isme karar verebildiniz mi 30 haftalık oldu hala isme karar veremedik :/
Canimyiyebilirsin ekmek donusumunde var. 1 dilim ekmek 3 kasik makarna ya da 3 kasik bulgur pilavina es 2 dilim ekmek yerine ye 6 kasik makarna gitsin :)
Aynen canım biz de karar veremedik erkek ismi daha çok ve güzel sanki eskileri de yakışıyor...kız isimlerinden eskiler kötü yeniler uyduruk...Elif Zeynep var kızkardeşimle benim adımız...6 yaşında oğluma seçtirelim dedik sınıftaki kızların adını söylüyor ben beğenmiyorum...benim söylediklerimi o beğenmiyor...eşim sadece Defne dedi Hataylı diye illa bi yerinden sokuşturacak soyadını sen veriyorsun doğum yerine zorla Hatay yazdırıyorsun adına da karışma dedim...Ayşen Ece...Aydan Ece...Bilge...Ayşe Eda...hoşuma gidiyor ama bilemiyorumGünaydın arkadaşlar bebek arabası ve kamera alan arkadaşlar marka ve modellerini yazabilirler mi ?kız anneleri isme karar verebildiniz mi 30 haftalık oldu hala isme karar veremedik :/
Evet canım. Benim ablam satıyor elit. Uygun değil fiyatı. Gerçi ben 80 diye hatırlıyorum kilosu. Onlara gelişi 40-50 falan. Bu durumda Eminönü de çok uygun gibi gelmedi bana. Daha çok süsleme kutu vs fiyatı etkiliyor Zaten.Kızlar çikolata için çoğunluk hacı şerif düşünüyor sanırım alternatif olsun yine de hacı şerif 70 taneye 50 tl diyor. Eminonunde Elit markasının mağazası var bebek ismi yazmıyor ama mavi ya da pembe bebek suslemeli aynı sadece bebek ismi yazısı yok kilosu 70 tl nakitte 60 tl ve kiloda 150 tane oluyormuş haberiniz olsun. Elit de iyi markadir kahve dünyası ayarında yani. Tadımlık da ikram ediyorlar zaten. Fiyatı çok iyi , elit satan mağazalarda böyle değil eminonunde böyle sanırım.
Bence çok güzel Can'ımEki Görüntüle 2126464
Kızlar kapıya tül yaptrcak lar için bu sekilde çok hoş di mi tül.süsüm de bu olcak ortaya hoş durur herhalde sizce?
Eki Görüntüle 2126464
Kamera almadım. Şimdilik düşünmüyorum da Can'ım.Günaydın arkadaşlar bebek arabası ve kamera alan arkadaşlar marka ve modellerini yazabilirler mi ?kız anneleri isme karar verebildiniz mi 30 haftalık oldu hala isme karar veremedik :/
İhsan hoca sanırım. Bana da fonetik önermişti. Gerçekten çook tatlı canayakın bir doktor. Memnun kalırsın. Tahlil isteyecektir senden. Ertesi gün de sabah çağırıyor tekrar sonuçlar için.Çok şükür Bezmialeme randevu bulabildim. Yarın sabah gidicem şu meşhur doktoraMemnun kalırım diye umuyorum. Sadece geç kalmış olmaktan korkuyorum
inşallah bu durum bebişime zarar vermemiştir
![]()
Defne çok güzel ama çok var sanki.Aynen canım biz de karar veremedik erkek ismi daha çok ve güzel sanki eskileri de yakışıyor...kız isimlerinden eskiler kötü yeniler uyduruk...Elif Zeynep var kızkardeşimle benim adımız...6 yaşında oğluma seçtirelim dedik sınıftaki kızların adını söylüyor ben beğenmiyorum...benim söylediklerimi o beğenmiyor...eşim sadece Defne dedi Hataylı diye illa bi yerinden sokuşturacak soyadını sen veriyorsun doğum yerine zorla Hatay yazdırıyorsun adına da karışma dedim...Ayşen Ece...Aydan Ece...Bilge...Ayşe Eda...hoşuma gidiyor ama bilemiyorum
Canım merhaba bişey sorucam doktor nasıl sana dikişlerindeki problemi söylüyor benim doktorum bakmıyor galiba ve bende sormadım acıkcası bide son Hafta gerilir falan dedi kızarıklık falan mı oluyor dikiş yerinde kabarıklık gibi şişlik gibi mi yani benim o kısım henüz kırmızı değil ama genede ürkmüyor değilim ağrı mı oluyorHerkes uyuyor bana tam tersi oldu ne güzel uyurdum zaman geçerdi şimdi yok uyku muyku kalmadı gece zaten delik deşik uykum gündüzde uyuyamıyorum offfffffff böyle zaman hiç geçmiyor sanki yaa iştahım da kapandı çok fena gündüzde yemiyorum eskiden yatmadan yer yatardım korkuyorum minnak azcık büyümüştü geriler diye bakalım 2 hafta sonra ne olcak kontrolde ama hareketli maşallah 2 gündür çok iyi
Çok sağol canım hepiniz sağolun atmaya çalışıyorum bu psikolojiyi üzerimden daha iyi gibiyimCanım eşin gittiği için öyle hissediyorsun ama sakin ol, merak etme hiç birşey olmayacak eşin de hemen gelecekmis zaten bak, biz de burdayız bize yaz yalnız hissetme
OkudumKızlar bugun evladımı kaybetmenin yıl dönümü yavruma fatiha bana sabır okurmusunuz çok iyi hissetmiyorum bugun
Canım cikolata hacı serif diyo herkes bende oraya sipariş vericem insallah magnette inst bi sayfa var ben kurdele yaptırmıstım sonra ayıcıklı anahtarlık siparişide verdim biraz yüksek bunun fiyatı ama magnetlerde var baya ceşit var bi arkadas daha sipariş etti hatta ben kapı süsü kurdele filan ayıcıklı diye anahtarlıkta öyle olsun dedim baska bi anahtarlık istiyodum ama değiştirdim
Sayfanın adı eylulun_renkli_dunyasi
Günaydın arkadaşlar bebek arabası ve kamera alan arkadaşlar marka ve modellerini yazabilirler mi ?kız anneleri isme karar verebildiniz mi 30 haftalık oldu hala isme karar veremedik :/
İhsan hoca sanırım. Bana da fonetik önermişti. Gerçekten çook tatlı canayakın bir doktor. Memnun kalırsın. Tahlil isteyecektir senden. Ertesi gün de sabah çağırıyor tekrar sonuçlar için.
Canım bnm arabamın aynısı bu markası farklı mı benimki wellgro Q3 rengi kahverengiKızlar bizde bu arabayı aldık, eşim sağlam olduğunu düşündü fiyat olarak da 850. Ben eşime bıraktım seçimi çünkü o az çok mekanikten anlıyor umarım güzel günlerde kullanırız.
Eki Görüntüle 2126517