2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
D Deli mavi prenses Buna odaklanma canım kendini dinleme kızınla oyunlar oynayın kek yapın komik filmler izleyin yemek yap...kendi kendine kuruyorsun doğurmak yok:anneadayı:hamileyiz ya her gün illa ki bir yerlerimiz ağrıyor...erken doğum oranı %5 mi neymiş o da çok ekstrem durumlarda oluyor...Allah dağına göre kar veriyor emin ol
Haklısın canım daha iyiyim üzerimdeki endişe ve hüznü atıyorum yabaş yavaş kızımda kreşe gitmek istemedi bende ısrar etmedim küçücük haliyle kuvvet verdi bana

Merhaba canım
Bu hafta kaldı kızımı muayene ettirdiğim doç. Doktora yeni doğan bebeklere nasıl yatak önerirsiniz dedim ortopedik yatak alın dedi
Ben asansörlü sallanabilen beşik aldım.onun içine yatak bakıyorum şimdi
Sünger benim içime de sinmezdi
Karyolasına sert olan ortopediklerden aldık da beşiğe bulur muyuz bilmem canım, bulursan bize de söyler misin markasını, biz de ondan alalım.
Sen nasılsın, miniğinin durumu nasıl? Doğum için tarih söyledi mi doktor?

Günaydın kızlar geceden beri çok huzursuzum sanki bugün doğum yapacakmışım hissi çöktü üstüme eşim sabaha karşı il dışına göreve gitti gece gelcek eşimin ve benim ailem il dışında yanımda kızımdan başka kimse yok belim ve karnım ağrıyor çok korkuyorum

Canını sıkma o psikoloji seni yiyip bitirir daha 1.5 ay var bebişin zamanını bekleyecek merak etme canim

Kızlar bugun evladımı kaybetmenin yıl dönümü yavruma fatiha bana sabır okurmusunuz çok iyi hissetmiyorum bugun

Allah sabit versin canim. Seni ve evlatlarını korusun. Melegine okudum

Günaydın arkadaşlar bebek arabası ve kamera alan arkadaşlar marka ve modellerini yazabilirler mi ?kız anneleri isme karar verebildiniz mi 30 haftalık oldu hala isme karar veremedik :/

Araba almadım daha aytaç bebenin arabasını düşündük ama sanırım hala düşünüyoruz icraat yok cunkiiii
Kızın olacak benim de daha cinsiyet belli olmadan babaya sormuştum kız olsa ismini ne istersin diye oda elif ismi hoşuma gidiyor dedi bende ebrar isminin anlamını beğenmiştim. Elif ebrar dedik öyle kaldı. Daha başka araştırma yapmadık.

ben istanbulda olmadigim için fiyatları çok bilmiyorum.Kapı süsü içinde büyük balonlar yaptım ama onlarda daha yarim.magnetler küçük olduğu için ince keçe kullandım ben,dikmeside kolay oldu.ama kapı süsü için olanlarda keçe kırılma yaptı.kırıma yapmasin diye büyük bulanların içinden silikon geçtim.

Canim bende balonlardan kapı süsü yapmayı düşünüyorum rica etsem fotosunu atarmisin

Kızlar sizce de iştahlı olmak dünyanın en büyük nimetlerinden birisi degil mi? Suan guzel bir kahvalti yapiyorum ve aklima hamileligin ilk aylari geldi. O kadar iştahsızdım ki! Resmen bu yüzden mutsuzdum. Severek yemek yemeyi özlemiştim. Bu iştahsızlık kalici olacak diye nasil korkmustum.
Bunun bi de iştahlı olupta yiyemeyeni var :( yani herşey yasak! Resmen varlık içinde yokluk çekiyorum... şuan iştahsız olabilsem hiç üzülmem herhalde :)

Bunun bi de iştahlı olupta yiyemeyeni var :KK43: yani herşey yasak! Resmen varlık içinde yokluk çekiyorum... şuan iştahsız olabilsem hiç üzülmem herhalde :)
Evet tabi bir de o var. Bence de daha kötü herLde :/ ama üzülme. Dogumdan sonra hepimizi bir zayiflama telaşı saracagi icin biz de ayni durumda olacagiz :D

Haklısın canım kendimi rahatlatmam lazım eşimin il dışına çıkması mahzunlaştırdı sanırım beni haftasonuda samsuna gitceklermiş vakit azaldıkça adamı biyerlere gönderiyorlar buda beni geriyor sanırım sonra vücudumu dinliyorum

Şuan karnımı görseniz sanki içerde inşaat var napiyosun bu kadar hareketle çözemedim donuyomu gene acaba fildir fildir yemek yediğimden beri duramdi dışarda yürürken de aynı farkedilmesi diye cabaliyorum :deli:
Benimkide habire o tarafa bu tarafa çekiştiriyor karnımı derdi ne anlamadımki kafası aşağıda demişti dr walla artık bence tüm ağırlığıyla aşağıya bastırıyor ama bazende yanlarımı yırtıyor

Günaydın kızlar geceden beri çok huzursuzum sanki bugün doğum yapacakmışım hissi çöktü üstüme eşim sabaha karşı il dışına göreve gitti gece gelcek eşimin ve benim ailem il dışında yanımda kızımdan başka kimse yok belim ve karnım ağrıyor çok korkuyorum
canım sakin ol..Tek kaldığın için bence stresten ağrıyor..Rabbim korur merak etme

Kızlar bugun evladımı kaybetmenin yıl dönümü yavruma fatiha bana sabır okurmusunuz çok iyi hissetmiyorum bugun
Okudum cnm Allah kabul etsin...Rabbim sabır versin...Bu bebişin gelişiyle beraber tüm sıkıntılarını alıp götürsün inş
Günaydın arkadaşlar bebek arabası ve kamera alan arkadaşlar marka ve modellerini yazabilirler mi ?kız anneleri isme karar verebildiniz mi 30 haftalık oldu hala isme karar veremedik :/
Zeynep :KK68:olacak cnm bizim....duru, ırmak güzel isimler(yağmur, damla) var ablamın ikizleri onların isimlerinde çok severim
Kızlar bende gece çok komik bişey yaşadım. Gece bir sallandim eyvah deprem oluyor diyerek uyandım. Ama meğerse oğlan nasıl bir arka arkata tekme attiysa sonradan fark ettim:KK48:
:KK48: bazen banada oluyor böyle dalarsın ya aniden bi hareket oluyor vücudumun titriyor adeta..sanki içimde deprem oluyor diyorum

tired tired cim bu benim ekmek değişim listesi belki biliyorsundur ama yinede sanada göndereyim dedim canim
Screenshot_20180321-131542.webp

Bende kuru hurmayı çok seviyorum yaş hurma daha önce hiç yememiştim ilk defa yedim ama yinede yeniyor. 1 tane yaş 1 tane kuru yiyorum. Sen yine de yıka tadına bakma boşver. Kurulayınca bir sıkıntı olmuyor. İstiyorsan önce toplu suda beklet yıka sonra kurula dursun belki o zaman tadında farklılık olmaz. Bana tadı aynı geliyor yıkayınca da.
Can'ım şifası için hurmayı tek yemek gerekir diye biliyorum ben. Aklında olsun. 1-3-5-7 gibi

Haklısın canım kendimi rahatlatmam lazım eşimin il dışına çıkması mahzunlaştırdı sanırım beni haftasonuda samsuna gitceklermiş vakit azaldıkça adamı biyerlere gönderiyorlar buda beni geriyor sanırım sonra vücudumu dinliyorum

Canım bence hiç takma, telaşta yapma kitap oku oyalanacak birşeyler yap. Bebeğinin kıyafetlerini düzenle. Havalar gayet güzel git dolaş et film izle, kendini dinledikçe daha çok evhamlanırsın. Hep iyi düşün, aç müzik hareketli şarkılar hiç susmasın kenarda çalsın dursun kafan dağılır hem. Bak benim eşimde gitti 2 günlüğüne müzikler dinledim ütü yaptım kendimi dinlemedim.

Canım bir de eşine söyle yaş hurmada alsın onun vitamin oranı daha yüksek oluyormuş. Yaş hurma deyince biliyorlar zaten. Ben 1 kilo normal aldım yarım kilo kapalı kapta yaş hurma aldım. İkisini de suda bekletiyorum önce sonra yıkayıp yiyorum 1 normal 1 de yaş hurma yiyorum günde. 2 hafta sonra falan günde 5 6 taneye çıkaracağım.
Tamam canım dur söyleyeyim varsa ondan da alsın çok teşekkürler :KK200:

Aynen canım biz de karar veremedik erkek ismi daha çok ve güzel sanki eskileri de yakışıyor...kız isimlerinden eskiler kötü yeniler uyduruk...Elif Zeynep var kızkardeşimle benim adımız...6 yaşında oğluma seçtirelim dedik sınıftaki kızların adını söylüyor ben beğenmiyorum...benim söylediklerimi o beğenmiyor...eşim sadece Defne dedi Hataylı diye illa bi yerinden sokuşturacak soyadını sen veriyorsun doğum yerine zorla Hatay yazdırıyorsun adına da karışma dedim...Ayşen Ece...Aydan Ece...Bilge...Ayşe Eda...hoşuma gidiyor ama bilemiyorum
Canım seçeneklerin hepside çok güzel. Biz Bilge Sena koyacağız inşallah. İlk niyetim Bilge Ayşe idi ama çevremdeki bazı kişiler Ayşe ismi cok cefa çeker deyince vazgeçtim

tired tired cim bu benim ekmek değişim listesi belki biliyorsundur ama yinede sanada göndereyim dedim canim
Eki Görüntüle 2126558
Bu güzelmiş bendeki böyle değil...ama ben mesela pirinç erişte asla yiyemiyorum midemi de ağzımın tadını da bozuyor...galiba şeker ve karbonhidrat iyi gelmiyor bana diyabetle alakası var mı bilmiyorum...buna göre bişeyler yapılabilir...iyiymiş...patatesi falan hiç denemedim korkuyorum galiba

Gule gule kullanin insallah canim. Bende bebek arabasi arayisindayken cok gordum bunu. Zaten cogu travel sistemler hep model ayni ama marka farkli oluyor. Yoyko'dan aldim ben gayet saglam duruyor insallah kullanisi da rahat olur :KK66:
İyi günlerde kullanın siz de inş. Aynen cnm bunlarda çok hoşuma gidiyordu benim. Eşim amortisör olsun yollarda çukura girerseniz sarsılmaz dedi ondan bunu seçti yoksa hep benzer özellikleri taşıyan ben olacağım için çok çukura girebiliriz :KK70:

Canim nerden aldiriyorsunuz ya? Benim gordugum kiloyla satanlar hem açıkta oluyor. Hic alasim gelmiyor onlardan. Ben de bim den paket aliyorum ama guzel degilZ

Canim.netten de sipariş verebilirsin. Ben oğlumda netten almıştım site ismini hatırlamıyorum ama eşime bir sorarım.
Bimin kuruyemişler hiç hoşuma gitmiyor canim bari bi aktardan al. Açık da olsa yıkarsın ne olcak

Back
X