2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ayy ben de sütyensiz yatamam, böyle sağa sola değdikçe uyanıyorum :KK76: bu lohusa sütyenleri de bi değişik, çok çirkin nasıl kullanılacak bilmem :110: önden açmalı sütyenlerden mi alsam ki diyorum, benimki de bebek ordan beslenecek sen neyin peşindesin diyor :KK45:
Ben de normalde sütyensiz yatamam ama bu normalden küçük olduğundan heryerimi kıstırıyo.. kimi bulsam sırtlarımı yanlarımı kaşıtıyorum.. eşim artık Allah aşkına doğurda sen de ben de ciciklerde rahat etsin diye yalvarıyo :))

Ben sutyen takmicam dogduktan sonra emzirme atleti aldim ustu sutyen gibi gogus altinda buzgusu var. Kalan kismida atlet gibi iniyo. Bildiğiniz emzirme aatleti ama ust kismi cok iyi derli toplu tutuyo. Zaten yaz olucak. Atletsiz duramam sutyen ustune atlet uatune bilmemne hic gelemem. Sadece emzirme sutyeni alta sort yeter yaz icin. Evlerde durulmuyo sicaktan zaten.
Ben de atleti fazla aldım canım, badi gibi olanlardan aldım daha çok, evin içinde öyle gezeyim diye ama dışarı çıkarken ne giycez, kat kat giyinicez mecbur, bari güzel şeyler giyelim :)

millet hasta kaprisi ceker sizde doktor kaprisi cekiyosunuz hamile hamile masallah size. Yalniz 3 kisi denk gelmis cok ilginc :).benimde randevum sali. Bakalim neler dicek cok heycanli degilmi kizlar son haftalar. Doktora gidip yarin doguma denilen cok kisi taniyorum. Randevuya giderken hazirlikli olun :) olalim
Üçümüz de aynı dertlerden muzdaribiz.. o daha ilginç :) neyse ki kaldı yakında hepimiz kurtulcaz inşallah..

millet hasta kaprisi ceker sizde doktor kaprisi cekiyosunuz hamile hamile masallah size. Yalniz 3 kisi denk gelmis cok ilginc :).benimde randevum sali. Bakalim neler dicek cok heycanli degilmi kizlar son haftalar. Doktora gidip yarin doguma denilen cok kisi taniyorum. Randevuya giderken hazirlikli olun :) olalim
Vallaha canım katiliyorum özellikle hazırlık durumunu vücut temizliği olarak altını çiziyorum. Bugün Kadın alttan muayene edicem deyince haydaa dedim..dikkat vallaha

Ben sutyen takmicam dogduktan sonra emzirme atleti aldim ustu sutyen gibi gogus altinda buzgusu var. Kalan kismida atlet gibi iniyo. Bildiğiniz emzirme aatleti ama ust kismi cok iyi derli toplu tutuyo. Zaten yaz olucak. Atletsiz duramam sutyen ustune atlet uatune bilmemne hic gelemem. Sadece emzirme sutyeni alta sort yeter yaz icin. Evlerde durulmuyo sicaktan zaten.
Ben hiç atlet almadım gideyimde alayım bati aklıma bile gelmedi giymem çünkü hiç yaz kış..

Kızlar ya bu cinsel ilişki çok canımı yaktı sonrasında resmen oturamadim baya kasılma oldu sabaha kadar bir de vajinada çok ağrı yaptı :KK43: ama elleri duvara dayayıp çömelme kalkma kolay oluyor ayaklarım çok agrimadi onda.
İyi cesaret etmişsiniz. Bizim ödümüz patlıyo bişey olcak diye.:bicak:

Ben de normalde sütyensiz yatamam ama bu normalden küçük olduğundan heryerimi kıstırıyo.. kimi bulsam sırtlarımı yanlarımı kaşıtıyorum.. eşim artık Allah aşkına doğurda sen de ben de ciciklerde rahat etsin diye yalvarıyo :))
Sizin doktor da tam tırlak :KK53: Benimkiler büyümedi zaten, bekarken kullandıklarımı kullanıyorum sadece arkasına eklerden aldım.. ben bu don konusunda çok rahatsızım, aldığım her don iki hafta sonra sıkıyo, lastikleri kaşındırıyor, 3xl aldım bugün.. umarım son don alışım olur :confused:

Sizin doktor da tam tırlak :KK53: Benimkiler büyümedi zaten, bekarken kullandıklarımı kullanıyorum sadece arkasına eklerden aldım.. ben bu don konusunda çok rahatsızım, aldığım her don iki hafta sonra sıkıyo, lastikleri kaşındırıyor, 3xl aldım bugün.. umarım son don alışım olur :confused:
Eneee :)) ben hala aynı çamaşırları kullanıyorum BİM'in çamaşırları çok rahat esnek dene istersen :)

Ben eminönüne gittiğimde 10 tane don almıştım biyerden xl ama öyle rahat ki anlatamam.. hamile donuymuş gidebilsem vallah alır kargolardım sana onları almadan önce bütün donlarımın lastiklerine makas atmıştım :)

Almasın kızz yazık yine de kıyamam kimse kilo almasınn valla vermek çok zor :)
Kıyamadı bak yinede canım ya:-)
Kızlar bnce bendede ufaktan sancılar gelmeye başladı . Belimde ve kasıklarımda ağrı var . Ama öyle çok değil rahatsız etmiyor . Bnce bebek kanala inmeye çalışıyor. Bi de çok yoruluyorum artık ya yürümk bile çok zor geliyor ayaklarımda iyice şişti :KK43:hiç halim yok hayırlısıyla bi doğursak . Bu halsizlik ağırlık üstüme yapışıp kalcak diye korkuyorum
canım ayaklarına masaj yaptırasana eşine aşağı yukarı hareketlerle..benimkiler çok fenaydı kaç gündür..dün sağolsun yaptı hemen farketti anında bugünde çok çok daha iyi

Yaa kilomu kontrol edemiyorum bari ciciklerden laf yemiyim diye ona dikkat ediyorum bende işte.. ama hayırlısıyla bi doğurayım cicikler fora gezcem onlarda bi nefes alsın :)

Hiç bir kuvvet beni sütyenle yatıramaz 80 den 95 e çıktığı halde sütyenle yatamam işten eve geldiğimde ilk işim sütyen çıkarmaktır. Eşime bile derim şu mutluluğu şu rahatlığı hiçbir zaman anlamayacaksın diye. Ciciklerim pide hamuru gibi oldu ama yinede sütyenle yatamam. :D

Ben eminönüne gittiğimde 10 tane don almıştım biyerden xl ama öyle rahat ki anlatamam.. hamile donuymuş gidebilsem vallah alır kargolardım sana onları almadan önce bütün donlarımın lastiklerine makas atmıştım :)
Lastiklere makas atmayı da denedim, lastiksiz olanı da aldım ama onlar da araya kaçıyor :KK8:

Kızlar donlari da sutyenleri de hamile kalmadan oncekileri giyiyorum zaten fındık kadardi hala fındık kadarlar. 75 takiyordum emzirme sütyenlerini 80 aldım yine de nolur ne olmaz diye :D popom da küçük:( sadece karnım dana gibi bir de yanaklarım gıdım yüzüm bazlama gibi :(

Kızlar kontrolden geliyoruz, haberler çok iyi değil.. bebegin suyu bu haftalarda azalırmış ama bizimki normalden fazla azalmış hatta bazı yerlerde neredeyse hiç yoktu, bu yüzden salı günü tekrar kontrole gideceğiz, çok ayakta kalma yorulma falan dedi. Bebegin kafa çapı 10 cm i geçmiş, normal dogum ihtimalinden iyice uzaklaştık artık normal dogum riske girer o yüzden sezeryan gibi konuşalım dedi. Salı günü suyu daha da azalmış olursa hemen doğuma da alabilirmiş.. bebegin ciğerleri falan sorun olmaz mı dedim, yok doğmaya hazır hiç bi şey olmaz dedi.. yani ben 15. Haftadan beri çatı agrısı çekiyorum fena şekilde, hergün eşşekler gibi yürüyorum normal dogum olsun diye:KK43: sogukta yağmurda sokaklarda.. nasip değilmiş demek ki ama çok moralim bozuldu
Canım haklısın insan üzülüyor normale şartlayınca kendini ama bozma moralini.önemli olan bebeğinin sağlıkla gelmesi.ne şekilde gelirse gelsinler iyi olsunlar

Emzirme atleti sartmi normal atlet olmaz mi peki?ben almadimda lcw da ıki tanesi 90 tl idi.h&m de olabilir .bende almadım daha uygun fiyatlı bi marka biliyorsanız cok sevinirim.dependle o kaldı eksiğim.birde bebek bezi.prima premium care ali cam.kaç numara alayım. Bir mi iki mi sizce

İnşalllah canım teşekkür ederim, allah hayırlısını versin hepimiz için, sağlık içinde olsun inşallah
Amin insallah ,canim oncekiyle kiyaslama hic, ben de ayni seyi yasadim seni cok iyi anliyorum ama surda doguma gunler kaldi normal olmuyorsa sezeryan icin ya suyu sikinti yapiyor, ya bebek ters oluyor bir seyler bahane oluyor iste sezeryan icin. Oyle dogmasi gerekiyorsa bunlar sadece sebep, kotu bir sey yok bebegin saglikli Oyle dusun rahatlamaya calis. Insallah saglikla kavusacaksin ve korktuguna degmedigini goreceksin.

Emzirme atleti sartmi normal atlet olmaz mi peki?ben almadimda lcw da ıki tanesi 90 tl idi.h&m de olabilir .bende almadım daha uygun fiyatlı bi marka biliyorsanız cok sevinirim.dependle o kaldı eksiğim.birde bebek bezi.prima premium care ali cam.kaç numara alayım. Bir mi iki mi sizce
Canım "giycem" diye bi site var almak istersen oraya bakabilirsin. Ben ordan aldim sutyenleri ama atlet almadim almicam da.

Bebek bezi de ben 1 paket prima premium care aldım 1 numara 72li mı 68li mı öyle bisey. Stok yapmadım belki olmaz diye

Back
X