- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
- #60.901
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız biz çıplak gezmiyoruz ki çocuk tek kata ne zaman düşsünBizde bugün doktorda yedik canım sordum doktora kıyafet konusunu. Kendimizden bir kat fazla olacak dedi. Biz tek katsa onlar iki kat biz kısa kolluysa onlar uzun kol dedi. Yani her zaman kendimizi baz alacakmisiz canim
Bu kutudan sonra conformil alcaz canım inşallah bizde de işe yararkabızlık için bende bir dönem conformil kullandım iyi geldi dene canım
Kucağına bebeği vericem alsana hediye diye :))
Ay böyle bebisle baba yazan olmuş güzel aslında :)Kucağına bebeği vericem alsana hediye diye :))
Ben bizimkine spor ayakkabı aldım 1 ay önceden valla öyle kandirdimKızlar babalar gününde ne yapacaksınız?
Kız biz çıplak gezmiyoruz ki çocuk tek kata ne zaman düşsünvalla isilik oluyo uzun kol giydirince tek zıbın geziyor üstünde ince muslin bir de emiyo sıcaklıyor yavrum.
Aaa görsel var mı nasıl yazmış ki ? Merak ettimAy böyle bebisle baba yazan olmuş güzel aslında :)
Gittik. Virak enfeksiyon dedi antibiyotik verdi. Öksürüyor kuzucum. Ben de hastayımminikoglan nesi var canim bebeginin? Doktora gittiniz mi?
canım biz 22.gün kontrole gittiğimizde 600 gr almıştı.ben panikledim doymuyor mu niye az almış diye.doktorumuzda gayet normal kilosu,az falan değil dedi.araştırdım ilk ay için 400-1200 gr arası alması gerekiyormuş.Ne bilim az dedi zaten tam takintili bi tip oldum Allah tan emzirme danismaniyla konustum bakma dr a beni her zaman arayabilirsin dedi :) dr da gecer butyuk ihtimal dedi
Benimkide oğlan eşim ikinci oğlan olursa üçüncüyü yapariz diyo kız için dediğin gibi sanki kendi doğuracakBizim ilki kız yaeşim de ikincisi oğlan olmazsa bi daha yapariz diyo sanki kendi dogurcak
çok mu öksürüyordu benimkide arada öksürüyor bazen üşüttüm mu diye korkuyorumGittik. Virak enfeksiyon dedi antibiyotik verdi. Öksürüyor kuzucum. Ben de hastayımgeciriyoruz bakalim gunleri
Kız biz çıplak gezmiyoruz ki çocuk tek kata ne zaman düşsünvalla isilik oluyo uzun kol giydirince tek zıbın geziyor üstünde ince muslin bir de emiyo sıcaklıyor yavrum.
kisa kollu giyince onlar tek kat olacakmış canım. Ben doktorun yalancisiyimSu tersten emzirme olayı nasıl oluyor? Gözümun onune ben otururken bas asagi duran bir bebek geliyor. Biz çok profesyonel değiliz daha yatarak emmeyi beceremedikYok yaa masajla falan açılmıyor geçen aynısı bende de oldu. Birkaç tablet lesitin içtim ve gece emziriyorken aklıma geldi ters emziriyim bi bakayım neolacak dedim ve emzirmeye başlar başlamaz memenin boşalmasıyla kitlelerde eridi gitti şaka gibi ama gerçek bu kadar hızlı bir çözüm beklemiyordum açıkçası dene mutlaka![]()
böyle canımSu tersten emzirme olayı nasıl oluyor? Gözümun onune ben otururken bas asagi duran bir bebek geliyor. Biz çok profesyonel değiliz daha yatarak emmeyi beceremedik
Valla bizimki anneler gününde bişey yapmadı ben niye yapayımKızlar babalar gününde ne yapacaksınız?
Yaa onu ben de görmüştüm çok güzel nasıl yapılıyor acabaAy böyle bebisle baba yazan olmuş güzel aslında :)
Bizimkinden de yaş gelmeye başladı Can'ımEvet canım ya çok terliyor emerken alnı boncuk boncuk ter oluyor. Alından ter atıyor ama vücuttan atamıyor anlaşılan çok olmasada azıcık isiligimiz var bizimde.
Birde ağlayinca gözyaşı akiyor zaten hep çapaklı gözleri hani yenidoğanlarda gözyaşı akmazdı yada çapaklı olursa gözyaşı kanalları tıkalı olurdu.![]()
Aminnn insallah kuzum allah razi olsunAh cnm benim ya Allah şifa versin tez zamanda çok yiprandin mükâfatını evlatlarını hemen eve göndererek versin inş Allah'ım.