• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evin içinde dört döndüm uyusun diye
Zaten emzirmiştim fazla geliyo kusuyo bu sefer emmeden uyuyacaksın hanımefendi dedim emzik verdim evin içinde gezip durdun uyudu
Şimdi beyaz gürültü açtım
Ama kucağımda, yatırmaya korkuyom

Atalarimiz ne demiş, dayak cennetten çıkma, mıydı? :işsiz: Adeta çıldırtmak üzereyim. Zaten ikimizde hastayiz. Uyusana cocugum azıcık. Uyuda dinlenelim de iyileselim. İki saattir sundure sündüre bagir çağır emdi. Emmesi bitince bir dk gecmeden hepsini kustu. Hem de yeni serdigim nevresime :işsiz:

Atalarimiz ne demiş, dayak cennetten çıkma, mıydı? :işsiz: Adeta çıldırtmak üzereyim. Zaten ikimizde hastayiz. Uyusana cocugum azıcık. Uyuda dinlenelim de iyileselim. İki saattir sundure sündüre bagir çağır emdi. Emmesi bitince bir dk gecmeden hepsini kustu. Hem de yeni serdigim nevresime :işsiz:
Azcık buyuseler de popolarina şaplatsak:işsiz:

Aminn :KK43:

Aynen serumlar anlik etki ediyor. Yarim saat sonra yine ayni.

Ben de farkli bir markaninki var. Sumuk gorunurdeyse ise yarıyor ama yapmasi zor cocuk pek durmuyor onu burnuna soktun mu.

Su meshur cay benimkini biraz rahatlatti.

Benimki gaz sancisi cekerken sündürüyor

Zaten onu hep yapmak lazim kusma ihtimaline karşı

Hangi meşhur çay canım?

Canım @geminiwoman ın önerdiği çaydan dene, sen içiyorsun. Valla şeytan kulagına kurşun, maşallah ama bizimki iki gündür daha rahat.. gerçi hala uyumuyor ama :) rezene,kimyon,anason,keten tohumu ve lavanta alıyorsun 100 er gram, karıştırıp sabah akşam sıcak suya bir çorba kaşığı atıp beş dakika sonra içiyorsun..
Benim kızım sadece anne sütü almıyor ki, mama da alıyor. Yine denfayda eder mi acaba?

Bilemiyorum ya bende öyle yaptım ama burayı biliyorsun yazın çıplak gezsen faydası yok ama giyiyoruz bi kat. Bu durumda bebeğe giydiğimizin bi fazlasını giydirmenin bi anlamı olmuyor sanki. Arkadaşım Doğum yaptı 2 gün oldu. Tek zıbınla çorap dahi giydirmemiş arkadaş. Sıcaklarda zormuş bu iş en iyisi kış
mevsim net olsa ona göre ya klima açarsın ya kalın giydirirsin, ankara daha da beter bu aralar. öğleye kadar güneşli sıcak, öğleden sonra yağmur soğuk, sonra basık sıcak, nem derken şaşırıp kalıyoruz. daha kısa kolluya geçemedim, şaşırdım kaldım :silah:

Canım pamukla silerken önceden mi hazırlıyorsun pamukları yoksa her seferinde ıslatıp mı temizliyorsun? Ve suyun sıcaklığı nasıl olmalı?
Ben de ebebek ten baby me temizleme mendili aldım ama daha hiç kullanmadım. Uni baby ıslak mendil ile siliyorum. Nasıl yapmam gerektiğini tam bilemediğim için kaldı öyle.

Kizlar en güzeli yıkamak.. yaz geldi, poposunu yikayin bebislerin.. ben muslugu açıyorum (sıcak tarafını) yıkıyorum iyice. Sadece su ile.. iyice kurulayip bezini bağlıyorum. Böyle yapinca pisik olmaz dediler

Şuraya bi karpuz dilimi bırakayım da içimiz serinlesin :kk77:
859A5AFB-E5C2-4180-99D8-2E31E4ECA0FF.webp

Kızlar kendine iğne yapan var mı bi manyak ben miyim :KK53: başım dünden beri agridan mahvetti beni valla bi dikloron sapladim popoya inşallah geçer :hasta:

Bizim de bugün kırkımız çıkıyor kızlar ne yapsam bilemedim...bize gel diyen arkadaşlar var ama ramazan günü kimseye gidesim yok...suyun içine taş mı koycaz...
Bu arada ben bugün uyku eğitimine başladım ufaktan...mememde ve sallanarak uyumasını istemiyorum...az önce uykusu gelmişken kollarını bağladım perdeyi çektim beyaz gürültü müziği açtım yatağına koydum ve uyudu (emzik verdim çıkardı ama onu da sürdürücem)...inşallah başarabiliriz...aslında miniklere alışkanlık kazandırmak en fazla 3-4 gün süruyor...erken merken dayanamadım başladım valla...aha bu da biz
http://www.uykusuzanneler.com/ilk-4-ay-uyumayan-bebek-icin-cozum-yollari/ (uyku eğitimi için bi daha paylaşıyorum linki okuyun kızlar)
2018-06-13 09.57.21.webp

Back
X