- Konu Sahibi kardelen384
- #8.961
Az önce doktordan geldim, bir kızçem olacakmış :)) 12+5 ye öğrenmiş oldum yani. Doktorum haftaya bir daha gel kesinleştirelim dedi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana da güzelleştin oğlan olacak diyorlar hayırlısı artık bakalım, ama spor 3-4 ay dolunca yapılırmış ve pilates öneriliyor onun dışında yürüyüş yeterli dedi doktorum.ESKİLERİN LAFI VARDIR YA KIZ ANNENIN GÜZELLİĞİNİ ALIR
ERKEKTE GÜZELLEŞTİRİR DİYE
BELKI BU DEĞİŞİMLERDEN SEBEPTİR KIZIMDA GERCEKTEN BENİM SURATIMDA COK SİVİLCE VARDI VE CENEMDE LEKE KALDI KARARTI GİBİ
BUNDA NE OLCAK MERAKLA BEKLIYORUM CINSIYETTEN DAHA COK
ACABA YASIYOMU KAYGISI YASIYORUM BU DURUM HERKESTE VARMI ACABA ?
BİDE SPOR YAPAN VAR MI ?
YADA BUNU DR NA SORAN
Maşallah cnm kızlar cogalmaya basladı ay banada kız gibi dedi ama hf gel demediAz önce doktordan geldim, bir kızçem olacakmış :)) 12+5 ye öğrenmiş oldum yani. Doktorum haftaya bir daha gel kesinleştirelim dedi :)
33 çıktı bizimKızlar benimde ikili test sonuçlarm çıktı Dr temiz çıkmış bı sorun yok dedi ama ultrason la bakmadı sinir oldum bide özel yani daha geçen hafta ultrason a gitmiştn zararlı dedi .neyse normal dedi ama benim beta HCG 135 çıkmış kagittada yüksek yazıyo Dr biraz yüksek teknoloji birşey olmaz dedi sizinkiler nasıl acaba kızlar
Bitti cnm Allah kabul etsin hepimizinkiniEL MUSAVVİR -112896
Her varlığa en uygun şekli veren,farklı suretlerde yaratan,tasvir eden,şekillendirip biçimlendiren.
kardelen384 = 2896
@beren20 = 1000
ftmkya = 5000
P pedike =1000
@hiye =1000
ZeynepBusee =6000
@NRYSYN =1000
@elifahsen =1000
@kirgincicekler =1000
Dolunay22 =1000
@emsaLus =2000
@Ayse1995 =1000
@NXIXDAA =1000
@Deli mavi prenses =1000
@Hayatimmm70 =3000
@hayalim16 =1000
@UykucuSirine =1000
@loveren =1000
@ddades =1000
@weryew =1000
@Berenimo877 =1000
@Zynp0606 =1000
@Zeynosrkn84 =1000
@_meLinDa_ =1000
@Kelebeklibride =1000
@Assos =5000
@ask1 = 2000
@Denizzccan =2000
KALAN=63.000
Oooo benimki baya yüksek demkki33 çıktı bizim
onun belli bir aralığı var mı bilmiyorum cnm kız oğlan da farkediyor diyorlar ama bilemiyorumOooo benimki baya yüksek demkki
onun belli bir aralığı var mı bilmiyorum cnm kız oğlan da farkediyor diyorlar ama bilemiyorumOooo benimki baya yüksek demkki
Cinsiyet bellimi sizin bende ettn çok tiksindim kasapların önünden geçmek istemiyorum oderece kız diyolr genelde ettn tiksinnlere ben daha tahmin bile almadmbende eti yiyemiyorum. kokusuda beni kotu yapiyor. benim canimda hep salata seyleri ve tatli cekiyor ama tatli yedikden sonrada bulaniyor. eksi yiyemiyorum hepden mideme vuruyor.
Dr sordum bunları nerden öğreniyorsunuz bende bilmiyorum dedi :) cinsiyetle alakası yokmuş ben kendimi kimi şöyle düşündüm yasa göre de hesaplaniyorya benim gerçek yaşım 28 cüzdan da 29.5 gözüküyo ondan olabilirmiş netten arastrdmonun belli bir aralığı var mı bilmiyorum cnm kız oğlan da farkediyor diyorlar ama bilemiyorum
Dogrudur valla napacaz bilmiyorum:)))) ÇOK GÜLDÜM.BENDE BU ARALAR ÖYLEYİM YEMEKDEN DAHA KALKMADAN HİÇ BİŞEY YEMEMİŞ HİSSİNDEYİM.VE EN KÖTÜSÜ DAHA BEBEK YEDİKLERİMİZDEN BESLENMIYOMUŞ![]()
Vajinal aldığın ilacın böyle bir etki göstermemesi Laz'ım ama.vajinal aliyorum icmem mumkun degil ilac icemiyorum ben kizimda oyle midem ilac kaldirmiyor. ben hep ilaclara karsi boyleyim. kan ilaci bile bana cok dokunuyor.
aynen cnm ya burayı geç keşfettim :)
Can'ım 30 kasımda daha net söyler daha emin olur. Şuan bi cinsiyet söyleniyor ama yine de soru işaretleri var kafamızda :)Maşallah cnm kızlar cogalmaya basladı ay banada kız gibi dedi ama hf gel demediteee 30 kasımda randevum
Çok erken değil mi ? Bence 1 ay bekle kesinleşsin . Çok duydum önce kız denilip zamanla değişenleri çünkü 14 haftada cinsel organları tamamlanmaya yakın oluyor . Çok güvenmeAz önce doktordan geldim, bir kızçem olacakmış :)) 12+5 ye öğrenmiş oldum yani. Doktorum haftaya bir daha gel kesinleştirelim dedi :)
Bende öyle düşünüyorum ama işte o merak insanı kemiriyoCan'ım 30 kasımda daha net söyler daha emin olur. Şuan bi cinsiyet söyleniyor ama yine de soru işaretleri var kafamızda :)

sana katılıyorum cnm bizim resmen pipi var okla işaretlenmiş ama doktorum 14 dolsun diyor yarın sabaha bakalım söylicek pipi neye dönecek :)Çok erken değil mi ? Bence 1 ay bekle kesinleşsin . Çok duydum önce kız denilip zamanla değişenleri çünkü 14 haftada cinsel organları tamamlanmaya yakın oluyor . Çok güvenme