- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
- #8.981
Doktordan geldim kızlar ikili testlerini devlette yaptırıp götürmüştüm..hamdolsun temiz çıktı...Vee....kızımız olacak inş...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Cinsiyet bellimi sizin bende ettn çok tiksindim kasapların önünden geçmek istemiyorum oderece kız diyolr genelde ettn tiksinnlere ben daha tahmin bile almadm

Sevindim hayırlı olsunDoktordan geldim kızlar ikili testlerini devlette yaptırıp götürmüştüm..hamdolsun temiz çıktı...Vee....kızımız olacak inş...![]()
Vajinal aldığın ilacın böyle bir etki göstermemesi Laz'ım ama.
Bence durumunun başka bir nedeni olmalı. Tsh a falan bakıldı mı?
weryew nasıl oldun canım iyi misin ?
eve gider gitmez uzan ayaklarını yükseğe koy dinlen. etrafımızda ki insanların düşünceli olması lazım ya Allah yardımcın olsunnsuan hastaneden eve donuyorum dedem goturdum. bayadir ayakdayim bide otobus olunca zor oluyor. aksam kotu olursam artik esimle acile gideriz.
eve gider gitmez uzan ayaklarını yükseğe koy dinlen. etrafımızda ki insanların düşünceli olması lazım ya Allah yardımcın olsunn
Ayyy çok ilginçKızlar kırmızı lahana testi yapcem akşama eğlence olsun bakalım çarpılmayız inş :)
Kırmızı lahana testi nasıl yapılır?
Öncelikle kırmızı lahanaları küçük küçük doğrayarak işleme başlıyorsunuz. Doğradğınız lahanaları temiz bir kaba koyun. 2 bardak su ilave ettikten sonra kaynatın. İyice kaynadıktan sonra 10 dakika da kısık ateşte pişirin. Bir plastik bardak alın ve kaynattığınız sudan yarım bardak doldurun. Bir başka bardağa aynı eşitlikte idrarınızı doldurun. İdrar dolu olan bardağa diğer bardaktaki lahana suyunu ilave edin. Su renk alacaktır. Bebeğin cinsiyet tahmini için mor renk su olması kız çocuğa, kırmızı ya da pembemsi bir su rengi çıkması da erkek çocuğa işaret eder.
tam tersi de yazan siteler var onu bilemedim kızlar![]()
Bir kız haberi daha geldi maşallah maşallahDoktordan geldim kızlar ikili testlerini devlette yaptırıp götürmüştüm..hamdolsun temiz çıktı...Vee....kızımız olacak inş...![]()
cok şükür cnm sağlıgı yerinde net gördü mü doktor cinsiyetihayırlısı olsun canımDoktordan geldim kızlar ikili testlerini devlette yaptırıp götürmüştüm..hamdolsun temiz çıktı...Vee....kızımız olacak inş...![]()
Eki Görüntüle 2062210 arkadaşlar nub a göre cinsiyet tahmini olanlar varmı