- 8 Eylül 2015
- 276
- 363
- 103
- 43
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #1.101
EvetSelamm..Bende bgn 6+3 oldum...Kalp atışına gidicem randevum 16:45...Heyecan dorukta...Kalp atışı duyanlar yazalım lütfen bana da moral olsun.Hatırlayanlar vardır bnm ilk hcg 11831 di.. ikiz olma ihtimali demisti dr...Bakalım atış sesi tek mi çift mi? ??
Canim cok geçmiş olsun
Hiç doktora gidip keseyi vs gördünmü canım
tabi haber veririm size de, çok teşekkür ederim canım. İnşallah hep güzel haberler alırsınız siz deCanım sıkma kendini bidahaki aya ınsaallah güzel haberler alırsın ve buraya uğrayıp bize de haber verirsin
Hayırlı haberlerini bekliyorum canımyok tatlım ben adete 8 gün kala öğrendim kese için erkendi
şimdi hastanedeyiz dr bayramdan sonra gel demişti
inşallah görücez Allahın izni ile
Tatlım nasıl geçti randevun merak ettimSelamm..Bende bgn 6+3 oldum...Kalp atışına gidicem randevum 16:45...Heyecan dorukta...Kalp atışı duyanlar yazalım lütfen bana da moral olsun.Hatırlayanlar vardır bnm ilk hcg 11831 di.. ikiz olma ihtimali demisti dr...Bakalım atış sesi tek mi çift mi? ??
canım 16:45 te randevu...daha 40 dk var.hazirlaniyorum cikicazTatlım nasıl geçti randevun merak ettim
canım ben beyaz leblebi ile çözüm buldum.Dene istersen5+3 deyim ilk defa bu denli mide bulantısı yaşıyorum. Su bile içemiyorum ölücem sanırım. Nefes almaya korkuyorum midem daha çok bulanıcak diye. Napmam laızm benim
Evde yok dışarı çıkcak halimde yok kollarım titriyo vallacanım 16:45 te randevu...daha 40 dk var.hazirlaniyorum cikicaz
canım ben beyaz leblebi ile çözüm buldum.Dene istersen
Hayırlı haberlerini bekliyorum canım
Cok geçmiş olsun. Umarım çabuk geçer.ben cocuk icin degil kendim icin gidicem cok kotuyum boyle birsey yok ben hic boyle kotu olmadim. bebek kizmayin umrumda degil. okadar kotuyum. kızıma bakamiyorum bile. islerimi yapamaz oldum. kasiklarim agriyo midem yaniyo enfeksiyonum tavan yapti ve kizimi bu halle bakmaya calisiyorum. kusmalarum basladi ishal olmaya basladim. yemek yiyemiyorum. ben 2 kez hamile kaldim ama hic boyle olmadim doktor ilac veremiyo halim perisan kizim ilgi istiyo
5+3 deyim ilk defa bu denli mide bulantısı yaşıyorum. Su bile içemiyorum ölücem sanırım. Nefes almaya korkuyorum midem daha çok bulanıcak diye. Napmam laızm benim
Evde yok dışarı çıkcak halimde yok kollarım titriyo vallaeşime söylimde gelirken alsın
kızlar bizde 5+3
tam ultrasonla paralel gidiyoruz
benimde bulantılar başladı ve çok halsizim yemeği zor yaptım
Oyyy maşallah canım benimm ❤canım dr a gittik
bebişimizi gördük :)
kalp atımı için iki hafta sonraya gün verdi
ayy ne güzel bende cuma gideceğim umarım keseyi görürüz. ben cuma günü 5+1 olacagım. sende bebek göründü mü merak ettim?Dün benden de iki kez kahverengi iki kez de pembe damla gelince gece acile gittik. Kan değerleri iyi çıktı ama riske karşı progestan başladı. keseyi gördük ama kalp atışı için erken dedi. Dün 5+6 ydi.
.canım dr a gittik
bebişimizi gördük :)
kalp atımı için iki hafta sonraya gün verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?