2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Herkese merhaba, özellikle yemek yiyip oturduğumda kuzum pıt pıt vuruyor , sanki çok vuruyor korkuyorum açıkçası acaba rahatsızmı oluyor diye :işsiz: acaba neddn yemekten sonra böyle pıt pıt vuruyorlar
Enerji tavan yapıyor demek ki :emir_bebek: benimki hala oynamıyor mesela oynaması daha iyi ;)

iyi akşamlar anneler...
idrarım ve akimtim bir müddettir kokulu ayrıca dış genital bölgem pişik olmuş gibi çok yanıyor ve aciyor.En son idrar tahlili 10 gün kadar önce yapıldı ve enfeksiyon vardı.Bu duruma nasıl çözüm bulabilirim doktoruma gitmeli miyim

Selam güzel anneler bugün kontrolümüz vardı bizimki bize el salladı resmen :KK36: doktorda dedi size el sallıyor diye çok şükür sıkıntı yok.eller yüzüne gidip geliyor.nasıl bir mucizedir insan içinde öyle bir varlığın olduğunu bilince çok mutlu oluyor:emir_bebek::emir_bebek: allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Masallah kuzuma canim.kesinlikle bu mucizeyi isteyen herkese versin Rabbim.
Herkese merhaba, özellikle yemek yiyip oturduğumda kuzum pıt pıt vuruyor , sanki çok vuruyor korkuyorum açıkçası acaba rahatsızmı oluyor diye :işsiz: acaba neddn yemekten sonra böyle pıt pıt vuruyorlar
Yok canim korkma .Oynamamasindan kork.
iyi akşamlar anneler...
idrarım ve akimtim bir müddettir kokulu ayrıca dış genital bölgem pişik olmuş gibi çok yanıyor ve aciyor.En son idrar tahlili 10 gün kadar önce yapıldı ve enfeksiyon vardı.Bu duruma nasıl çözüm bulabilirim doktoruma gitmeli miyim
Canim tekrar git bence dr a .

benimkide bugun normal yurumeye basladi sag ayaginin altini gosterdi dusmedide simdide agrimiyor diyor dediniz gibi bi anda basladi agriyor diye
Geçen gün bizimki de ayağının altını gösterdi ağrıyor diye. Acaba bu büyüme ağrısından neresi ağrır. Bir anda ağrıyor diyor bir süre sonra hiç bahsetmiyor.

Kızlarrr bugun evimi su bastı sancıyla uğraşırken evle uğraştım mahvoldum eşimde görevdeydi yalnızdım mahvoldum herşey su oldu kaldır koy bittim.... Şans yok yaa doktor yat der çıkan işe bak başıma gelmiş iş değil bu yağmur beni mahvetti
Cok gecmis olsun canim birinden yardim isteseydin keske. Cok uzuldum ya

Bugun sağlık ocağına gidicem kontrol var iğne için erken dedi bidahaki kontrole yapıcaz dedi bakalım artık aşı yeri çok ağrı yapar kolonya basın bol bol 2 hafta sürüyor gerçekten... Prolüton iğne vurulan varmı ya buda çok ağrı yaptı kalça
Canım 7 haftadan bu yana haftalık vuruluyorum hatta bugün yaptırdım bir tanede ve dalgınlığıma gelip geçen haftayla aynı tarafa yaptırmışım bildiğin topallıyorum şuan ve çok ağrım var ağır bir iğne artık bende artık beze olmaya başladı maalesef :(aynı zamanda da sabah akşam vajinal 200 mg Progestan fitil kullanıyorum

İstanbul Anadolu yakasında detaylı ultrason fiyat araştırması yapan varmı medicanaya gidiyorum ama tahlilleri pahalı yapıyorken detaylıya nekadar diyecekler busefer orda yaptırmıycam
Çakmak erdem hastanesinde profesör bakıyor. Bu hafta sonu arkadasim gidecek 350 TL imiş. Üsküdar Anadolu hastanesinde 150 TL. Benim bildiğim bunlar şimdilik weryew weryew arkadaşimizda özelde yaptıracaktı. Oda bilgi verebilir

Çakmak erdem hastanesinde profesör bakıyor. Bu hafta sonu arkadasim gidecek 350 TL imiş. Üsküdar Anadolu hastanesinde 150 TL. Benim bildiğim bunlar şimdilik weryew weryew arkadaşimizda özelde yaptıracaktı. Oda bilgi verebilir
Erdem bana çok yakın orası olabilir , arkadaş en uygun saygı Hastanesi̇ diyordu oraya gitmeye gerek kalmaz ozaman

iyi akşamlar anneler...
Merhaba canım, doktora gitmelisin idrar kültürü yapmalı, hangi bakteri ürediyse ona göre antibiyotik vermeli, çünkü her bakteriye her antibiyotik iyi gelmiyormuş, bazıları direnç gösteriyormuş, enfeksiyon bebeğe gider allah korusun, benim de olmuştu antibiyotik kullandım kültür sonucuna göre, antibiyotik bitince bi kültür daha aldılar işe yaramış mı diye çok şükür geçmiş ama çok sancılı ağrılıydı, sen de görmezden gelme önemli olabilir allah korusun

Yok belli bir yerde toplanmiyor. Aslinda genelde sikistigimda oluyor.

Üşütüyor muyum acaba? Cunku ne zaman ayaklarim cok üşüse daha fazla hissediyorum. Genel de kendime sicak tutmaya calisirim ama ev isinmiyor ki.

Tesekkur ederim canim fikir icinx
Aynısı yaklaşık bi buçuk ay önce banada oldu çok sıkışmış gbi kasıklarım agrıyordu sürekli ve bi müddet sonra tuvalete gttiğimde idrarımı yapamamaya basladım veya cok az geliyodu arkasından da boğaz agrısı ve atesle birlikte grip oldum sikkat et üşütme battaniyeyle otur bende cok şükür enfeksiyon falan çıkmadı ama ates yüzünden iki gün hastanede yattım

Kızlar az önce adet sancısı gibi bişey oldu kısa sürdü Ağrı sizi hep oluyordu ama böyle olmamıştı pek Acaba doktora mı koşup gitmeliyim Simdilik yattım uzanıyorum Eşimi de paniklettim Doktora zaten üç gün sonra randevum var
Ne yapayım sizce
Oncelikle sakin ol. Agrini dinle artiyormu. Surekli aklin agrida olmasin. 15 dakkada bir dusun. Ben bi problem oldugunu sanmiyorum. 3 gun sonra kontrolun varmis zaten ama bence 3 gune agrin sizin kalmaz. Ayrica yatip dinlenince gecen agri zararsiz deniliyor

Enerji tavan yapıyor demek ki :emir_bebek: benimki hala oynamıyor mesela oynaması daha iyi :KK66:
Aynen ya bende daha hic hissedemedim. Ayrica cikolatada yedim. Neden boyleki :/

Oncelikle sakin ol. Agrini dinle artiyormu. Surekli aklin agrida olmasin. 15 dakkada bir dusun. Ben bi problem oldugunu sanmiyorum. 3 gun sonra kontrolun varmis zaten ama bence 3 gune agrin sizin kalmaz. Ayrica yatip dinlenince gecen agri zararsiz deniliyor

Canım teşekkür ederim cevabın için bi kez oldu geçti başka olmadı üç gün sonrayı bekleme kararı aldım artık

iyi akşamlar anneler...

Idrarda enfeksiyon çıkıp nasıl ilaç vermez anlamadım. Bende de enfeksiyon çıktı ama hiçbir belirti kaşıntı yanma falan yoktu yinede dr ilaç verdi enfeksiyon Sonuç ta bence bir dr a görün

Yemekten sonra enerji gidiyor canm hareketleniyor korkma. Ben kontrole sabah saati kahvaltı yapmadan gitmiştim pek kıpırdamamıştı doktor bundan sonra ben aç gel demetikten sonra karnını doyur gel demişti

Kızlar boğazım çok aciyor ve kaşınıyor. Tuzlu gargara yaptım tantum verde ile de gargara yaptım ama hala aciyor normalde ise yarardı tantum ama yaramadı.
başka bir tavsiyeniz var mi boğaz ağrısı başlangıcını durdurmak için.

Plesantanin yerine, kilonuza, ve onceki hamilelik tecrubenize gore hissetme haftasi degisirmis. 26 inci haftadan once hissetmemek onemli degilmis. Bir yerden sonra bize bebek kacbkez tekmeliyor gunde on saydiracaklar. Simdi daha erken. Bosuna stress yapmayalim

Kızlar boğazım çok aciyor ve kaşınıyor. Tuzlu gargara yaptım tantum verde ile de gargara yaptım ama hala aciyor normalde ise yarardı tantum ama yaramadı.
başka bir tavsiyeniz var mi boğaz ağrısı başlangıcını durdurmak için.
taZe zencefil suyu. Ben sicak su, taze limon suyu ve balmile karistirip her haftaici gunu iciyorum. Isnyerimin yaninda meyve suyun sikan yer var. Hamilelik oncesinden beri gunluk iciyorum. eger Kan sulandirilmis ilac kullanmiyorsaniz sikintisi yokmus. Yine de doktorunuza sorun.

Back
X