2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
ultrasonda oğlumun beyninde tek taraflı kist gördü doktor aynı durumu yaşayan var mi teselliye ihtiyacım var
Canım Allah yardım etsin ama okadar çook insandan duydumki bunu zamanla geçiyor inanki İnş senin yavrunun da böyle olucak ayrıntılı ultrasyon gir orda daha iyi belli olucaktır sanırım bu normal ultrason da çıktı ilerleyen haftalarda yok oluyo bunlar

teşekkür ederim canım normal ultrasonda gözüktü ayrıntılı haftaya cuma

Kızlar benim az önce kahverengi şeklinde lekelenmelerim başladı. Doktorumu aradım, takip edelim dedi. 19. Haftamdayım. Kanaması olan arkadaşlar sizin ne kadar sürdü kanamanız?
Geçmiş olsun canım progestan al hemen kahverengi leke çok tehlikeli değildir inşallah sakin ol dinlen bol bol

ayrıntılı ultrason mu girdiğin canım, bu konuda bilgim yok ama başka doktorlara görün istersen, inşallah yanılmıştır doktor
normal ultrasonda gözüktü canım ayrıntılı ultrosanum haftaya bir doktora daha gösterdim oda aynısını söyledi istersen amniyo sentez sıvısına bakalım dedi

normal ultrasonda gözüktü canım ayrıntılı ultrosanum haftaya bir doktora daha gösterdim oda aynısını söyledi istersen amniyo sentez sıvısına bakalım dedi
Erime ihtimali
teşekkür ederim canım normal ultrasonda gözüktü ayrıntılı haftaya cuma
Koroid pleksusta milimetrik kistik oluşumların görülmesidir. İkinci trimestr erken dönemlerinde, genellikle 15-17. gebelik haftalarında görülmeye başlanan kistler 26. gebelik haftasında ortadan kalkar. Koroid pleksus kisti (KPK) demek için çapının 2 mm’den büyük olması gerekir. Tek taraflı veya iki taraflı görülebilir. Gebeliklerin ortalama % 2’sinde görülür.

Yorumlarına baktım. Nasıl duymadım bugüne kadar. Yıllardır çıkar bende. Sorayim doktora.
Teşekkür ederim cnm

Geçmiş olsun canım progestan al hemen kahverengi leke çok tehlikeli değildir inşallah sakin ol dinlen bol bol
Sağol canım, plesanta aşağıda olduğu için doktorum uyarmıştı zaten. Ben progestanı çok kullandım. 12. Haftaya kadar. Günlük iğne şeklinde. Dozlarım yüksekti, tüp bebekten dolayı. Doktorumu aradım, dinlen artarsa konuşalım dedi. İnşallah artmaz. Rabbim meleklerimizi korusun.

Benim doktorumda 20. haftada perinatolojiye gidicen dedi 23. haftada da radyoloji bölümüne gidiceksin dedi sanırım ayrıntılı 23. hafta olanı. Oğlumu 12. haftadan hissetmiştim kızımı 16. haftadan beri hissediyorum. Bu aralar göbek deliğimin altında mısır patlıyor gibi pıtlamalar hissediyorum. Oğlum çok hareketliydi anne karnında sanırım buda öyle olucak :)

Kızlar benim az önce kahverengi şeklinde lekelenmelerim başladı. Doktorumu aradım, takip edelim dedi. 19. Haftamdayım. Kanaması olan arkadaşlar sizin ne kadar sürdü kanamanız?

biliyorum zor ama sakin olmaya çalış.devam ederse doktoruna gidersin.büyük ihtimalle protestan veya iğne verir ( adini tam hatırlamıyorum iğnenin ama depo diye geçiyor) dinlen.başkada yapacak birşey yok diyorlar doktorlar. benim 3.ayda 4.aya kadar ara ara oldu.içini ferah tut birçok baya da oluyo malesef bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…