- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 43
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #14.661
taZe zencefil suyu. Ben sicak su, taze limon suyu ve balmile karistirip her haftaici gunu iciyorum. Isnyerimin yaninda meyve suyun sikan yer var. Hamilelik oncesinden beri gunluk iciyorum. eger Kan sulandirilmis ilac kullanmiyorsaniz sikintisi yokmus. Yine de doktorunuza sorun.
kardelen384 nerelerdesinnnn. Bi sıkıntı yok insallah. Arada ses verr bize
Canım ilk gebelikte ben 21 .haftada hissettim normalde ikinci de daha erken hissedilir ama ya ben gaz sanıyorum oynamalarını ve çok nadir oluyor ya da cidden nazik vuruyor hissetmiyorum :) zaten 21 e kadar hissetmemek normalkardelen384 nerelerdesinnnn. Bi sıkıntı yok insallah. Arada ses verr bize
ilaç verdi canım tek kullanımlık tozlardan perşembe için tekrar tahlil istedi ama azalacağına arttı galibaIdrarda enfeksiyon çıkıp nasıl ilaç vermez anlamadım. Bende de enfeksiyon çıktı ama hiçbir belirti kaşıntı yanma falan yoktu yinede dr ilaç verdi enfeksiyon Sonuç ta bence bir dr a görün
Sağlıkla kucaklayalim bebeklerimizi inşallah canımTesekkur ederim@beren20 bende ali ipek ten aldim haftaya.cok saol
Napalim canim rahim genisliyo herhalde agrili sancili kanama olunca birazda tedirgin gidiyoriz iste. Aft acisini cok iyi bilirim hele 2 3 tane cikinca degil agzini sanki vucudunun tum enerjisini goturuyo. Oralmedic diye bi ilac var. Icinde 3 tane var 3 afta kullanilabiliyo. Benim kurtaricim olmustu. 5 sn aftin oldugu yere bastiriyosun 5 sn sonra aft yok. O aciyi bir hafta cekmeeye degmiyo. Bilmiyosan mutlaka dene.Bu aralar iyi değilim canım ya. Ağzımda 3 tane aft var, dişlerimi hatta çene kemiğini sizlatiyor. Dün gece de sol kolum çok ağrıdı. Her gün bir sorun. Allah sonumuzu hayır etsin.
Sen nasilsin, bebiş nasil
Demekki seninde bu bebisin daha nazik :). Zaten boyle seyler beklemedigin anda olur. Elini koyup saatlerce beklesen gelmez o pit pit farkindayim. :)Canım ilk gebelikte ben 21 .haftada hissettim normalde ikinci de daha erken hissedilir ama ya ben gaz sanıyorum oynamalarını ve çok nadir oluyor ya da cidden nazik vuruyor hissetmiyorum :) zaten 21 e kadar hissetmemek normal
Napalim canim rahim genisliyo herhalde agrili sancili kanama olunca birazda tedirgin gidiyoriz iste. Aft acisini cok iyi bilirim hele 2 3 tane cikinca degil agzini sanki vucudunun tum enerjisini goturuyo. Oralmedic diye bi ilac var. Icinde 3 tane var 3 afta kullanilabiliyo. Benim kurtaricim olmustu. 5 sn aftin oldugu yere bastiriyosun 5 sn sonra aft yok. O aciyi bir hafta cekmeeye degmiyo. Bilmiyosan mutlaka dene.
Allah yardım etsin canım herhaftamı vuruluyorsun.. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın kucağımıza alınca unutuvercez İnşallah.....Canım 7 haftadan bu yana haftalık vuruluyorum hatta bugün yaptırdım bir tanede ve dalgınlığıma gelip geçen haftayla aynı tarafa yaptırmışım bildiğin topallıyorum şuan ve çok ağrım var ağır bir iğne artık bende artık beze olmaya başladı maalesefaynı zamanda da sabah akşam vajinal 200 mg Progestan fitil kullanıyorum
Ayyyy by doktorlar beni verem etti bi sorunmu gördüde bunu dedi tamsm bazı sıkıntılar var bu bir tek sende değil bazılarımızdada var bak ben sancıdan ölüyom yaa... Bazı doktorlar gerçekten çok problem
Çakmak erdem hastanesinde profesör bakıyor. Bu hafta sonu arkadasim gidecek 350 TL imiş. Üsküdar Anadolu hastanesinde 150 TL. Benim bildiğim bunlar şimdilikweryew arkadaşimizda özelde yaptıracaktı. Oda bilgi verebilir
iyi akşamlar anneler...
idrarım ve akimtim bir müddettir kokulu ayrıca dış genital bölgem pişik olmuş gibi çok yanıyor ve aciyor.En son idrar tahlili 10 gün kadar önce yapıldı ve enfeksiyon vardı.Bu duruma nasıl çözüm bulabilirim doktoruma gitmeli miyim
ilaç verdi canım tek kullanımlık tozlardan perşembe için tekrar tahlil istedi ama azalacağına arttı galiba
geçmiş olsun benimde 170 gr.dı bebekKızlar sancıyı nasıl anladın diyen arkadaşlar olmuş bu öyle tv kere görülen bağırmalı bi sancı değil tabiki.. İçinde bişeyin kıvrıldığını hissediyorsun rahatsız ediyor öyle ni bir sancı Ben bunu yeni sezeryanlıyım diye dikiş kaynaklı falan sandım bide çocuk oynayınca rahim acıyor sandım sancı hiç aklıma gelmedi aslında tecrübeliyim.... Doktor ultrasyon aletini tutar tutmaz senin sancın var dedi ben de masaya zor çıktım zaten bebek biyere toplanmıştı. Doktora dedim ben bebek kasılıyo sandım dedim şiddetli hayır sancın var dedi... Kese kum saati şeklindeydi bak gördün mü kese nasıl şekli dedi ilk kez, ultrason da sancıyı gördüm nts biliyordum da bunuda gördüm.... Her hamilelikte birsürü tecrübe oldu.. Rahim kapalı ams şükür İnş açılma olmaz Allaha emanet yavrularımız İnşallah... Kızlar bişey sorucam 16 +5 ultrason girdim 165 gr dedi bu haftalarda girenlerin kaçtı hatırlayanlar varmı
Insallah canim aminnnSağlıkla kucaklayalim bebeklerimizi inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?