2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Amin canım. Benimde yarın sağlık ocağında randevum var ve ben iğneden çok korkuyorum damarlarım çok ince bulunmuyor dediğin gibi iki kolum mosmor oluyor sonra elden alıyorlar. :KK33::KK17:
Sende direk soyle cnm koldan bulunmuyor direk elden alın diye boşuna yaktirma canını

Elden alınınca da kanın pıhtılaşma sorunu oluyor canım iğne ucuyla tupu acip aldiklari için o yuzden son ana kadar bakiyorlar
sonuç almaya gidiyorum olmamış tekrar alalım mevzusu oluyor yani iki ucu ..... ANNONA ANNONA

Ben yaptım söyle kabaca..
Haftaya cinsiyet öğrenmeye gidicez. Öğrenirsek bir kaç parça bişey almayı düşünüyorum o nedenle :)
Yaa çok heyecanlı :) bizim cinsiyet erkek. İkili testten beri belli oldu ama ayrıntılıyı bekliyorum ben yine de. Eşimde de gr heves Yok zaten :( sinir oluyorum alışveriş konusu açılınca. Elinde olsa doğduktan sonra çıkıp alacak. Üstelik 6 sene sonra gelmiş bir mucize. Böyle baba olduğunu bilsem ben de 6 sene boyunca nazlanır gelmezdim :KK12:

Ev yapımı elma.sirkesi var onunla yapiyim sulandırıyor uzun dimi
Evet canım sulandır. Bir maşrapaya birkaç yemek kaşığı kadar koy. Mikropları öldürür. Annem hep öyle yaptırırdı bize.

Yaa çok heyecanlı :) bizim cinsiyet erkek. İkili testten beri belli oldu ama ayrıntılıyı bekliyorum ben yine de. Eşimde de gr heves Yok zaten :KK43: sinir oluyorum alışveriş konusu açılınca. Elinde olsa doğduktan sonra çıkıp alacak. Üstelik 6 sene sonra gelmiş bir mucize. Böyle baba olduğunu bilsem ben de 6 sene boyunca nazlanır gelmezdim :KK12:

Evet canım sulandır. Bir maşrapaya birkaç yemek kaşığı kadar koy. Mikropları öldürür. Annem hep öyle yaptırırdı bize.

Yaa genelde heyecanlı olurlar ama belki endişeleri vardır. Kucağına almadan almak istemiyordur..

Yaa genelde heyecanlı olurlar ama belki endişeleri vardır. Kucağına almadan almak istemiyordur..
7. Ay gelsin alırız diyor. Gerçi bir bakıma haklı. Bu iki ay ev taksiti ödüyoruz hem de kira. Zorluyor bizi. Ocak şubat gibi taşınacağız inş.
Ama yine de azcık ışıltı görmek istiyor insan. Ya da biraz araştırma yapsa mesela :)
Biz kadınlar daha hassasız bu konularda.

7. Ay gelsin alırız diyor. Gerçi bir bakıma haklı. Bu iki ay ev taksiti ödüyoruz hem de kira. Zorluyor bizi. Ocak şubat gibi taşınacağız inş.
Ama yine de azcık ışıltı görmek istiyor insan. Ya da biraz araştırma yapsa mesela :)

Tabi erkekler kadınlara o konular da asla yetişemez. :)
Oda haklıymış canım kolay değil gerçekten. Her şeyi kuçuk küçük gibi duruyor ama bebişin masrafı da baya çok

Eki Görüntüle 2078238 sofiarya sofiarya Yaaa dr randevuma daha var ve bilgine ihtiyacım vat :KK43: Buralardasındır umarımmm . Çıkan ön sonuç bana ümit vermeli mi sence ?
Ön inceleme temiz gelmiş canımmmm gözün aydın,kromozomların basit yapı ve dizilimleri inceleniyor kültür ortamına ekilmeden önce o incelemede bir problem saptanmamış. Bu tabikiii de bu sana Ümit vermeli,tabi ki de olumlu düşünmene katkı sağlamalı. Ön değerlendirme diyip hafife almamak lazım içini ferah tut :KK200:

Eki Görüntüle 2078238 sofiarya sofiarya Yaaa dr randevuma daha var ve bilgine ihtiyacım vat :KK43: Buralardasındır umarımmm . Çıkan ön sonuç bana ümit vermeli mi sence ?
Bu arada sayfanın başını göremiyor muyum bilmiyorum ama yukarıda belirtilen kromozomlar diye bir ifade geçiyor bir iki yerde, o kromozomlar yazıyor mu yukarı da ??? Direk birincil bölünmedeki hücre çekirdeklerinin kromozom yapılarını incelemişler ama yukarıda belirtilen kromozomlar yönünden incelenmiş falan demiş hangileri acaba??

Öylemi dersin haftaya ogrenicem insallah gosterirse
Bu sadece bir tahmin :) hayirlisi bakalim
Bende doğum evine arada bir gidiyorum bana da yakın ama doktorum erciyes hastanesinde bihter hanim
Erciyes hastanesi nerde onu bile bilmiyorum :)
Ben de bundan düşünüyorum Can'ım. Yorumlar güzeldi. Şimdi de bi arkadaşım kullanıyor çok memnun.
şu kırmızı olanı da ben çok beğenmiştim ama kullanımı nasıldır acaba?
Bir de çok daha uyguna ana kucakları var. Bu kadar para vermeye gerek Yok mu yoksa? Bir arkadaşım çok uyguna almıştı. O da çok memnundu. 3 kişi kullanmış hatta.

Ana kucagi gerekli bir parca mi sizce? Ben puset seklinde olanlardan istiyorum ama ilk cocugum karar veremiyorum.

0775DDB7-74DB-4B1C-80EA-BBB294AFC1FE.webp
0775DDB7-74DB-4B1C-80EA-BBB294AFC1FE.webp
Cevabın. İçin çok çok çok teşekkürlee :) Sevineyim o zaman biraz yaaaa ohhh beeeee:KK200::halay:@sofiarya

Kızlar kokulu akintim idrar yaparken yanmam falan yok fakat vajinada çok tatlı bir kaşıntı var mantarmisdir sizce evde ne kullanabilirim doktor kontrolünde salı günü
Bol su ile surekli taharetlen. %100 pamuklu ic camasirini gunde iki kez degistir. Sakin gunluk ped kullanma. Taharetlendikten sonra da mutlaka yampon yaparak kurula. Nemli kalmasin.
Sende direk soyle cnm koldan bulunmuyor direk elden alın diye boşuna yaktirma canını
Ah ah sanki suratsiz hemsireler dinliyor mu seni! Benimde oyle sol kolumdan bulamazlar. İgne icerde dolasir canim acır, derim sol kolumdan rahat bulunmuyor sagi aciyim yok ille sol. Cok biliyorlar ya. Mos mor olur kolum iki hafta gecmez.

Bizde daha hicbir sey almadik. Bizimki de subati marti bekliyor. Bende cok hevesli degilim aslinda biraz garanticiyim. Bana kalsa dogmadan once yatak disinda hicbir sey almam. Ama almak zorundayiz. Simdiden bakalim diyorum erken diyor. E subatta martta ben agirlasacam. Dinlemiyor. Belki onumuzdeki ay aliexpresten kamera ve ates olcer siparisi veririm. Zaten dogana kadar anca gelir :D

Kızlar kokulu akintim idrar yaparken yanmam falan yok fakat vajinada çok tatlı bir kaşıntı var mantarmisdir sizce evde ne kullanabilirim doktor kontrolünde salı günü
Canim evde krem kullanma dr a danis .
Elden alınınca da kanın pıhtılaşma sorunu oluyor canım iğne ucuyla tupu acip aldiklari için o yuzden son ana kadar bakiyorlar
sonuç almaya gidiyorum olmamış tekrar alalım mevzusu oluyor yani iki ucu ..... ANNONA ANNONA
Aah ah bendede aynisi oluyor .herdefasinda 4 yerden delik desik donuyorum eve
peri masali peri masali canim araştırmada doktora gösterdim aynı şeyi söyledi amniyo sentez önerdi bende yaptırmak istemiyorum
Haklisin bende olsam istemezdim .
Arkadasimada birsuru sey demislerdi sonradan saglikli bir cocuk dogdu cok uzme kendini ins.seninde oyle olur

Ssedmikraska Ssedmikraska canım biz geçen ay aliexpress den kuzenim için sipariş verdik 1hafta içinde geldi bende eşimde şok olduk 14 unde sipariş verdik 20 sinde elimizdeydi ama fiyat yükseldikçe daha çabuk eline geçiyor bizde hep öyle oldu

Ssedmikraska Ssedmikraska canım biz geçen ay aliexpress den kuzenim için sipariş verdik 1hafta içinde geldi bende eşimde şok olduk 14 unde sipariş verdik 20 sinde elimizdeydi ama fiyat yükseldikçe daha çabuk eline geçiyor bizde hep öyle oldu
Yaa gercekten mi? Bana urunun linkini atabilir misin? Ben yaklasik iki ay once bir kol saati siparis ettim hala gelmedi. Ama fiyati cok dusuktu o yuzden olabilir. Guvenilir ve hizli gelen birinden almak istiyorum bebek malzemelerini.

Back
X