2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar selam bende haziran annesiyim, anadolu yakasında pendik kartal maltepe civarında gittiğiniz hastane - dr var mı acaba. Halaa karar veremedim de hangi hastaneye gideceğime

Merhaba canım bende kartal da oturuyorum. Ozel e ilk gebeligimde gittim delta hospital tahir bey herseyini ilgilenen ve ilaç yerine önce bitkisel çözüm önerisi sunan bir dr. Ama hastane yorumlarında hep sezeryan yapıldığını okuduğum için yakacık kadın doğum da doğum yaptım. Şu anda da devlet te gidiyorum
Kartal da umut hastanesinde doğru hatırlıyorsam birsen hanım için iyi diye duymuştum.
Bence bu olay karşılıklı elektiriğin tutması ilk gebeligimde arkadaşımın cok ovdugu dr una gittim bana çok soğuk zoraki sorulara cevap veriyormuş gibi gelmişti hiç memnun kalmamistim

Anladım canım. Ev küçük olacak. Koridor da değil. Odalar karşılıklı. Hol var ortada. İnş gerek kalmaz. Duruma göre gerekirse alırız o zaman artık.

Kesinlikle katılıyorum. Çok memnun kalınan bir doktorla enerji tutmayabiliyor. Gidip tecrübe etmek lazım. Amazing_Queen Ben de bir dönem umut a gitmiştim o zaman bebek tedavisi görüyordum. Erkek bayan ayrımın yoksa bir erkek doktor vardı umutta. Çok efendi ilgili bir doktordu. Fatih beydi sanırım. Ama emin değilim. Diğer doktorlar çok yoğun umutta. Bayan olduğundan.
Bir de Bülent kars var. O da cevizli de bir hastanede. Akşam saatleri de randevu alıyor. Doğum yaptırıyor mu bilmiyorum ama onu da araştır istersen. Ondan da çok memnun herkes.
Yakın zamanda Pendik bölgede arkadaşım Doğum yaptı. Erkek Prof bir doktor. O da memnundu. İstersen adını öğrenirim

Öyle bir ayrımım yok, aslında bende ilk umuta gittim ama küçük,eski bir hastane gibi gelmişti bana onun için devam etmedim. Eğer öğrenebilirseniz pendik bölge için hastaneden memnun kalıp kalmadığını ve dr.un adını, çok memnun olurum..

Evet Birsen hanımı seveni de sevmeyeni de çok, şimdi cevizli de yeni açılan bir hastanedeymiş. Hastane de daha yazın açıldığı için emin olamadım gidip gitmemek arasında kaldım. Ya çalıştığım için izin almam sorun oluyor ondan hep özel düşünüyorum..

Kizlar ben gecen haftalarda bir kki gun bebegimin hareketlerini hisseder gibi oldum. Ama simdi yine hic hissetmiyorum. Sirf hareket etsin diye cikolata yeyip duruyorum. Yeni hissetmeye baslayanlar icin arada hic hissetmemesi normal mi? Mesela dunden beri hic hissetmedim daha acaba onceki hiasettigimi sandigim bebek degil miydi?

Oluyor canım öyle endişe etme benimde öyle oluyor arada bir seyiriyor. Sonra bir süre yok bende telaş ediyordum doktorum rahat ol dedi.

Cok Yrintili yaa bu liste. Ben heralde bukatelere hic bakmayip kendi listemi olusturacagim. Surayi almaya kalksam altindan kalkamam. Hasta bezine gerek var mi mesela? O kadar yogun mu kanama oluyor? Veya hastane icin 5 tane atlete gerek var mi? Sonucta max. İki gece kalacaz bir aksilik cikmazsa.

Oluyor canım öyle endişe etme benimde öyle oluyor arada bir seyiriyor. Sonra bir süre yok bende telaş ediyordum doktorum rahat ol dedi.
Sag salim hayirlisiyla dogursaydik yaa. Annelik delilik diyorlar bence hamilelik daha buyuk delilik olmali. Dogunca en azindan me oldugu belli. Daha kilo almadim, gobegim cikmadi, hicbir hamilelik belirtim yok, benegimi hissetmiyorum. Doktor ultrasonda gostermese hamile olduguma dair bir kanit yok. Kendimi hasta gibi hissediyorum

Can'ım Mustafa Özbek miş. Yenidoğan bölümü çok temizmiş. Memnun kalmış arkadaşım. En başta ısınamadım dr a ama son ay çok iyiydi dedi. Rahat bi adammış. Sezaryen Doğumda sonda takmıyormuş. Bu çok iyi bence.

Haklisin ama saglikli olsunlar da tek derdimiz bunlar olsun. Allah sana kolaylik versin ergenler de ayrica zordur okuldakilerden biliyorum

Atlet için bişey diyemicem canım 5 cok olabilir ama hasta bezi gerekli yani kişiye göre değişir ama basta baya yogun oluyo kanama ama hastanelerde de oluyo hasta bezi onlarda veriyo ben kalkınca bebek bezi kullanmıstım direk cok rahat etttim

Ben de senin gibiyim. Bir an önce göbeğim büğüsün istiyorum

Evet katılıyorum canım. Depent diye bir markanın tek kullanımlık orkit gibi ama kilot şeklinde hasta kilodu var. 10 lu satılıyordu çok hijyenikti ve rahattı yandan yırtıp atıyordum. Bende onu kullandım ilk hafta. Baya kanamam olmuştu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…