2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok güzel ve detaylı bir liste olmuş teşekkürler

Can'ım bence gerekli. Öyle gördüm çevremde. Puset olanlar daha çok dışarısı için ve oto koltuğu gibi kullanmaya uygun gibi. Benim de ilk bebeğim tecrübesizim yani :))
aynen canım, pusetler dışarıda ve ev gezmelerinde kullanışlı oluyor diğer ana kucağıda evde çok kullanışlı ve bence ilk alınması gerekenlerden evin her yerine götür dilediğince

Ayrintili 235 onun disinda muhane olmak istersen 65 tl benim doktorum riskli gebeliklere bakan doktor 5 yil zeynep kamilde calismis 7 yildirda afiyette ben kendisinden cok memnun kaldim kizimda dogumda oglumuda insallah onda dogum yapmak istiyorum

Daha doğuma çok var ama maşallah fazlasını tahlil kontrolllere ödedik. ilk 3 ay 2 haftada birdi kontrolum, şimdi 3 haftda bir gidiyorum Ömer Faruk bey medicanada çok ilgili bir doktor başkalarına bakıyorumda doktor tanımıyor bile diyor bizim tüm aileyi öğrendi artık :) Onda da doğumu yaparım artık

Aynen yarıladık 2. bebeğim olacak ilkinde daha pimpirikliydim bunda daha rahatım ama doktor birde şuna bakalım diyince hala korku içimde :)

Ayrintili 235 onun disinda muhane olmak istersen 65 tl benim doktorum riskli gebeliklere bakan doktor 5 yil zeynep kamilde calismis 7 yildirda afiyette ben kendisinden cok memnun kaldim kizimda dogumda oglumuda insallah onda dogum yapmak istiyorum
Pardon hangı doktor afıyette. Fazılet hanım mı

Kamera çok gerekli mi ki yaa? Herkeste bir kamera alma durumu var yani ucuz bişey de değil. Evim çok küçük Zaten. Yani kamera olmasa :) ben de sonradan ağırlaşırım diye erkenden tamamlamak istiyorum
yok canım ya şart değil tabi ki, ben önceki çocuklarımda ihtiyaç duymadım, bu bebişte telsiz olanlardan düşünüyorum çünkü diğer oda da uyutup kapıyı kapatabilmeliyim diye düşünüyorum, uyandımı diye aklım orda kalmamalı, diğer çocukların sesinden rahatsız olmaz bu şekilde, bakalım nasıl olacak

Kamera çok gerekli mi ki yaa? Herkeste bir kamera alma durumu var yani ucuz bişey de değil. Evim çok küçük Zaten. Yani kamera olmasa :) ben de sonradan ağırlaşırım diye erkenden tamamlamak istiyorum
Yani aslinda gerekliliginden ben de supheliyim. Ancak kisin gunduz uykusu icin tv izledigimiz oturma odasinda uyutamam. E yatak odasina da zirt pirt gir cik yapamam. Ev zaten soguk oluyor koridorda petek yok bu yuzden kapilar acik durmuyoruz kisin. Bu yuzden kendimde gerekli gibi goruyorum. Yani tum evin isisi ayni olsa kapilari acabilecek sekilde olsam almazdim bende.

Selam kızlar:) Birşey sormak istiyorum ben 17. haftamdayım. Su an sadece decavit kullanıyorum.Cumartesi doktora gidicem. Tekrar tahlil ister mi demir ilacı vs için?

Bir de otomatik ana kucağı araştırıyorum. Hiç beğendiğiniz model oldu mu? Aslında hergün bişey araştırsak ne güzel olur:)

Aynen bends bide risk oldugu icin iki haftada bir cagiriyorlar bende bu yuzden 2li zaten yaptirmadim 3lu doktor istedi zaten kanama olmustum bide ama onuda devlete yaptirdim ozele sadece bi kere gittim ama simdi ayrintili ozelde yapcam risk olayindan felan sebeb hemde devlet acayip ugrastiriyo o kadar yol cekiyorum kizimla ayridert onu yemesi durmasi esim yollara harcadin para git ozel ver diyor hakliiki otobus gidiyorsn acikiyorsn cocunda durmuyor bursey aliyorsn en az 50 tl zaten hava parasi oluyor bizde ozel sectik.

Kızlar selam bende haziran annesiyim, anadolu yakasında pendik kartal maltepe civarında gittiğiniz hastane - dr var mı acaba. Halaa karar veremedim de hangi hastaneye gideceğime

Hanımlar tetanoz aşısı olanlar , aynı gün tahlil de alıyorlar mı benim mi sormam gerek alsınlar diye? Birazdan ASM ye gidicem napcağımı da hiç bilmiyorum

Liste baya uzun gözüküyor ama aslında yarısı bu Doğunca o eksik bu eksik çıkıcak meydana valla.. İnş Ogün ler gelsinde listeyi tekrarlarız

Kızlar selam bende haziran annesiyim, anadolu yakasında pendik kartal maltepe civarında gittiğiniz hastane - dr var mı acaba. Halaa karar veremedim de hangi hastaneye gideceğime
İlk gebeligimde pendikte oturuyoduk Pendik bölge hastanesine oya barana gidiyodum, dogumumda orda oldu çok memnun kaldık kesinlikle tavsiye ederim 2. De doğumu orda istiyorum nasip olursa.

aynen yüksek olması bebek gelişimini engelliyor.benim değerse su anda 1 seviyelerinde
Benim de çok düşüktü Can'ım 0.22 deydi. Tabi hamilelikte düştü. Öncesinde normaldi. Şimdi 1.38.
Değerim iyi. İnş böyle devam eder.

Çok sağol Can'ım. Desteklerinizle rahatladım biraz. Gitmiyorum bugün doktora. Ama 3-4 hafta sonra tsh testini yenileyeceğim. Umarım senin değerlerinde hep böyle sabit kalır.
Siz haklısınız Can'ım. Evde başka çocuk olunca ihtiyaç olur. Benim ilk çocuk. Öyle gürültü oluşturabilecek bir ortamım da Yok. Ev de küçük olacak zaten. İhtiyaç duyarsak alırız biz de.

Anladım canım. Ben evin durumunu bilmiyorum şubat gibi taşınıcaz ama sıcak olur diye düşünüyorum.
Ama siz almakta haklısınız tabi ki.

Yani askinda biz de tasinmayi dusunuyoruz cunku bu ev gercekten cok soguk. Ama zaman ne gosterir ne yapariz hicbir fikrim yok.

Kizlar belki biraz tuaf olacak ama ayak parmaklari agriyan varmi? Benim gecen ayda agriyordu sonra gecmisti ama simdi tekrar basladi namazda oturup kalkarken cok agri oluyor. Ayaklarimda agri yok ama parmaklar sadece sanki birazda kizarmis gibi. Hamilelikte el ayak uyusmasi hakkinda bilgi okudum ama agri olarak bisey bulamadim malesef.

Central hospital ı çok duydum Can'ım. Anadolu yakasında değilim ben. Kozyatağı nda sanırım.
Ama biraz pahalı duyduğum kadarıyla. Ama memnun kalmayan hiç duymadım.

Yani askinda biz de tasinmayi dusunuyoruz cunku bu ev gercekten cok soguk. Ama zaman ne gosterir ne yapariz hicbir fikrim yok.
Öyle bir imkanınız olursa bebiş için çok iyi olur tabi. Ama taşınmak da ayrı sıkıntı. 6 yıllık evliyim. 5. Evimde oturuyorum şuan
Yoruldum taşınmaktan. Bu defa son olur inş. Mecbur olmasam taşınmazdım bu durumda iken. Hem masraf hem yorgunluğu ayrı dert.

Dolunay22 canım evin küçükse gerek yok ben oglum da aldım çünkü oturma odamla yattığı oda en uçtaki odalardı ses zor duyulurdu birde sigara kullanıyordum dışarıda sigara içerken sesini duymam diye almistim cok isime yaradi her gittigim yere götürdüğün için acaba düşer mi endişesi taşımadım kameradan hep kontrol edebildim.
Dedigim gibi evin küçükse ses rahat duyuluyorsa gerek yok
Mesela ben anakucagi almamıştım ama herkes çok gerekli diye yazmış mutlaka olmalı diye yazmis

Bunlar otomatik sallanmiyor müzikli ve sırt kademeli sadece. Ben oğlumda ana kucağı kullandım ve ısrarla sallamadım çocuğu alışmasını istemiyordum. oğlum 8 aylıkken kayinvalidem vefat etti ve ben o şokla o ara çok ilgilenemedim. akrabalar baktılar ben ara ara emzirdim sadece. sağolsunlar baktılar ama bana uzun vadeli bir miras bıraktılar malesef. herkes ayağında sallaya sallaya 8 aylık çocuğu alıştırdılar. şuan 3 yaşında hala sallıyorum bitmiş durumdayım başka türlü uyumuyor. Allah nasip ederse 2. bebişi sallamayı düşünmüyorum.

Bende orayı istiyorum ama istediğim dr.lar hep h.içi çalışıyor. H.sonu çalışmıyorlar. 1 dr var h.sonu çalışan o da taa şubat ayına kadar dolu randevuları Bende çalıştığım için izin al git olamaz sürekli..
Benim de aklımda orası var dı hep..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…