2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim liste icin eline saglik fazlalari cikarir kendi listemizi olustururuz ins

Ben orkidin ultra gece pedini kullandım doğumda çok rahat oldu hasta bezi çok gerekli değil zaten sürekli değişme ihtiyacı oluyor yeni doğum olduğu için hijneyik olucaktır atlet hastane için 3 tane alın derim özellikle sezeryan sonrası acayip ter oluyor tabi daha öncesi sıtma muhakkak yelek alın

sofiarya canım eozinofil yüksek çıkmış benim kan testinde bu ne demekki korktum acaba tehlikeli bişeymi kan sulandırıcı iğne, ecopirin kullanıyorum buarada

sofiarya canım eozinofil yüksek çıkmış benim kan testinde bu ne demekki korktum acaba tehlikeli bişeymi kan sulandırıcı iğne, ecopirin kullanıyorum buarada
Canım bu hücre grubu yani eozinofil,bazofil,nötrofil gibi hücreler genelde basit üst solunum Yolu enfeksiyonu geçirdiğinde ya da alerji durumlarında yükselirler. Genelde referans değerlerinin çok çok üstüne çıkmamış değerler önemsenmezler bile. Yakın zamanda grip falan olduysan ondan bile yüksek çıkmış olabilir. Nekadar yüksek sonucun resmini gönderebilir misin?

Fonetik
Demek ki bir tek bendeki değilmiş böyle olan :)
Can'ım geçmiş olsun eşin bir bakıma haklı tabi. Ama Allah korusun insan kötüyü düşünmek istemiyor. Benim de 8 haftalık düşüğüm var. İlk haftalar buna yordum tabi. O zamanlar bende istemiyordum bakmak almak. Ama yolu yarılayınca bir heves geliyor.
Gözünüzaydın bu arada. Emin'im kız bebek alışverişi çok daha tatlı olur. Çok güzeller yaaa. Bizimki erkek olmasına rağmen ben bile gözümü alamıyorum. Ama allahtan eşim erkek kıyafetlerini daha çok beğeniyor. Alırken hevesle alır en azından :) kız olsa iş iyice bana düşerdi. Ben anlamam der kenara çekilirdi :)

Bende depend kullandım ve kullanan herkes de tavsiye ediyor. Yine onu kullanırım

Bu nedir? Akıntı veya kanama için hastanede doğumdan sonra kullanmak için mi? Allahım nasıl uzağım konulara...

Kızlar bu göbeğin çatlamaması için kremlere ne zaman başlamak gerekiyor? Hüçbir zararı yoktur dmi bebeklere? Bacaklara da sürülebilir mi? Göğsün kenarlarına filan?

Bende aynı canım

Kızlar bu göbeğin çatlamaması için kremlere ne zaman başlamak gerekiyor? Hüçbir zararı yoktur dmi bebeklere? Bacaklara da sürülebilir mi? Göğsün kenarlarına filan?
Canım göğüsten başlayıp basenler dahil Hindistan cevizi yağı sürüyorum başla gecikmeden

Aynen ya ne güzel hiç kilo almayan göbeği hiç çıkmayanlar var , benim şimdiden 9 aylık gibi maşallah 8-9 ayda ne yapıcam bilmiyorum 5.5 kilo aldım
Benim de öyle İnan. Hiç de şirin durmuyor daha 5 aylık bile olmayınca. Ben de aynı 68 i gördüm yukıldım sonra vermesi densıkıntı emmezse diye ödüm kopuyor
Hahhhy bı de benim alanlardan tam 6-7 kilo filan çok üzülüyorum ya halime off of daha önce de 27 aldım kolay verilmiyor kilo
Niye böyle acaba canım. Sen de öğretmendin sanırım. Sabah 6.30’da uyanıyorum okulda full ayaktayım eve gel yine öyle bak hala uyumadım. E zaten küçük kızım var. Çok üzülüyorum aynen 23 aldım. Hamilelik öncesi zayıf mıydın. Ben zayıf ve kilosu sabit, hiç kilo almayan biriyim. Ama hamilelikte bişey oluyor bana. Deli gibi tatlı istiyor canım dikkat etsem de alıyorum bir de yesem ne olacak

Kasıklar basenler bacaklar göğüsler hepsine sür canım. Kremler bilmiyorum zararlı mı. Ben bebe yağının faydasını görmüştüm.

Ben de başladım Can'ım.göbek ve göğüslere Bebe yağı sürüyorum. Her duştan sonra. Basenlere geçemedim henüz. Aslında her gün sürmek en iyisi. Bir de Hindistan cevizi yağı aldım ama kokusundan dolayı pek süremiyorum.

Haklisin canim, sagolasin bende korkuyorum 22. Haftayi bir gecsem rahatlicam sanki her zaman risk yokmus gibi ama insan gene de zaman gectikce baglaniyor karni buyudukce umitleniyor Allahm yavrularimizi bizlere bagislasin. Hic hazirlik yapmayinca da by bebege haksizlik yapmis gibi hissediyorm keske almasalar da en azindan muhabbetini yapsalar agzimi acsam daha kucuk buyusunde neler alirim diyor cok bozuluyorum kavga cikaracak kadar gicik oldum ama seslenmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…