2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çook sıcak su iyi değil canım evet bende dikkat ediyorum ki etmek gerek.. Yatmaya gelince valla istirahat ederken sırt üstü yatıyorum ben belim daha rahat ediyo elimde değil uykuda da bazen sırt üstü yatıyorum sol taraf iyidir tabi ama bu gelişim geriliği yaşayan bebekler için daha önemli canım yoksa normal de çok çok önemli değil yararsa iyi olur sol tarafa.. Ama sırt üstü yattık diye bişey olmaz merak etme.. Sırt üstü yatınca daha iyi onu sezeryan dada normal
Söylediğin şeye baktım ama daha önce doğum yapmadığım için tereddütte kaldım. Etrafımdan duydugum hemşireler gelip arada alttan muayene ediyormuş kanama için galiba. Hatta bu yüzden pijama değil gecelik istiyolar falan dediler. Bu söylediğin zor mu olur kullanımı sen kullandınmı nasıl oluyo muayene sırasındada rahat oldu mu.
Dede yapıyorlar kanama çokmu diye bakıyorlar ilk saatler ama sonra öyle bişey olmuyo soruyorlar nasıl geliyo diye okadar

Benim sezaryendi...kimse alttan falan bakmadı...tansiyon falan ölçtüler sadece...belki sordularsa da ben aşırı bi durum yok demişimdir...çok rahat bel kısmı falan...yumuşacık bişey sıkmıyor giyip çıkarması da kolay ...benden sonra hangi arkadaşım doğum yapacaksa ona aldım götürdüm hep memnun kaldılar
Sezaryende kanama daha mı az oluyo acaba. En azından bi paket alınmalı hastanede kullanılmasa eve geçince de rahat olur İnternet dışında eczanede falan satılıyo mu biliyo musun

Çook sıcak su iyi değil canım evet bende dikkat ediyorum ki etmek gerek.. Yatmaya gelince valla istirahat ederken sırt üstü yatıyorum ben belim daha rahat ediyo elimde değil uykuda da bazen sırt üstü yatıyorum sol taraf iyidir tabi ama bu gelişim geriliği yaşayan bebekler için daha önemli canım yoksa normal de çok çok önemli değil yararsa iyi olur sol tarafa.. Ama sırt üstü yattık diye bişey olmaz merak etme.. Sırt üstü yatınca daha iyi onu sezeryan dada normal

Dede yapıyorlar kanama çokmu diye bakıyorlar ilk saatler ama sonra öyle bişey olmuyo soruyorlar nasıl geliyo diye okadar
Sağol canım ne yaşayacağımızı bilmeyince insan çok tedirgin oluyo ilk olacak olması hele:bicak:

Kızlar selam, ben geceleri kendimi hep gerinirken buluyorum farkına vardığımda düzeltiyorum kendimi ama 3 4 gündür böyle sürekli uykumda gerinirken buluyorum kendimi. Korkuyorumda birşey olcak diye. Sırt üstü yatan varmı halen bazen yatasım geliyor 5 dk yatıyorum başlıyor benimki hemen kıpraşmaya sıkıştı zannedip hemen dönüyorum soluma. Birde birşey sorcam duş aldığınız su nasıl ben normalde çok kaynar suda yıkanırdım şimdi çok ılık yıkanıyorum sıcak iyi değilmiş diye duydum. Ama alışmışım sıcağa ılık su buz gibi geliyor içim titriyor duş alırkenn :KK43:
Ya o gerinme bende de var neden acaba. Çok ilginç geliyor normalde sabah uyandigimda bile gerinmem. Korkma ama hic bisi olmaz. Millet hamileyken ağırlık çalışıyor:)

Ya o gerinme bende de var neden acaba. Çok ilginç geliyor normalde sabah uyandigimda bile gerinmem. Korkma ama hic bisi olmaz. Millet hamileyken ağırlık çalışıyor:)

Aynen bende normalde gerinmem hiç ama uykum arası resmen geriniyor buluyorum kendimi. Nette biraz okudum iyi değil falan yazıyor ama elimizde olan birşey değil.

Aynen bende normalde gerinmem hiç ama uykum arası resmen geriniyor buluyorum kendimi. Nette biraz okudum iyi değil falan yazıyor ama elimizde olan birşey değil.
Ya ben de her gece uykumda geriniyorum. sonra o an uyanıyorum ama gerinmek istiyorum. acaba bi sebebi var mı bunun.

Ben bişey sormak istiyorum. İki haftadır çene bölgemde iki tane kızarık egzamaya benzer bişey çıktı ve geçmiyo. Geçen gün ilaç yazdırmaya sağlık ocagına gittim doktora sordum yüzümdekileri. bilgisayar ekranına bakarak konustu benle kızarıklık var mı diyo:sinirli: yüzüme baksa anlayacak aslında. Bide hamilelikte 6 ay bitmişti değil mi diyor. Neresiyle dinliyosa beni. Yok ben doğurdum aslında dicektim:KK57: Sonra bi kitap açtı şuan onun için bişey veremem hamilesin dedi. Kaldı öyle. Var mı böyle bişey yaşayan. Yardımlrınızı bekliyorum.

arkadaslar o gerinme olayi bende de var bence cok sorun olcagini dusunmuyorum sirt ustu bende yatiyorum bazen belim cok agriyor ona iyi geliyor

Ya ben de her gece uykumda geriniyorum. sonra o an uyanıyorum ama gerinmek istiyorum. acaba bi sebebi var mı bunun.

Valla bir sebebi olduğunu sanmıyorum sanırım rahat kafayla uyumadığımız için geriliyoruz vücut ister istemez rahatlamak için gerinme yolunu seçiyor galiba aklıma hep bu geliyor. Normalde sırt üstü yatarım hep. Sağıma soluma istemeye istemeye yatıyorum rahatta edemiyorum galiba ondan diyorum.

Ben bişey sormak istiyorum. İki haftadır çene bölgemde iki tane kızarık egzamaya benzer bişey çıktı ve geçmiyo. Geçen gün ilaç yazdırmaya sağlık ocagına gittim doktora sordum yüzümdekileri. bilgisayar ekranına bakarak konustu benle kızarıklık var mı diyo:sinirli: yüzüme baksa anlayacak aslında. Bide hamilelikte 6 ay bitmişti değil mi diyor. Neresiyle dinliyosa beni. Yok ben doğurdum aslında dicektim:KK57: Sonra bi kitap açtı şuan onun için bişey veremem hamilesin dedi. Kaldı öyle. Var mı böyle bişey yaşayan. Yardımlrınızı bekliyorum.
geçmiş olsun. bence cildiye dr una görün. egzama bile olsa krem verir ilerlemeden geçer inşallah

Doğmadan mı...başkalarını bilmem ama bizimki çocuk 3 yaşına gelene kadar bişey anlamadı...ne zaman büyüdü normal konuştu yemek yedi babasıyla birlikte oynamaya falan başladı anca o zaman...tabi ki çok seviyordu ama ne yapacağını bilmiyordu...annesiii koş seni istiyor annesi meme ver annesi altını değiştir falan filan hep bu moddaydı :eek:
Tam olarak bu moddayiz. yaş 3 oldu geçse bari artık herseyde anneyi çağırma işi

Evet canım. Benim içinde pahalı. Fisher price in bi modeli vardı. 300 civarı.
Onun için bile o kadar pahalıya gerek Yok diyor tecrübeli anneler.
Ama daha öncede dediğim gibi. Bütçe meselesi bu biraz. İnş uyguna kullanışlı bir şey bulabiliriz.
Ana kucağında çok ucuz olanlarda sağlam olmuyor. sonuçta bebek üstünde olacak. Ama çokta pahallıya gerçekten gerek yok. Ben de sunu anlamadim. orta ayarda bisey bulmak çok zor. ya 100 lira civarı kalitesizler var ya da 400 civarı. arada bisey olupta söyle 200-250 hem de kaliteli olsa ne güzel olur :KK49:

Evet canım. Benim içinde pahalı. Fisher price in bi modeli vardı. 300 civarı.
Onun için bile o kadar pahalıya gerek Yok diyor tecrübeli anneler.
Ama daha öncede dediğim gibi. Bütçe meselesi bu biraz. İnş uyguna kullanışlı bir şey bulabiliriz.
bulunur tabi ki biraz takip etmek, araştırmak gerekiyor :KK39:

Ana kucağında çok ucuz olanlarda sağlam olmuyor. sonuçta bebek üstünde olacak. Ama çokta pahallıya gerçekten gerek yok. Ben de sunu anlamadim. orta ayarda bisey bulmak çok zor. ya 100 lira civarı kalitesizler var ya da 400 civarı. arada bisey olupta söyle 200-250 hem de kaliteli olsa ne güzel olur :KK49:
Çok uzun süre kullanılamadığı için ucuzluk da olsa sorun olmuyor bence...oğlumda 3 ay zor kullandık çok hareketli olduğu için sonra kullanamadık yere bıraktık istediği gibi döndü yuvarlandı evin içinde...birisine verdim gitti hediye gelmişti allahtan yoksa para versem çok üzulürdüm

Kızlar selam, ben geceleri kendimi hep gerinirken buluyorum farkına vardığımda düzeltiyorum kendimi ama 3 4 gündür böyle sürekli uykumda gerinirken buluyorum kendimi. Korkuyorumda birşey olcak diye. Sırt üstü yatan varmı halen bazen yatasım geliyor 5 dk yatıyorum başlıyor benimki hemen kıpraşmaya sıkıştı zannedip hemen dönüyorum soluma. Birde birşey sorcam duş aldığınız su nasıl ben normalde çok kaynar suda yıkanırdım şimdi çok ılık yıkanıyorum sıcak iyi değilmiş diye duydum. Ama alışmışım sıcağa ılık su buz gibi geliyor içim titriyor duş alırkenn :KK43:
bu kadar hassas olma arkadaşım bişicik olmaz gerin nereye istiyorsan oraya dogru yat.sıcak duş biraz soru işareti ama eğer sıkıntılı hissetmiyorsan onda da sorun yok.ben gayette karnımın üstünde yatıyorum hala ki göbeğimin de maşallahı var.öyl sola yatayım sağa yatayım dertlerim yok henüz çünkü bunlar için çok çok erken.ve ben de senin gibi sıcak su hastasıyım soguk suyla hayatta yıkanamam. sonuç olarak ben de iyiyim bebiş te iyi,sen de kafana takma :KK200:

Back
X