2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım sen bi doktoruna danış bence, kafan da rahat etmiş olur.

Beni suan tek rahatlatan sey bebegimin hareketleri ama inan yatakdan egilip kalkamicak kadar agrim var
Ters hareket yani belli insallah gecer internette baktimda bazilarinda bir hafta suruyomus boyle sanki o zorla kapmayla kas yirttim haftaya cuma randevum daha erken gitmemde mumkun degil malesef

Kizlar aile hekimligi- saglik ocagindan istersem kan tahlili yaptirabilir miyim gebelik degerleri icin. Yani rutin kontrol. Gittigim hastane nedense 2 aydir kan degerlerime Bakmiyor. En son ikili testte bakildi. O da saniyorum 11. Haftada yapilmisti.

Daha biz bulamadik ki isim

Üşütmüş olabilirsin. Ben üşüttğümde kaburgalarim kirilmis gibi batar.

Iste cinsiyetini gostsermiyo deyip bulmaniz lazimdi ama olsun sen esinle panik yapma guzel dusunerek bulmaya calis soranlarada ismi belli sizede supriz olsun de acele etme icine sinsin ama herkezde isim belli hepinize sonra aciklicaz de yani kafana cok takarsan inan bulamazsn baskalarin dedi olur. kendini soyle rahat birak sevdin isimleri kagida yaz anlamlarini arastir bi prova yap kimseye demeyin sonucda cocun ismi bellide suan sizi bilinmezlik yoruyor bi kac ay sonra kimlikleri olacak yani sen karar verdinde esinle kesin o zaman dersin isim budur diye

Aslinda dedigin mantikli. Esimle konusuyum da millete oyle diyelim bari. Cinsiyeti bir aydir belli ama bulamiyoruz ki iste. Ben evlenirken de dedigin gibi yapmistimZ herkes dans muzigi soruyor olur olmadik fikir veriyordu. En son dans muzigimiz belli ama siz dugunde duyacaksiniz demistim dugune bir hafta kala da karar vermistim. Hatta salon organizatörunun son gun haberi olmustu calacak sarkidan.

Ben de gaziosmanpasa medikal park gidiyorum ama kararsiim Nilay karacaya gidiyorum.doğuma yan tarafa mi gecsem diye düşünmüyor değilim.medikal park çok pahali bence

Merhaba, benimde bacaklarım ve kollarımda var. Kaşıntı oluyordu ve boyutlarıda arttı. Cildiye uzmanına danıştım, egzema dedi. İlaç kullanamadığımız için La Roche Poseyin bebekler için nemlendiricisini ve dusta kullanmam için temizleme jeli verdi. sıcak su-sabun-duş jeli bunlar yok. genelde kuruluktan oluyormuş, hamilelikte daha da artarmış. Sizinki benimkiyle aynı durum mu bilemiyorum tabiki.

Uyuz oluyorum böyle tiplere ! onların ne haddine sizin çocugunuza isim bulduk deyip gelmek.. Çokk ayıp gerçekten. Siz en iyisi mesafe koyun aranıza, içinizde kalbinizde kafanızda rahat olsun.

Bunlar guzel duruyor da kullanisli olmaz bebege batar o taslar gibi geliyor. Bebegin cildi de nazik , millet biberona bile simli tas yapistiriyor simdi

Biberona simli taşmı ya bazen hakikaten her şeyin okunu çıkarıyoruz , yok hastane süslemesi, yok bebek öncesi partisi, yok diş buğdayı, yok hastane foto çekimi bi tek bana mı saçma geliyo bütün bunlar acaba

Evet aile hekimi tüm kan tahlillerini yapabiliyor özel olarak bakımasını istediğiniz şeyleri söylerseniz onları da ekliyor...ben 2 kere yaptırdım sabah 8buçuk 9da sıra kalabalık yok gidip kan veriyorum ertesi gün sonuçları alıyorum randevu günüm gelince de kadın doğum doktoruma gösteriyorum

bende sendenim canim.banada cok sacma geliyor butun bunlar.gereksiz seyler bence

Gunaydin arkadaslar, bu sabah simdiye kadar hic yasamadigim migde bulantim oldu. 17. haftalik olduk simdiye kadar hic olmayip bugun olmam beni korkuttu. Normal mi acaba?

Canim gerilmek iyi mi bilmiyorum ama bende korkuyorum sonunda kramp girebiyor cunku elimden geldgince engelliyorum

Canım bende engelliyorum ama engelledikçe sanırım vücut daha çok istiyor. Artık daha serbest davrancam kendimi kasmıcam. Bugün kendimi kasmadan yattım hiç gerindiğimi hatırlamıyorum gece.

Canım ikinci trimester zamanı sağlık ocağı kan alımı yapıyor ben tam 4 ayı doldurdugumda gebe takibim vardi o zaman verdim size su tarihde geleceksiniz diye birşey demedi mi sağlık ocağı.
Gidip verebilirsin tabii.

Banada saçma geliyor canım para tuzağı gibi geliyor bana tabii arz talep meselesi. Tamam hatıra ama ayranı yok içmeye en lüks şeyle gitmek istiyo s.....

biz seninle aynıyız, benim de salı dörtlü testim var, inşallah benimki de çok güzel geçer
bana ikili testte büyük ihtimal kız demişti, bu sefer bakalım ne diyecek, ben kıza çok fena alıştırdım kendimi
ayrıntılıyı ne zamana verdi?

B
Ben yaptım canım iste tabiki yapar...

Cok sukur benim gibi dusunen biri varmis Artik okadar sogudum ki bu gosteris merakliligindan! Ben bebek sekeri bile yaptirmayi dusunmuyorum.

Yani basini baskasi aGirtmasin panikde yapma sonucda sizin cocugunuz bulacaksin emin ol sadece suan hem heycanlisin hemde etrafdan canin sıkkın disari kulaklarini kapat esinle kendin arastir sakin ol. Hersey guzel olacak insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…