- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #15.061
Canım sen bi doktoruna danış bence, kafan da rahat etmiş olur.
Daha biz bulamadik ki isim
Üşütmüş olabilirsin. Ben üşüttğümde kaburgalarim kirilmis gibi batar.
Iste cinsiyetini gostsermiyo deyip bulmaniz lazimdi ama olsun sen esinle panik yapma guzel dusunerek bulmaya calis soranlarada ismi belli sizede supriz olsun de acele etme icine sinsin ama herkezde isim belli hepinize sonra aciklicaz de yani kafana cok takarsan inan bulamazsn baskalarin dedi olur. kendini soyle rahat birak sevdin isimleri kagida yaz anlamlarini arastir bi prova yap kimseye demeyin sonucda cocun ismi bellide suan sizi bilinmezlik yoruyor bi kac ay sonra kimlikleri olacak yani sen karar verdinde esinle kesin o zaman dersin isim budur diye
Aslinda dedigin mantikli. Esimle konusuyum da millete oyle diyelim bari. Cinsiyeti bir aydir belli ama bulamiyoruz ki iste. Ben evlenirken de dedigin gibi yapmistimZ herkes dans muzigi soruyor olur olmadik fikir veriyordu. En son dans muzigimiz belli ama siz dugunde duyacaksiniz demistimIste cinsiyetini gostsermiyo deyip bulmaniz lazimdi ama olsun sen esinle panik yapma guzel dusunerek bulmaya calis soranlarada ismi belli sizede supriz olsun de acele etme icine sinsin ama herkezde isim belli hepinize sonra aciklicaz de yani kafana cok takarsan inan bulamazsn baskalarin dedi olur. kendini soyle rahat birak sevdin isimleri kagida yaz anlamlarini arastir bi prova yap kimseye demeyin sonucda cocun ismi bellide suan sizi bilinmezlik yoruyor bi kac ay sonra kimlikleri olacak yani sen karar verdinde esinle kesin o zaman dersin isim budur diye
canım medikal park ta ibrahim çelebi diye bir doktor var benim şuan birlikte çalıştığım bir ebem ablam yıllarca bakırköy dogumevinde virlikte çalışmış çok iyi doktor diyordu hatta bildiğim kadarıyla ivf uzmanı olması lazım onun da. bir de hemen yanında benim kızıma hamileyken gittiğim doktorum dr ahmet koca'nın muayeneanesi var. sgk ile anlaşmalı muayene fiyatları gayet uygun,dogumu da medicak park ya da gaziosmanpaşa hastanedinde yaptırıyor. onu düşünürsen kesinlikle kefilim doktoruma çok iyidir. ben şimdi 16haftalık olunca gidicem ona.senin için bayan erkek farkediyor mu?
Merhaba, benimde bacaklarım ve kollarımda var. Kaşıntı oluyordu ve boyutlarıda arttı. Cildiye uzmanına danıştım, egzema dedi. İlaç kullanamadığımız için La Roche Poseyin bebekler için nemlendiricisini ve dusta kullanmam için temizleme jeli verdi. sıcak su-sabun-duş jeli bunlar yok. genelde kuruluktan oluyormuş, hamilelikte daha da artarmış. Sizinki benimkiyle aynı durum mu bilemiyorum tabiki.Ben bişey sormak istiyorum. İki haftadır çene bölgemde iki tane kızarık egzamaya benzer bişey çıktı ve geçmiyo. Geçen gün ilaç yazdırmaya sağlık ocagına gittim doktora sordum yüzümdekileri. bilgisayar ekranına bakarak konustu benle kızarıklık var mı diyoyüzüme baksa anlayacak aslında. Bide hamilelikte 6 ay bitmişti değil mi diyor. Neresiyle dinliyosa beni. Yok ben doğurdum aslında dicektim Sonra bi kitap açtı şuan onun için bişey veremem hamilesin dedi. Kaldı öyle. Var mı böyle bişey yaşayan. Yardımlrınızı bekliyorum.
Uyuz oluyorum böyle tiplere ! onların ne haddine sizin çocugunuza isim bulduk deyip gelmek.. Çokk ayıp gerçekten. Siz en iyisi mesafe koyun aranıza, içinizde kalbinizde kafanızda rahat olsun.Bugun catkapi gorumcem geldi eltimle beraber. Senin cocuga isim bulduk. (Bir padisah adi soyledi suan hatirlamiyorum) o ismi soyleyip bak bu da cariyesi diyerek eltimin bir yasindaki kizini gosterdi. Ya bunlar varya gercekten gerizekali. Sinir oluyorum ya sinir. Cevap vermedim. Gulmedim bile. Umarim anlamistir rahatsiz oldugumu. Bu varya cocuk dogduktan sonra beni cok bunaltir ne yapacam bilmiyorum.
Bunlar guzel duruyor da kullanisli olmaz bebege batar o taslar gibi geliyor. Bebegin cildi de nazik , millet biberona bile simli tas yapistiriyor simdi
Evet aile hekimi tüm kan tahlillerini yapabiliyor özel olarak bakımasını istediğiniz şeyleri söylerseniz onları da ekliyor...ben 2 kere yaptırdım sabah 8buçuk 9da sıra kalabalık yok gidip kan veriyorum ertesi gün sonuçları alıyorum randevu günüm gelince de kadın doğum doktoruma gösteriyorumKizlar aile hekimligi- saglik ocagindan istersem kan tahlili yaptirabilir miyim gebelik degerleri icin. Yani rutin kontrol. Gittigim hastane nedense 2 aydir kan degerlerime Bakmiyor. En son ikili testte bakildi. O da saniyorum 11. Haftada yapilmisti.
bende sendenim canim.banada cok sacma geliyor butun bunlar.gereksiz seyler benceBiberona simli taşmıya bazen hakikaten her şeyin okunu çıkarıyoruz , yok hastane süslemesi, yok bebek öncesi partisi, yok diş buğdayı, yok hastane foto çekimi bi tek bana mı saçma geliyo bütün bunlar acaba
Canim gerilmek iyi mi bilmiyorum ama bende korkuyorum sonunda kramp girebiyor cunku elimden geldgince engelliyorum
Kizlar aile hekimligi- saglik ocagindan istersem kan tahlili yaptirabilir miyim gebelik degerleri icin. Yani rutin kontrol. Gittigim hastane nedense 2 aydir kan degerlerime Bakmiyor. En son ikili testte bakildi. O da saniyorum 11. Haftada yapilmisti.
Biberona simli taşmıya bazen hakikaten her şeyin okunu çıkarıyoruz , yok hastane süslemesi, yok bebek öncesi partisi, yok diş buğdayı, yok hastane foto çekimi bi tek bana mı saçma geliyo bütün bunlar acaba
Kızlar merhaba doktor kontrolüm iyi geçti bebiş değişik değişik hareketler yapıyordu yine
Dörtlü test yaptı doktor Ultrasonda epeyce inceledi kan testi de haftaya çıkacak
Cinsiyet konusu da karıştı iyice kızlar İkili testte yani bir ay önce biz sormamış olmamıza rağmen erkek büyük ihtimal dedi hatta pipisi şu falan dedi
Bugün elini ayağını vs incelerken kız demiştik değil mi dedi. Hayır erkek gibi demiştiniz dedik Ama önemli değil zaten dedik Hmm o zaman şimdi hiç kurcalamayalım ayrıntılıda görelim dedi
Ama dördüncü ay bitti erkek olsa kendini kesin belli eder diyor herkes sanırım bebişim kız ❤
Ben yaptım canım iste tabiki yapar...Kizlar aile hekimligi- saglik ocagindan istersem kan tahlili yaptirabilir miyim gebelik degerleri icin. Yani rutin kontrol. Gittigim hastane nedense 2 aydir kan degerlerime Bakmiyor. En son ikili testte bakildi. O da saniyorum 11. Haftada yapilmisti.
Biberona simli taşmıya bazen hakikaten her şeyin okunu çıkarıyoruz , yok hastane süslemesi, yok bebek öncesi partisi, yok diş buğdayı, yok hastane foto çekimi bi tek bana mı saçma geliyo bütün bunlar acaba
Aslinda dedigin mantikli. Esimle konusuyum da millete oyle diyelim bari. Cinsiyeti bir aydir belli ama bulamiyoruz ki iste. Ben evlenirken de dedigin gibi yapmistimZ herkes dans muzigi soruyor olur olmadik fikir veriyordu. En son dans muzigimiz belli ama siz dugunde duyacaksiniz demistimdugune bir hafta kala da karar vermistim. Hatta salon organizatörunun son gun haberi olmustu calacak sarkidan.
bana dabende sendenim canim.banada cok sacma geliyor butun bunlar.gereksiz seyler bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?