- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #15.101
Evet benimde 26 da olcak tek doz olcak daha önce aşın olduğu için canımKızlar benim dr tetanoz aşısını 26. Haftada yaptırcan diyor sizlerden yaptıranlar oldu dün kontrolümde yine sordum yine 26 dedi acaba daha önce iki doz yapıldığı içinmi böyle diyor
Anne yani beşik alacaksan ana kucağına gerek yok bence. ikisinden biri yeterli çünkü ikiside uzun vadeli kullanılmıyor ama ilk 6 ay çok ise yarıyor. chicconun o modelini ben de çok beğeniyorum. kaç gündür araştırıyorum o mu yoksa ana kucağı mi derken 800 civarı olan chiccoya benzer pregonun anne yani beşiğini buldum. fiyatı da 400.tired
ben de kararsız kaldım baya
ben zaten Allah kısmet ederse direkt yatak odası yapıcam doğmadan
ilk 6 ay falan (tabi o zaman nasıl olur bilmiyorum) anne yanı beşikte yatırmak istiyorum (next2me çok hoşuma gidiyo ama çok pahalı)
e ana kucağı da olursa çok fazla olacak sanki
bilemedim hiç
Ama canım sağlık ocağı 20. Haftada gel dedi kendi drum 26da yaptır önce çağırırlarsa drum erken yaptırmamamı istiyor de dedi belkide dediğin gibi drum daha önce iki doz vurulduğum için öyle dediEvet benimde 26 da olcak tek doz olcak daha önce aşın olduğu için canım
ya boşversene ınsanların ağzı torba değilki büzesin, o laflara taksaydım eğer benim şu anda depresyonda olmak gerekirdi arka arkaya olan 3. bebeğim 3 yaş,15 aylık ve bu, her kafadan birses çıktı aldır diyenler bile oldu ama ben kimsenin sözüne bakmam, benim çocuklarım, benim bünyem kimseyi ilgilendirmez, sende takma kafan, '"rabbime çok şükür"de geç...Suç bende galiba flaş kapalıydı bunda açtım canım sağol içimi rahatlattın inan artık kendim için değil bebiş için korkuyorum okadar zor günler yaşadım ki hep başa saracak gibi geliyor Allah korusun... Bugun bi komşum çok heves etme sen yinede dedi bi başka arkadaşta kız ne görsem hamilesin dedi bende cevap olarak karnım doluydu ama kucağımı dolu göremedin demi dedim sinirlerim bozuldu ağladım bugun hep.. Sanki ben çok meraklıyım hiç düşünmüyorlat ni oğlum 15 diğeri 8.5 yaşında çokmu arka arkaya doğuran bi tipim yavrumu kaybettim bu iyi geldi psikolojik olarak bunu kime anlatayım kim anlar... İnsanlar çok boş boğaz gerçekten..
canim benim de tek doz olcak ve son doz 5. si 20. haftada gel dediAma canım sağlık ocağı 20. Haftada gel dedi kendi drum 26da yaptır önce çağırırlarsa drum erken yaptırmamamı istiyor de dedi belkide dediğin gibi drum daha önce iki doz vurulduğum için öyle dedi
Allah allah niye böyle diyorki bu adam anlamadımcanim benim de tek doz olcak ve son doz 5. si 20. haftada gel dedi
herkes farkli bisey diyor galiba bende anlamadim acikcasiAllah allah niye böyle diyorki bu adam anlamadımZeynosrkn84 arkadaşada 26 demişler şaşırdım walla
Teşekkürler canım yaşayıp görücezNormal Doğumda nasıldır bilmiyorum ama sezaryende ameliyat oluyosun , hastaneden çıkana kadar anca 2 gün kanama sürüyor, hastane hasta bezi takıyor çıkarkende ped kullanırsınız bitiyor zaten
Canım bende ferro sanol kabız yapmamıştı hiç sadece ilk bi kaç gün miğde agrısı ve bulantısı olmuştu . Doktor kansızlığın çok eğer kabul edersen devletin karsılamadığı bi ilaç var onu kullandırayım bu ay dedi bende olur dedim 60 lira o ilaç ama kansızlığı nerden anladı onu anlamadımtahlil falan yapmadık bebeğe gden damarlardan mı anladiki acaba dedimGözünaydın Can'ım. Maşallah kocaman olmuş.
Ben de ferro sanol kullanıyorum. Çok ciddi kabız yaptı beni. Bıraktım. Ama sağlık ocağında kan düşük çıkınca tekrar başlattı dr. Senin dr niye değiştirdi acaba? Bu ilaçların kabız yapmayanı var mı ki acaba
Can'ım herkes söylemiş yapıldığını.
Ama benim takıldığım nokta zaten seni rutin kontrollere çağırmaları Laz'ım. O zamanlar tahlilleri yeniliyorlar zaten. Kilo tansiyon kan ve idrar tahlili vs.
Bence sen onu bir sor.
Süs olayı zevk meselesi biraz o neyse de şu partiler ne iş ona hiç anlam veremiyorum :))
Valla ben köyde Doğum yapmış gibi olucam galibane süslü kıyafet ne süslü taşlar ne Mevlüt şekerleri.... hepsi o kadAr zor geliyor ki bana.
Lohusa pijaması bile sade olsun istiyorum. Ama hep süslü.
Tek istediğim şu saça bağlanan klasik kırmızı kurdele :))
Bu arada internette uyguna bulabileceğimiz lohusa pijaması var mı? Bir sayfaya baktım 150 den aşağı Yok. Bi pijama için çok fazla sanki.
Normal pijamayı büyük beden alsak o da omuzlar kollar vs olur mu orası meçhul.
Tecrübeli arkadaşlarrrr
Benzer olabilir ama bu daha cok leke gibiMerhaba, benimde bacaklarım ve kollarımda var. Kaşıntı oluyordu ve boyutlarıda arttı. Cildiye uzmanına danıştım, egzema dedi. İlaç kullanamadığımız için La Roche Poseyin bebekler için nemlendiricisini ve dusta kullanmam için temizleme jeli verdi. sıcak su-sabun-duş jeli bunlar yok. genelde kuruluktan oluyormuş, hamilelikte daha da artarmış. Sizinki benimkiyle aynı durum mu bilemiyorum tabiki.
Aslinda tahlil yaptirip baktirabilirsin aklinda soru isareti kalmaz en azindan. Demir ilaci kullanimi beni cildirtiyo kahvaltidan once icersen iki saat sonra kahvalti yap diyor. Cunku peynir sut kalsiyum icerdiginden cay da kafein icerdiginden demir emilimini azaltiyirmus. Oyle olunca kahvalti yapip iki saat sonra iciyorum. Bu durumda ilactan sonrada iki saat kadar sut yogurt peynir cay kahve icmemeye dikkat etmek lazim. Sinir bozucu oluyo biraz.Canım bende ferro sanol kabız yapmamıştı hiç sadece ilk bi kaç gün miğde agrısı ve bulantısı olmuştu . Doktor kansızlığın çok eğer kabul edersen devletin karsılamadığı bi ilaç var onu kullandırayım bu ay dedi bende olur dedim 60 lira o ilaç ama kansızlığı nerden anladı onu anlamadımtahlil falan yapmadık bebeğe gden damarlardan mı anladiki acaba dedim
Bgün sağlık ocağına gitcem zaten tetenoz asısı için orayada söylerim tahlil için gerro sanol da pek dikkat edememiştim kahvaltı olayını hmen yapıyodum çünkü midemi bulandırıyıdu ama bu verdiği aç tok fark etmez dediAslinda tahlil yaptirip baktirabilirsin aklinda soru isareti kalmaz en azindan. Demir ilaci kullanimi beni cildirtiyo kahvaltidan once icersen iki saat sonra kahvalti yap diyor. Cunku peynir sut kalsiyum icerdiginden cay da kafein icerdiginden demir emilimini azaltiyirmus. Oyle olunca kahvalti yapip iki saat sonra iciyorum. Bu durumda ilactan sonrada iki saat kadar sut yogurt peynir cay kahve icmemeye dikkat etmek lazim. Sinir bozucu oluyo biraz.
benim doktor 20. haftada dedi cnm haftaya cuma gitcem doktora gerci 19+4 olcam o zaman erken mi olur bilmemkızlar ayrıntılı için doktorunuz kaçıncı haftaya randevu alın dedi benimki 22 de istedi herkesin 22 de mi yaptırması gerekli
Benim 18. Haftada başladı ilk karıncalanmalar ama sonra bi anda kayboldu dün tekmeleri bailadı inşallah devamı gelir gercekten cok güzel bi his o tekmelerken istemsiz gülüyorumMasallah canim ne guzel bende hissetmek istiyorum artik 18 hafta olduk.
Doktorum bana kağıda 25 aralık 5 ocak arası diye yazmış ben de 26 aralık için alıverdim 19+5 falan oluyorum...fazla geç de olmaması gerekiyor bence normalbenim doktor 20. haftada dedi cnm haftaya cuma gitcem doktora gerci 19+4 olcam o zaman erken mi olur bilmem
benimki çokmu geç oluorki 22. hafta dedi yabenim doktor 20. haftada dedi cnm haftaya cuma gitcem doktora gerci 19+4 olcam o zaman erken mi olur bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?