2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar benim dr tetanoz aşısını 26. Haftada yaptırcan diyor sizlerden yaptıranlar oldu dün kontrolümde yine sordum yine 26 dedi acaba daha önce iki doz yapıldığı içinmi böyle diyor
Evet benimde 26 da olcak tek doz olcak daha önce aşın olduğu için canım

Anne yani beşik alacaksan ana kucağına gerek yok bence. ikisinden biri yeterli çünkü ikiside uzun vadeli kullanılmıyor ama ilk 6 ay çok ise yarıyor. chicconun o modelini ben de çok beğeniyorum. kaç gündür araştırıyorum o mu yoksa ana kucağı mi derken 800 civarı olan chiccoya benzer pregonun anne yani beşiğini buldum. fiyatı da 400.

chicco gereksiz pahallı. o kadar pahallı birseye gerçekten gerek yok. onun yerine başka ihtiyaçlar alınır nacizane fikrim

Son düzenleme:
ya boşversene ınsanların ağzı torba değilki büzesin, o laflara taksaydım eğer benim şu anda depresyonda olmak gerekirdi arka arkaya olan 3. bebeğim 3 yaş,15 aylık ve bu, her kafadan birses çıktı aldır diyenler bile oldu ama ben kimsenin sözüne bakmam, benim çocuklarım, benim bünyem kimseyi ilgilendirmez, sende takma kafan, '"rabbime çok şükür"de geç...

Kızlar şu 2 ürün arasında çok kararsız kaldım. ilk 6 ay kadar bunlardan birini kullansak sonra oğlumun park yatağını kullanırız inşallah. oğlumun odası var sadece yatağını almamıştık. yatak alıcaz ona sadece. park yatağı kardeşine devredecek Allah nasip ederse. Hangisi daha kullanisli olur karar veremedim bir türlü
Eki Görüntüle 2079663

Eklentiler

• Screenshot_20171215-122115.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 82
Canım bende ferro sanol kabız yapmamıştı hiç sadece ilk bi kaç gün miğde agrısı ve bulantısı olmuştu . Doktor kansızlığın çok eğer kabul edersen devletin karsılamadığı bi ilaç var onu kullandırayım bu ay dedi bende olur dedim 60 lira o ilaç ama kansızlığı nerden anladı onu anlamadımtahlil falan yapmadık bebeğe gden damarlardan mı anladiki acaba dedim

Benzer olabilir ama bu daha cok leke gibi iz kalir diye korkuyorum nemlendirici suruyorum. La roche nemlendiricim de var aslinda onu da deneyeyim. Bide bepanthen suruyorum bepanthenin zarari yokmus. Yarin kendi doktoruma soracagim bakalim ona gore hareket ederim. Sen de sagol canim

Aslinda tahlil yaptirip baktirabilirsin aklinda soru isareti kalmaz en azindan. Demir ilaci kullanimi beni cildirtiyo kahvaltidan once icersen iki saat sonra kahvalti yap diyor. Cunku peynir sut kalsiyum icerdiginden cay da kafein icerdiginden demir emilimini azaltiyirmus. Oyle olunca kahvalti yapip iki saat sonra iciyorum. Bu durumda ilactan sonrada iki saat kadar sut yogurt peynir cay kahve icmemeye dikkat etmek lazim. Sinir bozucu oluyo biraz.

Bgün sağlık ocağına gitcem zaten tetenoz asısı için orayada söylerim tahlil için gerro sanol da pek dikkat edememiştim kahvaltı olayını hmen yapıyodum çünkü midemi bulandırıyıdu ama bu verdiği aç tok fark etmez dedi

Masallah canim ne guzel bende hissetmek istiyorum artik 18 hafta olduk.
Benim 18. Haftada başladı ilk karıncalanmalar ama sonra bi anda kayboldu dün tekmeleri bailadı inşallah devamı gelir gercekten cok güzel bi his o tekmelerken istemsiz gülüyorum inşallah sende en kısa zamNda hissedersin

@zenderu Ben eminönünde aldıktan sonra pazarda bulmuştum :) umarım senin benim gibi olmaz. Mağazadan aldıktan sonra karşına çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…