2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Başınız sağolsun ne güzel düşünmüşsünüz anneni yalnız bırakmadınız. inşallah en kısa zamanda kendi evine düzenine dönersin rahat edersin

Kizlar ya valla kac gundur cekiyorum ama bi cozum bulamdim yasayan vardir mutlaka.tam bulantim gecri biraz derken bu seferde sol gogsumun altinda bi agri var gecmiyo bazen hafifliyo sonra tekrar basliyo ya inanin mide bulantima sukur ya bu nasil bi aci sanki kaburgam kirilmista batiyo gibi.neden olur bu anlamdim ilk baslarda gaz sandim ama surekli devam edince korkmaya basladim nie olur basina gelen varmi

Bende daha önce sezaryenle doğum yaptım ama yapana kadar alttan kanama olayını bilmiyordum Kan zamanla pıhtılaşıyor ,hemşireler ara ara gelir elle o kısımları alıyorlar, içeride kan kalmaması için 2-3 kere yapıorlar ,gecelik daha kullanışlı onun için

Bende cok erken bakiyorum aslinda ama dayanamiyorum.
Ins degildir canim .
Aa bilmem bende seviyorum esim daha cok seviniyor.Belki cok abartmiyorumdur malum oglum kiskanmasin diye

Kızlar ayak bileklerim şişmiş eşim farketti davul gibi daha çok erken değilmi ya acaba tüm gün ayakta çalışıyorum ondan olabilirmi

B Berenimo877 bence biraz sıkıntı olur çünkü bebekler dönmeye başlayınca rahat edemedikleri için çabuk uyanıyorlar . O besiklerde dar oğlum olsun kuzenlerimin bébisleri olsun geniş yatıyorlar. Mesela Oğlum 6.5 aylıktı yüz üstü kollar bacaklar açık yatardı. Bir yere carptiginda bizirdanir bazende uyanırdı.

Canim gerilmek iyi mi bilmiyorum ama bende korkuyorum sonunda kramp girebiyor cunku elimden geldgince engelliyorum
Slm kızlar. Benim kız sağlam tekme atıyor vallaha şaşırdım bu kadar erken olmasina.çok süt içiyorum ondan mı acaba:)
Ay masallah bende hareket edisini hissediyorum sanki ama erkn diye yaniliyormuyum diyorum hep

Masallah canim bende ayrintiliya girmeyecegim hersey yolunda simdilik
Bu ev tipi ana kucagini hic almasak mi . Madem 3 aydan sonra rafa kalkacak :). Benim evim cok cok kucuk doldurmak gibi bi sansim yok. Parasinda degilim ama 3 ay zaten idare edilir ya.
3 aymi bukadarcikmi .oyleyse bende almam bosa masraf
Allah yardimcin olsun .Ben kelin ilaci olsa modunda oldugumdan sadece sabir diliyorum
Bunlar guzel duruyor da kullanisli olmaz bebege batar o taslar gibi geliyor. Bebegin cildi de nazik , millet biberona bile simli tas yapistiriyor simdi
Evet buyuzden onluktekini eldivenlerdekini yapmayacagim.
Kızlar ayak bileklerim şişmiş eşim farketti davul gibi daha çok erken değilmi ya acaba tüm gün ayakta çalışıyorum ondan olabilirmi
Olabilir canim .tum gun ayaktaysan baska sebep arama

Bence arkadaşınla iletişimi kes bu nasıl bir mantıkla bebeğini kaybetmiş bir anneye böyle söylüyor insanlar ya çok vizcdansız Yada dillerinin ayarı Yok sinir oldum

Benim Dr öyle dinlendiğin sürece problem Olmaz öbür türlü hiçbirşeye garanti veremem dedi maalesef 2 aya yakında kanamam olup yatınca annem de kayınvalidem de gelip gitti böyle idare etmeye çalışıyoruz Allah herkesin yardımcısı olsun

Kızlar iyi geceler. Ankarada ayrıntılı ultrason için perinatolog önerisi olan var mi. Doktorum radyoloji uzmanına yaptırma perinatolog olsun dedi

Daha biz bulamadik ki isim
Üşütmüş olabilirsin. Ben üşüttğümde kaburgalarim kirilmis gibi batar.

Daha biz bulamadik ki isim

Üşütmüş olabilirsin. Ben üşüttğümde kaburgalarim kirilmis gibi batar.
Ayy hic bilmiyorum ki hicte usutmus gibi degilimde yani anlamdim bi de tek tarafli olunca korktum.hani bazen midem sudan dolayi cok doluyo acaba o mu baski yapiyo diye diye dusundum ama midem boskende oluyo anlamdim gitti valla

Böyle böyle öğreneceğiz bizde demek kanama olduğunu biliyordum da sezaryende miktar daha az diye duydum

Böyle böyle öğreneceğiz bizde demek kanama olduğunu biliyordum da sezaryende miktar daha az diye duydum
Normal Doğumda nasıldır bilmiyorum ama sezaryende ameliyat oluyosun , hastaneden çıkana kadar anca 2 gün kanama sürüyor, hastane hasta bezi takıyor çıkarkende ped kullanırsınız bitiyor zaten

Selam kuzlr bugün bizimde kontrolümüz vardı.kızımız 390 gram olmuş ama annesi fena kilo almış toplamda yedi kilo aldım ama olsun doktorumda çok değil dedi biraz tatlıyı azalt yeter dedi (canım doktorum )bi de bgün biZim minnak resmen tekmelemeye başladı gecen hafta 4-5 gün hiç hissetmediğim bile oldu ama bgün maşallahı var ilk tekmesinde yerimden fırladım resmen ya bi de damarına falan baktı sonrada kandızlığın çok dedi ferro sanol kullanıyodum onu değiştirdi bu ay sidefer diye bi ilaç verdi

Aynen oyle oluyor arkadasima diyorum ellesme zaten hasta huysuz otobus binicem yok. cocuk cildirdi bebek arabasindan kendini atti ben zor kaptim ama az ugrasmadi anliyorum oda sevmek istiyor kizmiyorum ama zaten riskli hamilelik geciriyorum. Bide kizim istemiyorum diyor gozlerini kapatip arabanin golgelini kapatiyor buda ugrasiyo otobus geldi kizimi bindiremedim bebek arabasi zorlugu bana kaliyor. Cok haklisin bende misafirligi pek sevmiyorum. Kizim kucukken gittik uyuyan cocugu vahsie uyandirip seviyo bu cocuk huysuzlanir orkenir korkar dimi
ben bide hic sevmiyorum cocuklarin hunharca sevilmesini. Bazen cocuklarin tepkilerine bayiliyorum haklilar kucukde olsa aklari var kendileri karar veriyor bu gun bi amca otobusde kizimi sevmek istiyo kizim kendini sevdirmiyor benim iyi birsey yabancilara gitmesn adam her yolu denedi bebek var parka goturim aklima hersey geldi ya dedim bu cocuk biraz daha buyuyunce ya bunlara aldanir yanlis birsey olursa cocumuz oluyor ama sorumluluk cok takip takip yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…