2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Canım gece wc ye kalkıyorsan o zaman al ilacı. Ben oğluma hamileyken her sabah 5 gibi kalkardim o zaman içer tekrar yatar uyurdum. Şimdi dr yazdı ama kan değerlerim iyi daha başlamadım başlarsam böyle içerim sonuç ta saat sayma derdi yok

Aynen canım aynıyız takipte kalalım :)
Dört hafta sonraya randevu verdi bu doktor, o randevuya gidince ayrıntılı ultrason için Antalyaya yönlendireceğim dedi Sanirim burda yapılmıyor ya da o öyle tercih etti bilmiyorum Biz de zaten ayrıntılı için oraya gitmeyi planlıyorduk iyi oldu

Ya sorma kız erkek ne önemi var ama biz sormadan ikilide erkek dedi bit aydır kendimi ona alıştırdım Şimdi de kıza alistiriyorun eşim düşünme bunları diyor ama düşünmemek zor

İnşallah senin de iyi geçer

Bizde bugün ilk toz tetanoz aşımızı olduk..kalp atışına baktılar..rutin kan tahlilleri bakıldı birde..pazartesi çıkacakmış..iyidir inş

dikiş konusunda o kadar yeteneksizim ki
yerim ve bütçem var Allaha şükür ama yine de gereksiz kalabalık olacak şey almak istemem, gereksiz para da vermiyim başka ihtiyacını alırım kuzumun
neyse daha erken zaten zamanla netleşir kafamda ne yapacağım, birbirimizden destek ala ala

ben tekirdağda yaşıyorum beni de istanbula yollayacak doktorum, burda perinatolog yok çünkü
detaylı beni çok heyecanlandırıyo hem de korkutuyo, inşallah her test,tahlil, kontol çok iyi geçer hepimizin

Ben de bunu almayı düşünüyorum. ilk 6 ay ciddi anlamda kurtarmıştı bizi. Gece uykusu için de bu kullanisli geldi bana.
arkadaşım uzun süreli yatırmak için sağlıklı değil bence, alt minderi ince yatak gibi değil demişti bana
gece sanki çok sağlıklı olmayabilir cidden

aa hakketen nerdeyse aynı
bunu ev içinde ordan oraya taşımak zor olur sanki, bu yatağa bitişik durur
anne kucağı da atıyorum uyanık olduğu zamanlar mesela ben mutfaktayken yanımda dursun vs diye
uyuyup kalırsa da gündüz uykusu için de iyi olur anne kucağı

Canım benim ilk aylarda sol göğüsümün altı çok ağrıyordu. Hem bulantı hem ağrı. Doktoruma söylemiştim anlam verememişti. Sonra ultrasonda bakalım demişti, herhangi bir sorun göremedi. Şimdi ise arada oluyor. Sanırım mide ağrısı sol tarafa yansıyor. Ben sola dönüp yatamıyordum. Zamanl azaldı,mide şikayetlerim geçtikçe.

kızlar ben de ağrılardan çok mutsuzum ya, sürekli bi sırt bel omuz ağrısı
o yoksa baş ağrısı
motivasyonum düşüyo böyle, geçen seferki gibi şiddetlencek sırt ağrım diye korkuyom
geceleri rahat yatamıyorum hiç ondan mı oluyo bu kas ağrısı anlamadım ki
dönüp duruyorum daha şimdiden
son aylarda hiç uyuyamam herhalde

20. Haftaya girdigimiz icin kendileri akiyorlar. Tabi çoktan gidip gelmisindir. Ben yeni gördüm canim
C Anım yaptırdım aşımı Çarşamba günü ama kolum şişti iki gündür ağrısı çok oldu bugün de ayrıntılı ultrasonum var 4 te bakalım heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…