- 18 Eylül 2017
- 66
- 63
- 18
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #15.121
profil resminiz çok hoş ya bayıldım.ikinci bebeğinizin cinsiyetinizi kaçıncı haftada öğrendiniz acababenim doktor 20. haftada dedi cnm haftaya cuma gitcem doktora gerci 19+4 olcam o zaman erken mi olur bilmem
bilmiyrm ki 23 e kadar oluyor sanirimbenimki çokmu geç oluorki 22. hafta dedi ya
tsk ederim cnm 16. haftada kiz demisti gidince bir daha sorcam bakalim ins degismez diye dua ediyrmprofil resminiz çok hoş ya bayıldım.ikinci bebeğinizin cinsiyetinizi kaçıncı haftada öğrendiniz acaba
Maşallah canim:)hayirli cumalar biz bugun 18+4 olduksizin gobusler ne alemde
insallah canım 16.haftada söylenmiş erken bi gebelik haftası değil bana göre allah gönlümüze göre versin.tsk ederim cnm 16. haftada kiz demisti gidince bir daha sorcam bakalim ins degismez diye dua ediyrm
amin cnm insallah sizin cinsiyet ne kacinci gebelik sizinkiinsallah canım 16.haftada söylenmiş erken bi gebelik haftası değil bana göre allah gönlümüze göre versin.
Aslinda tahlil yaptirip baktirabilirsin aklinda soru isareti kalmaz en azindan. Demir ilaci kullanimi beni cildirtiyo kahvaltidan once icersen iki saat sonra kahvalti yap diyor. Cunku peynir sut kalsiyum icerdiginden cay da kafein icerdiginden demir emilimini azaltiyirmus. Oyle olunca kahvalti yapip iki saat sonra iciyorum. Bu durumda ilactan sonrada iki saat kadar sut yogurt peynir cay kahve icmemeye dikkat etmek lazim. Sinir bozucu oluyo biraz.
biz seninle aynıyız, benim de salı dörtlü testim var, inşallah benimki de çok güzel geçer
bana ikili testte büyük ihtimal kız demişti, bu sefer bakalım ne diyecek, ben kıza çok fena alıştırdım kendimi
ayrıntılıyı ne zamana verdi?
benimki çokmu geç oluorki 22. hafta dedi ya
dikiş konusunda o kadar yeteneksizim kiCanım yerin ve bütçen varsa hepsi ise yarar. Sonuçta satilan urun birde her bebek farkli bazisi kucakta aglar bazisi kucaktan inince Ama olmazsa olmaz değil .
Benim babynest ler hoşuma gidiyor. Oglum da kendim yapmak istedim bir türlü vakit olmadi belki bu sefer yapabilirim. Nette takımları var biraz pahalı geliyor kendin dikiş yapabilirsen daha uyguna çıkarırsın.
ben tekirdağda yaşıyorum beni de istanbula yollayacak doktorum, burda perinatolog yok çünküAynen canım aynıyız takipte kalalım :)
Dört hafta sonraya randevu verdi bu doktor, o randevuya gidince ayrıntılı ultrason için Antalyaya yönlendireceğim dedi Sanirim burda yapılmıyor ya da o öyle tercih etti bilmiyorum Biz de zaten ayrıntılı için oraya gitmeyi planlıyorduk iyi oldu
Ya sorma kız erkek ne önemi var ama biz sormadan ikilide erkek dedi bit aydır kendimi ona alıştırdım Şimdi de kıza alistiriyorun eşim düşünme bunları diyor ama düşünmemek zor
İnşallah senin de iyi geçer
arkadaşım uzun süreli yatırmak için sağlıklı değil bence, alt minderi ince yatak gibi değil demişti banaBen de bunu almayı düşünüyorum. ilk 6 ay ciddi anlamda kurtarmıştı bizi. Gece uykusu için de bu kullanisli geldi bana.
Anne yani beşik alacaksan ana kucağına gerek yok bence. ikisinden biri yeterli çünkü ikiside uzun vadeli kullanılmıyor ama ilk 6 ay çok ise yarıyor. chicconun o modelini ben de çok beğeniyorum. kaç gündür araştırıyorum o mu yoksa ana kucağı mi derken 800 civarı olan chiccoya benzer pregonun anne yani beşiğini buldum. fiyatı da 400.
Eki Görüntüle 2079656
chicco gereksiz pahallı. o kadar pahallı birseye gerçekten gerek yok. onun yerine başka ihtiyaçlar alınır nacizane fikrim
Canım benim ilk aylarda sol göğüsümün altı çok ağrıyordu. Hem bulantı hem ağrı. Doktoruma söylemiştim anlam verememişti. Sonra ultrasonda bakalım demişti, herhangi bir sorun göremedi. Şimdi ise arada oluyor. Sanırım mide ağrısı sol tarafa yansıyor. Ben sola dönüp yatamıyordum. Zamanl azaldı,mide şikayetlerim geçtikçe.Kizlar ya valla kac gundur cekiyorum ama bi cozum bulamdim yasayan vardir mutlaka.tam bulantim gecri biraz derken bu seferde sol gogsumun altinda bi agri var gecmiyo bazen hafifliyo sonra tekrar basliyo ya inanin mide bulantima sukur ya bu nasil bi aci sanki kaburgam kirilmista batiyo gibi.neden olur bu anlamdim ilk baslarda gaz sandim ama surekli devam edince korkmaya basladim nie olur basina gelen varmi
C Anım yaptırdım aşımı Çarşamba günü ama kolum şişti iki gündür ağrısı çok oldu20. Haftaya girdigimiz icin kendileri akiyorlar. Tabi çoktan gidip gelmisindir. Ben yeni gördüm canim
ikinci gebeliğim canım.6 yasında bir oğlum var.12+3 te büyük ihtimal kız dedi.14+2 de %90 kız dedi yarın kontrolüm var bende inşallah değişmez diye dua ediyorum hayırlısı inşallah.amin cnm insallah sizin cinsiyet ne kacinci gebelik sizinki
Üçüncü gün haififliyor ağrısı benim öyle oldu. Hadi bakalım hayırlı güzel haberlerle gel. Benimde yarın 4 te.C Anım yaptırdım aşımı Çarşamba günü ama kolum şişti iki gündür ağrısı çok oldubugün de ayrıntılı ultrasonum var 4 te bakalım heyecanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?