- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
- #16.041
B
Normal canım daha okadar güçlü değiller inanki ben 26 haftalık doğum yaptım 26 haftalık bebek nekadar bi bilseniz şoka girersiniz bu nasıl oynuyo nasıl hareket edebiliyor diye ben 12gün izledim yavrumu inanki Ayy Rabbim buna canı vermiş oynatıyorsun diye hep hayret ettim parmakları kürdan çöpünden inceydi... Pramatüre bebek bezi boynuna değiyordu içinde kaybolmuştu düşünün yani aslında çoook hareketliler gerçekten ama biz hissetmiyoruz bence zaten hissetsek inanki oturamayız heralde hiç kıpır kıpırtatlı annişler merhaba :) uzundur yazmıyorum mesajların bir çoğunu okudum. 3 lü test yaptırıp sonuç alan herkes için hayırlısı olsun diyorum. umarım herkesin her sonucu tertemiz çıkar ve sağlıcakla vaktinde alırız bebişleri kucağımıza. :)
ben 3 lü test yaptırmadın dörtlüyü de düşünmüyorum. çoğumuz için bu haftalar detaylı ultrason zamanı. benimde Allah nasip derse haftaya salı randevum. umarım her şey sağlıklı çıkar :)
sormak istediğim bir şey var sizlere kızlar. öncelikle obez bir hamiş olarak belirteyim kendimi :) ilk gebeliğim ve makat geliş pozisyonunda kızım. her şeyi sağlıklı ancak kızımın hareketlerini ben sakinken oturuyorken veya yatıyorken hissediyorum ancak... sizce bu durum normal mi. bazen çok endişeleniyorum. Doktorum yılbaşından sonra hareketlerini net şekilde hissetmezsen haberim olsun dedi. bu kadar sakin olması normal mi kızımın :)