- 16 Aralık 2015
- 323
- 368
- 103
- 46
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #16.481
Canım çok düşünme, zaten çok küçükler şu an. İnşallah ilerleyen haftalarda güzel haberler alırsın.Beni biraz doktor bebegimle severek ultrasyon cekti ama ilgince giden suydu hani dedik sivi buyurse ne olur bebegimiz icin bize bebege bi sorun varsa bile mudahale edemiceklerini gerisi Allahdan dedi bizde tipda sınırlıyiz oyle herseye elimiz yetmiyor dedi. Sivinin buyumezse birsey olmayacak insallah. Ama tek tatafli yanidiger tarafa gore baya fark gozukuyor. Dogdugunda bile birsey yapamadiklarini soyledi yani ne kastdetti anlamadim su hastalik olabilir felan demedi hic onun disinda guzel buyumus kalbini soyledi bende kalbi takmiyorum. Cogu kisiye soyluyolar cunku ama beynine takildim ama artik igne oyasi yapiyorum baya rahatlatti beni surekli dusunmeme calisiyorum. Bu arada ben hic saglik ocagindan cagrilmadim igne felan olmadim olanini varmi nide doktor tokluk seker sadece baktir dedi size neler yapacaksiniz
Sağol canım cevabın içinBio oil diye yağ var ondan al benim çatlamadi hiç ilkinde kullanmadim birşey vardı çatlak çok güzel bir ürün
Ayşen bebe den canım nilüferde magazası var. Başka yerde varmı şubesi bilmiyorum. Pazarlık yapabiliyosun.Nerden aldın canım Bursa da???
Canim genelde erkekse çıkınca felan olur diyo yaCanım nub falan anlamam ama ben erkeğe benzettim sanki
Aynen canım horozu çok olan köye sabah olmak bilmezmiş herkes konuşunca ne yaptığın içine siniyor ne de bişey anlıyorsun
Ben simasina bakarak söyledim canımCanim genelde erkekse çıkınca felan olur diyo ya
Hangi araba canimCanım ya o araba geldiğinde yazarmısın ürünün kalitesi kumaşı vs bende internet te görmüştüm çok beğenmiştim. Hem Daha erken diye hemde int.ten güvenip almaya korkuyorum kötü çıkar falan diye.
Hic almadim ben ama sut yogurt hicbise yemiyorum gozum karariyor artik vitaminleride icemiyorum..Kızlar kaç kilo aldınız
Aynen oyle haklisin .iki yıl uğraştım bende zaten. ilk gebeliğim. olmayacak dediğim, ümidimi kestiğim bir zamanda geldi yavrum. hamdolsun. Onlar sağlıkla doğsunlrda ben veririm yine dert değil. Kilolarımla, bünyemle ve pko ile savaşmayı öğrendim artık :) Kimse Kadınlardan güçlü değil bence hele ki o bayan kilolarıyla uğraşmayı biliyorsa kimse duramaz önünde :)
Cok guzelmis bnde cok kararsizim alirim sanirim .kızlar nette böyle bir ürün buldum. Bi yandan ana kucağı için 400-500 vermek çok gereksiz geliyor bi yandan da aklım kalıyor kaliteli olanlarda. Bunun özelliklerine kumaşına baktım gayet kullanisli duruyor, kullananlarda memnun. fiyatı çok çok uygun. en fazla 5 ay kullanılan bir ürün napsam ki bilemedim. Bunu ucuz bisey alıp anne yani beşiği mi iyi bisey alsam kararsız kaldım.Eki Görüntüle 2083480 Eki Görüntüle 2083482 Eki Görüntüle 2083483
Eki Görüntüle 2083484
Demir ilaci acar istahi artik oldugu kadar napalim .Kızlar ne yalan söyleyeyim ilk başlarda almamıştım ama demir ilacına başlayalı bi hayli aldım.Yeme oranımda öyle çok değil. normal düzeyde. Ekmekte abartmıyorum ama alıyorum yaniDiyet gibi dikkat etmek zoruma gdiyor. Çok çabuk acıkıyorum mesela meyve bile yesem kesmiyor yanında süt yoğurt tüketiyorum falan ama o da kesmiyor bazen. Allahtan çalışıyorum yürüyerek gidip geliyorum ama o olmasa ne olacak bilemedim sonumu.
Cok fena oluyor bnde deKızlar bir şey sormam gerek..
Akıntı oluyor mu sizde de? Bende son günlerde arttı Sanki önceden hiç olmuyordu ya da ben hatırlamıyorum
Canim travel sistem yer kaplamayan birsey bakacagim bende .Bebek arabası ne almayı düşünüyorsunuz?şubatta e bebek de ciddi indirim oluyormuş.her markaya bakıyorum bazıları çok gösterişli ama kullanışlı olması da önemli katlaması felan.bu anlamda tek elle tek seferde katlanan jolie markasında gördüm pierre cardin bile bu kadar pıratik değildi.
Sizin fikriniz ne?
Buara cok indirim yarisina girdi firmalar.Kizlar bu e ebebek her subatta duzenli indirim yapiyomus. Ne diyosunuz elektronik aletleri, bebek arablarini falan almayi subata bırakalım mi. Gostermelik once fiyatlari ucurup onun uzerinden bi indirimmi oluyo yoksa ciddi ciddi indirim oluyomu. Cunku geleneksel subat indirimi fln yaziyo. Ne diyosunuz tecrübeli anneler???
Gule gule kullan canim iyi yapmissin.masraf cok oluyor tek tek alip aradan cikmasida aklima gelmiyor degil cesaret edemiyorumKızlar selam. Dün ben hem beşiğimi hem bebek arabasını aldım. Bursadayım uyguna bir yer bulup aldım marka ürünler hemde. Ödemesi biter diye şimdiden almak istedim erken falan dediler ama ben hiç aklıma kötü birşey getirmeyerek aldım. Eve geldik hemen kurduk çok heyecanlıydı. Beşiğimi park yatak aldım cidden baya kullanışlıya benziyor. Kaldırılması taşınması cok basit. Bebek arabasınıda travel sistem aldım. Baston olup travel olanlarda vardı ama onları çok beğenmedim. Ebebek şubat indirimi bekleyemedim sonucta ocakta herseye zam gelcek yine fiyatlar artmış olcak. En azından ödemesi biter diye düşündüm.
Bayıldım çok. Güzeller güle güle.giysin inşallah ben zıbın almicam desem yeridir oglumunkileri hep duruyor iç giyim nasılsa diye vermedim onları giyer ama yinede alırım ciook guzelerrrrrEki Görüntüle 2083586 Eki Görüntüle 2083587 Eki Görüntüle 2083588 Eki Görüntüle 2083590 Eki Görüntüle 2083591 Eki Görüntüle 2083592 Biz de bugün alışverişteydiiiiikkkkkmango ve h&m den aldim bunlari.hastane çıkışını da kardeşim soobeden almış. Aldıklarımın çoğunu 1-3ay aldım ben çok iri bir bebek doğuracağımı sanmıyorum kızımı 3000kilo doğurmuştum bu da Maximum 3500ü geçmez.ben bir de tam üstüne göre olunca daha bir çok seviyorum cicileri,biraz müsriflik gibi bunlara ek 2-3tanede tulum alırım,yazlık kısa kollu sıfır kollu bilemedim çok küçük olacaklar giyebilirler mi? Güney'de yaşıyor onsaydın kesin alırdım ama İstanbul da yine de tek katta olsa kolları uzun giydiririm gibi sanki???? Kızım kasımda doğmuştu oyüzden enufaj bir fikrim yok sağlık ocağına yazın gelen bebeleri düşünüyorum hiç öyle cıbıl cıbıl küçük bebe hatırlamıyorum İstanbul'da yaz bebeği büyüten anneler fikirlerinizi yazın hele ne diyorsunuz???
Hepsi sen çok güzel, hayırlı uğurlu olsun, bebişin güle güle giysinEki Görüntüle 2083586 Eki Görüntüle 2083587 Eki Görüntüle 2083588 Eki Görüntüle 2083590 Eki Görüntüle 2083591 Eki Görüntüle 2083592 Biz de bugün alışverişteydiiiiikkkkkmango ve h&m den aldim bunlari.hastane çıkışını da kardeşim soobeden almış. Aldıklarımın çoğunu 1-3ay aldım ben çok iri bir bebek doğuracağımı sanmıyorum kızımı 3000kilo doğurmuştum bu da Maximum 3500ü geçmez.ben bir de tam üstüne göre olunca daha bir çok seviyorum cicileri,biraz müsriflik gibi bunlara ek 2-3tanede tulum alırım,yazlık kısa kollu sıfır kollu bilemedim çok küçük olacaklar giyebilirler mi? Güney'de yaşıyor onsaydın kesin alırdım ama İstanbul da yine de tek katta olsa kolları uzun giydiririm gibi sanki???? Kızım kasımda doğmuştu oyüzden enufaj bir fikrim yok sağlık ocağına yazın gelen bebeleri düşünüyorum hiç öyle cıbıl cıbıl küçük bebe hatırlamıyorum İstanbul'da yaz bebeği büyüten anneler fikirlerinizi yazın hele ne diyorsunuz???
Bu arada benim.oglum ağustos doğumlu o zaman bile uzun kollu giydirdiler.hep çünkü onlar usuyolar biz pissekteEki Görüntüle 2083586 Eki Görüntüle 2083587 Eki Görüntüle 2083588 Eki Görüntüle 2083590 Eki Görüntüle 2083591 Eki Görüntüle 2083592 Biz de bugün alışverişteydiiiiikkkkkmango ve h&m den aldim bunlari.hastane çıkışını da kardeşim soobeden almış. Aldıklarımın çoğunu 1-3ay aldım ben çok iri bir bebek doğuracağımı sanmıyorum kızımı 3000kilo doğurmuştum bu da Maximum 3500ü geçmez.ben bir de tam üstüne göre olunca daha bir çok seviyorum cicileri,biraz müsriflik gibi bunlara ek 2-3tanede tulum alırım,yazlık kısa kollu sıfır kollu bilemedim çok küçük olacaklar giyebilirler mi? Güney'de yaşıyor onsaydın kesin alırdım ama İstanbul da yine de tek katta olsa kolları uzun giydiririm gibi sanki???? Kızım kasımda doğmuştu oyüzden enufaj bir fikrim yok sağlık ocağına yazın gelen bebeleri düşünüyorum hiç öyle cıbıl cıbıl küçük bebe hatırlamıyorum İstanbul'da yaz bebeği büyüten anneler fikirlerinizi yazın hele ne diyorsunuz???
Teekkur ederim canım cevabın icinBen simasina bakarak söyledim canım
Çok güzeller güle güle giysin prenses. Bence hazıran da filan değilde anca ağustosta giydiririz kısa kollu filan. Öncesi hem mevsim olarak çok sıcak olmaz hem bebisler küçük olur. Bide sana bisi danışmak istiyorum. Benim tokluk 1. Saat sekerim 150 lerde çıkıyor. Hatta bu akşam 180 cıktı. Doktorum bu hafta takip et değerlerine bakıcam dedi. Biraz yüksekmiş. Böyle giderse iğne mi verir kiEki Görüntüle 2083586 Eki Görüntüle 2083587 Eki Görüntüle 2083588 Eki Görüntüle 2083590 Eki Görüntüle 2083591 Eki Görüntüle 2083592 Biz de bugün alışverişteydiiiiikkkkkmango ve h&m den aldim bunlari.hastane çıkışını da kardeşim soobeden almış. Aldıklarımın çoğunu 1-3ay aldım ben çok iri bir bebek doğuracağımı sanmıyorum kızımı 3000kilo doğurmuştum bu da Maximum 3500ü geçmez.ben bir de tam üstüne göre olunca daha bir çok seviyorum cicileri,biraz müsriflik gibi bunlara ek 2-3tanede tulum alırım,yazlık kısa kollu sıfır kollu bilemedim çok küçük olacaklar giyebilirler mi? Güney'de yaşıyor onsaydın kesin alırdım ama İstanbul da yine de tek katta olsa kolları uzun giydiririm gibi sanki???? Kızım kasımda doğmuştu oyüzden enufaj bir fikrim yok sağlık ocağına yazın gelen bebeleri düşünüyorum hiç öyle cıbıl cıbıl küçük bebe hatırlamıyorum İstanbul'da yaz bebeği büyüten anneler fikirlerinizi yazın hele ne diyorsunuz???
Gule gule kullansin masallah .agustos ta kisa kol giyer die dusunuyorum. Benim oglum agustostu dogumum.uzun kol ilk ay giydirmistim .Eki Görüntüle 2083586 Eki Görüntüle 2083587 Eki Görüntüle 2083588 Eki Görüntüle 2083590 Eki Görüntüle 2083591 Eki Görüntüle 2083592 Biz de bugün alışverişteydiiiiikkkkkmango ve h&m den aldim bunlari.hastane çıkışını da kardeşim soobeden almış. Aldıklarımın çoğunu 1-3ay aldım ben çok iri bir bebek doğuracağımı sanmıyorum kızımı 3000kilo doğurmuştum bu da Maximum 3500ü geçmez.ben bir de tam üstüne göre olunca daha bir çok seviyorum cicileri,biraz müsriflik gibi bunlara ek 2-3tanede tulum alırım,yazlık kısa kollu sıfır kollu bilemedim çok küçük olacaklar giyebilirler mi? Güney'de yaşıyor onsaydın kesin alırdım ama İstanbul da yine de tek katta olsa kolları uzun giydiririm gibi sanki???? Kızım kasımda doğmuştu oyüzden enufaj bir fikrim yok sağlık ocağına yazın gelen bebeleri düşünüyorum hiç öyle cıbıl cıbıl küçük bebe hatırlamıyorum İstanbul'da yaz bebeği büyüten anneler fikirlerinizi yazın hele ne diyorsunuz???
Canim cinsiyeti öğrendin miAyyy hadi insalhhh gecmis olur tatlim bende yapuyorum hemen sifa olsun hepimize
Yani bana da sanki giyemezlermiş gibi geliyorBu arada benim.oglum ağustos doğumlu o zaman bile uzun kollu giydirdiler.hep çünkü onlar usuyolar biz pissekte
180 yüksek tatlım yaa, beyazları komple kes! Ekmek şeker un tuz basit karbonhidrat tüketme hatta meyveyi bile az sayıda ye ve belli başlı meyveler tüket. Bu aşamada insülin falan başlamaz diyet verir ama bebeğin kilosu haftasının 3-4 hafta üstünde seyrederse Ozaman insülin başlıyorlar bebek sıkıntıya giriyor durumdan etkileniyor çünkü. Güzel bir diyet listesi hazırla kendine protein ağırlıklı olsun ya da tam tahıllı kompleks karbonhidratlardan oluşsun,doğru beslenirsen hiçbirşey olmaz. Açta kalma sakın yememezlik yapma daha fena bozarsın kan şekeri değerleriniÇok güzeller güle güle giysin prenses. Bence hazıran da filan değilde anca ağustosta giydiririz kısa kollu filan. Öncesi hem mevsim olarak çok sıcak olmaz hem bebisler küçük olur. Bide sana bisi danışmak istiyorum. Benim tokluk 1. Saat sekerim 150 lerde çıkıyor. Hatta bu akşam 180 cıktı. Doktorum bu hafta takip et değerlerine bakıcam dedi. Biraz yüksekmiş. Böyle giderse iğne mi verir kiçok mu yüksek. Yemeklerden sonra halsizlik oluyor elim kolum kalkmıyor kendine gelemeiyorum bir iki saat e toparliyorum. Bu şikayetimi söyleyince bakmamı istedi kan şekerime.
Çok sevindim darısı bizlere kaç haftada belli olmuştçtu kaç haftada yukarı çıktı ?Ha birde plesantam aşağıdaydı Yukarı çıkmış rahatladım
Benim kız ama Aşağıda canım 12 haftada falan söylemiştiGözünaydın canım .
Plasentanın aşağıda olduğunu kaçıncı haftada öğrenmiştin? Benim başından beri hicbir sorun yokken 18+5teki muayenede aşağıda olduğunu söyledi doktor sok oldum. Erkek fetuslarda genelde aşağıda oluyor deniyor senin bebişin cinsiyeti de mi erkek?
Ya inanır mısın 21 haftadır toplamda bir kase sütlü tatlı yemedim. Mide bulantim tam olarak geçmedi. Istahsizim hala. Tatliyla hiç aram yok. Neden böyle oldu anlamadım. Et tavuk yiyemiyorum hala. Ekmek midemi bastırıyor diye yiyorum onu. Yağsız makarna ve pilâvda öyle. Sanırım bunları yememem lazım180 yüksek tatlım yaa, beyazları komple kes! Ekmek şeker un tuz basit karbonhidrat tüketme hatta meyveyi bile az sayıda ye ve belli başlı meyveler tüket. Bu aşamada insülin falan başlamaz diyet verir ama bebeğin kilosu haftasının 3-4 hafta üstünde seyrederse Ozaman insülin başlıyorlar bebek sıkıntıya giriyor durumdan etkileniyor çünkü. Güzel bir diyet listesi hazırla kendine protein ağırlıklı olsun ya da tam tahıllı kompleks karbonhidratlardan oluşsun,doğru beslenirsen hiçbirşey olmaz. Açta kalma sakın yememezlik yapma daha fena bozarsın kan şekeri değerlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?