2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım çok düşünme, zaten çok küçükler şu an. İnşallah ilerleyen haftalarda güzel haberler alırsın.

Hangi araba canim
Kızlar kaç kilo aldınız
Hic almadim ben ama sut yogurt hicbise yemiyorum gozum karariyor artik vitaminleride icemiyorum..
Aynen oyle haklisin .
Cok guzelmis bnde cok kararsizim alirim sanirim .

Biz de bugün alışverişteydiiiiikkkkk mango ve h&m den aldim bunlari.hastane çıkışını da kardeşim soobeden almış. Aldıklarımın çoğunu 1-3ay aldım ben çok iri bir bebek doğuracağımı sanmıyorum kızımı 3000kilo doğurmuştum bu da Maximum 3500ü geçmez.ben bir de tam üstüne göre olunca daha bir çok seviyorum cicileri,biraz müsriflik gibi bunlara ek 2-3tanede tulum alırım,yazlık kısa kollu sıfır kollu bilemedim çok küçük olacaklar giyebilirler mi? Güney'de yaşıyor onsaydın kesin alırdım ama İstanbul da yine de tek katta olsa kolları uzun giydiririm gibi sanki???? Kızım kasımda doğmuştu oyüzden enufaj bir fikrim yok sağlık ocağına yazın gelen bebeleri düşünüyorum hiç öyle cıbıl cıbıl küçük bebe hatırlamıyorum İstanbul'da yaz bebeği büyüten anneler fikirlerinizi yazın hele ne diyorsunuz???

Demir ilaci acar istahi artik oldugu kadar napalim .
Kızlar bir şey sormam gerek..
Akıntı oluyor mu sizde de? Bende son günlerde arttı Sanki önceden hiç olmuyordu ya da ben hatırlamıyorum
Cok fena oluyor bnde de
Canim travel sistem yer kaplamayan birsey bakacagim bende .
Buara cok indirim yarisina girdi firmalar.
Isin kotu tarafi biraz inceleyince once ustune koyup sonra indirim yaptiklarini gordum.
Yinede beklerim zaten cok erkenden almamaya calisiyorum.ins bukez gercekten indirim olur
Gule gule kullan canim iyi yapmissin.masraf cok oluyor tek tek alip aradan cikmasida aklima gelmiyor degil cesaret edemiyorum

Bayıldım çok. Güzeller güle güle.giysin inşallah ben zıbın almicam desem yeridir oglumunkileri hep duruyor iç giyim nasılsa diye vermedim onları giyer ama yinede alırım ciook guzelerrrrr

Hepsi sen çok güzel, hayırlı uğurlu olsun, bebişin güle güle giysin

Bu arada benim.oglum ağustos doğumlu o zaman bile uzun kollu giydirdiler.hep çünkü onlar usuyolar biz pissekte

Çok güzeller güle güle giysin prenses. Bence hazıran da filan değilde anca ağustosta giydiririz kısa kollu filan. Öncesi hem mevsim olarak çok sıcak olmaz hem bebisler küçük olur. Bide sana bisi danışmak istiyorum. Benim tokluk 1. Saat sekerim 150 lerde çıkıyor. Hatta bu akşam 180 cıktı. Doktorum bu hafta takip et değerlerine bakıcam dedi. Biraz yüksekmiş. Böyle giderse iğne mi verir ki çok mu yüksek. Yemeklerden sonra halsizlik oluyor elim kolum kalkmıyor kendine gelemeiyorum bir iki saat e toparliyorum. Bu şikayetimi söyleyince bakmamı istedi kan şekerime.

Gule gule kullansin masallah .agustos ta kisa kol giyer die dusunuyorum. Benim oglum agustostu dogumum.uzun kol ilk ay giydirmistim .

Bu arada benim.oglum ağustos doğumlu o zaman bile uzun kollu giydirdiler.hep çünkü onlar usuyolar biz pissekte
Yani bana da sanki giyemezlermiş gibi geliyor belki tatilde öğle sıcağında falan giyer diye bir ikitane alırım ama genelde uzun kollu almayı planlamıştım doğru düşünmüşüm ozaman iyi bari :)

180 yüksek tatlım yaa, beyazları komple kes! Ekmek şeker un tuz basit karbonhidrat tüketme hatta meyveyi bile az sayıda ye ve belli başlı meyveler tüket. Bu aşamada insülin falan başlamaz diyet verir ama bebeğin kilosu haftasının 3-4 hafta üstünde seyrederse Ozaman insülin başlıyorlar bebek sıkıntıya giriyor durumdan etkileniyor çünkü. Güzel bir diyet listesi hazırla kendine protein ağırlıklı olsun ya da tam tahıllı kompleks karbonhidratlardan oluşsun,doğru beslenirsen hiçbirşey olmaz. Açta kalma sakın yememezlik yapma daha fena bozarsın kan şekeri değerlerini

Ha birde plesantam aşağıdaydı Yukarı çıkmış rahatladım
Çok sevindim darısı bizlere kaç haftada belli olmuştçtu kaç haftada yukarı çıktı ?
Benim kız ama Aşağıda canım 12 haftada falan söylemişti

Ya inanır mısın 21 haftadır toplamda bir kase sütlü tatlı yemedim. Mide bulantim tam olarak geçmedi. Istahsizim hala. Tatliyla hiç aram yok. Neden böyle oldu anlamadım. Et tavuk yiyemiyorum hala. Ekmek midemi bastırıyor diye yiyorum onu. Yağsız makarna ve pilâvda öyle. Sanırım bunları yememem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…