2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
çocuğu aldıracak mısın? aldırcaksan 2liyi yaptır diye bir yorumu doğru bulmuyorum ben. Şahsen ben yaptırırken aklımda en ufak bir soru işareti yoktu, aldırır mıyım acaba diye. sadece hazırlıklı olmak istedim, eğer böyle bir durum var ise neler yapabiliirim, nasıl daha iyi bir hayat hazırlayabilirim diyeydi amacım. ama malesef çevremde ''aldıracakmısın sanki, neden yaptırıyorrsun'' sorularını duyunca şaşırdım, afalladım. Bu bakış açısıdır, annenin psikolojisidir, teslimiyettir. Aksini düşünmeyin lütfen, böyle bir durum olsa doğumdan sonra öğrensem, o an o acıyla, agrıyla ne yapmam gerekeni bilmem belkide.. ama doğuma kadar kendi psikolojimi hazırlayabilirim.
benim görüşüm hazırlıklı olmakta fayda var arkadaslar. yani iş ''çocugu aldıracaksan yaptır testi'' cümlesinden çok daha derin.

Detayli usg yaptiran arkadaslara bi sorum solucak. Bu detaylida siyah bir ekran cikiyo yazilari beyaz olan. o ekrana kafa çapını givde capini bacak boyunu fln yaziyo. Bu degil dimi. Bu boyu kilosu icin yapilan olcumler. Birde gelisimini kontrol icin? Yanlis mi biliyorum

ebebegin zıbınlarını oğlum da kullandım yumuşak güzel fakat hiç esnek değil. 3 aylık bebeğe 9 aylık almak lazım. yoksa kasıyor çocuk rahat edemiyor. Zıbın konusunda h&m yi tek geçerim. organik yumuşacık ve aşırı esnek. kalıpları da geniş. 2 yaş zıbınını 3 yaşındaki oğluma hala giydiriyorum.
Kızlar h&m nin ürünleri genelde pahallı ama her zaman 3 al 2 öde bölümü var o kısımdan alınca baya uyguna geliyor

3 boyutlu usg de bebeği 15 dk falan canlı kahverengi krem gibi renkli izliyorsun. bildiğin minyatür bebek gibi. dr bize videosunu ve 3-4 fotoğrafını verdi o şekilde. bir de bebeğin kime benzediği çok net belli oluyor. ben izlerken ağlamıştım

Canım bundan sipariş verirsen eğer buraya yazarmısın bende görmüştüm bunu bundan alabilirim yada babynestmi alsam bilemiyorumki bugün bir bayana sordum babynesti 150ye yapıyor
Karar veremedim ki ben de. yazarım buraya mutlaka. Kullanıcı yorumları da olumlu. yeni bir ürünmüş ondan fiyatı uygun sanırım

Bebek arabası ne almayı düşünüyorsunuz?şubatta e bebek de ciddi indirim oluyormuş.her markaya bakıyorum bazıları çok gösterişli ama kullanışlı olması da önemli katlaması felan.bu anlamda tek elle tek seferde katlanan jolie markasında gördüm pierre cardin bile bu kadar pıratik değildi.
Sizin fikriniz ne?

O zaten var benim doktorumda. 3 boyutlu renkli goruntusunu aliyoruz her gitttigmizde. Gercekten kafam cok karisti . Farkıni hala cozemedim. Haftaya randevum var. Cozersem paylasiyim

Kizlar bu e ebebek her subatta duzenli indirim yapiyomus. Ne diyosunuz elektronik aletleri, bebek arablarini falan almayi subata bırakalım mi. Gostermelik once fiyatlari ucurup onun uzerinden bi indirimmi oluyo yoksa ciddi ciddi indirim oluyomu. Cunku geleneksel subat indirimi fln yaziyo. Ne diyosunuz tecrübeli anneler???

Kızlar selam. Dün ben hem beşiğimi hem bebek arabasını aldım. Bursadayım uyguna bir yer bulup aldım marka ürünler hemde. Ödemesi biter diye şimdiden almak istedim erken falan dediler ama ben hiç aklıma kötü birşey getirmeyerek aldım. Eve geldik hemen kurduk çok heyecanlıydı. Beşiğimi park yatak aldım cidden baya kullanışlıya benziyor. Kaldırılması taşınması cok basit. Bebek arabasınıda travel sistem aldım. Baston olup travel olanlarda vardı ama onları çok beğenmedim. Ebebek şubat indirimi bekleyemedim sonucta ocakta herseye zam gelcek yine fiyatlar artmış olcak. En azından ödemesi biter diye düşündüm.

Güle güle güzel günlerde kullansın bebişin canım tabi aklına kötü şeyler getirme yavrular rabbime emanet

Güle güle güzel günlerde kullansın bebişin canım tabi aklına kötü şeyler getirme yavrular rabbime emanet

Sağolasın canım benim. Amin bütün hepimizin bebişleri Allaha emanet. İnsanlara kulaklarını tıkayacaksın. Ne istiyosak onu yapmalıyız yoksa her kafadan bir ses çıkıyor

O zaten var benim doktorumda. 3 boyutlu renkli goruntusunu aliyoruz her gitttigmizde. Gercekten kafam cok karisti . Farkıni hala cozemedim. Haftaya randevum var. Cozersem paylasiyim
Dr unda bebeği dik bir şekilde her hareketini görüyor musun. çok net bebek kime benziyor belli. öyleyse süpermiş valla

B Berenimo877 Canım ben internetten alışveriş yapacağım zaman akakçe den bakıyorum orada en dusuk fiyati buluyorum. Hepsiburada nın indiriminde bebek arabalarına baktım akakce de daha ucuza buldum
Oglum da baston bebek arabası aldım
Ama pusetim yok bebek arabamda eskidi o yüzden travel sistem istiyorum mümkünse rahat kapanır ve az yer kaplayanlardan olmasını tercih ediyorum.
Dışarıda bakıyorum açılıp kapamasına beğendiğim markayı akakce de arayıp öyle almayı düşünüyorum su ana kadar da pek gezmedim açıkçası sadece civile baktım orada da hoşuma giden pek olmadi
Tabii birde hesaplı olmasına dikkat ediyorum

Sağolasın canım benim. Amin bütün hepimizin bebişleri Allaha emanet. İnsanlara kulaklarını tıkayacaksın. Ne istiyosak onu yapmalıyız yoksa her kafadan bir ses çıkıyor
Aynen canım horozu çok olan köye sabah olmak bilmezmiş herkes konuşunca ne yaptığın içine siniyor ne de bişey anlıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…