- 20 Kasım 2013
- 219
- 283
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #16.461
amin inşallah fatoscum, Allah hepimize güzel günler nasip etsin, hayırlısı ile mayıs-nisan ayına erişmemizi nasip etsinminik prenses hayırla uğurla gelsin inşallah, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
çocuğu aldıracak mısın? aldırcaksan 2liyi yaptır diye bir yorumu doğru bulmuyorum ben. Şahsen ben yaptırırken aklımda en ufak bir soru işareti yoktu, aldırır mıyım acaba diye. sadece hazırlıklı olmak istedim, eğer böyle bir durum var ise neler yapabiliirim, nasıl daha iyi bir hayat hazırlayabilirim diyeydi amacım. ama malesef çevremde ''aldıracakmısın sanki, neden yaptırıyorrsun'' sorularını duyunca şaşırdım, afalladım. Bu bakış açısıdır, annenin psikolojisidir, teslimiyettir. Aksini düşünmeyin lütfen, böyle bir durum olsa doğumdan sonra öğrensem, o an o acıyla, agrıyla ne yapmam gerekeni bilmem belkide.. ama doğuma kadar kendi psikolojimi hazırlayabilirim.Canim ayrintilida organlara baktiklari icin gerekli oluyor. Cunku bazi durumlarda duzeltilebiliyormus. Veya organ hasari dogduktan sonra da tedavi edilebilir bir sey oldugu icin o surecte iyi hastane doktor arayisina girilebilir. Ama 2-3 lu testler bencede mantiksiz. Anneye sorulmali. Risk yuksek cikarsa cocugu aldiracak misin? Ona gore yapilmali. Allah hepimize saglikli hayirli bebekler versin. Anne olmak onlarin iyiligini dusunmekten baska bir sey degilmis.
ebebegin zıbınlarını oğlum da kullandım yumuşak güzel fakat hiç esnek değil. 3 aylık bebeğe 9 aylık almak lazım. yoksa kasıyor çocuk rahat edemiyor. Zıbın konusunda h&m yi tek geçerim. organik yumuşacık ve aşırı esnek. kalıpları da geniş. 2 yaş zıbınını 3 yaşındaki oğluma hala giydiriyorum.4200 mü?? Maşallah ne güzel beslenmiş minik <3 oyle doğarsa artık hastane çıkışlarını giyemezler :)
Carters cok pahalı evet, ama amerika satısı uygun, halamız orada bizim, o getirecek sağolsun, yoksa o kadar para vermek mantıklı değilee ozaman 3-6 almak mantıklı. zaten 3 ay giyebilecekler, temmuz agustosta mümkün değil giyemezler. buarada ebebekte 6 tl ye zıbınlar, hem arkadasım kullandı, hemde yorumları okudum. yumusacıkmış. şiddetle tavsiye ediliyor :) ama kalıplar dar oldugu için büyük alın demiş herkes. markası hello baby. 4alana 1 bedava üstelik. ben 5 adet 0-3ay onlardan alcam bugun. 6 ayda alkcatım ama kalmamıs
3 boyutlu usg de bebeği 15 dk falan canlı kahverengi krem gibi renkli izliyorsun. bildiğin minyatür bebek gibi. dr bize videosunu ve 3-4 fotoğrafını verdi o şekilde. bir de bebeğin kime benzediği çok net belli oluyor. ben izlerken ağlamıştımDetayli usg yaptiran arkadaslara bi sorum solucak. Bu detaylida siyah bir ekran cikiyo yazilari beyaz olan. o ekrana kafa çapını givde capini bacak boyunu fln yaziyo. Bu degil dimi. Bu boyu kilosu icin yapilan olcumler. Birde gelisimini kontrol icin? Yanlis mi biliyorum
Karar veremedim ki ben de. yazarım buraya mutlaka. Kullanıcı yorumları da olumlu. yeni bir ürünmüş ondan fiyatı uygun sanırımCanım bundan sipariş verirsen eğer buraya yazarmısın bende görmüştüm bunu bundan alabilirim yada babynestmi alsam bilemiyorumki bugün bir bayana sordum babynesti 150ye yapıyor
O zaten var benim doktorumda. 3 boyutlu renkli goruntusunu aliyoruz her gitttigmizde. Gercekten kafam cok karisti3 boyutlu usg de bebeği 15 dk falan canlı kahverengi krem gibi renkli izliyorsun. bildiğin minyatür bebek gibi. dr bize videosunu ve 3-4 fotoğrafını verdi o şekilde. bir de bebeğin kime benzediği çok net belli oluyor. ben izlerken ağlamıştım
Güle güle güzel günlerde kullansın bebişin canım tabi aklına kötü şeyler getirme yavrular rabbime emanetKızlar selam. Dün ben hem beşiğimi hem bebek arabasını aldım. Bursadayım uyguna bir yer bulup aldım marka ürünler hemde. Ödemesi biter diye şimdiden almak istedim erken falan dediler ama ben hiç aklıma kötü birşey getirmeyerek aldım. Eve geldik hemen kurduk çok heyecanlıydı. Beşiğimi park yatak aldım cidden baya kullanışlıya benziyor. Kaldırılması taşınması cok basit. Bebek arabasınıda travel sistem aldım. Baston olup travel olanlarda vardı ama onları çok beğenmedim. Ebebek şubat indirimi bekleyemedim sonucta ocakta herseye zam gelcek yine fiyatlar artmış olcak. En azından ödemesi biter diye düşündüm.
Güle güle güzel günlerde kullansın bebişin canım tabi aklına kötü şeyler getirme yavrular rabbime emanet
Dr unda bebeği dik bir şekilde her hareketini görüyor musun. çok net bebek kime benziyor belli. öyleyse süpermiş vallaO zaten var benim doktorumda. 3 boyutlu renkli goruntusunu aliyoruz her gitttigmizde. Gercekten kafam cok karisti. Farkıni hala cozemedim. Haftaya randevum var. Cozersem paylasiyim
Ohh süperVallaha canım ben 1.5 Kilo aldim:)57 ile hamile kaldım. Ama yediklerime dikkat ediyorum her gün sut ceviz yoğurt et yada balık. Bebisim iyi şu anda inşallah böyle devam eder
Amin canım aminamin inşallah fatoscum, Allah hepimize güzel günler nasip etsin, hayırlısı ile mayıs-nisan ayına erişmemizi nasip etsin
Nerden aldın canım Bursa da???Sağolasın canım benim. Amin bütün hepimizin bebişleri Allaha emanet. İnsanlara kulaklarını tıkayacaksın. Ne istiyosak onu yapmalıyız yoksa her kafadan bir ses çıkıyor
Canım nub falan anlamam ama ben erkeğe benzettim sankiEki Görüntüle 2083528 arkadaşlar nub teoresine göre bebeğin cinsiyeti nedir? Bizimki kendini belli etmedi bir turlu
Aynen canım horozu çok olan köye sabah olmak bilmezmiş herkes konuşunca ne yaptığın içine siniyor ne de bişey anlıyorsunSağolasın canım benim. Amin bütün hepimizin bebişleri Allaha emanet. İnsanlara kulaklarını tıkayacaksın. Ne istiyosak onu yapmalıyız yoksa her kafadan bir ses çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?