2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Benimki direk acı, kemiğime bastırıncada hissediyorum. 1 haftadır hep var yürürken falan. Dayanılmıcak bişi değil ama 1 hafta sürünce korktum açıkcası

benimki daha yorucu sanki canm.eczaciyim gunboyu ayaktayim neredeyse aksam 8e kadar kesinlikle uzanma firsatimm yok.8den sonra bir 30dakika sonra ev isleri 12gibi yataga zor atiyorim kendimi .acidan uyuyamiyorum ondada

Kizlae acatip kilo aldim ya taam 8 kilo ve hala yiyorum. Bugun pekmek tahin yedim cevizle birlikte. Ama bir suru yedim ya sonra deliler gibi sucluluk hissi.
Sanirim kilo aldigimi gordukce ve etrafimdakiler bama mudahale ettikce bu konuda iyice zivanadan cikiyorim. Daha cok dikkat edecegime iyice sapitiyorum.
Ya cok tatli tuketmis oldum bugun bebege surekli tuketmek zararli ama bugun icin birsey olmua mudur? Sanki hic hareket etmedi bugun. Carsamba gunu ayrintili ultrason var. Simdiden gerildim cok

Evet canım erkek benim 2. Oğlum olacak birincide de olmuştu ama ozaman acemiydim kahverengi akıntım vardı çok korkup koşarak doktora gitmiştim korkma diyip progestron kullanmıştım sonra akıntım azalmıştı ama doktorum öyle birşey söylemişti ,şimdi bildiğim için hocam kahverengi akıntım var diyince 3. Ayda olmuştu 1 ay progestron kullandım gerek yok takip edeceğiz demişti 19. Hafta bitti yukarıda dedi detaylıda sağ sol rahim damarları plesanta konumu bebeğin beyin böbrek kemik uzunlukları herşey ölçülüyor o doktorda sıkıntı yok dedi çok rahatladım valla darısı başınıza

Ne zaman aşağıda demişti canım doktorun, darısı başımıza insallah
3. Aydan beri var canım birde benim oğlan alttan çok vuruyor korkuyordum plesanta aşağıda diye bebekte orda sanıyordum fıldır fıldır maşallah kendi doktorumda kafa soldaydı detaylı 2 saat sonraydı sağa dönmüştü birde hiç yüzünü göstermedi eşek o yan dön bu yan dön yürü yat YÖK anam elleriyle kapadı yüzünü

Şöylede birşey var aşağıda olup doğuranda az buz değil büyük sıkıntı değil çok kafaya takmayın

Canım bu araba benim de çok dikkatimi çekti kaliteli duruyor.en merak ettiğim şey katlaması nasıl?

Ç
benimki daha yorucu sanki canm.eczaciyim gunboyu ayaktayim neredeyse aksam 8e kadar kesinlikle uzanma firsatimm yok.8den sonra bir 30dakika sonra ev isleri 12gibi yataga zor atiyorim kendimi .acidan uyuyamiyorum ondada
Çalışma temposu gerçekten zor olur diğer oğlumda otomotiv fabrikasında çalıştım hemde full 2 ay gece vardiyası verdiler 1.5 saatlik yolu git gel... Acıma yokki üretim bekliyolar tabi onlar... Gerçekten zor ama şuan evdeyim ozaman gençtim 8 yıl önce bukadar zorlanmıyodum inanki yaş en büyük etken bence kendim için söylüyeyim... Şu bi gerçek ilk bebek olucak evde senden bişey beklemicek yani şahsen eşim aç kalsa umursamam ama çocuğuma kıyamam mecbur yapıyorsun doktor kalkma yatacaksın dedi nasıl yatayım mümkünmü evdekiler nolcak... Ve ev hanımı olucan kapatçan kapıları 9 ay yatıcan... tabi Rabbim yavrularımızı korusun iyiki varlar ben şikayetçi değilim hayal kurdum sadece

Valla artık yemekten bile tiksindim canım çok sıkılıyor yarın kesinlikle az ve sık yemeye evin içindede olsa spora başlıycam yoksa kafayı yiyecem.dışarısı çok soğuk hastalığı yeni toparladım of ya kesinlikle kilomu frenlemem lazım

Yanlış anlatmışım. Yan yatarken karnım da yana yatıyor ya hani. Yatağa yığılıyor gibi yani onu demek istedim. Ondan rahatsız oluyorum.
Allah kolaylık versin belki de 37 gibi filan sezeryana alır seni riske atmaz.

Yapabilirsin yapmalisin yapmaliyiz :) yarin diyetisyene gidecegim sanirim bu boyle olmayacak kendi kendime halledemiyorum ben bu beslenme islerini

Canim benimde oyle muayeneye gittigimde soracagim.
Canim cok guzel duruyor gule gule kullan .saglikla ins
Benimde oluyor canim sebebini bilmiyorum.
Canim cok yemen iyi birsey degil senin icin . ama kasma kendini hemen sorun olmaz bebek icin .
Hatta ben hic duymadim bebekte buna dair bi sorun oldugunu

Bende bunu almayi dusunuyorum. Cok kaliteli duruyo. Valla hersey birarada olmuyo. Butun ozellikleri olsun istersek o zamanda 2500 tlye cikiyo fiyatlar yapcak bisey yok. Yalniz bir sorum olucak bugun bu travel sistemlere baktimda puset kismi degil siger kismi ona 3 4 yasindaki cpcuk oturabilir mi. Ya o da yatinca sanki 1 yasa kdr kullanilirmis gibi duruyo oturulan halini gozumde canlandiramadim. Cocugun ayaklari sarkcak sekilde oturuluyormu onda

Ya benim 1 aydir yaklasik gun gun degissede bazen vajinada batma bazen alttan alttan igne batmasi bazen kasik tarafimda gerilme bazende çocuğun tek tarafa toplanmasi sikayetleri yasiyorum. O yuzden ben alistim normal herhalde. Gidiyorum geliyorum dr.bi sikinti var demedi smdiye kdr. Sadece bicak saplanmasi var dedigimde alttan rahim agzi uzunlugumu olctu. Bisey demedi bisey olsa derdi

O zaten var benim doktorumda. 3 boyutlu renkli goruntusunu aliyoruz her gitttigmizde. Gercekten kafam cok karisti . Farkıni hala cozemedim. Haftaya randevum var. Cozersem paylasiyim
Canım detaylı ultrasonu benim bezmi alemde prof perinatolog yaptı cihazı 2 boyutlu siyah beyaz uktrasondu ama yarım saate yakın tüm organları inceledi kafa ,uyluk, gövde olcumlerini zaten rutin kontrolde de yapıyor doktorlar. Bu daha çok iç organların incelenmesi şeklinde. Ultrason 3-4 boyutlu da olabilir tabi yapıldığı yere göre değişir. Ama detaylı demek renkli ultrasonla bakmak demek değil. Adı üstünde ayrıntılı incelemek demekmiş bende renkli falan bekledim hastaneye göre olmayabiliyor renkli.

Ben hiç katlamadım canım valla ama kolay sanki eşim zorlanmıyor ama arac agır öyle söyleyeyim ama sürüşü çok rahat

Kaca aldiniz canim? Gule gule kullanin. Cok kaliteli duruyor. Ama bunu bebek kac yasa kadar kullanabilir? Ayak sarkitma yeri yok gibi. Yani sanki cocuk oturmaya baslayinca zorlanacakmis gibi duruyor.

Kızlar, benim de bikaç gündür bi sorunum var saçmasapan...ya ben sakar gibi salak gibi bişey oldum elimdeki 1 bardak sütü düşürdüm döktüm buzdolabının içine saatlerce onu temizlemekle uğraştım...akşam kek yaptım hiç kabarmadı bi garip oldu...bugün sabah börek yaptım altı ince üstü kalın borcama yapışmış falan yazık yani eşim de oğlum da güzel olmuş diye yiyorlar ama olmuyor ben anlıyorum...o kadar uğraşıyorum yoruluyorum ayakta, yapıyorum ediyorum yok yok yok...olmuyor...haftasonu falan özene bezene sofralar kurayım dedim ay bi şaşkınım bi beceriksizim...niye ki

Anladim canim daha netlesti kafamda :)

Kaca aldiniz canim? Gule gule kullanin. Cok kaliteli duruyor. Ama bunu bebek kac yasa kadar kullanabilir? Ayak sarkitma yeri yok gibi. Yani sanki cocuk oturmaya baslayinca zorlanacakmis gibi duruyor.
Ben videosunu izledim. Cok acik anlatmislar. 4 yasa kadar kullanilir diyo ve ayak sarkitma yerini aciyo gosteriyo. Net anladim canim videoda :)

Olur oyle arada. Hergun oyle olucagini dusunme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…