2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Şeker yüksekliğini her nekadar adına şeker demişselerde tatlı yemek yapmaz sadece. Evet makarna çok fazla değil belki ama beyaz pirinç glisemik indeksi düşük yüksek besinlerden sen en kolay ne yapabilirsin biliyormusun internette tablolar var glisemik indeksi düşük ve yüksek olan besinler diye öyle bir tablo bul ve yüksek olanlar içinde yeralan şeyleri Doğuma kadar çıkar hayatından başka da birşey yapmana gerek Yok

Güle güle giysin prenses canım hepsi çok güzeller

Dr unda bebeği dik bir şekilde her hareketini görüyor musun. çok net bebek kime benziyor belli. öyleyse süpermiş valla
Evet son gitttigimde yan profilden kafadan popoya bacaklar heryeri belliydi elinyuzunde kapali oldugundan yuzunuu goremedik canim. Klasik bebek pozisyonu. Eller yukarda yanakta. Ay neyse bakalm yakinda ogreniriz detayli vs herseyi

Ben bugun e bebege baktim ucuz olan tek sey alttan citcitli sifir kollu badiler tanesi 5 tl 5 al 4 ode var. Bebek arabalari yataklar o kdr pahaliki. Bide her model yok. En guzeli hepsi burada gitti gidiyor fln. Internet cok uygun kesinlikle katiliyorum. He ozel bi indirim oluyodur bilemem belki cok indirime girer diye sordum burda. Ama soyle soyliyim indirim denilen sey gercekten fiyasko once etiketleri qyuzde 50 arttir sonra indirim yap. Ama kizlar badilere bile icim gitti el kadar o kdr guzelki bende 6. Ayi bekleyip oyle alayim diyorum. Aldiklarini paylasanlar olmus cokkkkk tatlilarrr. Rabbim gule gule giydirmeyi nasip etsin hepimize.

Saolasin cnm öyle yapayım. Şeker yüklemesi yaptırmayacaktim. Acaba illa yaptır dermiki doktorum bu durumda. Kendim ölçüyorum umarım zorunlu kılmaz

Saolasin cnm öyle yapayım. Şeker yüklemesi yaptırmayacaktim. Acaba illa yaptır dermiki doktorum bu durumda. Kendim ölçüyorum umarım zorunlu kılmaz
Yüksek çıkacağını öngörerek yaotırmayabilir şeker yüklemesini. Sen diyetine uy gerisini dert etme aman aman bir problem çıkaracağını sanmıyorum sana ve bebişe

Kızlar akşamüstünden beri acayip bel ağrım var aslında bugün ayakta falan da kalmadım iki yere misafirliğe gittik ama ben hep oturdum neden bu kadar ağrı anlamadım yarın da okulda en yoğun günüm böyle olursam gitmeyecegim

sofiarya cim arkadaşım haziran doğum yapmıştı. Kendisini temmuz sonu ve ağustos aylarında ziyaret etmistim. Hep zibinla görmüştüm. O zaman bende hamile idim üşür dediğimde yok dedi isilik oluyor fazla giydirince demişti. Bizde kendimiz tecrübe edicez artikin

Çok oturmaktan da oluyor. Uzun süreli oturduğum zaman kuyruk sokumum ağrıyor benimde.

Geçen pazar bel ağrısıyla sabahı zor ettim. Karnım da sertleşmeye başlayınca çok korkup acile gittim. Kalsiyum ve magnezyum eksikliği dedi dr. Bu hafta içinde gece bacak kramplarim başladı birde gece rahat edemiyorum ben yatarken. Yan yatıyorum karnım aşağı düştüğü için rahatsız oluyorum. Kuyruk sokumum ağrıyor filan geceleri. Otuzlu haftalarda napacagim hicbilmiyorum.

Kozlar ben bu arabayı sipariş etmiştim geldi rengi resimdekinden daha açık wellgro Q3 markası denildiği gbi arka tekerleri çok büyük katlandığın da da yer kaplıyo bilhinşz olsun diye söylüyorum ama ben malını çok beğendim gercekten herşey düşünülerek tasarlanmış yanında puseti de var ama pusetle duruşunu ben çok beğenmedin puseti de çok kaliteli aracın süspansiyonu özellikle harika çocuk sarsılmaz içinde benim boyum kusa bana göre büyük bi araç ama ben çok beğendiğim için sipariş verdim yine de özellikle yzun boylulara çok yakışır bilginize

Gule gule kullan canim iyi yapmissin.masraf cok oluyor tek tek alip aradan cikmasida aklima gelmiyor degil cesaret edemiyorum

Sağolasın canım. Darısı sizlere, bende sırf aradan çıksın diye aldım. Doğuma kadar ödemiş olucam. Doğumdada para lazım olacak o zamana daha rahat oluruz diye düşündük. Fiyatlar zaten yılbaşından sonra artacak indirim olsada şimdikiyle aynı fiyata gelcek.

Kızlar benim 1 haftadır vajina kemiğimde ağrı var aslında ağrıda değil acı. Yatakta sağdan sola dönerken yürürken falan acı var. Onun dışında dururken olmuyor. Hareket halinde oluyor. Yaşayan varmı, normalmi bu durum

Bende acı değil elektrik çarpması gibi titreme hissediyorum kesilmeden oldu 2 gün önce dokunuyorum sallanan bişey yok ama içten içe titriyor sanki kemik.. Şaşkınım bende tam 1 gün sürdü kesintisiz şuan yok şükür

iyi geceler kizlar.nasilsiniz? bebisler nasil? sorum sabahtan.aksama ayakta olanlara .neyapiyorsunuz nasil dinlenitorsunuz? sabah 9 aksam.7calisiyorum aksamda evde ev isleri beni bekliyor dinlenmeye zamanim kalmiyor neredeyse aksamda bel agrisindan.uyuyamiyorum

K
Canım karnın aşağı düşmesi için çooook erken hatta şuan yukarı çıkıyoruz biz sonra İnicez benim sezeryan dikişlerim son aylar zorlaşacak hatta şuan iyim şükür 2 doğum arası 13 ay olucak Allah nasip ederse

benim oluyor gun boyu 1.2 kere

Sabah 7 de kalkıyorum 2 oğlanı okula hazırla koştur koştur... Sonra oğlanı okula götür gel evi toparla kahvaltı yap 1 saat ilacın hatrına uzan sonra okuldan gelenlere yemek hazırla git okuldan al gel doyur saat 3 olur akşam yemeği hazırlığı saat 5 eşim gelir ve maraton yeni başlar getir götür... getir götür.... Saat 11 se bacaklarım yatakta uzanmış buluyorum bende ağrıyla sabaha kadar dön sağa dön sola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…