2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evet ya zaten korkuyorum dogumdan

Pijama takimiylada gidilebilir tabiki.
Ben sabahligi cok kullandigimdan bakiyorum ama gereksiz pahalilar .
Bide birazcik suslu olabilirim

Bi bakiyim canim .
Sonum eminonunde cikacak sanirim

Bende normal 2 takım pijama takımı alıcam güzel bişey ama şu setlerden hamileliğimin ilk ayı ucuzdu diye aldım İnş doğum sonrası olur ama benimkiler biraz daha dekolte sanırım doğum sonrası azıcık bakım şart olucak

Yarın ayrıntılı ultrasyon var inanın okadar heyecanlıyımki sanki dakikalar durdu yaa Yarın taaa saat 5 de bide dua edin nolur herşey yolunda gitsin korkuyorum hemde okadar Çok ki kalbim ağzımda...
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah, kasma kendini bebeğini anne karnında göreceğin en uzun ve en güzel dakikaların tadını çıkar

Yarın ayrıntılı ultrasyon var inanın okadar heyecanlıyımki sanki dakikalar durdu yaa Yarın taaa saat 5 de bide dua edin nolur herşey yolunda gitsin korkuyorum hemde okadar Çok ki kalbim ağzımda...

Allah yardımcın olsun canım inşallah güzel haberlerle dönersin. Benimde yarın 3te, heyecan tavan yaptı, tedirginlikle öyle.

Allah yardımcın olsun canım inşallah güzel haberlerle dönersin. Benimde yarın 3te, heyecan tavan yaptı, tedirginlikle öyle.
İnşallah güzel haberlerle gelin kızlar. Dualarımız sizinle. Çok müthiş bir duygu ama doya doya baktım ben gözlerimi alamamıştım ben :)
İnşallah haftalarıyla uyumlu çıkarlar hiç bir sorun olmaz. Hayırlı haberlerle gelin canım

Derin88 canım geçen beni de aradı ebe ben sürekli yattığım için eve gelip yapacaktı aşıyı doktoruna sor ona göre geliyim dedi. Bende çok kararsızdım diğer 2gebeliğimde de olmuştum. Ve 2.gebelikte tetanoz aşısını oldum 1hafta içinde sancısız acısız suyum geldi doğum yaptım. Doktora dedim benim korkularım var diye oda hak verdi. Doğumdan sonra yaptır dedi. Sonra ebeyi aradım ben istemiyorum riskli gebeyim zaten başımdanda böyle olay geçti endişelerim var dedim. Oda o yüzden doktorunuza sorun dedim dedi. Genelde sizin gibi riskli gebelere ve tüp bebekli gebelere önerilmiyor dedi canım. Kasılma yaptığı için riskli olabiliyormuş. Ve benim gibi serklajlı olan arkadaşlarımın çoğunun kaybı hem rahim ağzımdan dolayı hepsi de aşıyı yaptırdıktan sonra bir kaç güne doğum yapmış suyu gelmiş. Zaten yüreğim ağzımda yaşıyorum o yüzden yaptırmıyorum ben canım doğum sonrası yapcam. Ebede imza atıp istemiyorum demen yeterli ben olsam bende yaptırmazdm dedi.

Çok sağol canım inşallah yüzümüzü astıracak bsyler duymadan etmeden atlatırız. Benim 18.haftada plasenta biraz aşağıda demişti bakalım prof. ne dicek ayrıntılıda. Bide umarım yüzünü gösterir küçük bey :)

Kizlar bebislere muzik dinletmenin faydali olabilecegine emin miyiz yaa ben cok endiseliyim. Dunden beri cocuk hareket etmiyordu. Merak ettim artik actik muzik vurmaya basladi gobegime. Muzigi kapattim geri durdu. Acaba keyiflerini falan bozuyor olmasin bu muzikler yuksek sesler falan. Rahatca duran cocugu rahatsiz etmis gibi hissediyorum suan

Canım fazla ritmik fazla hareketli müziklerden uzak duruyorum ben. Klasik müzik tercih ediyorum genelde bide bilimsel olarak ••Mozart: Effect•• beyin fonksiyonlarını pozitif etkiliyormuş. Eşzamanlı ultrason görüntülerinde de bebeğin sakinleştiği hatta elini kafasının altına koyup mis gibi uykuya daldığı gözlemlenmiş. Zihinsel gelişim açısından ayrıca doğduktan sonra uykuya dalma sakinleşme açısından da on numara. Bide benim paşazade leonard cohen dans me to the end of love hastası :)

bebek hareketleriniz nasil bana sanki biraz azalmis gibi geliyor aceba uyku ve uyanik zamanlari oluyrmus ondan mi kii

Benimle beraber bekleyen arkadaşlarım varmış hepsine hayırlı haberler diliyorum İnş yarın musmutlu haberler veririz birbirimize... Yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah hepimiz Rabbim korkularımızdan emin kılsın İnşallah...

Yok bende hareketli muzik dinletmiyorum. Klasik muzik ve ney sesi dinletiyorum arada. Bilimsel calismalar oldugundan ve faydalari kanitlandigi icin aslinda icimi rahat tutmaya calisiyorum. Ama bebegim de duyar duymaz tepki verdigi icin acaba o ses kotu mu etkiliyor diye dusunmeden edemiyorum. Acaba yanlis mi yapiyorum? Hoparloru karna dayamamak mi lazim? Ne biliyim o ses hoparloru dayayinca direk bebege ulasiyor ya. Burda mi yanlis yapiyorum acaba.

Hayirli haberle gel canim insallah kasma kendini hic ..
Dogum yaptim derken canim dusukmu olmustu
Banada doktorum gerek yok dedi.
bazi sikintilarim var ondan demekki.
Canim hareketli muzikler iyi degildir bence
Ama mozart gb muzikler hem anneyi hem bebegi sakinlestiriyor bence
bebek hareketleriniz nasil bana sanki biraz azalmis gibi geliyor aceba uyku ve uyanik zamanlari oluyrmus ondan mi kii
Benimde azaldi canim .bu haftalarda azaliyormuki bilmiyorum..

yerleride genisliyor belki ondan olabilir bide benim hep kasıkta hareketleri sabah ve aksam hissediyorum cogunlukla

bu arada gogus ucunuza herhangi bisey suruyormusunuz ben bi arkadasin tavsiyesi uzere eczaneden EVICOP isimli e vitamini aldim gunde 1 kapsul suruyorum.arkadasim kullanmis emzirirken hic yara olmadi dedi gogsude besliyormus 6 ayda baslamis kullanmaya bende basladim ins faydasini gorurum..oglumda emzirememistim gogsumun ucu yoktu sagip verdim sutumu ayni seyleri yasamak istemiyrm

Hoşuna gidiyor olabilir canım, belki esneme gerilme hareketleri yapıyordur rahatlıyordur ritm tutuyordur :) boşuna endişelenme. Hoparlör dayamaya gelince aslında böyle birşeye gerek yok, biraz sesini açıp mesafeli tutsan da işitir zaten. (Bu arada anne karnındaki bebekler dış seslerin yalnızca 10%unu algılarlarmış)

p.s.
ilerleyen haftalarda doğum pozisyonunu almayan bebişler için doğru noktaya hoparlör dayanıp müzik vs dinletiliyormuş. Bebek sese doğru yaklaşmaya çalıştığı için beklenen dönüş bu şekilde de sağlanabiliyormuş.

Canım hayırlı haberlerle gel insallah sters yapma tatlını yemeyi unutma girmeden:)bir de yanında biri olcaksa o da videoya çeksin. Benim esim çekti izlemeye doyamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…