- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #18.281
Evet ya zaten korkuyorum dogumdanA a bence asiyla alakali degildir o hareketsizlik. Benimki asidan sonra gayet hareketliydi. :) hatta en hareketli donemi bile olabilirdi. Bence doktor onerisine kulak ver.
Hastane konusunda sen kendi secimin uzerinde dur. Nerde rahat hissedeceksen orayi sec. Sonucta sen doguracaksin :) diger seylerde anlasilir
Boyle takimlar şart mi yaa? Ben hic begenmiyorum bunlari. Bu resimdekileri de begenmedim :/ ve fiyatlarida aşırı uçuk. Normal pijama takimlariyla gidemez miyiz ya ? Bu konuda cok bilgisizim. Belki bir kac gun giyecegim seye bu kadar para vermek bana sacma geliyor. Hayir bir de guzel olsalar bari :/
Erkekler genelde travel sistemleri beğeniyor nedense. Benim eşim de en başta ondan alalım diye diretti. Ama etraftan tecrübeli olanların önerileri ve benim açıklamalarımla vazgeçti. Tek puset bakıyoruz. Ama tek başına kullanabileceğim bir model olsun istiyoruz. Joie nin bir modeli var. Kendi rahat katlanıyor valiz gibi çekiliyor. O kafamıza yattı. Tabi ucuz değil yine de.
Chicco nun güzel modelleri de var.
200-300 modeller daha çok baston tipi ilk aylar kullanımı zor olur sanki.
Can'ım güzeller bunlarda. Lohusa sepeti var. Ona bak istersen. Çok model var. Hem instagram hesabı hem sitesi var. Ama pahalı tabi lohusa setleri malesef.
Bende normal 2 takım pijama takımı alıcam güzel bişey ama şu setlerden hamileliğimin ilk ayı ucuzdu diye aldım İnş doğum sonrası olur ama benimkiler biraz daha dekolte sanırım doğum sonrası azıcık bakım şart olucakA a bence asiyla alakali degildir o hareketsizlik. Benimki asidan sonra gayet hareketliydi. :) hatta en hareketli donemi bile olabilirdi. Bence doktor onerisine kulak ver.
Hastane konusunda sen kendi secimin uzerinde dur. Nerde rahat hissedeceksen orayi sec. Sonucta sen doguracaksin :) diger seylerde anlasilir
Boyle takimlar şart mi yaa? Ben hic begenmiyorum bunlari. Bu resimdekileri de begenmedim :/ ve fiyatlarida aşırı uçuk. Normal pijama takimlariyla gidemez miyiz ya ? Bu konuda cok bilgisizim. Belki bir kac gun giyecegim seye bu kadar para vermek bana sacma geliyor. Hayir bir de guzel olsalar bari :/
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah, kasma kendini bebeğini anne karnında göreceğin en uzun ve en güzel dakikaların tadını çıkarYarın ayrıntılı ultrasyon var inanın okadar heyecanlıyımki sanki dakikalar durdu yaa Yarın taaa saat 5 de bide dua edin nolur herşey yolunda gitsin korkuyorum hemde okadar Çok ki kalbim ağzımda...
Yarın ayrıntılı ultrasyon var inanın okadar heyecanlıyımki sanki dakikalar durdu yaa Yarın taaa saat 5 de bide dua edin nolur herşey yolunda gitsin korkuyorum hemde okadar Çok ki kalbim ağzımda...
Yarın ayrıntılı ultrasyon var inanın okadar heyecanlıyımki sanki dakikalar durdu yaa Yarın taaa saat 5 de bide dua edin nolur herşey yolunda gitsin korkuyorum hemde okadar Çok ki kalbim ağzımda...
İnşallah güzel haberlerle gelin kızlar. Dualarımız sizinle. Çok müthiş bir duygu ama doya doya baktım ben gözlerimi alamamıştım ben :)Allah yardımcın olsun canım inşallah güzel haberlerle dönersin. Benimde yarın 3te, heyecan tavan yaptı, tedirginlikle öyle.
İnşallah güzel haberlerle gelin kızlar. Dualarımız sizinle. Çok müthiş bir duygu ama doya doya baktım ben gözlerimi alamamıştım ben :)
İnşallah haftalarıyla uyumlu çıkarlar hiç bir sorun olmaz. Hayırlı haberlerle gelin canım
Kizlar bebislere muzik dinletmenin faydali olabilecegine emin miyiz yaaben cok endiseliyim. Dunden beri cocuk hareket etmiyordu. Merak ettim artik actik muzik vurmaya basladi gobegime. Muzigi kapattim geri durdu. Acaba keyiflerini falan bozuyor olmasin bu muzikler yuksek sesler falan. Rahatca duran cocugu rahatsiz etmis gibi hissediyorum suan
Yok bende hareketli muzik dinletmiyorum. Klasik muzik ve ney sesi dinletiyorum arada. Bilimsel calismalar oldugundan ve faydalari kanitlandigi icin aslinda icimi rahat tutmaya calisiyorum. Ama bebegim de duyar duymaz tepki verdigi icin acaba o ses kotu mu etkiliyor diye dusunmeden edemiyorum. Acaba yanlis mi yapiyorum? Hoparloru karna dayamamak mi lazim? Ne biliyim o ses hoparloru dayayinca direk bebege ulasiyor ya. Burda mi yanlis yapiyorum acaba.Canım fazla ritmik fazla hareketli müziklerden uzak duruyorum ben. Klasik müzik tercih ediyorum genelde bide bilimsel olarak ••Mozart: Effect•• beyin fonksiyonlarını pozitif etkiliyormuş. Eşzamanlı ultrason görüntülerinde de bebeğin sakinleştiği hatta elini kafasının altına koyup mis gibi uykuya daldığı gözlemlenmiş. Zihinsel gelişim açısından ayrıca doğduktan sonra uykuya dalma sakinleşme açısından da on numara. Bide benim paşazade leonard cohen dans me to the end of love hastası :)
Hayirli haberle gel canim insallah kasma kendini hic ..Yarın ayrıntılı ultrasyon var inanın okadar heyecanlıyımki sanki dakikalar durdu yaa Yarın taaa saat 5 de bide dua edin nolur herşey yolunda gitsin korkuyorum hemde okadar Çok ki kalbim ağzımda...
Dogum yaptim derken canim dusukmu olmustuDerin88 canım geçen beni de aradı ebe ben sürekli yattığım için eve gelip yapacaktı aşıyı doktoruna sor ona göre geliyim dedi. Bende çok kararsızdım diğer 2gebeliğimde de olmuştum. Ve 2.gebelikte tetanoz aşısını oldum 1hafta içinde sancısız acısız suyum geldi doğum yaptım. Doktora dedim benim korkularım var diye oda hak verdi. Doğumdan sonra yaptır dedi. Sonra ebeyi aradım ben istemiyorum riskli gebeyim zaten başımdanda böyle olay geçti endişelerim var dedim. Oda o yüzden doktorunuza sorun dedim dedi. Genelde sizin gibi riskli gebelere ve tüp bebekli gebelere önerilmiyor dedi canım. Kasılma yaptığı için riskli olabiliyormuş. Ve benim gibi serklajlı olan arkadaşlarımın çoğunun kaybı hem rahim ağzımdan dolayı hepsi de aşıyı yaptırdıktan sonra bir kaç güne doğum yapmış suyu gelmiş. Zaten yüreğim ağzımda yaşıyorum o yüzden yaptırmıyorum ben canım doğum sonrası yapcam. Ebede imza atıp istemiyorum demen yeterli ben olsam bende yaptırmazdm dedi.
Canim hareketli muzikler iyi degildir benceKizlar bebislere muzik dinletmenin faydali olabilecegine emin miyiz yaaben cok endiseliyim. Dunden beri cocuk hareket etmiyordu. Merak ettim artik actik muzik vurmaya basladi gobegime. Muzigi kapattim geri durdu. Acaba keyiflerini falan bozuyor olmasin bu muzikler yuksek sesler falan. Rahatca duran cocugu rahatsiz etmis gibi hissediyorum suan
Benimde azaldi canim .bu haftalarda azaliyormuki bilmiyorum..bebek hareketleriniz nasil bana sanki biraz azalmis gibi geliyor aceba uyku ve uyanik zamanlari oluyrmus ondan mi kii
yerleride genisliyor belki ondan olabilir bide benim hep kasıkta hareketleri sabah ve aksam hissediyorum cogunluklaHayirli haberle gel canim insallah kasma kendini hic ..
Dogum yaptim derken canim dusukmu olmustu
Banada doktorum gerek yok dedi.
bazi sikintilarim var ondan demekki.
Canim hareketli muzikler iyi degildir bence
Ama mozart gb muzikler hem anneyi hem bebegi sakinlestiriyor bence
Benimde azaldi canim .bu haftalarda azaliyormuki bilmiyorum..
Yok bende hareketli muzik dinletmiyorum. Klasik muzik ve ney sesi dinletiyorum arada. Bilimsel calismalar oldugundan ve faydalari kanitlandigi icin aslinda icimi rahat tutmaya calisiyorum. Ama bebegim de duyar duymaz tepki verdigi icin acaba o ses kotu mu etkiliyor diye dusunmeden edemiyorum. Acaba yanlis mi yapiyorum? Hoparloru karna dayamamak mi lazim? Ne biliyim o ses hoparloru dayayinca direk bebege ulasiyor ya. Burda mi yanlis yapiyorum acaba.
Canım hayırlı haberlerle gel insallah sters yapma tatlını yemeyi unutma girmeden:)bir de yanında biri olcaksa o da videoya çeksin. Benim esim çekti izlemeye doyamiyorumYarın ayrıntılı ultrasyon var inanın okadar heyecanlıyımki sanki dakikalar durdu yaa Yarın taaa saat 5 de bide dua edin nolur herşey yolunda gitsin korkuyorum hemde okadar Çok ki kalbim ağzımda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?