2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Lansinoh alacaktim.
Dedigin markayi hic duymadim .
7.ayda surmeye baslarim diye dusunuyordum.

bebek hareketleriniz nasil bana sanki biraz azalmis gibi geliyor aceba uyku ve uyanik zamanlari oluyrmus ondan mi kii
Birkaç gündür benim kızında hareketleri azaldı ben heryerden hissediyorum sadece kasıkta değil heralde bu haftalarda azalma oluyor sizlerde de olduguna göre

Kızlar yengemin tavsiyesiyle lanolin alicam ben göğüs uçları için doğuma 1 ay kala kullanmaya başla dedi oda çok iyi gelmiş ona hiç catlamamis

Lansinoh alacaktim.
normalde iciliyor cnm bildigin ilac e vitamini ben de duymamistim hic..ben basladim 1 haftadir kullaniyrm ins faydasi olur fiyatida uygun 100 ml 12 tl civari

Canım eşimin hatırladığına göre "Ani bebek ölümleri olabiliyor, aşının anne karnındaki bebeğe etkisi tartışmalı" gibi bir şey demiş doktor. Ben de netten biraz baktım da aşı karşıtı gruplar anı bebek ölümlerinde aşıyıgerekçe gösteriyorlar diye anladım. Anguskusu 'nun cevabından sonra da sanırım yaptırmayacağım. Doktoruma güveniyorum ama herkesin yaptırdığı bir aşıyı yaptırmamakla iyi mi yapiyorum diye kafam karışıyor. Allah korusun yavrularımızı inşallah yaptıranlar da yatırmayanlar da olumsuz bir şeyle karşılaşmaz

Canım benim de kafam çok karıştı, Allah a şükür bir sıkıntım yok ama bebeğim tüp bebek ve tüp bebek doktorum yaptırmamamı söyledi. Herkes yaptırdığı için bu aşıyı ben yaptırmazsam bir sıkıntı olur mu diye düşünüyorum ama doktoruma güvenmeliyim sanırım. Senin cevabında beni biraz daha rahatlattı yaptırmama konusunda. Allah a emanet bebeklerimiz, inşallah olumsuz bir durum yaşamayız

Lansinoh alacaktim.

Ben de aynı konuyu takip ediyorum. Gebeyken kullanıp ileride rahat edeceğimiz bir merhem var ise tavsiyelerinize ihtiyacım var. enim gögüs uçlarım oldum olası hassas ve çatlaktır. Dogum sonrası ne hale gelecek bilemiyorum

Selam canlar yarin ayrintisi olan arkadaslarim dualrim sizlerle hayirli ve guzel haberlerle cikin insallh stresli birnokdarda keyifli geciyor sabirsizlikla haberlerinizi bekliyoruz.

Kızlar yengemin tavsiyesiyle lanolin alicam ben göğüs uçları için doğuma 1 ay kala kullanmaya başla dedi oda çok iyi gelmiş ona hiç catlamamis
Bunu da not aliyim bakalim ins iyi gelir
normalde iciliyor cnm bildigin ilac e vitamini ben de duymamistim hic..ben basladim 1 haftadir kullaniyrm ins faydasi olur fiyatida uygun 100 ml 12 tl civari
Kokusu varmi canim nasil
Dogum sonrasi sutumle silerdim hep ah ne cekmistim yaa hatirlamak istemiyorum.Ama yinede mutluydum emzirmenin verdigi bi mutluluk vardi :)

Canım şart değil bu takımlar tabi ki Normal pijama takımıyla da gidebiliriz Ben de almak istiyorum ama aklimdaki modeli görürsem .. yoksa almayacagim

Canlar bugün eşimle pazar yürüyüşü yaptık biraz Gözümüz hep yürüyüşe çıkan insanların yanındaki bebek arabalarindaydi Tam algıda seçicilik yaşadık ne kadar çok çeşit ve marka bebek arabasi var Simdiden alalım diyoruz ama araştırmaya nerden nasıl başlarız bilmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…