2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hayirli haberle gel canim insallah kasma kendini hic ..

Dogum yaptim derken canim dusukmu olmustu
Banada doktorum gerek yok dedi.
bazi sikintilarim var ondan demekki.

Canim hareketli muzikler iyi degildir bence
Ama mozart gb muzikler hem anneyi hem bebegi sakinlestiriyor bence

Benimde azaldi canim .bu haftalarda azaliyormuki bilmiyorum..
Aynen canım 2erken doğumum oldu 20 25haftalık. Ve kızımda bu aşıyı vurdurdum 1hafta demeden sabah bir uyandım ki pijamamdan beri yaşlık kanlı su vardı o gün doğum yapmak zorunda kaldım. O yüzden çok gerginim yaptırmadım. Ebe bile dedi riskli gebelerde farklı etki yapıyorsun diye. Kasılma yapıyormuş daha bir sürü bişey dedi ondan demiştir doktorun

Canım eşimin hatırladığına göre "Ani bebek ölümleri olabiliyor, aşının anne karnındaki bebeğe etkisi tartışmalı" gibi bir şey demiş doktor. Ben de netten biraz baktım da aşı karşıtı gruplar anı bebek ölümlerinde aşıyıgerekçe gösteriyorlar diye anladım. Anguskusu Anguskusu 'nun cevabından sonra da sanırım yaptırmayacağım. Doktoruma güveniyorum ama herkesin yaptırdığı bir aşıyı yaptırmamakla iyi mi yapiyorum diye kafam karışıyor. Allah korusun yavrularımızı inşallah yaptıranlar da yatırmayanlar da olumsuz bir şeyle karşılaşmaz :dua:

Canım benim de kafam çok karıştı, Allah a şükür bir sıkıntım yok ama bebeğim tüp bebek ve tüp bebek doktorum yaptırmamamı söyledi. Herkes yaptırdığı için bu aşıyı ben yaptırmazsam bir sıkıntı olur mu diye düşünüyorum ama doktoruma güvenmeliyim sanırım. Senin cevabında beni biraz daha rahatlattı yaptırmama konusunda. Allah a emanet bebeklerimiz, inşallah olumsuz bir durum yaşamayız :dua:
Aminn canım benim inşallah. Doktoruna güven bencede. Bişeyi biliyor ki gerek görmüyor. Ben bide geçen yıl oldum zaten uzun süreli koruma durumu yok muydu aşının. Rabbimin izniyle hiç bişeyde olmaz inşallah doğum sırasında gerekli zaten. Rabbim korusun evlatlarımızı

Yarın ayrıntılı ultrasonu olan arkadaşlar sizi çok iyi anlıyorum benim cuma günü ama ben şimdi den heyecanlı, endişeli, sabırsız . Perşembe gecesini düşünemiyorum bile.
Güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah bebisleriniz güzel guzel pozlar verir size ve doktorunuzun ağzından bal damlar. Çok keyifli geçti diye bize haber verirsiniz.

Aynen canım 2erken doğumum oldu 20 25haftalık. Ve kızımda bu aşıyı vurdurdum 1hafta demeden sabah bir uyandım ki pijamamdan beri yaşlık kanlı su vardı o gün doğum yapmak zorunda kaldım. O yüzden çok gerginim yaptırmadım. Ebe bile dedi riskli gebelerde farklı etki yapıyorsun diye. Kasılma yapıyormuş daha bir sürü bişey dedi ondan demiştir doktorun
Canm hangi asi bu konuyo dahil oluyum hemen :)

Yarın ayrıntılı ultrasonu olan arkadaşlar sizi çok iyi anlıyorum benim cuma günü ama ben şimdi den heyecanlı, endişeli, sabırsız . Perşembe gecesini düşünemiyorum bile.
Güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah bebisleriniz güzel guzel pozlar verir size ve doktorunuzun ağzından bal damlar. Çok keyifli geçti diye bize haber verirsiniz.
Aminnn insallah

Ben 5 sene önce kızım için yapmıştım ürünleride güzeldi canım hatta aldığım birkaç parçayı oğlumada giydircem kısmetse

Ooh ne güzel beş yıl sonra oğluşunda nasiplencek demek. Ben burayı tesadüfen keşfettim, biraz eşeklik edip biraz da hevesten olsa gerek uygunlarından yirmi yirmibeş takım birden sipariş ettim. Elimde kalcaklar beğenmicem diye çok korkmuştum ama Allah'tan ürünleri iyi çıktı, baya beğendim. Allah içlerini doldurmayı nasip etsin inşallah. ^_^

cidden cok tatli seyler var fiyatarida uygunmus

Yaa orda durduklarından daha bi sevimlilermiş aslında. Becerebilseydim foto yükleyecektim ama beceremedim. Öyle tatliş tatliş şeyler var ki allahım diyorum bir an önce vakit gelse doğsalar da giydirsek. İlk bebişim benim çok heves ediyorum teyzesi, inşallah kursağımda kalmaz:))

@Derin88 canım geçen beni de aradı ebe ben sürekli yattığım için eve gelip yapacaktı aşıyı doktoruna sor ona göre geliyim dedi. Bende çok kararsızdım diğer 2gebeliğimde de olmuştum. Ve 2.gebelikte tetanoz aşısını oldum 1hafta içinde sancısız acısız suyum geldi doğum yaptım. Doktora dedim benim korkularım var diye oda hak verdi. Doğumdan sonra yaptır dedi. Sonra ebeyi aradım ben istemiyorum riskli gebeyim zaten başımdanda böyle olay geçti endişelerim var dedim. Oda o yüzden doktorunuza sorun dedim dedi. Genelde sizin gibi riskli gebelere ve tüp bebekli gebelere önerilmiyor dedi canım. Kasılma yaptığı için riskli olabiliyormuş. Ve benim gibi serklajlı olan arkadaşlarımın çoğunun kaybı hem rahim ağzımdan dolayı hepsi de aşıyı yaptırdıktan sonra bir kaç güne doğum yapmış suyu gelmiş. Zaten yüreğim ağzımda yaşıyorum o yüzden yaptırmıyorum ben canım doğum sonrası yapcam. Ebede imza atıp istemiyorum demen yeterli ben olsam bende yaptırmazdm dedi.

Doğum sonrası yaptırılabiliyorsa niye bizi şimdi strese sokuyorlarki , ne kadar sonra yaptırabiliyormuşuz normal doğum yapsak yinede yaptırmalımıyız acAba

Kızlar cimcimeden ( https://www.cimcimebebe.com/bebek-giyim ) alışveriş yapanınız var mı hiç, bana baya uygun geldi fiyatlar bi bakın isterseniz. 19.90'la 29'90 arası baya bşyler aldım.
Bakiyim canim hic bakmadim..
Canlar bugün eşimle pazar yürüyüşü yaptık biraz Gözümüz hep yürüyüşe çıkan insanların yanındaki bebek arabalarindaydi Tam algıda seçicilik yaşadık ne kadar çok çeşit ve marka bebek arabasi var Simdiden alalım diyoruz ama araştırmaya nerden nasıl başlarız bilmiyoruz
Canim bende oyleyim ya farkinda olmadan bakiyorum sonra utaniyorum hatta :oops:
Canim insallah bu kez sag salim alirsin kucagina
Resmen asidan olmus .

selam kızlar , hepinize güzel günler diliyorum. ayrıntılı ultrason oldu .çok şükür her şey yolunda. artık oğlumu sürekli hissediyorum. biz hâlâ isim bulamadık. sıfır seçenek var. aklımızda hiç bir şey yok. erkek anneleri fikir verebilir mi.
ayrıca 22 aylık kızım var emzik kullanıyor ve hâlâ bezli. bizim gibi var mı.
Merhaba Oğlumun adı bertuğ ayrıca aras doruk kayra tolga beğendiğim isimlerden belli fikir olur

mihmandariye mihmandariye gözün aydın ayrintiliyi atlatmışsın ne güzel.
Benimde 27 aylık oğlum var emzikli değil ama bezli
Oğlumun adi Ömer Asaf o zaman isim düşünürken Yağız Ömer, Yiğit Ali, Yavuz Selim gibi isimler arasından seçmiştik. Babası da bende iki isimli olmasını istedik
Bir de Barış ismini çok severim ama eşim istemedi
Umarım sana bir yol gösterir çünkü kararsız kalmak çok sinir bozucu ;)

@Derin88 canım geçen beni de aradı ebe ben sürekli yattığım için eve gelip yapacaktı aşıyı doktoruna sor ona göre geliyim dedi. Bende çok kararsızdım diğer 2gebeliğimde de olmuştum. Ve 2.gebelikte tetanoz aşısını oldum 1hafta içinde sancısız acısız suyum geldi doğum yaptım. Doktora dedim benim korkularım var diye oda hak verdi. Doğumdan sonra yaptır dedi. Sonra ebeyi aradım ben istemiyorum riskli gebeyim zaten başımdanda böyle olay geçti endişelerim var dedim. Oda o yüzden doktorunuza sorun dedim dedi. Genelde sizin gibi riskli gebelere ve tüp bebekli gebelere önerilmiyor dedi canım. Kasılma yaptığı için riskli olabiliyormuş. Ve benim gibi serklajlı olan arkadaşlarımın çoğunun kaybı hem rahim ağzımdan dolayı hepsi de aşıyı yaptırdıktan sonra bir kaç güne doğum yapmış suyu gelmiş. Zaten yüreğim ağzımda yaşıyorum o yüzden yaptırmıyorum ben canım doğum sonrası yapcam. Ebede imza atıp istemiyorum demen yeterli ben olsam bende yaptırmazdm dedi.
benim kardeşimin de ikiz gebeliği vardı ve risk yüksekti. Bilmiyorum tesadüf mü ama 20. haftasında o da aşıyı vurulduktan bir gün sonra düşük yaptı :(

gunaydin anneler bebek icin alisveris listesi yaptinizmi daha ben bisey almadım bugun bikac parca iclik bisryler almayi düşünüyorum ne besik var ne araba o_O:spor:

Back
X