2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Cimcimeden aldıklarım, dün yükleyememiştim. Kızlar bebek kıyafetlerini yıkamak için ne almalı, siz ne kullanıyorsunuz??
çok güzeller güle güle giysin kuzucuk
benim arkadaşım farmasi satıyo
tamamen bitkisel, bebek kıyafetleri için gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi
biraz araştırıp ondan alabilirim henüz bilgim yok

ben de hiç bir sorun olmadığı halde oğlum 2700 doğdu 2700 gayet normal bir kilo yani neden üzüldünüz? suan 1.5 yaşında masallah yaşıtlarında cok daha uzun

Canım inşallah kızımız sağsalim doğacak, sen elinden gelen herşeyi yapıyorsun, bir haftayla kalsın İnşallah bu, dualarla ferahlatıcı içini yorma ikinizide, Allahın dediği olur...

Canim bunun hic sitres yapma bebegin gelisimi acisindan iyi beslen kizimda da 29 haftada 1200 bile dgil gelisemiyomu beslenemiyomu diye radyoloji alindim sonra yemeklerim ve hergun bi muz yedim bundada henuz muz baslamadim ama havucda etkiliymis galiba onu bol tuketiyorum. Sen uzuldukce takildikca geri gider hersey iyi olsun insallah

Merhaba kızlar. bende mayıs annesi olacağım Allah nasip ederse,inşallah. tüp bebek ile hamile kaldım ilk bebişimiz ve oğlumuz olacak. Hepimiz kucağımıza sağlıkla hayırlısıyla alalım inşallah. ben çok heyecanlı olduğum için neredeyse odasını bile hazırladık. görünce dayanamıyorum, alıyorum. Hepimize kolay gelsin :)

Bende stres nasılsın bi zehir biliyorum sakin olmaya çalışıp istirahat edip bol beslenme yapıcam İnş Birdaha ki kontrole musmutlu çıkıcam kızımla

Canım inşallah kızımız sağsalim doğacak, sen elinden gelen herşeyi yapıyorsun, bir haftayla kalsın İnşallah bu, dualarla ferahlatıcı içini yorma ikinizide, Allahın dediği olur...
İnş canım Allah çok büyük biliyorum benim inatçı kızım olucak onuda biliyorum İnş sağlıklı bi şekilde kucağıma alırım ahh işte ozaman hesaplaşırım ben o cimcimeyle

Yok canım ayrıntılı bakan doktor herşey iyi dedi yukarı doktora çıktım o dedi 1 hata uyumsuzluk zaten ölçülerde gördüm ama bayan doktor mu baktı sanada ayrıntılı çok iyi biriydi

Evet canım bayan doktor baktı bana. Çok iyiydi gerçekten herşeye baktı. Belki doktorun tedbir amaçlı demiş olabilir.

yine e bebekte bir sürü şeyi sepete atıp almaktan vazgeçtim
şunun şurasında detaylı ne kaldı di mi
gönlünüzü ferah tutun her şey çok güzel geçecek. bende çok korkmuştum heleki gideceğim doktor hakkında söylenenleri okuyunca baya stres yapmıştım. ama gayet güzel geçti darısı başınıza

inşallah çok teşekkür ederim
bir de benim doktor cinsiyet için kesin de konuşmadı, 2 kontrolde de yine kız diyorum ama kesin diyemem dedi biraz da ondan alamıyorum bir şey

inşallah çok teşekkür ederim
bir de benim doktor cinsiyet için kesin de konuşmadı, 2 kontrolde de yine kız diyorum ama kesin diyemem dedi biraz da ondan alamıyorum bir şey
bizimki 12. haftamızda tahmin etti sonraki hafta netleşti. ayrıntılı ultrasondada erkek dediler. rahat rahat alıyoruz. sağlıklı olsunlarda inşallah. siz hangi şehirdesiniz?

Bu ayın sonu gibi gitcem canım aklımda kesin sorcam merak etme. Ama kafana takma bence benim doktorum da soluna yat daha çok iyi beslensin bebek ve iyi oksijen gitsin diye. Sağ taraf daha önemli demek ki beslenmesine sen hiç aklını kurcalama canım Allah in izniyle sağlıklı kilosu yerinde doğumu yaparsın sokarsın doktorun gözüne.

Eline ulaştıysa kaliteliyse sorun yoktur o zaman canım :) malum insan bi acabamı diyor. Kapıda ödeme olunca cazip geliyor tabii. inşallah bende bir kaç bişey almak istedim. Güle güle giysin minnaklar :) sağlıkla gelsinler

Canım bebek arabası markaları falan veriyoruz reklam olsa onlarda olur hele ben direk link kopyaliyorum
Ooo ii o zaman özel msj yazarım diye farklı farklı kişilere göndermişim gittigidiyordan 0.48 kuruşa kolonya şişesi aldım AliExpress ten de tül uğur böceği küçük güller ayak şeklinde konfeti siparişi verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…