- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 39
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #18.461
Evet o bendim canım öemnun kalmıştım gerçekten pamuklanma çekme falan olmadı hiçCanım ben daha önce burdan hiç alışveriş yapmadım, internette kıyafet bakınırken tesadüfen keşfettim hoşuma gitti sipariş verdim.. kredi kartı kullanmayı pek sevmiyorum kapıda ödeme seçeneği de olunca eee bide fiyatlar uygun olunca baya bi cazip buldum. İki gün içinde geldi. Ürünler çok hoşuma gitti, foto yükleyemedim ama hata veriyor. Tekrar denerim. Bide dün bi arkadaş yazmış; 5yıl önce ilk bebeği için alışveriş yapmış beğenmiş şimdiki çocuğuna da kullanacakmış.
Yarın ayrıntılı ultrasyon var inanın okadar heyecanlıyımki sanki dakikalar durdu yaa Yarın taaa saat 5 de bide dua edin nolur herşey yolunda gitsin korkuyorum hemde okadar Çok ki kalbim ağzımda...
Benimde yarın 10 'da bakilacak ayrıntılı ultrasona. Insallah herkes sorunsuzca geçirir sağlıklı haberlerini alırız yavrularımızın.
Çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına ve yoluna girmesine. Artık daha az stres yaşarsın.
Bende dün gece rüyamda durmadan ayrıntılı ultrasondaydım uyaniyorum tekrar uykuya dalıyorum rüyaya kaldığın yerden devam ediyorumçok güzell bir rüya değildi ve açıkçası çok tedirgindim
Fotonun çözünürlüğü yüksek olduğu için yükleyemedin belkide. Benim foto çözünürlüğü yüksek o yüzden ekran görüntüsünü alıp onu yüklüyorum bilgin olsun didim :)
Kızlar maden suyu içebiliyor muyuz druna soran var mı
evt cnm ben sordum günde 1 tane içe bilirsin dedi kızlar yarın bende ayrıntılıya gideceğim inş herşey yolunda çıkarKızlar maden suyu içebiliyor muyuz druna soran var mı
Kızlar maden suyu içebiliyor muyuz druna soran var mı
Canım maden suyu çok iyiymiş. Doktorum bana önerdi. Ama meyveli olmasın mümkün olduğunca dedi.Kızlar maden suyu içebiliyor muyuz druna soran var mı
Kaçık canım senin iğne benim 4 şükür günde bir şimdi gerileme çıkınca acaba yetersiz i diyorumGözün aydın canım çok sevindim bir sorun olmamasına. inşallah sonuna kadar böylede devam eder. Kan pıhtılaşması bende de var canım 2 iğne kullanıyorum günlük. Ve ilk defa böyle bişey duyuyorum canım şaşırdım da. Sonuçta kan cıvıyıp rahatça gidebiliyor kuzulara yeterince alım yapıyordur bence. inşallah böyle bir durum olmaz. En basit örnek teyzemde 0.8 lik iğne kullanıyordu bebeğimiz 35 haftalık doğdu maşallah hiç bir sorun yaşamadı küveze girmedi ve kilosu tam 3,800 doğdu inanamamıştık. Eğer kesin bir kanıysa örneğini nasıl gördük demi. Benim doktorum profesör ve perinatolog bu durumu kesin sorup sanada yazcam canım. Sende üzme kendini sakın bebiş etkilenmesin.
Bende ayrıntılı dan geldim canım yine sıkkın malesef yine ilerlemiş gerilik tam 1 hafta oldu araştırma hastanesinde. Sevk etti diğer bebeğimde hep oradaydım hiç bir çare bulunamadı sadece git gel stresten başka bişey yaşamadım... Bebek 20+1 le uyumlu ben 21+1 im aslında 373 gram kızım Rabbim nolur aynı acıyı yaşatma diye dua etmek dışında yapcak yok
Benim ilk gebeligim hicbir fikrim yok. Sadece siz gelisim geriligi dusuk pihtilasma diyince kafama takildi. Bide malum bu hafta tetanoz olcam. Ondan sordum canim. Herhangi bie belirti olmadan oldu yani bi anda anladm canm. Insallah bu sefer tamamina erer hepimizinkiBende kan pıhtılaşması olduğu 2 düşükten sonra yapılan genetik testte çıktı. Fakat hangi damarda olduğunu bilmiyordum. Bugün yapılan detaylı ultrasonda rahme giden sol damarda olduğunu söyledi doktorum. Pıhtılaşma yüzünden normalden biraz daha zayıf olur dedi. Eğer sende pıhtılaşma varsa doktoruna danışıp kan sulandırıcı ilaç iç derim. Bende pıhtılaşma var fakat günüyle tam uyumlu çıktı bebeğim şuan için hiçbir sıkıntı yok. doktorum 23. Haftadan sonra tansiyon sorunu yaşamamın olası olduğunu söyledi. Ve doğumda bebeğimin daha zayıf olma olasılığını söyledi
Canım benim durumum biraz farklı ben bebeğimi gelişim geriliği yüzünden kaybettim... Bu bebekte de aynı haftada başladı 1 gündü 3 gün oldu 3 gündü 1 hafta oldu... Ve bu 15 gün de oldu İnş bidahaki kontrole kadar sürekli ilerleme yapmaz benim durumum riskli yoksa saniye eğer 10 gün normal benimki değişiyor sürekliCanım gelişimin 1 hafta geriden gelmesine büyük bir problem mi dediler? Hep 10 gun ileri geri normal diye duyuyoruz
Teşekkür ederim canım. İğneyi gebelik başlangıcından beri ilacı gebelik öncesinden kullanmaya başladım.çok geçmiş olsun.igne 0.4 lüğü gebeliğin basından berimi kullanıyosunuz yoksa detaylı usg den sonramı verildi? aspirinde kullanıyomusunuz?
Benim bebekte sorun yok çok şükür. Fakat bende sol rahim damarında pıhtılaşma saptandı buda bebeğin normalden biraz daha az kiloyla doğmasına neden olurmuş. Yanı 3.300 doğacaksa 2.800 gibi dedi doktorum. Başka bir sorun yok çok şükür. Inşallah hepimiz sorunsuz atlatırız bu süreciKızlar nasıl geçti gününüz
Benim düşüklerim ilk 1.5 ay içinde oluyordu zaten. Taramada pıhtılaşmanın yeri saptandı sanırım daha önce bende pıhtılaşmanın neremde olduğunu bilmiyordum. Sadece var olduğunu biliyordum. Allah hepimize bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah, Allah acılarını bir ömür yaşatmasın cümlemizeBenim ilk gebeligim hicbir fikrim yok. Sadece siz gelisim geriligi dusuk pihtilasma diyince kafama takildi. Bide malum bu hafta tetanoz olcam. Ondan sordum canim. Herhangi bie belirti olmadan oldu yani bi anda anladm canm. Insallah bu sefer tamamina erer hepimizinki
Canım inşallah gerileme en kısa zamanda durur. Benim bi arkadaşımda da olmuştu ama onun kordondan yeterince besin gitmiyormuş çocuğa. Yatarken otururken hep doktorun verdiği pozisyonlarda durarak sağlıkla aldı bebeğini kucağına. Umarım seninki de çözümlenir bir an evvelCanım benim durumum biraz farklı ben bebeğimi gelişim geriliği yüzünden kaybettim... Bu bebekte de aynı haftada başladı 1 gündü 3 gün oldu 3 gündü 1 hafta oldu... Ve bu 15 gün de oldu İnş bidahaki kontrole kadar sürekli ilerleme yapmaz benim durumum riskli yoksa saniye eğer 10 gün normal benimki değişiyor sürekli
Canim bence bukadar sikma canini on gune kadar normal diyor doktorlar bir haftacik ne ki, 2 hafta geri olup ciger gelistirici igne vurulup turp gibi doguran arkadasim var belki kibar, minyon,nazik bir kizin olacak . Sen daha iyi bilirsin stres cok daha zararli ve gelismeyi geri birakiyor gercekten. Benim 4000 lik ignem 20 haftadan sonra koldan vurduruyorum kendim vuramadigim icin gobekten ben vuruyordm 20 ye kadar. Sanmiyorm ignenin yetmedigini cunku ayrintilida damarlar acik mi kan gidiyor mu diye raporda bir kisim var yaziyor mutlaka bakmislardir bir pihtilasma olsa soylerdi doktor icini ferah tut canim, seni cok iyi anliyorum ama bu kez Allahin izniyle kavusucaz kizlarimiza insallahKan sulandırıcı iğne vurulan arkadaşlar hala göbekten mi vuruluyosunuz acaba ben 18 de bıraktım kola geçtim Acaba bu gerileme bunla ilgili olabilirmi tekrar göbeğe başlasam olurmu kilo durumunuz ne buarada bebekle aradaki mesafe açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?