2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

ben suna inaniyorum sartlar olmasada elinden geleni yap basarirsin inan bende tecvitli okuyamiyorum. ama en azindan hic okumamis olmim su hayatimda hemde turkcesiyle okuyorumki hani ne yazdini bilerek okumak daha iyi kurani kerim turkce mealini okumaya calis vakit buldukca internetten felan ogrenmeye calisirsin bende kurslar gidemedim cami hocasi ne ogrettiyse o yeterki icinde olsun arkadasim sen oyle basarirsinki bizi bile gecersn dualarin turkce yazilisi var arapcanin guvenilir bi kitapdan okuyabilirsn bencede arkadasim elinden geleni yap gerisi gelir

Millet konuşuyor canım dengesiz bu millet ben neler neler duydum psikolojim bozuldu herkes vahvah diyordu ama tabağı kırılsa oturup ağlıyordu ben can kaybetmişim bişey olmaz üzülme ya amann diyenini duydum... Ama kendileri o ay hamile değilmiş diye salya sümük ağlayanın gördüm boşvereceksin ve kimseye sırrını vermeyeceksin gerçekten...

aynen takmicaksin baska yapacak hic birsey yok sir ikinci kisi verdinmi o sır degil derler dogru yani

Osteocare diyorum hala ısrarla :)Doktoruna sor ve hemen bAşla derim.

Ay canım ben büyükmü almışım yani şun 72 kiloyum büyükse değiştirebilirim nide eşime bazanın altına koydurmuştum işyerine gitmesi gerekti yarın ona çıkarttırıp resmini koyarım
Evet canım çünkü Doğumdan sonra karnın küçülüyor az da olsa. Yani 9 aylık değil de 7 aylık gibi oluyor. Zaten loğusa pijamalarının önü ekstra bol pileli. Çok kemikli yapılı değilsen xl büyük olur bence.
Ben unibaby yenidoğan kullandım canım ama pamuk çok daha sağlıklı tabiki.

kiz ne yemicen bebek var ye dogumdan sonra vericez insallah eksiklik yapma kendine bebegime hem emzirmek de kilo verdiriyor
Ya ilk hamilelikten dolayı korkuyorum canım 16 kg dan sonra çok zorlanmıştım ödem tansiyon okadar zor geçtiki. Bir de ödem oldukça daha az hareket ediyorsun bu sefer daha çok kilo alıyordum.
Hurmayı hiç yememelisin bence. Doktorum da söylemişti çok da okudum kasılma yapıyor direk son ay yersin en azından

Sağolasın canım, inşallah en kısa zamanda

Deneyeyim canım çok sağol. Hiç aklıma gelmedi şekersiz içiyorum onu şekerli içebilirim en azından. :) Beynimi içerden bişey kemiriyor gibi oldu dediğin gibi başka gerçekten hamilelikte.
gunaydin kizlar.gunboyu kac saat calisiyorsunuz? benim gibi 10saat calisan var mi? cok yorucu
hep ayakta mısın bu süre zarfında uzun gerçekten canım. Ben 7 de çıkıp 1 de geliyorum evde de maraton devam ediyor akşama pilim bitiyor.

Magnezyum eksikliği olabilir doktorunuza tarif ederseniz çözüm bulur muhakkak. Kas spazmı da çok oluyormuş hamilelikte.

bende acayip odemliyim simdiden 10 kilo civari aldim. hemde iki hafta once 8di bende inanamadim. kikoda hakkisin ama bu aydan sonra bebekler tam kilo almaya baslicak en azindan kase kase abartmadan yiyelim. hurma dedin gibi kasilma yapiyor ama ben kan illacida kullanamiyorum kanda yapiyor yani o yuzden hergun yiyemiyorum. ama bende diyim doktora boyle yapiyorum diye bakalim ne der

Canım ben oğlumda evde oldugumda mümkün oldugu kadar yıkadım belden asagısını bunda daha rahat yıkarım insallah daha sıcak havalar hem cok rahatlıyolar hemde tertemiz oluyo yıkamazsam pamuk kullandım dısarda yada mecbur kaldıkca uni baby yenidoğan en güzeli ol bence bide e bebeğin kendi markası var o da güzel ama biraz daha büyüdüğünde olabilir

Canım geçmiş olsun, toplam üç defa mı kan verdin? Sonuçlar hemen çıkıyor mu, ben de yarın yaptıracağım. Güzel haberler alırsın inşallah, gelmiş geçmiş olsun tekrar

Osteocare diyorum hala ısrarla :)Doktoruna sor ve hemen bAşla derim.
Canım ben geçen gebeliğimde osteocare kullandım ama daha 12. Haftadan başladı agrılarım dayanılmazdı, zaten 17. Haftada bebeği kaybettim o ayrı ama fayda etse beş haftada ederdi. Demek ki kişiden kişiye değişiyor etkileri, şimdi magnezyum, d vitamini, vinelac, omega 3, Demir hapı, ne varsa kullanıyorum. Geceleri Çatı agrım geçmedi hiç ama kalçadaki batma, kasılmalar vs yok çok şükür

Canım geçmiş olsun, toplam üç defa mı kan verdin? Sonuçlar hemen çıkıyor mu, ben de yarın yaptıracağım. Güzel haberler alırsın inşallah, gelmiş geçmiş olsun tekrar
Evet 3 kere seker testinicin verdim. Bir tane de normal kan degerlerim icin verdim. Ama onu ben istedim. Sen iatemezsen vermez doktor. İlki aclik sekeri, ikincisi iceceksen bir saat sonra, 3. Su icecekten iki saat sonra. Sonuclar cikti bile ama daha gostermedim doktora. Onumuzdeki hafta gosteririm. Hir problem yok givi referans degerleri araliginda cikan sonuclar. Ama tabi doktor daha iyi yorumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…