- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #19.101
Cok tesekkur ederim. Ben heralde bu hafta ici bir daha gider sonra 30 lu haftalara kadar gitmem hastaneye. Allah kotu bir sebeple gondermesinÇok iyi canım referans aralıgında ise, gelmiş geçmiş olsun
Kızlar hayırlı cumalar olsun cümleten. işten ve ev yoğunluğundan ötürü buraya bakma fırsatım çok olmuyor. Bende kendimi ekleyeyim istedim ortaya karışık :)
Öncelikle mutlu haberlerle gelen arkadaşlarım için çok sevindim gerçekten. Rabbim her anneyi üzmesin inşallah. Bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli olup doğsunlar. Herşey gönlünüzce olsun cumalar hürmetine.
Ya bu konuda bende kararsızdım açıkçası. Kimisi yaptır kimisi yaptırma diyor. Benim ananemde insülin var annemdede gizli şeker. Bende de gebelikten önce kilodan ötürü insülin direnci vardı. ilaçla ve diyetle kırmayı başarmıştım. Gebe kalınca bıraktım ilacı tabii... Şeker yükleme testine gelincede sanırım yaptırıcam. Bebişim bir hafta kadar önde. Hem kilolu hamile kaldığımdan hemde ailemde insülin olduğundan yaptırmayı planlıyorum. Gün içinde kendimi şeker kullanmamaya söz vererek uyanır şekilde buluyorum ama bir şekilde bozuluyor o yemin Haftaya çarşamba veya cuma gidip şeker yüklemesi ve rutin kontrolümü yaptırcam. o vakte kadar şeker tüketmez bol su içersem belki daha az çıkar yada varsa bile kendimce önlemini almış olurum... Çenem düştü ama kafam çok bulanık ve korkuyorum açıkçası
,
Bu konuda bende ara sıra fazlasıyla rahatsızım kızlar açıkçası...hergün değil ama arada bir nasıl oluyorsa tutuveriyor. Bazen oturunca kesiliyor bazende hareket edince... Ağır kaldırınca mı yoksa fazla oturunca mı ya da yorulunca mı oluşuyor çözemedim açıkçası ama bana iyi gelen bir egzersiz yapıyorum gün içinde o beni rahatlattı açıkçası. Sırtüstü yatar pozisyonda ayak tabanlarınızı yere koyun dizleriniz kırık bir vaziyette ve dizlerinizin arasına yastık koyun. yastığı dizinizle sıkıp serbest bırakın. yaparken biraz rahatsızedebiliyor ama ben sonrasında çok rahatlıyorum inanın...
Ben de bugun telefonla gorustum ilaca gerek yok dedi bol su ic dedi ama 10 cikan lokosit degeri cok degil mi ya
Bende geceleri bir iki saat uyuyup sonra tekrar yatağa geçiyorumKızlar hasta oldum olalı yatak odasında değil salondaki koltukta yatıyorum ilginç ama bana yataktan daha rahat geldi hem dönmemi engelliyo hemde arada bacağımı kaldırıp koltuk tepesine koyuyorum tavsiye ederim
Benimde 6 mı ne çıkmıştı tekrar kültür yaptırdı hiç bişey çıkmadı o da bişey vermedi hep bol su diyolarBen de bugun telefonla gorustum ilaca gerek yok dedi bol su ic dedi ama 10 cikan lokosit degeri cok degil mi ya
Bende geceleri bir iki saat uyuyup sonra tekrar yatağa geçiyorum
Çok teşekkür ederim canım, inşallah sorun yaşayan tüm arkadaşlarım feraha kavuşur ve rahatlar, onlara da "gözün aydın " demek nasip olsun bize, Allah meleklerimizi korusunolur tabiki canım Türkçesi de neden olmasın bilmiyorsan . O süre zarfında telefonda programlar var onları indirip bir yandan öğrenmeye bile baş
Oh maşallah canım ne güzel herşey güzel çıkmış gözünaydın :) 2 ay demek he sabırlı anne en güzeli benim de tam 2 ay olacak gidince.
İnan verdikleri şeyler en masraflı şeylerhelal olsun arkadaşlarına çok takdir ettim :)) güle güle kullan canım
Sonuçlar güzel çıkmış sevindim canım. Benim de hep şekerli istiyor canım korkuyorum inşallah güzel çıkar. Ama çok aç kalmışsın o gün biz ne yapacağız. Bakalım. Sana aç mı gel dediler ben hatırlamıyorum nasıl gittiğimi
Anladım canım vardır bir bildiğin tabi. Evet benim de tek tesellim artık daha çok kilo alacaklar en azından. Ordan biraz kurtarırız :)
Canım yanlış anladın ben sadece sırt ağrısı için osteocare diyorum. Kasılma için en önemlisi Protestan falan tarzı ilaçlar. O da zaten sağlıksızsa bebiş fayda etmiyor. Benim belim sırtım çok ağrırdı arkadaşın tarif ettiği gibi ağladım yataktan bile kalkamıyordum feci bir ağrı felçli gibi. Magnezyum kullandığım halde. İki hamileliğimde de bu ilaç çok etki etti. Herkes de bu ilaçtan memnun. Kasılmayı belki azaltıyordur ama dediğin gibi faydasınolmaz düşük konusunda
Valla ben de bir ara yedim bilmeden. Faydalı diye. O iki gün kasık ağrısı çektim kasılmalarım oldu. Tesadüfen öğrendim ki hurma yapıyormuş. Tabi ki yeme konusu herkesin kendi tercihi. Ben sadece yaşadığım tecrübeyi paylaştım cnm.Ben 2-4 ay arası günde 7-8 tane onu da buluyordu bazen kaptırınca hurma yedim seviyorum da bir sıkıntı yasamadm sonra iyi sert medine hurmasi bulamadım eşim mısır carsisindan almış begenmedim yemeyi o yüzden bıraktım yumuşak sevmiyrm diye.
Can'ım kalsiyum ben de kullandım bir ara. Sonraki doktorum çok ilaç kullanıyorsun kalsiyumu yediklerinden al dedi bıraktırdı.Eki Görüntüle 2093172 Kızlar dr bana yükleyebilirsem aşağıda resmi olan calcum sandoz+ c vitamini yazan bi ilaç yazdı ama kullanmak istemiyorum çünkü şekerli bi ilaç suda eritilenlerden ... sizlerden kullanan varmı
yok cnm ozlem katirci ya gidiyrm ayse yilmazsoya bikere gittim oda sanirm ozele gecmiselifahsen canim sen dogum evinde ayse yilmazsoy a gidiyordum degil mi? Aksam saatlerinde ozellikle.
Can'ım kalsiyum ben de kullandım bir ara. Sonraki doktorum çok ilaç kullanıyorsun kalsiyumu yediklerinden al dedi bıraktırdı.
haftasonu da oluyr aksamda cnm hangisi denk gelirse randevu alip gidiyrm cnm hastanede bos oluyor rahat rahat gidiyrm doktora da rahatca sorcagimi soruyrmelifahsen canim sen dogum evinde ayse yilmazsoy a gidiyordum degil mi? Aksam saatlerinde ozellikle.
yok cnm ozlem katirci ya gidiyrm ayse yilmazsoya bikere gittim oda sanirm ozele gecmis
haftasonu da oluyr aksamda cnm hangisi denk gelirse randevu alip gidiyrm cnm hastanede bos oluyor rahat rahat gidiyrm doktora da rahatca sorcagimi soruyrm
Haklısın herkese her şey iyi gelmiyor, bide ihtimal de olsa kötü hissedeceksek gerek yok bebeklerimiz çok değerli riske atılmaz tabiValla ben de bir ara yedim bilmeden. Faydalı diye. O iki gün kasık ağrısı çektim kasılmalarım oldu. Tesadüfen öğrendim ki hurma yapıyormuş. Tabi ki yeme konusu herkesin kendi tercihi. Ben sadece yaşadığım tecrübeyi paylaştım cnm.
İlla bir şey olacak diye bir durum yok. Sadece tedbir.
yok cnm rasgele gitmiyrm hep ozlem katirciya gidiyrm evet mhrs den aliyosn randevu mesela bu ayin 20 sinde vardi ozlem hanimin cumartesiye.yanliz 15 gun onceden aliyrm ben randevu dolmadan bide bayanlardan zaten tek bu doktorun var mesai disi netten girip bakabilirsn mhrs yeANladim canim. Gecmis olabilir cunku ben iki sefer randevu almak istedim ona. Ama alamadim. Hafta sonu icin nasil randevu aliyorsun. Mhrs den alabiliyor muyuz? Sen de benim gibi kim boşsa ona gidiyorsun heralde. Ben gecen bir tanesine denk geldim cok da sevmistim. Ama adini unuttum. Bakalim bir daha ki sefer kime gidersem. Artik ben de hafta sonu almayi dusunuyorum. Hafta ici gercekten asiri kalabalik hele bu aralar. Millet ayni anda mi hamile kaliyor napiyor anlamadim ki!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?