2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Bence de yaptırın hele ki ailenizde de var. doktorunuzun fikride çok önemli. bebişlere zarar vermeyelim de geri kalan her şey hallolur.

Kızlar hasta oldum olalı yatak odasında değil salondaki koltukta yatıyorum ilginç ama bana yataktan daha rahat geldi hem dönmemi engelliyo hemde arada bacağımı kaldırıp koltuk tepesine koyuyorum tavsiye ederim
Bende geceleri bir iki saat uyuyup sonra tekrar yatağa geçiyorum

Çok teşekkür ederim canım, inşallah sorun yaşayan tüm arkadaşlarım feraha kavuşur ve rahatlar, onlara da "gözün aydın " demek nasip olsun bize, Allah meleklerimizi korusun
Evet Kuran okumayı bir şekilde öğrenecem, bu konuda çok geç kaldım, şimdiye kadar çoktan öğrenmeliydim
Evet gerçekten çok sabrettim,

Valla ben de bir ara yedim bilmeden. Faydalı diye. O iki gün kasık ağrısı çektim kasılmalarım oldu. Tesadüfen öğrendim ki hurma yapıyormuş. Tabi ki yeme konusu herkesin kendi tercihi. Ben sadece yaşadığım tecrübeyi paylaştım cnm.
İlla bir şey olacak diye bir durum yok. Sadece tedbir.

Can'ım kalsiyum ben de kullandım bir ara. Sonraki doktorum çok ilaç kullanıyorsun kalsiyumu yediklerinden al dedi bıraktırdı.

yok cnm ozlem katirci ya gidiyrm ayse yilmazsoya bikere gittim oda sanirm ozele gecmis

haftasonu da oluyr aksamda cnm hangisi denk gelirse randevu alip gidiyrm cnm hastanede bos oluyor rahat rahat gidiyrm doktora da rahatca sorcagimi soruyrm

ANladim canim. Gecmis olabilir cunku ben iki sefer randevu almak istedim ona. Ama alamadim. Hafta sonu icin nasil randevu aliyorsun. Mhrs den alabiliyor muyuz? Sen de benim gibi kim boşsa ona gidiyorsun heralde. Ben gecen bir tanesine denk geldim cok da sevmistim. Ama adini unuttum. Bakalim bir daha ki sefer kime gidersem. Artik ben de hafta sonu almayi dusunuyorum. Hafta ici gercekten asiri kalabalik hele bu aralar. Millet ayni anda mi hamile kaliyor napiyor anlamadim ki!

Kizlar atesolcer isini ne yaptiniz. Ben aliexpresten almaktan vazgectim. Eylul ayinda verdigim siparisler hala gelmedi ve sitede tamamlandi olarak gorunuyor. Yabanci dilim iyi olmadigindan iletisime de gecemedim. O yuzden ordan almaktam vazgectim.
Hem gittigidiyorda falan da uygun fiyatli temazsizlar var. Asagi link birakacam. Goren duyan hakkinda fikri olan varsa yazabilir mi?
https://urun.gittigidiyor.com/bebek...-kargo-315454306?rcp_action=rcpProductClicked

Haklısın herkese her şey iyi gelmiyor, bide ihtimal de olsa kötü hissedeceksek gerek yok bebeklerimiz çok değerli riske atılmaz tabi

yok cnm rasgele gitmiyrm hep ozlem katirciya gidiyrm evet mhrs den aliyosn randevu mesela bu ayin 20 sinde vardi ozlem hanimin cumartesiye.yanliz 15 gun onceden aliyrm ben randevu dolmadan bide bayanlardan zaten tek bu doktorun var mesai disi netten girip bakabilirsn mhrs ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…