- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
- #19.581
Evet canım aynen öyle boşuna kendimizi paraliyoruz :))Ama okadar güzel anlatıyor ki ben 2 tane büyüttüm boşuna germişim kendimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım aynen öyle boşuna kendimizi paraliyoruz :))Ama okadar güzel anlatıyor ki ben 2 tane büyüttüm boşuna germişim kendimi
h&m internet sitesinden aldımÇok güzeller sağlıklı günlerde giysin inşallah. Nerden aldınız
h&m internet sitesinden canımsağlıcakla giysin inşallah canım nerden aldın
çok ciciler allah ıyı günlerde kullanmayı nasıp etsın canımkızıma ilk cicilerini aldım sonunda, düşün düşün
tam anasını yansıtan kıyafetler oldu
Eki Görüntüle 2095311 Eki Görüntüle 2095312 Eki Görüntüle 2095313 Eki Görüntüle 2095314
hayır olsun rüyan canım bilinçalıntımız etkılıyor bence sakın canını sıkma bende bu donem çok karışık rüyalar görüyorum hormonlarımız bizi ruyalarda da bırakmıyor, düşünmemeye calıs bende oyle takıyorum arada eşim çok kızıyoKızlar çok kötü bi rüya gördüm. Etkisinden çıkamıyorum bi turlu. Pazar günü esimin ailesi geldi habersiz. Daha doğrusu geleceklerinden tesadufen haberim oldu. Yaptıkları emrivakiye o kadar sinirlendim ki anlatamam. Şimdiye kadar 1 kere bile arayıp bir şeye ihtiyacın var mı diye sormuş insanlar değiller. Üstelik geleceklerini bana degil eşime söylüyorlar. Muhattap bile alınmıyorum yani. Ben çalışan bir insanim. O gün evim hiç misafir agirlanacak durumda değildi. Kalktım ağlaya aglaya evi temizledim. Belim koptu resmen. Eşimden Allah razı olsun,cok yardımcı oldu bana.
İşte o gece rüyamda ben yatiyorum kayinvalidemde karnimi sevmek istiyor. Ama nasil bastiriyor. Yukardan asagiya dogru bastira bastira yitiyor bebegi.Yapma etme diyorum karışma bebeği seviyorum ben diyor ama öyle bir bastiriyorki... Boyle yapa yapa çıkartti bebeği karnimdan. Küçücüktü daha. Ambulansi arayın diye bagirirken ölmüstü bebeğim. Çıkmıyor aklımdan o görüntü![]()
Ben de instagramda gördüm Can'ım. Baya uygun. Merak ediyorum güvenli mi acabaEki Görüntüle 2095329
Kizlar cok ucuz degilmi bu site bilen varmi kalitesi nasildir acaba
Teşekkürler tatlımCanim bende oyleydim hatta bugun dr a gittim bakti hicbi sorun yok stresten dedi.
Nasil yapacaksin canim bizide bilgilendir
Ben en cok uzun aldim .mayista havalar yine dengesiz soguk olursa die
Masallah canim adida cok guzel yelegide minik prensin .
Bizde bulamadik hala ya eylul sena dusunuyorduk binogretmen arkadasim koyma dediinatci oluyorlar dedi korktum vazgectim gibi
![]()
hey maşallah bana o zaman,bugün iyice dank etti , çekirdekli kuru üzüm, pekmezim ve haftada 2 yada 3 kere mutlaka et yicem , başka türlü olacak gibi değil, b12 vitaminim de her zaman iyi çıkardı, alt üst etti değerlerimi bebecik valla
aman iyi olsunda,
Hamilelikten beri kabuslarim çok siklasti gerçekten. Normal olmasına çok sevindim. Insllah seyreklesir..hayır olsun rüyan canım bilinçalıntımız etkılıyor bence sakın canını sıkma bende bu donem çok karışık rüyalar görüyorum hormonlarımız bizi ruyalarda da bırakmıyor, düşünmemeye calıs bende oyle takıyorum arada eşim çok kızıyodoktorumda söyledı rüyalarını etkiliycek diye ondan da içim rahat bıraz duanı oku ve kötü düşünme canm huzurla uyuyalım hepimiz inşallah
![]()
Ama okadar güzel anlatıyor ki ben 2 tane büyüttüm boşuna germişim kendimi
kizlar bebisini hala hissetmeyen var mi ??
bende icimde bisey pit pit ediyor sanki balon patliyor gibi ama bebek mi yoksa gaz mi emin olamiyorum![]()
Hamilelikten beri kabuslarim çok siklasti gerçekten. Normal olmasına çok sevindim. Insllah seyreklesir..
Canım fitil 3 gün arayla atılıyor az ittirki çıkmasın :))Kızlar idrar yolları enfeksiyonu için antibiyotik vermişti ya doktorum, antibiyotik mahvetti beni dedim; yanma, kaşıntı, şişlik falan oldu dedim. Mantar yapmış dedi. Bazen antibiyotikler zararlı bakterileri temizlerken yararlı bakterileri de öldürüyormuş :|
Fitil ve krem verdi şimdi. Fitilin içinde iki tane varmış, fitili yerleştirdikten sonra iki saat hiç kalkmadan yatmak gerekiyormuş. Bide ilk kullanımdan sonra 1gün mü bekle dedi 3gün mü dedi unuttum. Aranızda fitil kullanan var mı, incelikleri neler bunun, yerleştirip bırakacak mıyız iyice ittirmek mi gerekir ??![]()
![]()
![]()
Oyyy maşallah yaaa. 1 kilo olacaklar nerdeyse. İnanasım gelmiyor çok duygulanıyorum yaaKızlar bende bugün şeker yüklenesi yaptırdım. Aslında doktor bana bıraktı istersen yaptıralım dedi ben gerekli gördüğümü söyledim ve o da gerekli görüyomuş çok sevindi ama canan karatay dan sonra çoğu gebe yaptırmıyo dedi . Sonucumu henüz almadım yarın alıp göstercem doktora
Bu arda bebişim 871 gram 35 cm olmuşnormalde 25+0 günlüğüm ama 26 haftayla uyumlu çıktı zaten bazen bir iki gün geride bazen bi hafta önde çıkıyordu
Evet ya cok güzel valla kilosu arttıkça daha bi mutlu oluyorumOyyy maşallah yaaa. 1 kilo olacaklar nerdeyse. İnanasım gelmiyor çok duygulanıyorum yaa
Sonuçların da temiz çıkar inş cnm
Kızlar bende bugün şeker yüklenesi yaptırdım. Aslında doktor bana bıraktı istersen yaptıralım dedi ben gerekli gördüğümü söyledim ve o da gerekli görüyomuş çok sevindi ama canan karatay dan sonra çoğu gebe yaptırmıyo dedi . Sonucumu henüz almadım yarın alıp göstercem doktora
Bu arda bebişim 871 gram 35 cm olmuşnormalde 25+0 günlüğüm ama 26 haftayla uyumlu çıktı zaten bazen bir iki gün geride bazen bi hafta önde çıkıyordu