2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar çok kötü bi rüya gördüm. Etkisinden çıkamıyorum bi turlu. Pazar günü esimin ailesi geldi habersiz. Daha doğrusu geleceklerinden tesadufen haberim oldu. Yaptıkları emrivakiye o kadar sinirlendim ki anlatamam. Şimdiye kadar 1 kere bile arayıp bir şeye ihtiyacın var mı diye sormuş insanlar değiller. Üstelik geleceklerini bana degil eşime söylüyorlar. Muhattap bile alınmıyorum yani. Ben çalışan bir insanim. O gün evim hiç misafir agirlanacak durumda değildi. Kalktım ağlaya aglaya evi temizledim. Belim koptu resmen. Eşimden Allah razı olsun,cok yardımcı oldu bana.
İşte o gece rüyamda ben yatiyorum kayinvalidemde karnimi sevmek istiyor. Ama nasil bastiriyor. Yukardan asagiya dogru bastira bastira yitiyor bebegi.Yapma etme diyorum karışma bebeği seviyorum ben diyor ama öyle bir bastiriyorki... Boyle yapa yapa çıkartti bebeği karnimdan. Küçücüktü daha. Ambulansi arayın diye bagirirken ölmüstü bebeğim. Çıkmıyor aklımdan o görüntü
:KK42:
hayır olsun rüyan canım bilinçalıntımız etkılıyor bence sakın canını sıkma bende bu donem çok karışık rüyalar görüyorum hormonlarımız bizi ruyalarda da bırakmıyor, düşünmemeye calıs bende oyle takıyorum arada eşim çok kızıyo:olamaz::KK70:doktorumda söyledı rüyalarını etkiliycek diye ondan da içim rahat bıraz duanı oku ve kötü düşünme canm huzurla uyuyalım hepimiz inşallah :KK68:

Canım tesekkur ederim bugun gittim doktoruma yaptirmiyacagimi soyledim 2 yaşında oglum var istanbulada gitmem zor eşimin islerinden dolayı İNŞALLAH sıkıntı olmaz.bugun kontrolde 22+5gunluk 527 gr 28 cm falan dedi. 15 gun once 64 kiloydum bugun gittim 66 kilo anam ne olacak boyle birden artmış korktum valla 63 le hamile kaldim bugun tartıldım 66 olmusum sizde durumlar neler kilo almamk icin neler yapıyorsunuz :)

Ne zamandan beri okuyamadım ne kadar cok birikmiş benimde sezeryan oldu epidural cokta rahattım sabah 11 de dogurdum aksam 6 da kalkmıstım ayaga Zeynosrkn84 Zeynosrkn84 dediği gibi biraz diri olmakla alakası var ama öyle öldüm bittim değil yani ayrıca o doğum anıda cok keyifli korkularınızı yenmeye calısın derim anlamadan bitiyo zaten bişey görmüyosunuz hemen görüyosunuz bebeğinizi cok güzel gercekten bide sezeryan sonrası kullanılan bi korse var doktorunuz söyler muhtemelen onunlada oturup kalkmak rahat oluyo hem göbeği baya topluyo ilk zamanlar. Bebek arabası icinde hem baston hemde ilk zamanlar rahat olsun derseniz bende chicco liteway derim cok kullanıslı emzirme sütyen yada atlet olarakta üstten acılanlardan kullandım rahattı toist toist cnm senin dediğin atletide denicem mutlaka :KK200:

Canim bende oyleydim hatta bugun dr a gittim bakti hicbi sorun yok stresten dedi.:işsiz:

Nasil yapacaksin canim bizide bilgilendir:emir_bebek:

Ben en cok uzun aldim .mayista havalar yine dengesiz soguk olursa die:anne:

Masallah canim adida cok guzel yelegide minik prensin .:KK200::21:

Bizde bulamadik hala ya eylul sena dusunuyorduk binogretmen arkadasim koyma dedi:KK57:inatci oluyorlar dedi korktum vazgectim gibi :mad:
Teşekkürler tatlım:KK200:

kizlar bebisini hala hissetmeyen var mi ??
bende icimde bisey pit pit ediyor sanki balon patliyor gibi ama bebek mi yoksa gaz mi emin olamiyorum:KK16:

hey maşallah bana o zaman,:KK57: bugün iyice dank etti , çekirdekli kuru üzüm, pekmezim ve haftada 2 yada 3 kere mutlaka et yicem , başka türlü olacak gibi değil, b12 vitaminim de her zaman iyi çıkardı, alt üst etti değerlerimi bebecik valla:KK17:
aman iyi olsunda,

Aynen canım bebişler iyi olsun da biz bi şekilde toplarız. Ben bugün doktoruma gittim sonuçları göstermeye. Seruma başlıcam. Ama benim doktor sistemden halledemedi dahiliyeye çıkıcam mecbur. Serum ilaçları için rapor çıkarılması falan gerekiyormuş, sgk karşılamazmış yoksa bıdıbıdı... 1hafta falan her gün serum yiyince gebelik süresince bir daha kansızlık problemi olmuyormuş sanırım. Bizim bi arkadaş da gebeyken kansızlık yaşamış hapla yükselmeyince direk seruma geçmişler. Ben haptan sonra bide sıvıya geçtim tık yok. Gerçi sağolsun doktorum hep demir takviyesi verdi. Benim asıl sorunum demir değil b12 eksikliğine bağlı kansızlık galiba. Boşuna vakit kaybettim.

Sende doktorunla bi konuş canım. Senin depolar nerdeyse boşalmış boşuna uğraşma hapla carla cırtla versin serum daha iyi.

Kızlar idrar yolları enfeksiyonu için antibiyotik vermişti ya doktorum, antibiyotik mahvetti beni dedim; yanma, kaşıntı, şişlik falan oldu dedim. Mantar yapmış dedi. Bazen antibiyotikler zararlı bakterileri temizlerken yararlı bakterileri de öldürüyormuş :|

Fitil ve krem verdi şimdi. Fitilin içinde iki tane varmış, fitili yerleştirdikten sonra iki saat hiç kalkmadan yatmak gerekiyormuş. Bide ilk kullanımdan sonra 1gün mü bekle dedi 3gün mü dedi unuttum. Aranızda fitil kullanan var mı, incelikleri neler bunun, yerleştirip bırakacak mıyız iyice ittirmek mi gerekir ?? (: (: (:

Dün boyaları almıştım bugün de oğluşumun odasını sipariş verdimm.. 3 hafta sonra evde olurmuş anca boyayıp havalandırırız evi.. bişeyler aldıkca benim gibi mutlu olan var mı yaa :) çocuk gibi seviniyorum.. aşağıya fotosunu koyuyorum renkler ve boyutlarıyla oynanacak ama model böyle sizlere de fikir olsun...

Eklentiler

• BFC3DA0E-9737-4E50-9525-094DCC7FC4F7.webp
    BFC3DA0E-9737-4E50-9525-094DCC7FC4F7.webp
    26 KB · Görüntüleme: 110
hayır olsun rüyan canım bilinçalıntımız etkılıyor bence sakın canını sıkma bende bu donem çok karışık rüyalar görüyorum hormonlarımız bizi ruyalarda da bırakmıyor, düşünmemeye calıs bende oyle takıyorum arada eşim çok kızıyo:olamaz::KK70:doktorumda söyledı rüyalarını etkiliycek diye ondan da içim rahat bıraz duanı oku ve kötü düşünme canm huzurla uyuyalım hepimiz inşallah :KK68:
Hamilelikten beri kabuslarim çok siklasti gerçekten. Normal olmasına çok sevindim. Insllah seyreklesir..

Ama okadar güzel anlatıyor ki ben 2 tane büyüttüm boşuna germişim kendimi

Nelerden bahsetti ki merak ettim

kizlar bebisini hala hissetmeyen var mi ??
bende icimde bisey pit pit ediyor sanki balon patliyor gibi ama bebek mi yoksa gaz mi emin olamiyorum:KK16:

Benim de hala hissettigim soylenemez

Hamilelikten beri kabuslarim çok siklasti gerçekten. Normal olmasına çok sevindim. Insllah seyreklesir..

Canim ben hemen hemen her gece butun kotu senaryolari ruyamda goruyorum elimde degil

Kızlar idrar yolları enfeksiyonu için antibiyotik vermişti ya doktorum, antibiyotik mahvetti beni dedim; yanma, kaşıntı, şişlik falan oldu dedim. Mantar yapmış dedi. Bazen antibiyotikler zararlı bakterileri temizlerken yararlı bakterileri de öldürüyormuş :|

Fitil ve krem verdi şimdi. Fitilin içinde iki tane varmış, fitili yerleştirdikten sonra iki saat hiç kalkmadan yatmak gerekiyormuş. Bide ilk kullanımdan sonra 1gün mü bekle dedi 3gün mü dedi unuttum. Aranızda fitil kullanan var mı, incelikleri neler bunun, yerleştirip bırakacak mıyız iyice ittirmek mi gerekir ?? :-) :-) :-)
Canım fitil 3 gün arayla atılıyor az ittirki çıkmasın :))

Kızlar bende bugün şeker yüklenesi yaptırdım. Aslında doktor bana bıraktı istersen yaptıralım dedi ben gerekli gördüğümü söyledim ve o da gerekli görüyomuş çok sevindi ama canan karatay dan sonra çoğu gebe yaptırmıyo dedi . Sonucumu henüz almadım yarın alıp göstercem doktora
Bu arda bebişim 871 gram 35 cm olmuş :anne: normalde 25+0 günlüğüm ama 26 haftayla uyumlu çıktı zaten bazen bir iki gün geride bazen bi hafta önde çıkıyordu

Kızlar bende bugün şeker yüklenesi yaptırdım. Aslında doktor bana bıraktı istersen yaptıralım dedi ben gerekli gördüğümü söyledim ve o da gerekli görüyomuş çok sevindi ama canan karatay dan sonra çoğu gebe yaptırmıyo dedi . Sonucumu henüz almadım yarın alıp göstercem doktora
Bu arda bebişim 871 gram 35 cm olmuş :anne: normalde 25+0 günlüğüm ama 26 haftayla uyumlu çıktı zaten bazen bir iki gün geride bazen bi hafta önde çıkıyordu
Oyyy maşallah yaaa. 1 kilo olacaklar nerdeyse. İnanasım gelmiyor çok duygulanıyorum yaa:KK61:
Sonuçların da temiz çıkar inş cnm

Ne nazik ne anlayışlı dr un varmış ya benimkii niye böyle özel hastanede devlet hastanesi muamelesi yapıyo hiç fikrimi sormuyo karşısına alıp uzun uzun konuşmuyo ne yazıkki yokluğu kullanıyo :duduk:

Back
X