2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Banyo malzemelerini nettenmi aldın canım mağazadanmı
Mağazadan aldım canım. Şampuan deterjan hepsini Dalin marka aldım internette çoğu kişi Dalin önermiş Sebamed marka alicam birde evde hazır bulunması için.bebeğin bunyesiylede alakali saçında konak olabiliyormus Bazisina Sebamed iyi gelmemis bazisina Dalin.

Dün boyaları almıştım bugün de oğluşumun odasını sipariş verdimm.. 3 hafta sonra evde olurmuş anca boyayıp havalandırırız evi.. bişeyler aldıkca benim gibi mutlu olan var mı yaa :) çocuk gibi seviniyorum.. aşağıya fotosunu koyuyorum renkler ve boyutlarıyla oynanacak ama model böyle sizlere de fikir olsun...
Mobilyan çok güzelmiş nerden bu mobilya ben bu renk bulamadım çok baktım ama

Kızlar yaa bişeyler alasım var ama ne alacağımı bilemiyorum bugün emzirme yastığını sipariş verdim çoğu şeyide aldım ama yinede alınacak bişeyler vardır diye düşünüyorum sizler neler alıyorsunuz bu ara?
Canim ben mevlut takimi siparis ettim biraz pahali aldim kocam kapiya kor dediim ama komadi :halay:
Baska birsey almama izin vermedi dun gece konustum.eksik listesini gosterdim.Birax urktu ama alisacak :KK70:
Nevresim takimi siparis ettim gelecek.
Baby nest alicam .

Civil yada e bebektende gogus pedi vs alirim diyorum.Malum ay ay odeyelim ciksin aradan

Mağazadan aldım canım. Şampuan deterjan hepsini Dalin marka aldım internette çoğu kişi Dalin önermiş Sebamed marka alicam birde evde hazır bulunması için.bebeğin bunyesiylede alakali saçında konak olabiliyormus Bazisina Sebamed iyi gelmemis bazisina Dalin.
Bize dalin hiç iyi gelmedi öesela canım kızımın cildini çok kuruttu deterjan olarakda dalin kullanmıştım alerji yapmıştı değiştirmiştim dediğin gibi bünyeylede alakalı.sebamedin pişik kremini kullanmıştım çok memnun kalmıştım bide sudokrem diye bir krem var oda çok iyi gelmişti bize

Canim ben mevlut takimi siparis ettim biraz pahali aldim kocam kapiya kor dediim ama komadi :halay:
Baska birsey almama izin vermedi dun gece konustum.eksik listesini gosterdim.Birax urktu ama alisacak :KK70:
Baby nest alicam .

Civil yada e bebektende gogus pedi vs alirim diyorum.Malum ay ay odeyelim ciksin aradan
Ohh güle güle giysin kullansın bebişin canım

sofiarya sofiarya sana bişey sormak istiyorum. Doktorumu değiştirmeye karar verdim randevumu aldım. Ama gitmeden tüm tahlillerimi yaptırıp öyle gitmek istiyorum. Sağlık ocağında takibimi yapan ebe ya da doktorum ben gitmezsem yada istemezsem hiç bir tahlil aşı bilgilendirme yapmıyorlar. Ben bi gidip bütün tahlilleri isteyeyim diyorum. Ama nasıl yapmam lazım. Gerekli tahlilleri yazabilir misin bana ona göre isteyeyim. Hemogram ve idrar tahlili isteyeceğim. Kalsiyum,demir, ferritin,glukoz,d vitamini, kolesterol, trigliserid bakılması için nasıl istemeliyim sence. Senide yoruyorum ama yardımcı olabilirsen çok sevinirim:KK200:
Canımmmm gebeyim ve rutinlerime bakılsın istiyorum dersen senin için gerekli olanların girişini yaparlar yalnız sağlık ocaklarındaki laboratuvar olayını geçen gün de yazmıştım,ben de artık güven uyandırmıyor :( sağlık ocağında baktırmak yerine devlet hastanesine gitsen daha iyi olur gibi sanki. Tahlillerde de mesela kolesterollere falan baktırma hiç yüksek çıkacak nasılsa genelde yükseliyoe çünkü canın sıkılacak ;) aslında hepsini kapsayacak özel bir isim Yok rutinler denir geçilir tabi her doktorun rutin gördüğü de değişiyor o da ayrı. :(

Mobilyan çok güzelmiş nerden bu mobilya ben bu renk bulamadım çok baktım ama
Masko’dan aldım canım renklerine bende bayıldım ama ben dün oda için boyayımda aynı bu griden yaptırdım o yüzden ikisi gri gri çok boğar diye rengini değiştirdik malzemesi falan inanılmaz kaliteli kesinlikle tavsiye ederim.. en güzel yanı ölçülerle renkle oynayabiliyosun odana göre yapıyolar

Canımmmm gebeyim ve rutinlerime bakılsın istiyorum dersen senin için gerekli olanların girişini yaparlar yalnız sağlık ocaklarındaki laboratuvar olayını geçen gün de yazmıştım,ben de artık güven uyandırmıyor :KK43: sağlık ocağında baktırmak yerine devlet hastanesine gitsen daha iyi olur gibi sanki. Tahlillerde de mesela kolesterollere falan baktırma hiç yüksek çıkacak nasılsa genelde yükseliyoe çünkü canın sıkılacak :KK66: aslında hepsini kapsayacak özel bir isim Yok rutinler denir geçilir tabi her doktorun rutin gördüğü de değişiyor o da ayrı. :KK43:
Evet gerçekten her doktor hepsini önemsemiyo sanki. Devlet hastanesinde yaptırayım o zaman. Bide kolesterolle ilgili bişey sorayım sana. Ne zaman olduğunu çözemedim ama bazen böyle nabzım yükseliyo ve sol kulağımda basınç oluşuyo ve nabzımın atışını çok net sol kulağımdam duyuyorm. Çay mı yapıyo yoksa ağır mı yiyorum çözemedim. Aslında dikkat ediyorum yediğime içtiğime. Böyle bi şikayet kayınvalidemde vardı o tahlil yaptırmış kolesterolü ve trigliseridi yüksek çıkmış bende acaba onla mı alakalı dedim. Sence alakası var mıdır?

Diyetle halledilir canım bu hiç kafana takma. Karbonhidratı çıkar hayatından bir süre normale döner 180leri görmeden paniklemiyoruz :KK66:
Öyle mi ?içimi rahatlattım biraz bu arada hiç aç değildim doktor fark etmz demişti yarın doktora göstercem internette okuduğum kadarıyla 100gramlık yapılıyomuş bu durumda uff ne güzel hiç bi sıkıntım olmamıştı bu zamana kadar diyet nasıl yaparım bilmiyorum hayatım boyunca hep zayıftım hiç diyet uygulamadım :KK43:

Masko’dan aldım canım renklerine bende bayıldım ama ben dün oda için boyayımda aynı bu griden yaptırdım o yüzden ikisi gri gri çok boğar diye rengini değiştirdik malzemesi falan inanılmaz kaliteli kesinlikle tavsiye ederim.. en güzel yanı ölçülerle renkle oynayabiliyosun odana göre yapıyolar
Bursada masko var mı bilemedim bi bakmak lazım. Evet ikisi gri boğabilir. Odayı açık renk boyasan çok güzel olurdu aslında. Ben bayıldım rengine. Zamanla sıkılır mıyım diye düşünüyorum. Ben de farklı bi tenk beğendim sütlü kahve gibi ama çok tatlı bi rengi var kararsızım.

Öyle mi ?içimi rahatlattım biraz bu arada hiç aç değildim doktor fark etmz demişti yarın doktora göstercem internette okuduğum kadarıyla 100gramlık yapılıyomuş bu durumda uff ne güzel hiç bi sıkıntım olmamıştı bu zamana kadar diyet nasıl yaparım bilmiyorum hayatım boyunca hep zayıftım hiç diyet uygulamadım :KK43:
basit karbonhidrat tüketmeyeceksin çok da zor ve katı bir diyet olarak düşünme. Hamur işi Yok. Beyaz şeker yok, aşırı meyve tüketimi yok,şerbetli tatlı Yok falan temelde basit şeyler çok Canını sıkma aslında şekerimiz yüksek çıkmasa bile sağlıklı bir gebelik için hepimizin yapması gereken şeyler çok özellikli olarak düşünüp stres olma ;)

Baby nest alicam .

Çok şükür nevresim yorgan ihtiyaçlarını kayınvalidem tamamladı. Babynest arkadaş yapicakmis.
Göğüs pedi göğsü yara yapabiliyormus bana tavsiye etmediler
Bize dalin hiç iyi gelmedi öesela canım kızımın cildini çok kuruttu deterjan olarakda dalin kullanmıştım alerji yapmıştı değiştirmiştim dediğin gibi bünyeylede alakalı.sebamedin pişik kremini kullanmıştım çok memnun kalmıştım bide sudokrem diye bir krem var oda çok iyi gelmişti bize
Evet bir arkadaşımda Sebamed konak yaptı dedi. Bende ikisinden de alayında en azından hazırlıklı olayım.

Bursada masko var mı bilemedim bi bakmak lazım. Evet ikisi gri boğabilir. Odayı açık renk boyasan çok güzel olurdu aslında. Ben bayıldım rengine. Zamanla sıkılır mıyım diye düşünüyorum. Ben de farklı bi tenk beğendim sütlü kahve gibi ama çok tatlı bi rengi var kararsızım.
Daha cook zamanımız var verirsin karar merak etme :) ben biraz aceleci insanım ondan hemen alınsın bitsin istiyorum :)

basit karbonhidrat tüketmeyeceksin çok da zor ve katı bir diyet olarak düşünme. Hamur işi Yok. Beyaz şeker yok, aşırı meyve tüketimi yok,şerbetli tatlı Yok falan temelde basit şeyler çok Canını sıkma aslında şekerimiz yüksek çıkmasa bile sağlıklı bir gebelik için hepimizin yapması gereken şeyler çok özellikli olarak düşünüp stres olma :KK66:
Evet haklısın zaten ben son iki ay çok abarttım tatlıyı yemeği falan bunun sayesinde kilo alımımda azalır belki :silah:

Ya , ben de 75 gr şeker yüklemesi yaptırdım daha doktora gosteremedim açlık 82 1 saat sonra 179, yuklemeden 2 saat sonra 132 çıktı ben paniklemeli miyim sofiarya sofiarya

Çok şükür nevresim yorgan ihtiyaçlarını kayınvalidem tamamladı. Babynest arkadaş yapicakmis.
Göğüs pedi göğsü yara yapabiliyormus bana tavsiye etmediler

Evet bir arkadaşımda Sebamed konak yaptı dedi. Bende ikisinden de alayında en azından hazırlıklı olayım.
Ben kraftın göğüs pedini kullanmıştım sorun olmamıştı ama arkadaşım göğüs pedi yara yaptı demişti

Back
X