2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Tuvalette pecetede pembe iki nokta gördüm korkmalı miyim :110:
Canım geçen hafta bugün banada olmuştu okulda nöbetçiydim acaba merdiven inip çıkmaktan ayakta durmaktan yorulduğum içinmi oldu anlamamıştım ama epey tedirgin olmuştum çok şükür o bir damla açık lekenin devamı gelmedi sende yorulmuş olabilirmisin

Kızlar idrar yolları enfeksiyonu için antibiyotik vermişti ya doktorum, antibiyotik mahvetti beni dedim; yanma, kaşıntı, şişlik falan oldu dedim. Mantar yapmış dedi. Bazen antibiyotikler zararlı bakterileri temizlerken yararlı bakterileri de öldürüyormuş :|

Fitil ve krem verdi şimdi. Fitilin içinde iki tane varmış, fitili yerleştirdikten sonra iki saat hiç kalkmadan yatmak gerekiyormuş. Bide ilk kullanımdan sonra 1gün mü bekle dedi 3gün mü dedi unuttum. Aranızda fitil kullanan var mı, incelikleri neler bunun, yerleştirip bırakacak mıyız iyice ittirmek mi gerekir ?? :-) :-) :-)
Canım enfeksiyon için kültür aldılar mı, hangi enfeksiyon neye dirençli baktılar mı? Bende çok sık idrar yolu enfeksiyonu oluyorum ama kültür alıp ne bakterisi diye bakıyor dr ona göre antibiyotik veriyor. Bazen antibiyotiğe dirençli oluyormuş bakteriler be antibiyotiği boşuna kullanmış oluyormuşuz. Fitil işine gelince, şöyle sırtüstü yatakta uzan ileriye doğru ittir gitsin:KK48:

Canım geçen hafta bugün banada olmuştu okulda nöbetçiydim acaba merdiven inip çıkmaktan ayakta durmaktan yorulduğum içinmi oldu anlamamıştım ama epey tedirgin olmuştum çok şükür o bir damla açık lekenin devamı gelmedi sende yorulmuş olabilirmisin
Pek yoruldum diyemem ama bilemedim hareketi yerinde çok şükür yavrumun neden diye düşünüyorum şuan

Çok şükür nevresim yorgan ihtiyaçlarını kayınvalidem tamamladı. Babynest arkadaş yapicakmis.
Göğüs pedi göğsü yara yapabiliyormus bana tavsiye etmediler

Evet bir arkadaşımda Sebamed konak yaptı dedi. Bende ikisinden de alayında en azından hazırlıklı olayım.
Aa oylemi ilkinde yapmamisti birsey ama dikkatli olmak lazim .
Tuvalette pecetede pembe iki nokta gördüm korkmalı miyim :110:
Canim doktorun numarasi varsa bi gorus istersen .Oglumda olmustu benim bi sikinti cikmadi hamdolsun.biraz da fazlaydi hatta

Arkadaşlar ateş ölçer olarak düşünceleriniz ve tavsiyeleriniz neler.
Ben bi tane aldım hem alından hem kulaktan ölçüyomuş yani öyle gezerken satan cocuk çok ısrar etti eşim de al bari dedi hiç bilmiyorum iyi mi kötü mü ama bi tane de braun falan alırım herhalde

@sofiarya sana bişey sormak istiyorum. Doktorumu değiştirmeye karar verdim randevumu aldım. Ama gitmeden tüm tahlillerimi yaptırıp öyle gitmek istiyorum. Sağlık ocağında takibimi yapan ebe ya da doktorum ben gitmezsem yada istemezsem hiç bir tahlil aşı bilgilendirme yapmıyorlar. Ben bi gidip bütün tahlilleri isteyeyim diyorum. Ama nasıl yapmam lazım. Gerekli tahlilleri yazabilir misin bana ona göre isteyeyim. Hemogram ve idrar tahlili isteyeceğim. Kalsiyum,demir, ferritin,glukoz,d vitamini, kolesterol, trigliserid bakılması için nasıl istemeliyim sence. Senide yoruyorum ama yardımcı olabilirsen çok sevinirim:KK200:
Canım hayırdır neden değiştiriyosun

100gramlık yapılıyomuş bu durumda uff ne güzel hiç bi sıkıntım olmamıştı bu zamana kadar diyet nasıl yaparım bilmiyorum hayatım boyunc

Aynen canım bende hiç diyet yapmadım. O yüzden şeker çıkacak diye korkuyorum.
Bu arada bana şeker yüklemesi için 50 gr yazıldı ve ac tok farketmez hafif kahvaltı edebilirsin şeker türevi yeme denildi. 1 saatlik diye barkod cikardi zeynep kamil hastanesi. Oglum da ac yapılmıştı şeker yüklemesi.
Sen nasıl yaptırdım ac mi tok mu

Göğüs pedi göğsü yara yapabiliyormus bana tavsiye etmediler
Canım gogus pedi cok onemli bence
bende bi kaç çeşit göğüs pedi denedim sanirim markasi sweetbaby di sadece bu marka çok rahatlattı. Digerleri yara yapmadi ama islakmis gibi bir his biraktti.hep nemli gibiydi. Rahatsız ediyordu yani

Aynen canım bende hiç diyet yapmadım. O yüzden şeker çıkacak diye korkuyorum.
Bu arada bana şeker yüklemesi için 50 gr yazıldı ve ac tok farketmez hafif kahvaltı edebilirsin şeker türevi yeme denildi. 1 saatlik diye barkod cikardi zeynep kamil hastanesi. Oglum da ac yapılmıştı şeker yüklemesi.
Sen nasıl yaptırdım ac mi tok mu
Benimkide öyle 50 gr yazıldı toktum bnde bi saat sonra kan verdm

O zaman hafif de olsa kahvaltı etmesem mi
Bilemedim simdi:işsiz:
Valla bnde düşündüm aç olsam fark edermiydi dye bi de bn braz abarttm sabah su böreği yedim iki saat sonrada yarım tost yedim ondan yarım saat snra kan verdim şekerli suyu içtim belki hafif kahvaltı bu kdr fark etmez yarın sorcam doktora acaba bu yüzden mi yüksek çıktı

Arkadaşlar ateş ölçer olarak düşünceleriniz ve tavsiyeleriniz neler.
Ben oğlumda weevell alından ölçer aldım 3 sene önce 100 tl gibi bir fiyata. Resmen at çöpe. Ateşi her zaman 1-2 derece fazla gösteriyor. Sonra eczaneden 5 liralık koltuk altından ölçenden aldık çok memnunum. Tam sonuç veriyor.

Valla bnde düşündüm aç olsam fark edermiydi dye bi de bn braz abarttm sabah su böreği yedim iki saat sonrada yarım tost yedim ondan yarım saat snra kan verdim şekerli suyu içtim belki hafif kahvaltı bu kdr fark etmez yarın sorcam doktora acaba bu yüzden mi yüksek çıktı

Canım doktorunla konuştuktan sonra bilgi verirmisin

Hayatimmm70 Hayatimmm70

Tsh iniz da azicik yuksek cikmis. Uretilen T3-T4 yetmiyor demek. Gosteriyor referans araligi normal kisiler icin hamilelerdeki aralik 2.5 civarinda max bitiyor. Isterseniz onu da sorun doktorunuza. Hamileliginde oncesinden beri tiroid icin tyromicyn (yanlis yazmis olabilirim) ilac aliyorum. Gebelere zarari yok

Back
X