- 24 Şubat 2015
- 34
- 26
- 38
- 30
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #19.801
Evet bak sırtını döndüğünde içe vurduğu için pek hissedilmiyorSırtını dönmüştür dediler aslında olabilir gerçekten canım. Bir de karnım çok büyüdü benim belki vuruyor da ben hissedemiyorum
Cnm itanbulda olsan medigoldtip merkeznde 170 TL radyoloji yapıyor ama uzakmissinAynn cok yuksek fiyatlara bakıyorlarben istanbulda olsam neyse dicem ama istanbula uzak silivride oturuyorum istanbulda yine 250 300 civarı bulurum diye dusunuyorumm keske burdada o fiyatlar olsaydi
Sigortalı 300e yaptırdım ben ama sigortasız nekadar bilmiyorum canım yaaKaça yaptırdiniz ultrasonu?ben yaptirmiyim diyorum ama aklimda kaliyor fiyatlar cok yuksek 500 tl sigortasız
Radyoloji yada perinatolojiBu arada hangi bölüm diue arastirmaliyim detaylı ultrasonu hangi bolum bakiyir?
İkisi de çok güzel bence. Ama kumaş kalitesi vs nasıldır ki? Yandan takmalının çapraz askısı varsa çok daha iyi.Kizlar bu cantalar nasil sizce? Sirt cantasi 105, yan canta 100 lira. Karho ucreti havale ucreti derken 110 a falan denk gelir ortalama. Bir kac videosunu izledim ici baya genis duruyor. Sizce fiyatlari uygun mu? Bebek cantasi piyasasina dair hicbir fikrim yok. Ben yan olani daha cok begendim sanki ama sirt cantasi da daha kullanisli gibi. Karar veremiyorum. İnstagramdan bir sayfa. Ayrica cantanin bebe mavisi ve acik pembesi de var cok tatli ama ben siyahini begendim.
OyyyEki Görüntüle 2096293 Eki Görüntüle 2096294 Eki Görüntüle 2096295 Kızlaaaarrr bugün aylar aylaaaar sonra kızımı görmeye gittik ve aşkla dolup geldikayrıntılı ultrasonum vardı,herşey yolunda çıktı şükür sadece uterin arterin sol kolunda direnç artışı var diye ecopirin başladı geceleri alıcam işte bu da benim 2numara
Aaaa evet bu oval beşiği gördüm e bebekte. Çoook tatlı çok güzeldi. Hem de kocamandı. O sepet beşikler gibi küçük değildi. Kademesi var mı bilmiyordum ama Can'ım.Canım ebebekte ve civilde bunun geniş oval şeklinde kademeli olanı var çok beğendim baya kullanır onu. Ben de park yatak sevmeyenlerdenim. Kızımda ahşap beşik kullandık.
Fotoğraf ekliyorum. Bunun ölçüsü 70-115 miş. 70 e 120 hala kullanıyor kızım.
Ben de kolonya şişesi ve çikolatayı çok mantıklı buluyorum :)))
Sırt çantası diyorum canım. Anakucağında bebem sırtımda kocaman sırt çantamla ilk zamanlarda bile çıkıyordum dışarı heryere. Yandan çanta düşüyor kayıyor falan.
Oyle yaparim heralde. Rahatligi acisindan evet sirt cantasi daha kullanisli.Bemce sırt çsntasını düşün canım tek başına biryere gitceğin zaman kolaylık olur sana koldan takılanlar içide dolu ılunca habire omuzdan düşüyor ama giyat konusunu bilmiyorum biraz araştır istersen
evet onlarin cantalari da cok guzel ama fazla gozlu olmuyor. Fazla gozlu olanlar da kaba duruyor :/Canım bu tarz çantalar benm çok hoşuma gtmiyor.nike ya da adidas gibi spor çantaları çok güzel hem.de tarz duruyor bence
İnstagramdan bir sayfa canim. Ahenk_bebek_giyim olmasi lazim sayfanin adi. Bir bak istersen.Ben genelde sırt çantalarını daha hoş ve kullanışlı bulurum ama diğeri daha bi cezbetti beni. Fiyatı da iyi bence. Link atar mısın canım, hoşuma gitti baya bi bakayım alırım belki
Bana söylüyorsun sanırım canım gelmeden önce telefonla bilgi al tekrardan fiyatlar değişmiş olabilir ve nasıl incelediğinde dair fikrim yok ben orda yaptırmadim İstanbul Sultangazi medigold sultan hastanesi Google'da arat numara fln çıkarPeki sigortasızmi acaba arabamiz var olmadı gidip gelirim tam adresi iletisim bilgilerini alabilirmiyim rica etsem
Ay seninle aldıgımız yada begendiğimiz seyler aynıBu da benim emektar sırt çantam Kızlar. Bebişle işimiz bitince tatilde de spora giderken de çok iyi iş gördü maşallahı darısı 2. Ye
Ben normalde medicanaya gidiyorum detaylı ultrason için 250 tl doğumu orda yapcağım için indirim uyguluyorlar 186 tl dediler, ama fotograf yok siyah beyaz veriyoruz isterseniz periontolog geliyor onun ücreti 350 tl idi . Bende hemen karşısındaki afiyet hastanesine gittim 240 tl ödedim bol şükürlü bir muayeneydi ,oğlum elleriyle yüzünü hep kapattı birkaç tane resim alabildik sonraki kontrolde doktoruma sonucu gösterdim kalp ile ilgili hiçbir bilgi yok dedi çok önemli bunu görmezden gelemeyiz dedi tekrar medicanada çektirdim 2 kere aynı işlemi yapmış olduk birde Benim eşim kardiyoloji işi yaparken bunu atlamamız olamazdı renkli ultrason resmî işin magazinsel boyutudur önemli olan herhangi bir aksilik varsa önceden tespit edilmesidir dedi doktorumKaça yaptırdiniz ultrasonu?ben yaptirmiyim diyorum ama aklimda kaliyor fiyatlar cok yuksek 500 tl sigortasız
Evet canım kademeliİkisi de çok güzel bence. Ama kumaş kalitesi vs nasıldır ki? Yandan takmalının çapraz askısı varsa çok daha iyi.
Oyyyçoook güzel çok tattttlııı
Aaaa evet bu oval beşiği gördüm e bebekte. Çoook tatlı çok güzeldi. Hem de kocamandı. O sepet beşikler gibi küçük değildi. Kademesi var mı bilmiyordum ama Can'ım.
Bebişler hareketlenince zıplayıp atlıyormuş içinden
İki arkadaşımın çocukları öyle yapıyormuş. Ben de korktum ahşap beşikten. Kademeli olsun istedim o yüzden.
Kızının beşiğinden memnun muydun?
Ay biri benim adıma karar verse keşke
Ne zor işler
Aynen yakınız:) inş dediğin gibidirGümlerimiz çok yakın yaşadıklarımız da birebir aynı. Büyüdükleri bir dönem olabilir. O dönemde çok uyuyup birden kilo alıyorlarmış çünkü :)
Ay evet canım ama ne güzel işte ya:)) sana kız demişlerdi bana erkek yine aynı cinsiyetler çıktı kardeşleriyleAy seninle aldıgımız yada begendiğimiz seyler aynıbende buna bakıyodum ne zamandır ama alıp almamaktada kararsızım normal bi sırt cantamda var ama içi filan gözlü değil tabi iş görür mü yoksa kullanamaz mıyım bilmiyorum
Can'ım medigold da renkli ultrason var mı şu 4D mi ne diyorlar? Bilgin var mı?Cnm itanbulda olsan medigoldtip merkeznde 170 TL radyoloji yapıyor ama uzakmissin
Kendi yeri var canim carrefourun arkasinda e bebegin ustunde natal klinik var orada canim. Muayene ucreti yilbasindan sonra zamla beraber 180 tl olmus. Kendi doktoruma da 150 odeyecektim zamli haliyle aradaki 30 lira hic bisey degil inan tavir ilgi ve alakaya bakilacak olursa. Dogum ucreti yilbasindan once medical park normal 2500 sezeryan 3500. jimer normal 3500 sezeryan 4500. Pembe mavi dogum standart fiyat 5500. Kendisi medical park oneriyo. Ama sanciyi odada cekmeye musade etmiyormus mesical park direk ameliyathane bolumune aliyormus o yuzden bi cok kisi tercih etmiyor. Digerlerinin fiyatlrini bilmiyorum. Ama bunlar degisecek. Sorarim gittigimde yazarim yine canim.Canım kendi yerimi var hastanedemi kendisi. Fiyat konusunda konuştuğun zaman bilgi verirmisin.
Evet aynen beraberler hatta Natalin kurucularindan ikiside. Faruk beyde arkadasimin doktoru o da cok memnun. Bu arada ayni yerde klinikte ben pilatese de basladim tavsiye ederim haftada iki gun gidiyorum. Cok iyi geldi bana. Sirt ve bel agrilarim falan yok oldu gibi.Canım en dogrusunu yapmıssın hangisi icine sinerse ahmet yılmazıda cok duydum daha öncede medical parktaydı sanırım natal klinikte faruk dinçsahin var oglumda doktorumduno da cok iyi bi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?