2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aynn cok yuksek fiyatlara bakıyorlar ben istanbulda olsam neyse dicem ama istanbula uzak silivride oturuyorum istanbulda yine 250 300 civarı bulurum diye dusunuyorumm keske burdada o fiyatlar olsaydi

Kızlar selam.. balıklama dalıyorum mevzuya ama ben bugün bebek arabası baktım.. sunybaby de beğendim camenta 3 teker.. ama sunny baby den çok şikayet var nette.. her ürünü ile ilgili şikayet cok..aranızda bu markanin bi urununu kullanan bilgisi olan varmı..

Aynn cok yuksek fiyatlara bakıyorlar ben istanbulda olsam neyse dicem ama istanbula uzak silivride oturuyorum istanbulda yine 250 300 civarı bulurum diye dusunuyorumm keske burdada o fiyatlar olsaydi
Cnm itanbulda olsan medigoldtip merkeznde 170 TL radyoloji yapıyor ama uzakmissin

İkisi de çok güzel bence. Ama kumaş kalitesi vs nasıldır ki? Yandan takmalının çapraz askısı varsa çok daha iyi.
Oyyy çoook güzel çok tattttlııı

Aaaa evet bu oval beşiği gördüm e bebekte. Çoook tatlı çok güzeldi. Hem de kocamandı. O sepet beşikler gibi küçük değildi. Kademesi var mı bilmiyordum ama Can'ım.
Bebişler hareketlenince zıplayıp atlıyormuş içinden
İki arkadaşımın çocukları öyle yapıyormuş. Ben de korktum ahşap beşikten. Kademeli olsun istedim o yüzden.
Kızının beşiğinden memnun muydun?
Ay biri benim adıma karar verse keşke
Ne zor işler

Peki sigortasızmi acaba arabamiz var olmadı gidip gelirim tam adresi iletisim bilgilerini alabilirmiyim rica etsem

Oyle yaparim heralde. Rahatligi acisindan evet sirt cantasi daha kullanisli.
Canım bu tarz çantalar benm çok hoşuma gtmiyor.nike ya da adidas gibi spor çantaları çok güzel hem.de tarz duruyor bence
evet onlarin cantalari da cok guzel ama fazla gozlu olmuyor. Fazla gozlu olanlar da kaba duruyor :/
Ben genelde sırt çantalarını daha hoş ve kullanışlı bulurum ama diğeri daha bi cezbetti beni. Fiyatı da iyi bence. Link atar mısın canım, hoşuma gitti baya bi bakayım alırım belki
İnstagramdan bir sayfa canim. Ahenk_bebek_giyim olmasi lazim sayfanin adi. Bir bak istersen.

Peki sigortasızmi acaba arabamiz var olmadı gidip gelirim tam adresi iletisim bilgilerini alabilirmiyim rica etsem
Bana söylüyorsun sanırım canım gelmeden önce telefonla bilgi al tekrardan fiyatlar değişmiş olabilir ve nasıl incelediğinde dair fikrim yok ben orda yaptırmadim İstanbul Sultangazi medigold sultan hastanesi Google'da arat numara fln çıkar

Bu da benim emektar sırt çantam Kızlar. Bebişle işimiz bitince tatilde de spora giderken de çok iyi iş gördü maşallahı darısı 2. Ye
Ay seninle aldıgımız yada begendiğimiz seyler aynı bende buna bakıyodum ne zamandır ama alıp almamaktada kararsızım normal bi sırt cantamda var ama içi filan gözlü değil tabi iş görür mü yoksa kullanamaz mıyım bilmiyorum

Kaça yaptırdiniz ultrasonu?ben yaptirmiyim diyorum ama aklimda kaliyor fiyatlar cok yuksek 500 tl sigortasız
Ben normalde medicanaya gidiyorum detaylı ultrason için 250 tl doğumu orda yapcağım için indirim uyguluyorlar 186 tl dediler, ama fotograf yok siyah beyaz veriyoruz isterseniz periontolog geliyor onun ücreti 350 tl idi . Bende hemen karşısındaki afiyet hastanesine gittim 240 tl ödedim bol şükürlü bir muayeneydi ,oğlum elleriyle yüzünü hep kapattı birkaç tane resim alabildik sonraki kontrolde doktoruma sonucu gösterdim kalp ile ilgili hiçbir bilgi yok dedi çok önemli bunu görmezden gelemeyiz dedi tekrar medicanada çektirdim 2 kere aynı işlemi yapmış olduk birde Benim eşim kardiyoloji işi yaparken bunu atlamamız olamazdı renkli ultrason resmî işin magazinsel boyutudur önemli olan herhangi bir aksilik varsa önceden tespit edilmesidir dedi doktorum

Evet canım kademeli ben çok memnundum canım yeni yeni ikea büyük yatak olayına alıştırmaya çalışıyoruz ama hala beşiğini istiyor

Ay evet canım ama ne güzel işte ya:)) sana kız demişlerdi bana erkek yine aynı cinsiyetler çıktı kardeşleriyle Bugün yeni sipariş ettiğim lcw atletlerim geldi denerken aklıma sen geldin. Bunu da tavsiye ederim gözü içinde de var canım en arkasında da var. Küçük fermuarının içi de iki gözlü. Dışında ek 2 fermuar daha var. Videodan izleyip tam içime sinerek Markafoni den indirimle almıştım. Çok giriyor çünkü indirime bir bak istersen videoya :)

Cnm itanbulda olsan medigoldtip merkeznde 170 TL radyoloji yapıyor ama uzakmissin
Can'ım medigold da renkli ultrason var mı şu 4D mi ne diyorlar? Bilgin var mı?
Ayrıntılı da yüzünü göremedik tam. Çok da gelişmiş değildi cihaz sanki. Merak ediyorum orda da uygun olur.

Canım kendi yerimi var hastanedemi kendisi. Fiyat konusunda konuştuğun zaman bilgi verirmisin.
Kendi yeri var canim carrefourun arkasinda e bebegin ustunde natal klinik var orada canim. Muayene ucreti yilbasindan sonra zamla beraber 180 tl olmus. Kendi doktoruma da 150 odeyecektim zamli haliyle aradaki 30 lira hic bisey degil inan tavir ilgi ve alakaya bakilacak olursa. Dogum ucreti yilbasindan once medical park normal 2500 sezeryan 3500. jimer normal 3500 sezeryan 4500. Pembe mavi dogum standart fiyat 5500. Kendisi medical park oneriyo. Ama sanciyi odada cekmeye musade etmiyormus mesical park direk ameliyathane bolumune aliyormus o yuzden bi cok kisi tercih etmiyor. Digerlerinin fiyatlrini bilmiyorum. Ama bunlar degisecek. Sorarim gittigimde yazarim yine canim.

Canım en dogrusunu yapmıssın hangisi icine sinerse ahmet yılmazıda cok duydum daha öncede medical parktaydı sanırım natal klinikte faruk dinçsahin var oglumda doktorumduno da cok iyi bi doktor
Evet aynen beraberler hatta Natalin kurucularindan ikiside. Faruk beyde arkadasimin doktoru o da cok memnun. Bu arada ayni yerde klinikte ben pilatese de basladim tavsiye ederim haftada iki gun gidiyorum. Cok iyi geldi bana. Sirt ve bel agrilarim falan yok oldu gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…