2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Selam kızlar. Size bir şey danışmak istiyorum yine :)) Almanya'da yaşayan bir halam var. Beşikten bahsederken park yatak alacağımı söyleyince parladı :bicak:
:63:
Ben de tecrübeli herkesin onu önerdiğini güven açısından o yüzden onu tercih ettiğimi bebeğin hareketlenince normal beşik karyolalardan çıkmaya çalıştığını hatta bazı arkadaşlarımın bebeklerinin içinden atladığını falan anlattım. Sonuçta park yatak aşağı kata inince yavrular çıkamıyor kapısı kapalıysa :)
O da Almanya'da olan ve bütün çocuklara kullandığı beşikten bahsetti. Karyola gibi. Aynı park yatak gibi 2-3 kat aşağı inebiliyormuş. Bebek büyüdükçe alt kata alıyormuşsunuz. Hatta tek tarafı da açılabiliyormuş. Hoşuma gitti. Açıkçası park yatağı sırf güvenlik için tercih etmeyi düşünüyordum. Oda oda taşımayı düşünmüyorum.
Bu yatağı internetten aradım ama Türkiye'de Yok sanırım. Yada var mı bilginiz var mı? Aslında bunu sormak istedim size. Fotosunu koyacağım. Almanya'nın alışveriş sayfası Amazon'da varmış. Ordan gösterdi halam. Amazon baby bett yazınca siz de görürsünüz seçenekleri. Pahalı da değil üstelik. Türkiye'ye kargo var bazılarında. Ama güvenip alınır mı onu da bilmiyorum.
Kısacası Türkiye de var mı bu yataktan acaba :KK45:
ikeada buna benzer yataklar var

Canım bu ayrıntılının sonunda dr rapor falan veriyormu yani yazılı bişey varmı yoksa sadece sözlümü söylüyor sıkıntı yok diye benim dr yapmadıda bilmiyorum bu nedenle
Canim benim de kendi doktorum yapmiyordu zaten. Ahmet beye yonlendirdi. Herkes yapmiyo yani ayrintiliyi. Yani uzmanligi farkli. Canim valla bana bildigin dosya verdi. Tek tek baktigi her sey ayri ayri sayfalarda ayrintili grafiklerle yaziyo. Organlarin aytintili inceleme fotograflari falan var. Cd verdi. Renkli resimlerini verdi. Bayagi pozumuz var:anne:300 tl odedim bu arada. Yilbasindan sonra 350 tl olmus ayrintili.

H Hafsa toist toist kızlar hareket konusunu yazacaktım tam yazılanlara bakayım dedim sizi gördüm. Benimde normalde çok hareketliydi oğlum iki gündür çok az hakeket ediyor. Akşamları deli gibi oynardı şimdi tık yok. Acaba noldu diye düşünüp duruyordum, ablamla konuştum çok normal büyüdüğü için dedi alan kısıtlandığı için hareketleride kısıtlanıyor dedi günde 2 3 kere oynaması normal diye beni rahatlattı. İçim içimi yemişti 2 gündür. Tabi inşallah ablamın dediği gibidir. Randevuma bir hafta var daha. Ama içimiz rahat olsunki bebeklerimizde rahat olsun.

H Hafsa toist toist kızlar hareket konusunu yazacaktım tam yazılanlara bakayım dedim sizi gördüm. Benimde normalde çok hareketliydi oğlum iki gündür çok az hakeket ediyor. Akşamları deli gibi oynardı şimdi tık yok. Acaba noldu diye düşünüp duruyordum, ablamla konuştum çok normal büyüdüğü için dedi alan kısıtlandığı için hareketleride kısıtlanıyor dedi günde 2 3 kere oynaması normal diye beni rahatlattı. İçim içimi yemişti 2 gündür. Tabi inşallah ablamın dediği gibidir. Randevuma bir hafta var daha. Ama içimiz rahat olsunki bebeklerimizde rahat olsun.
İnşallah ya demekki gerçekten dönemsel birşey. Farkediyorum aynı zamanlarda aynı şeyler yaşanıyor genelde, ben de çok Yorgunum 2 gündür sizde de var mı Peki ekstra bir yorgunluk. Yerimden kalkamıyorum yemekle de pek aram Yok gibi.

Evet canım kademeli :-) ben çok memnundum canım yeni yeni ikea büyük yatak olayına alıştırmaya çalışıyoruz ama hala beşiğini istiyor :p
İkea ile aşağı yukarı aynı o zaman. Biri oval biri dikdörtgen. Yatak odamın sığıp sığmayacağı belli olsun da bu ovali de düşünebilirim. Çok hoşuma gitmişti çünkü.

Hiç bilmiyorum canım tlfonla bilgi alsan
Tamam Can'ım sorarım. Belki sen biliyorsundur diye sorayım dedim. Yine de çok sağol Can'ım.

İkea ile aşağı yukarı aynı o zaman. Biri oval biri dikdörtgen. Yatak odamın sığıp sığmayacağı belli olsun da bu ovali de düşünebilirim. Çok hoşuma gitmişti çünkü.

Tamam Can'ım sorarım. Belki sen biliyorsundur diye sorayım dedim. Yine de çok sağol Can'ım.
Ne demek canım benim doktorum direk başka biyere yönlendirdiği için oraya giripte sormadım bile keşke bilsemde söylesem :)

İkisi de çok güzel bence. Ama kumaş kalitesi vs nasıldır ki? Yandan takmalının çapraz askısı varsa çok daha iyi.

Oyyy :KK36::KK36: çoook güzel çok tattttlııı

Aaaa evet bu oval beşiği gördüm e bebekte. Çoook tatlı çok güzeldi. Hem de kocamandı. O sepet beşikler gibi küçük değildi. Kademesi var mı bilmiyordum ama Can'ım.
Bebişler hareketlenince zıplayıp atlıyormuş içinden :KK70:
İki arkadaşımın çocukları öyle yapıyormuş. Ben de korktum ahşap beşikten. Kademeli olsun istedim o yüzden.
Kızının beşiğinden memnun muydun?
Ay biri benim adıma karar verse keşke :mad:
Ne zor işler
Var bildigim kadari ile. Sayfa sahibi videoya cekmisti kaliteli duruyordu.

ya ben çok hızlı kilo alıyorum gibi geliyo napçam böyle ya
c.tesi ile bu sabah arasında bile 1 kilo var
3 günde bir 1 kilo alırsam yandım ben

Canim bence haftada bir tartilip bunu kaydetmek lazi.

gunaydin kizlar herkes kilo alimindan dertte bende almadim daha o yuzden endiseliyim bebegim kilo aliyordur ins var mi bole kilo almayan

Ben 71 ile basladim Mide bulantisindan yiyemedigim zamanlarda 69a dustum simdi 72.5 oldum cok da almis sayilmam yani

Kizlar bu cantalar nasil sizce? Sirt cantasi 105, yan canta 100 lira. Karho ucreti havale ucreti derken 110 a falan denk gelir ortalama. Bir kac videosunu izledim ici baya genis duruyor. Sizce fiyatlari uygun mu? Bebek cantasi piyasasina dair hicbir fikrim yok. Ben yan olani daha cok begendim sanki ama sirt cantasi da daha kullanisli gibi. Karar veremiyorum. İnstagramdan bir sayfa. Ayrica cantanin bebe mavisi ve acik pembesi de var cok tatli ama ben siyahini begendim.

Yandan asilan canta modellerine bayiliyorum ama sirt cantalari daha rahat ve kullanisli ise onlardan alacagim mecbur

Kaça yaptırdiniz ultrasonu?ben yaptirmiyim diyorum ama aklimda kaliyor fiyatlar cok yuksek 500 tl sigortasız :KK43:

Biz de 350ye yaptiracagiz gibi duruyor

İyi akşamlar kızlar ben bazen bebeği uzun süreler hissedemiyorum normal mi? 23 haftalık artık sürekli hissetmem gerekmiyor mu? Panik oluyorum hissedemeyince korkuyorum yaa

İnşallah ya demekki gerçekten dönemsel birşey. Farkediyorum aynı zamanlarda aynı şeyler yaşanıyor genelde, ben de çok Yorgunum 2 gündür sizde de var mı Peki ekstra bir yorgunluk. Yerimden kalkamıyorum yemekle de pek aram Yok gibi.

Yorgunluktan çok uyku var bende. 24 saat uyuyasım var. Sabahları gözümü zor açıyorum. Ama yemekle aram epey var. Deli gibi yiyorumm

Kızlar pozisyon ve yer daralmaya başladığı için hareket hissetmiyorsunuzdur bence ayriyeten artık uyuyorlar onlarda günde bi tık tık dediyse korkmayın İnş... Biliyorum endişe verici ama biraz daha büyüdümü en ufak hareketi hissedecez İnş...

Kızlar resimlerde temizlik yaparken beşiği buldum kurduğumuzda çekmiştik içinin nevresimini değiştirme imkanım var onu halledip inş kullanırım yavruma... :dua::dua:

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-17-22-33-37.webp
    Screenshot_2018-01-17-22-33-37.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot_2018-01-17-22-33-31.webp
    Screenshot_2018-01-17-22-33-31.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 78
Anladım canım. Peki 60/120 mi ölçüsü?
En olarak yeterli oluyor mu ki? Genelde geniş olsun diyorlar. Bir de uyku şeti gelince yanlara iyice daralır gibi sanki.

Can'ım kolonya daha güzel sanki. Sonunda ne olsa herkes atıyor zaten. Tutmuyor elinde. En azından döker kullanır. Gerçi ben koku keselerini saklıyorum güzelse. Banyoda sepetimin içine koyuyorum şık durursa.
Evet 60 120 dar olmiyor brnce yeterli ıkea nin koruyucusuna aldık o da inçe daraltmiyor

Randevuya gidince doktora sorup bizi etiketlermisin canım benim daha dr 15 gün var

Back
X