2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Buarada benim kimsede olduğunu düşünmediğim iki sorunum var birincisi genital bölgede dudağın içinde sivilce gibi bişey çıktı inanılmaz acıyor her şeyden korkmak istemiyorum artık.
İkincisi enterasandır ki kulağımdan kalp ritmini duyuyorum araştırdım iltihap felan varsa oluyomuş valla artık doktora gitmek istemiyorum ilk defa bir ayımı tamamlayıp öyle gitmek istiyorum

Canım benim kızım 4.5 yaşında o zaman iki kez vurulmuşum şimdi bu hafta vurulursam başka vurlmayacakmıyım

yok sanirim 3 yilda bir bastan tekrarlaniyormus benim kizim 2 bucuk yasinda kizima gore 10 gun sonra dogacak tahmini o yuzden seni tekrar bastan baslatmayalim 3cu doz vuralim dedi bi tanede dogumdan sonra var

senin dedigin cok mantikli aynen hem kontrol hem dogurtma cok yogun oldugu icin ayridir buyuk ihtimal bende soracam planli olsa bile senin dedin kafama cok yatti ozelde seni kontrol edenn dogum ediyor bu demek boyle gerci bunlarda hergun ameliyat normal dogum derken tum hastanelerden daha tecrubelidir. hayirlisiyla sag salim dogurup kucamiza alsakda rahatlasak

Canım kulakta ses bendede oluyo özellikle solda eğilip kalkınca cok hareket edince hatta bayadır var burdada sormustum sofiarya cım sağolsun cevaplamıstı kan basıncıyla alakalı bi durum telaslanma yani

canim kulagimda kalp ritmimi ben de duyuyorum ya ama ben bunu senin mesajini okuyana kasar hic umursamamistim

Canım kulakta ses bendede oluyo özellikle solda eğilip kalkınca cok hareket edince hatta bayadır var burdada sormustum sofiarya cım sağolsun cevaplamıstı kan basıncıyla alakalı bi durum telaslanma yani
Ay canım benim çok sağol inşallah öyledir benden başkasında da olması rahatlattı

Evet 60 120 dar olmiyor brnce yeterli ıkea nin koruyucusuna aldık o da inçe daraltmiyor
Sağolasın Can'ım. Gidip bakacağım inş ikeaya
Geçer inş cnm. Benim bir arkadaşımda olmuştu hamileliğinde. Daha öncede geçici işitme kaybı yaşamış. Onun korkusu stresi sardı kadını. Sürekli kalp atıyor gibi ses var diyordu. Bunalıma girdi 9 ay. Yemeden içmeden kesildi. O kadar teselli etmeye çalıştık bak geçecek hamilelikten diye. Ya geçmezse hep böyle olursa diye diye yedi bitirdi kendini. Hiç gülmedi inanır mısın? Hamilelikte birkaç kilo aldı sadece. Son birkaç haftaydı sanırım gülmeye kahkaha atmaya başladı. Elhamdulillah geçti gitti yani.
Sakın stres yapma. Geçici bir şey. Hamilelikte tüm vücut dengesi oynuyor yerinden.

Canım sivilceyi bilmiyorum ama kulaktaki nabız atışı bende de vardı, kan hacminin artmasından kaynaklı damarlarımız genişledigi için oluyor demişti doktor, bi ara bende de yoğundu, kendiliğinden geçti bu ara yok..
bu arada kızlar 23. Haftada benim bebeğimde neredeyse hiç kıpırdamadı ya da ben hissedemedim, ne yaptıysam en az üç gün tık demedi, tam doktora gidecektim ki aşıya gittiğimde sağlık ocağında kalbini dinledik, bir iki gün sonra tekrar hareketlendi. Şimdi maşallahı var uykumdan uyandırıyor sıpa

Kızlar kulak olayı herkeste sıkıntı sanırım bnmde yaklaşık bir iki aydır sağ kulağımda çınlama falan değilde basınç oluyor sanki uçakta yolculuk yapıyomuşum gbi ara ara yokluyor ama sürekli değil normal olmasına sevindim yoksa doktora gitmeyi düşünüyodum

Aynen bende de oluyor ara ara ama kan basınç arttığı için oluyormuş

Aynn cok yuksek fiyatlara bakıyorlar ben istanbulda olsam neyse dicem ama istanbula uzak silivride oturuyorum istanbulda yine 250 300 civarı bulurum diye dusunuyorumm keske burdada o fiyatlar olsaydi
Başakşehir de Metroport Alışveriş Merkezi nde benim doktorum, Ali Osman KOYUNCUOĞLU. 300 liraya yaptı ayrıntılı ultrasonu. Yaklaşık yarım saat baktı. Rapor vermiyor. Ultrasonda baktığı yerlerin görüntüsünü veriyor. Normal muayene ücreti 250 lira zaten. Ayrıntılı için gittiğimde sadece 300 lira verdim. Ayrıca bir ödeme yok.

Aynen cok sukur bende kisitlama yapmak zorunda degilim durumum var ama daha uygun sekildede guzel biseyler cikacagina eminim. Oturma odamda ayni sekilde pahali esyalar almadim cok sade ve internetten siparis verdim her gelen sasiriyor Gonlunce kullan insallah bebisimiz icin hersey deger

Canim gecmis olsun. Kulagindakini bilmiyorum ama sivilce bendede bazen oluyordu cok sukur hamilelikte olmadi ama normal zamanda kalabalik bi ortama girdigimde nazar deydigini fark ediyordum o gun sivilce cikiyordu. Oyle bi ortamda bulundunmu veya biri sana bisey dedimi son zamanlarda? Nazar deymis olabilir. Sivilceyi elleme kendiliginden gecer insAllah.

Kızlar açlık kanımı verdim sonucumu bekliyorum idrarda verdim sonuç beklerken muayenemide oldum çok şükür sıkıntı yok 813gr 33cm olmuşuz gayet güzel dedi dün hareket konusu konuşuldu benimde arada hissetmediğimi söylemiştim ama kontrolde bir sıkıntı olmadığını söyledi dr.kızım 3333gr doğmuştu bu 3500gr doğar dedi

bu set hakkında ne düşünüyorsunuz?
mustelayı çok öneren var, şuan treendyolda var ama akakçeden arattım kargo dahil 131 tl ye var mesela
şampuan, nemlendirici, masaj yağı ve pişik kremi var
ya da sebamed mi almalı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…