- 10 Aralık 2016
- 143
- 98
- 18
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
- #19.821
ikeada buna benzer yataklar varSelam kızlar. Size bir şey danışmak istiyorum yine :)) Almanya'da yaşayan bir halam var. Beşikten bahsederken park yatak alacağımı söyleyince parladı![]()
![]()
Ben de tecrübeli herkesin onu önerdiğini güven açısından o yüzden onu tercih ettiğimi bebeğin hareketlenince normal beşik karyolalardan çıkmaya çalıştığını hatta bazı arkadaşlarımın bebeklerinin içinden atladığını falan anlattım. Sonuçta park yatak aşağı kata inince yavrular çıkamıyor kapısı kapalıysa :)
O da Almanya'da olan ve bütün çocuklara kullandığı beşikten bahsetti. Karyola gibi. Aynı park yatak gibi 2-3 kat aşağı inebiliyormuş. Bebek büyüdükçe alt kata alıyormuşsunuz. Hatta tek tarafı da açılabiliyormuş. Hoşuma gitti. Açıkçası park yatağı sırf güvenlik için tercih etmeyi düşünüyordum. Oda oda taşımayı düşünmüyorum.
Bu yatağı internetten aradım ama Türkiye'de Yok sanırım. Yada var mı bilginiz var mı? Aslında bunu sormak istedim size. Fotosunu koyacağım. Almanya'nın alışveriş sayfası Amazon'da varmış. Ordan gösterdi halam. Amazon baby bett yazınca siz de görürsünüz seçenekleri. Pahalı da değil üstelik. Türkiye'ye kargo var bazılarında. Ama güvenip alınır mı onu da bilmiyorum.
Kısacası Türkiye de var mı bu yataktan acaba![]()