2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Eki Görüntüle 2096561
Eki Görüntüle 2096562
Eki Görüntüle 2096564 Eki Görüntüle 2096565 kizlar dun ebebek magazasinda indirim vardi.citcitli badiler yari fiyatindaydi.henuz gecmise bakmadim .Benden once yazan oldumu bilmiyorum ama bilginiz olsun
Ikili zıbın ve bir elbise de ben aldım. Evet yüzde elli indirim vardı. Ama sonra da fisher price elbise konusunda nasıldır acaba diye de düşünmeden edemedim. Inşallah memnun kalırız.

Canim benimde dr la ilgili bikac sikintim cikti sil bastan dr ariyorum :KK43:

Yok canim cikolata siparisi verecegim .Nasil olsa hazir diye son aylara biraktim.

Gule gule kullansin canim bende hergun yataktan bugun ne alsam diye uyaniyorum sapittim iyice .:emir_bebek::KK53:

Allah bize kolaylik versin bu saatten sonrada bulmak zor ben arastirmanin yogunlugundan oturu tam aradim doktoruda bulabilcemi dusunmuyorum. okudum yorumlara gorede ameliyata yada normal doguma 15 dkk kala tanisiyomussun seni dogurtanla Allah bahtimizi acik etsn kafam epey karisti benim son 3 ayada girdik sayilir. bakalim bundan sonrasi ne olur

Ellerine saglik canim harika olmus :KK200:

Hosgeldin canim:KK200:

Gecmis olsun canim herkes sikayetci agridan

Canim guzelmis bu da hic hormedim ama sitelerde

Bizim park yatak var canim sepet besik alicam oyuzden .

en azindan aeadan cikti buda sukur yani Allah hepimize kolay dogum nasip etsin huzurlu mutlu

kizlar ultrasyon kagida gore bpdleri 2 hafta onde cikan varmi benim bas olcumu oluyor diger kisimlar 25 haftamla uyumlu duruyor

Kızlar midem sürekli yanıyor . Ağzıma kadar hissediyorum . Öğretmenim ve artık konuşmak bile çok zorluyor beni . Gaviscon şurup kullanıyorum oda artık işe yaramıyor . Doğal bişey var mı önerebileceginiz ?
Rahatsiz eden yiyeceklerden uzak durabilirsin canim .sut bna iyi geliyor 3yudum deneye bilirsin.bi onceki hamileligimde kirmizi elma iyi geliyordu.
Kızlar doğumdan sonra gelen misafirlerime kolonya şişelerimi hazırlayıp ikram etsem yoksa lavanta keselerimi hazırlasam ikisi arasında kaldım fikirlerinizi almak istiyorum
Kolanya sisesi derim cnm
Kizlar bu cantalar nasil sizce? Sirt cantasi 105, yan canta 100 lira. Karho ucreti havale ucreti derken 110 a falan denk gelir ortalama. Bir kac videosunu izledim ici baya genis duruyor. Sizce fiyatlari uygun mu? Bebek cantasi piyasasina dair hicbir fikrim yok. Ben yan olani daha cok begendim sanki ama sirt cantasi da daha kullanisli gibi. Karar veremiyorum. İnstagramdan bir sayfa. Ayrica cantanin bebe mavisi ve acik pembesi de var cok tatli ama ben siyahini begendim.
Cok guzellermis canim .bende kararsiz bi kadinim o_Odiyemedim birsey
Eki Görüntüle 2096293 Eki Görüntüle 2096294 Eki Görüntüle 2096295 Kızlaaaarrr bugün aylar aylaaaar sonra kızımı görmeye gittik ve aşkla dolup geldik :KK200: ayrıntılı ultrasonum vardı,herşey yolunda çıktı şükür:dua: sadece uterin arterin sol kolunda direnç artışı var diye ecopirin başladı geceleri alıcam :KK76: işte bu da benim 2numara :emir_bebek:
Masallah kuzuma cok seker canim benim .bende ayrintiliyi bekliyorum heyecanla
Kızlar resimlerde temizlik yaparken beşiği buldum kurduğumuzda çekmiştik içinin nevresimini değiştirme imkanım var onu halledip inş kullanırım yavruma... :dua::dua:
Cok guzelmis canim gule gule kullanin ins
Buarada benim kimsede olduğunu düşünmediğim iki sorunum var birincisi genital bölgede dudağın içinde sivilce gibi bişey çıktı inanılmaz acıyor her şeyden korkmak istemiyorum artık.
İkincisi enterasandır ki kulağımdan kalp ritmini duyuyorum araştırdım iltihap felan varsa oluyomuş valla artık doktora gitmek istemiyorum ilk defa bir ayımı tamamlayıp öyle gitmek istiyorum
Canim ikisi icinde dr a git derim bende iltihap var ve dedgin oluyor

173522054z.jpg

bu set hakkında ne düşünüyorsunuz?
mustelayı çok öneren var, şuan treendyolda var ama akakçeden arattım kargo dahil 131 tl ye var mesela
şampuan, nemlendirici, masaj yağı ve pişik kremi var
ya da sebamed mi almalı acaba
Benim oglumun alerjisi cok yuksekti hala daha oyle dusa girip cikinca sudan bile etkileniyor.sebamed dahil bircok urun iyi gelmedi mustela kullandim.yine bebisede mustela alicam ins
Ben de baktım. Orkideog sırt çantası 150 ye düşmüş. Rengi de çok tatlı.
Disimin agrisi tuttu .aglaya aglaya ciktim dun e bebekten hic bakamadim onlara bugun bidaha gidicem inat ettim
Ikili zıbın ve bir elbise de ben aldım. Evet yüzde elli indirim vardı. Ama sonra da fisher price elbise konusunda nasıldır acaba diye de düşünmeden edemedim. Inşallah memnun kalırız.
Kumaslari cok yumusak duruyor.sikinti cikaracagini dusunmuyorum.insallah deniyip goruruz artik.
Allah bize kolaylik versin bu saatten sonrada bulmak zor ben arastirmanin yogunlugundan oturu tam aradim doktoruda bulabilcemi dusunmuyorum. okudum yorumlara gorede ameliyata yada normal doguma 15 dkk kala tanisiyomussun seni dogurtanla Allah bahtimizi acik etsn kafam epey karisti benim son 3 ayada girdik sayilir. bakalim bundan sonrasi ne olur
Iyi dusunelim ins.oglumda 7.ayimda degismistim dr u .
en azindan aeadan cikti buda sukur yani Allah hepimize kolay dogum nasip etsin huzurlu mutlu
Amin canim insallah:anne::anneadayı::KK200:

:KK45:Park yatak da istemiyor ki o Zaten :)) öyle beşik mi olur diyor o_O ben istediğim için bişey demiyordu. İkna etmiştim herkes onu öneriyor diye.
Ama park yatakların sallananı var Can'ım. Ben Kraft ın bi modelini beğendim. O sallanıyor yavaş yavaş.

Doğrudur Can'ım çok pahalıdır. Aile hastanesini Zaten Acıbadem satın almıştı. Kimbilir kaça Doğum :işsiz:
Ben Nisa ya gideceğim artık. İlk randevumu aldım. İnş memnun kalırım. Sana da iyi bi dr denk gelir inş cnm
park yatağın sallandığına dikkat etmemiştim hiç görüntüsü hoşuma gitmiyor benim ilgilenmedim hiç o yüzden sanırım :)

Bizim baş çevresi haftasıyla uyumlu ama karın çevresi ve bacak boyu 2 hafta önde canım

doktorun sana bu konuda bursey dedimi beni direk zeynep kamil yonlendirdi burda cocuk beyin cerrahisi ve cocuk kalp doktoru yok dedi bu yandallardan sorun yasayabilcemi zeynep kamilde dogum yapmami son haftalar gidersem doktorlarin beni kabul etmiyeceni soyledi.

doktorun sana bu konuda bursey dedimi beni direk zeynep kamil yonlendirdi burda cocuk beyin cerrahisi ve cocuk kalp doktoru yok dedi bu yandallardan sorun yasayabilcemi zeynep kamilde dogum yapmami son haftalar gidersem doktorlarin beni kabul etmiyeceni soyledi.
Yoo...ayrıntılıya bakan gayet iyi sorun yok dedi sonuçları kendi doktoruma götürdüm kalp beyin kan akışı hicbir şeyde sorun yok sadece bebek haftasından büyük diye şeker yüklemesi istedi

yaa çok kullanışlı duruyo, internet sitesinden baktım
ama neden sadece pembe var :KK34:
Sen kız annesisin sana olur aslında. Gerçi biraz da tarz meselesi :)
Ben rengini sevdim ama benimki erkek. O yüzden rengi de olmayınca vazgeçtim. Başka modelleri beğendim. Onlar da stokta Yok. Ne ara bittiyse :63:

Sen kız annesisin sana olur aslında. Gerçi biraz da tarz meselesi :)
Ben rengini sevdim ama benimki erkek. O yüzden rengi de olmayınca vazgeçtim. Başka modelleri beğendim. Onlar da stokta Yok. Ne ara bittiyse :63:
pembe rengi genel olarak pek sevmiyorum ama bu tatlı bi pembe
sanırım alıcam, fiyatı iyi çünkü bu tarz çantalar daha ucuza yok

kızlarrr lütfen cevap karnışım büyüdü pijamalarım olmuyor nete bakıyorum hamilelik pijaması diye hep lohusa pijamaları gösteriyor ya bu lohusa pijamaları hamilelikte de giyilebilirmi siz aldınız mı nerelerden aldınız e bebek uygun gibiydi büyük bedenler tükenmiş..

Back
X