2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kesenin içinde sağa yakınsa erkek sola yakınsa kız diyorlar tabii bu karından yapılan ultrasonda. Vajinal de tam tersi
Canım karından benim ekliyorum resmi bi bakar mısın

Eklentiler

• IMG_0040.webp
    IMG_0040.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 68
Ben bir sene önce görmüştüm. Yağız isminde bir oğlum vardı :KK53:
Ay ne güzel oğlun olursa koyacakmisin peki. Geçen yıl k.validemle k.pederim kurban bayramı arifesinde yatsı namazını kılmak için camiye girdiler bizde kapı önünde bekliyoruz eşimle. Birisi herkesin bayramını kutluyor bizede dedi bayramınız mübarek olsun diye esimde 3 -5 birşeyler verdi. Bu akşam size dua edecem seneye beklediğiniz haber gelecek dedi şaşırdık eşimle. Bu sene aynı ayda beklediğimiz haberi aldık. Rabbime şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla da kucagimiza alalım inşallah.

Son düzenleme:
Olabilir aslında. Eşim hep Baran isterdi. Onu da ben istemiyorum. Şimdi yağız diyip duruyor. Düşünüyorum başka içime sinen isim de Yok. Bir abimiz eşime hep yağız diye seslenir yıllardır yağız diye sever. Onun etkisinde mi kaldım ne :)
Bencede çok güzel bir isim. Mesajımı duzenlemistim canım. Bende ismiyle gelsin istiyorum. Rabbim nasip ederse tabi.

Kizlar benim bugun kontrolum vardi
Kalp atisi duyacaktik ama kismet olmadi duyamadik. Beta degerlerim zaten 2 kat artis gostermemisti. Allahim boyle uygun gordu demekki. Size hayirli dogumlar diliyorum

Back
X