• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Günaydınlar :)
Şimdi bir kaç sorum var :)
Aranızda emziren anne var mı ? Ben doktora kızımı emzirdiğimi söylemeyi unuttum :anneadayı:Bir çok yerde düşük tehlikesi yoksa sıkıntı olmaz yazıyor ondan devam ediyorum :110:
Bir de açlık şekerim 103 çıkmış sağlık ocağı da kendi doktorumda yüksek dedi ne yapmam lazım hiç bir bilgim yok çünkü kızım da 80 çıkmıştı :anneadayı:

Detaylı ultrason randevusu aldım 10 kasım’da inşallah .
Benim dr emzirmeyi kesme dedi hatta ikisini ilerde beraber emzir dedi ama onu yapamam :eek: bende emzirmeye devam ediyorum

Uzun zamandır Dr gitmeyince ve oğlumu çok kucağa alınca şimdi acaba iyimi bebeğim hâlâ yaşıyor mu bilmem ne yoksa kalbi atmıyor mu artık ben mi bilmiyorum falan demeye başladım çok sıklaştı bu düşünce. Sizde de oluyor mu bu :110:

Canım bende eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum ultrason resmi veriyor Dr ilgili kalp atışı dinletti bence Dr ile alakalı sen dr değiştir. Burda özel hastaneler uygun fiyat ama benim güvenim sıfır çok bebek ölmüş Burda Allah korusun
5 doktor degistirdim ya bezdim artik.

Ben günde 1 lt kola içiyordum resmen buz gibi :)) Tartıda 1 ayda 4,5 kg fark görmüştük ahahah :)

D DenizErenYaz pıt pıtları duyduk şükür seydaemrah seydaemrah la aynı hastaneye gidiyoruz hatta :)) 10 kasım detaylı randevusu aldık bakalım :))) Yavruşkomun fotosu da bu :) Hadi gelsin tahminler :anneadayı:
Detaylı ultrason 20. haftada olmuyo muydu acaba doktorunuz mu dedi randevu alın diye

Uzun zamandır Dr gitmeyince ve oğlumu çok kucağa alınca şimdi acaba iyimi bebeğim hâlâ yaşıyor mu bilmem ne yoksa kalbi atmıyor mu artık ben mi bilmiyorum falan demeye başladım çok sıklaştı bu düşünce. Sizde de oluyor mu bu :110:

Oluyor tabi kızım sürekli kucak istiyor hele emerken tekmeler göbeğimin üstüne uzanıp emmeler :( Ayrıca hiç bulantımın vs olmaması:sus: Sürekli kafamda deli sorular

Ben karnıma kremler sürdüm basit kremler ona bağladım catlamamasini inşallah olmaz canım tabi çok kilo alırsak çatlak kaçınılmaz olacak
Banyo sonrasi losyon haric Hiç birşey sürmedim ikinci hamilelikte 40 kilo almama rağmen hiç çatlamadım, canım bu çatlama işi sanırım kalıtsal

oluyo vala cok midem bulandığı için beslenemediğini düsünüyom

Selam kızlar. Ben pek bakamıyorum. Bulantılat hat safhada :KK43: Sürekli dışarı çıkar oldum anneme kvye. Yemek pişiremiyorum. İlaçlar da fayda etmiyor. Ben kusmaya başlayınca oğlum çok üzülüyor. Bacaklarıma sarılıyor anneciiimm korktumm annecim bişii yokk :KK43::KK42: çok üzülüyorum o oyle yaptıkça içim eriyor. Allah yardım etsin. Herkese iyi haberler dilerim
canım benden bir tane daha varmış cok kotuyum hic bişe yiyemiyorum oglum cok üzülüyor istifra edince kendide taklidimi yapıyo kızın olacak diyolar

image.webp
image.webp Kızlar benim tospik cinsiyet tahmini yapabilecek varmı

Back
X